-
Κατα τις 04.30 το πρωί σήμερα είχε μπόλικο πριονιδι στη διασταυρωση Τσιμισκη με Μητρ. Ιωσήφ.
Εμαθε κανείς τι έγινε; -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Κατα τις 04.30 το πρωί σήμερα είχε μπόλικο πριονιδι στη διασταυρωση Τσιμισκη με Μητρ. Ιωσήφ.
Εμαθε κανείς τι έγινε;Περασε ο Πασχος με το bravo του και γεμισε ο τοπος λαδια
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Γιατί ο κόσμος παρκάρει έξω από το Πανεπιστήμιο και τους περιξ δρόμους αφού ξέρει ότι κάνοντας το παίζει με τη φλόγα και τις πέτρες?Θα μου πείτε δεν έχει που αλλού να το βάλει.
ΟΚ, αλλα σε κάποια σημεία ξέρεις ποια είναι τα ρίσκα
γιατι ως πριν 2-3-4 χρονια ηταν αρκετα ασφαλες να το χεις στη περιοχη...τωρα πια κανεις δε παρκαρει μεσα στο πανεπιστημιο το βραδυ κατι που ως πριν λιγο καιρο ηταν στανταρ...ολα θελουν μια προσαρμογη...
και η θεσσαλονικη δεν ειναι κανας παραδεισος παρκινγκ...
η κατασταση με το θεμα πανεπιστημιο εχει φτασει στο απροχωρητο πλεον..
-
Ήμουν στο σπίτι φίλου πάνω από το γήπεδο του Ηρακλή. Πριν αρχίσει το ματς στους γύρω δρόμους έπεφταν δακρυγόνα και έβαζαν φωτιές σε κάδους.
-
Το είπαν και στις ειδήσεις. ΜΑΤ εναντίον οπαδών του ΠΑΟΚ χωρίς εισιτήρια.
-
Oσον αφορα την νεα παραλια,τωρα που το ξανασκεφτομαι,αντι του ξυλινου πατωματος στην ακρη της παραλιας θα μπορουσαν να εχουν φτιαξει ενα ταπητα για τρεξιμο,οπως στα γηπεδα,αφου πολλοι ειναι αυτοι που τρεχουν
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Oσον αφορα την νεα παραλια,τωρα που το ξανασκεφτομαι,αντι του ξυλινου πατωματος στην ακρη της παραλιας θα μπορουσαν να εχουν φτιαξει ενα ταπητα για τρεξιμο,οπως στα γηπεδα,αφου πολλοι ειναι αυτοι που τρεχουνΚαι κλαίνε τα γόνατά τους.... Το έκανα για 1 χρόνο περίπου και ο γιατρός μου το απαγόρεψε δια ροπάλου. Δεν υπάρχει χειρότερο από το πλακάκι-τσιμέντο..
Το ξύλινο πάτωμα είναι σίγουρα καλύτερο. -
Δε θα το ρίσκαρα να τρέξω στο ξύλινο κατάστρωμα της παραλίας καθώς μου φάνηκε πως γλιστράει αρκετά. Έκανα μια βόλτα σήμερα σε όλο το καινούργιο κομμάτι και πρέπει να ομολογήσω πως δε με εντυπωσίασε. Πάρα πολύ τσιμέντο για ακόμη μια φόρα. Είναι δυνατόν να χρειάστηκαν τρία χρόνια για αυτή την ανάπλαση; Ένας εργάτης δούλευε μόνο;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Όλοι οι δρόμοι της Καλαμαριάς απο τους κεντρικούς μέχρι τα στενάκια είναι ιδανικοί μόνο για τετρακίνητα και για ... Citroen με υδροπνευματική ανάρτηση!
Απο εποχής ΜΟΜΑ έχουν να δουν ολόκληροι οι δρόμοι της φρέσκια άσφαλτο και οι σχάρες, τα καπάκια και τα φρεάτια στους δρόμους απο τα μπαλώματα έχουν γίνει κρατήρες.Φέτος έστρωσαν στο Κυβερνείο και τη Χηλής.
Η Σοφούλη όμως είναι τραγικά άθλια. Και σε λακούβες, σπασίματα κλπ και σε πρόσφυση. Τη Πέμπτη το βράδυ επιστρέφοντας, αν το οδόμετρο της μηχανής ήταν συνδεδεμένο στο πίσω τροχό θα έγραφε παραπάνω χιλιόμετρα.α και μονο εμενα μου εκανε αρνητικη εντυπωση αυτο το εκτρωμα μες στη μεση?
Για μια υστεροφημία ζούνε κι αυτοί οι πολιτικοί...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Oσον αφορα την νεα παραλια,τωρα που το ξανασκεφτομαι,αντι του ξυλινου πατωματος στην ακρη της παραλιας θα μπορουσαν να εχουν φτιαξει ενα ταπητα για τρεξιμο,οπως στα γηπεδα,αφου πολλοι ειναι αυτοι που τρεχουν
Και κλαίνε τα γόνατά τους.... Το έκανα για 1 χρόνο περίπου και ο γιατρός μου το απαγόρεψε δια ροπάλου. Δεν υπάρχει χειρότερο από το πλακάκι-τσιμέντο..
Το ξύλινο πάτωμα είναι σίγουρα καλύτερο.Αν διαβαζες προσεκτικοτερα θα διαπιστωνες οτι αυτο προτεινω
Στη θεση του ξυλινου πατωματος να κατασκευαζαν ενα αντικραδασμικο ταπητα,οπως τα κουλουαρ των γηπεδων ,ωστε να μπορουμε να τρεχουμε εκει,και οχι στα τσιμεντα -
Για 1000 άτομα που τρέχουν θα έκανε την παραλία να μοιάζει με στάδιο; Και εγώ θα το ήθελα. αλλά δεν παίζει. Θα μου πεις τόσο τσιμέντο έπεσε, αυτό θα ήταν το μόνο άσχετο;;
Πάντως όλο και λιγοστέυω τις ημέρες παραμονής μου στην συμπρωτεύουσα... Εκεί που περνούσα όλο το χειμώνα, μετά μόνο τις καθημερινές και τώρα 1-2 μέρες το πολύ...
Δεν παλεύεται άλλο ή μεγάλωσα εγώ -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Για 1000 άτομα που τρέχουν θα έκανε την παραλία να μοιάζει με στάδιο; Και εγώ θα το ήθελα. αλλά δεν παίζει. Θα μου πεις τόσο τσιμέντο έπεσε, αυτό θα ήταν το μόνο άσχετο;;
Πάντως όλο και λιγοστέυω τις ημέρες παραμονής μου στην συμπρωτεύουσα... Εκεί που περνούσα όλο το χειμώνα, μετά μόνο τις καθημερινές και τώρα 1-2 μέρες το πολύ...
Δεν παλεύεται άλλο ή μεγάλωσα εγώEna κομματι θα εκαναν και συγκεκριμενα εκεινο που ειναι τα ξυλα,στην ακρη
Η καποιο αλλο κομματι τελος παντων να εκαναν,ενα διαδρομο πλατους 1 μετρου θα ηταν αρκετο -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
α και μονο εμενα μου εκανε αρνητικη εντυπωση αυτο το εκτρωμα μες στη μεση?
Για μια υστεροφημία ζούνε κι αυτοί οι πολιτικοί...
Αν όμως έγραφε πόσο ΜΑΣ στοίχισε, δεν θα έβαζε το όνομά του.
-
έχει μια ταμπέλα...έξω 8,500,00 euro περίπου
είναι πολλά τα λεφτά... -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Είναι δυνατόν να χρειάστηκαν τρία χρόνια για αυτή την ανάπλαση; Ένας εργάτης δούλευε μόνο;Και γύρω από τον λευκό πύργο είχαν κλείσει για καιρό την περιοχή και δεν έκαναν τπτ το ιδιαίτερο. Ίσως να αφήνουν να περάσει ο καιρός για να κάνουν αναπροσαρμογές του προϋπολογισμού προς τα άνω βέβαια
...,α και μονο εμενα μου εκανε αρνητικη εντυπωση αυτο το εκτρωμα μες στη μεση?
Κάτι μου λέει ότι θα βανδαλιστεί αγρίως
-
Αν κάποιοι είχατε την συνήθεια να μπαινετε στη λεωφορειολωρίδα, ξανασκεφτείτε το.
Σημερα πέτυχα έργα στην Β.Όλγας - Β.Γεωργίου όπου συνεδεαν τις καμερες (δεν ήξερα οτι τοσα χρόνια δεν λειτουργουσαν)
-
Α γιαυτό ήταν αυτοί εκεί;
Ούτε εγώ το ήξερα. -
Πάντως η κάμερα στην Τσιμισκή ακριβώς μετά την Εθν. Αμύνης κάτω από την Ιπποδρομίου λειτουργεί. Είναι το γραφείο μου εκεί και συχνά βλέπω να αστράφτει.
-
23 βαθμούς η θερμοκρασία και σε πολλά καταστήματα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια
-
Χθες εκανα κ εγω μια βολτα στη νεα παραλια...καλα οταν απο την καινουρια περνας στην παλια παθαινεις ενα μικρο σοκ οσον αφορα το φωτισμο!!!Τοσα φωτα απο τη μια,μαυρο σκοταδι στη συνεχεια(εκει που ειναι ο ο ομιλος δεν εχει καθολου φωτισμο).Θα συμφωνησω φυσικα για την αδικαιολογητη καθυστερηση...
Επισης κακη εντυπωση μου εκανε κ εκεινο το κτιριο της ΕΥΑΘ που μπαινει μες στη μεση οπως κ τα κλειδωμενα γηπεδα...
Posts προς Θεσσαλονικείς