-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
- Τελικά το esp μου είπε ότι δεν είναι στάνταρ (και κάπου είχα διαβάσει το αντίθετο ρε γμτ)
http://www.seat.gr/models/newleon/model ... ments.html
Είναι standard στις 1.8TSI εκδόσεις Stylance & Sport-Up και στα FR & Cupra.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Πολύ ωραίο, αλλά πολύ μεγάλο για μένα ρε γμτ. (είναι κ λίγο αργό )
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
το βλεπω απεξω και ανακατωνομαι, την αηδια που μου προκαλει ο τεραστιος μπροστινος (θανατηφορος σχεδιασμος ψηλος κ επιθετικος) προβολος με...
ωχ δεν περιγραφω αλλο,
τελικά η ομορφιά είναι τελειώς υποκειμενικό πράγμα
+1
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
- Τελικά το esp μου είπε ότι δεν είναι στάνταρ (και κάπου είχα διαβάσει το αντίθετο ρε γμτ)
http://www.seat.gr/models/newleon/model ... ments.html' target='_blank
Έχεις δίκιο! Δεν ήξερε μάλλον ο πωλητής...
-
Τον ρώτησα αν ξέρει αν θα παίξει καμμιά προσφορά τα Χριστούγεννα και μου είπε:
-
ότι δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί για κάτι τέτοιο, αλλά στάνταρ γίνονται κάθε γιορτές.
-
ότι στην έκθεση αυτοκινήτου που θα γίνει θα βγάλουν κάποια προσφορά, αλλά σαν αντιπροσωπεία συγκεκριμένη και όχι σαν επίσημη σέατ. Το θέμα είναι ότι θα συμφέρει κάτι τέτοιο?
Και μια άλλη απορία! Τα χριστούγεννα θα βγάλουν λέτε προσφορά μόνο για το στοκ που υπάρχει ή και για νέες παραγγελίες?
-
-
H σιγουρη προσφορα χριστουγεννων ειναι δωρο εξοδα μεταβιβασης και σημα
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
H σιγουρη προσφορα χριστουγεννων ειναι δωρο εξοδα μεταβιβασης και σημαΔλδ κανα 150+200 = 350 μόνο?
-
Aυτους τους ενδιαφερει να φυγουν οσο πιο πολλα αυτοκινητα γινεται ωστενα πιασουν τον στοχο του ετους!
Οποτε αν το παρεις πριν το νεο ετος θα σου κανουν δωρο σημα 08 και 09 και μεταβιβαση!Αυτα ειναι τα σιγουρα!Απο εκει και περα το τι αλλο δωρο ειναι αναλογα με την αντιπροσωπεια!
Αλλα καλο θα ηταν να πας αποφασισμενος και να ζητησεις
Και αν αρχισουν μα και μου πες οκ γεια σας! -
Καλησπέρα και από μένα.
Xenos, μιας και είσαι 27 ακόμα και το budget σου είναι περίπου 20000, θα σου πρότεινα να επιλέξεις κάποιο καλά εξοπλισμένο supermini παρά ένα μικρομεσαίο. Όπως είπε και ένας άλλος φίλος σε προηγούμενη σελίδα, τα σημερινά supermini έχουν γίνει σαν τα παλιότερα μικρομεσαία και οι χώροι τους (αν κατάλαβα καλά θα κινείσαι περισσότερο στην πόλη) είναι υπεραρκετοί. Ακόμα και για ταξίδια που θα κάνεις δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Πίστεψέ με πολλές φορές ψάχνοντας για θέση parking θα καταλάβεις το πλεονέκτημα.Σ'αυτή την κατηγορία, με βάση τις προτεραιότητες που έθεσες στην αρχή, καλύτερες επιλογές θεωρώ:
α) ALFA ROMEO MI.TO.
β) Peugeot 207 ralleyΕίναι και τα 2 κουκλιά, στυλάτα, γρήγορα και με πολύ καλούς κινητήρες. Το ΜΙΤΟ πρέπει να έχει λίγο καλύτερες επιδόσεις αφού είναι πιο ελαφρύ, ενώ ο ειδικός τύπος εκθειάζει τα φρένα του. Το 207 από την άλλη έχει πιο ευχάριστο εσωτερικό (πολύ μαυρίλα μέσα στη MITO) και λίγο καλύτερους χώρους.
Επειδή όμως απ΄ ότι κατάλαβα καλοβλέπεις τα cabrio (και καλά κάνεις) θα ρίξω στο τραπέζι μια επιλογή που κανείς ως τώρα δεν πρότεινε: To Peugeot 207cc turbo!
Γρήγορo; To γρήγορο είναι σχετικό αλλά με 0-100 σε 8,6 sec αργό δεν το λες με τίποτα.
(εφάμιλος χρόνος με το mx-5 1800 που κοιτάς και στις ρεπρίζ έχει το πλεονέκτημα του turbo). Σίγουρα σε στροφοδιαδρόμές είναι πίσω και υστερεί σαφώς στον παράγοντα fun to drive, όχι όμως ότι δεν είναι και αυτό καλοστημένο παρόλο τον ημιάκαμπτο πίσω, για Peugeot μιλάμε εξάλλου.
Έχει μεταλλική οροφή και όχι πάνινη, τεράστιο χώρο αποσκευών, είναι πολύ καλά εξοπλισμένο (πχ στάνταρ διζωνικός κλιματισμός...ακούς εκεί προεραιτικό a/c στο έτος 2008...ήήήήμαρτοον) και με την καλή θέληση του συνοδηγού χωράει και τρίτος πίσω.
Υπάρχει βέβαια μια μικρή λεπτομέρεια: έχει 3000 ευρώ πάνω από το ποσό που θες να διαθέσεις. ΄Ομως άλλη η χάρη του cabrio, ειδικά με καλό καιρό και 25 βαμούς έξω σε επαρχιακό δρόμο δεν θα θες να τελειώσει η διαδρομή σου.Συνοψίζοντας, εάν δεν μπορείς με τίποτα να δώσεις πάνω από 20000 ευρώ η ψήφος μου θα πάει μάλλον στο νέο ΜΙΤΟ, παρόλο που θα θελα να δοκιμαστεί κανά χρόνο στην αγορά πρώτα. Εάν μπορείς να κάνεις μια υπέρβαση της τάξης των 3000 ευρώ τότε 207cc turbo.Το ατμοσφαιρικό 207cc με τα 120 παρόλο που έχει 20000 δεν στο προτείνω αφου θες γκαζάκι.
Το mx-5 προς Θεού είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο αλλά για πρώτο, καθημερινό δεν κάνει. Ίσως είναι το καλύτερο δεύτερο που θα μπορούσα να σκεφτώ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΌΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ!
-
Ο χρήστης Nikolas78 έγραψε:
Σ'αυτή την κατηγορία, με βάση τις προτεραιότητες που έθεσες στην αρχή, καλύτερες επιλογές θεωρώ:
α) ALFA ROMEO MI.TO.
Το μίτο μήπως είναι υπερβολικά μικρό? Έτσι το βλέπω σε φωτό. Δεν έχω ούτε ένα στο δρόμο!
β) Peugeot 207 ralley
Θα το τσεκ. Έχει ένας συνάδερφος και πάνω σε προσπέραση κάτι έπαθε και έχασε δύναμη το αυτοκίνητο. Μεμονωμένο γεγονός θα μου πείτε.
Επειδή όμως απ΄ ότι κατάλαβα καλοβλέπεις τα cabrio (και καλά κάνεις) θα ρίξω στο τραπέζι μια επιλογή που κανείς ως τώρα δεν πρότεινε: To Peugeot 207cc turbo!
Μπα...
Υπάρχει βέβαια μια μικρή λεπτομέρεια: έχει 3000 ευρώ πάνω από το ποσό που θες να διαθέσεις. ΄
Σώπα μωρέ! Σιγά τα λεφτά!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΌΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ!
thanks...
ΥΓ.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
http://www.seat.gr/models/newleon/model ... ments.html' target='_blank' target='_blank
Έχεις δίκιο! Δεν ήξερε μάλλον ο πωλητής...
Πήρα τηλ. και μου είπαν ότι δεν είναι στάνταρ το esp...
Ο ένας μάλιστα μου έλεγε ότι ξεχωρίζουν τις εκδόσεις μόνο από τις ζάντες...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
...
http://www.seat.gr/models/newleon/model ... ments.html' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
...
Πήρα τηλ. και μου είπαν ότι δεν είναι στάνταρ το esp...
Ο ένας μάλιστα μου έλεγε ότι ξεχωρίζουν τις εκδόσεις μόνο από τις ζάντες...
Κάνε ένα τηλέφωνο στην Τεχνοκαρ (8001180000) που είναι ο επίσημος εισαγωγέας, ανάφερέ τους τι σου έχουν πει οι διάφοροι πωλητές & τι αναγράφεται στη δική τους ιστοσελίδα (http://www.seat.gr' target='_blank' target='_blank' target='_blank) και ρώτα τους τι ισχύει τελικά. Εναλλακτικά συμπλήρωσε την φόρμα εδώ ή στείλε email (seat@seat.gr). Μόνο έτσι θα βγάλεις άκρη με το τι ακριβώς ισχύει.
Ίσως η γραπτή αποστολή του ερωτήματος να είναι καλύτερη γιατί θα έχεις και γραπτή απάντηση. -
Κάνε ένα τηλέφωνο στην Τεχνοκαρ (8001180000) που είναι ο επίσημος εισαγωγέας, ανάφερέ τους τι σου έχουν πει οι διάφοροι πωλητές & τι αναγράφεται στη δική τους ιστοσελίδα και ρώτα τους τι ισχύει τελικά.
Να δω τι θα μου πουνε και αυτοί, thanks.
-
Μια ερώτηση: δεν είδα κανένα να λέει για το άστρα. Γιατί αυτό?
-
κάτι .. θα λέει αυτό !!! δεν είναι τυχαίο ....
-
Τελικά επικοινώνησες με την αντιπροσωπεία σχετικά με την ύπαρξη του ESP ως βασικού εξοπλισμού σε ορισμένες εκδόσεις;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μια ερώτηση: δεν είδα κανένα να λέει για το άστρα. Γιατί αυτό?Δεν χωράς, έχει ημιάκαμπτο, χλιαρό κιβώτιο και ημιάκαμπτο...
Προσωπικά βέβαια πιστεύω ότι είναι ότι πιο αξιόπιστο κατασκευάζεται στην Ευρώπη και το 3πόρτο είναι το πιο όμορφο μικρομεσαίο...
-
Τελικά επικοινώνησες με την αντιπροσωπεία σχετικά με την ύπαρξη του ESP ως βασικού εξοπλισμού σε ορισμένες εκδόσεις;Σε 1.8, υπάρχουν 2 εκδόσεις stylance. Αυτή χωρίς esp ==> 19550. Με esp ==>20450. Σε 2-3 αντιπροσωπείες μου έλεγαν 20550+600 το esp.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Μια ερώτηση: δεν είδα κανένα να λέει για το άστρα. Γιατί αυτό?
Δεν χωράς, έχει ημιάκαμπτο, χλιαρό κιβώτιο και ημιάκαμπτο...
Προσωπικά βέβαια πιστεύω ότι είναι ότι πιο αξιόπιστο κατασκευάζεται στην Ευρώπη και το 3πόρτο είναι το πιο όμορφο μικρομεσαίο...
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, βάλε & το ότι βρίσκεται στη δύση της καριέρας του.
Για τα περί αξιοπιστίας να μου επιτρέψετε να διαφωνήσω, είναι στο ίδιο επίπεδο με λοιπά ευρωπαϊκά ανταγωνιστικά μοντέλα. Astra G & H είχα & έχω, από προβληματάκια ουκ ολίγα. -
civic 100 ps αυτο να παρεις. το πιο ομορφο (εσωτερικα και εξωτερικα),το πιο αξιοπιστο αλλα και μαλλον το πιο αργο απο οσα προαναφερθηκαν
Επιλογή αυτοκινήτου - Η μεγάλη στιγμή...