Μίλησα εγώ για Windows;
Ήμουν εντελώς συγκεκριμένος και μίλησα για μια δημοφιλέστατη εφαρμογή του Linux για VoIP τηλεφωνικά κέντρα που λόγω δουλειάς θα χρειαστεί να μάθω κάποια στιγμή.
Μίλησα για telnet που είναι ανεξάρτητο λειτουργικών.
Το πρόβλημά σου δεν καταλαβαίνω που βρίσκεται, ή ακόμη και να καταλάβαινα, δεν θα μπορούσα να στο λύσω κιόλας...
Πάντως έχει πλάκα η φάση: είναι σαν να έρθω εγώ να σου κάνω κριτική για το πως αλλάζουμε πχ σασμάν:
'Και που λες μεγάλε, σήκωσέ το στον αναβατήρα , βάλε κάτω το μαρκούτσι-πως-το-λένε για να κρατάει το σασμάν, βγάλε τις βίδες και το έχεις στο χέρι, πανεύκολο μιλάμε, αλλάζεις δίσκο-πλατό με το ένα χέρι, καμιά σχέση με τα γερμανικά μπουρδέλα, που μου βγάλαν ένα DSG και νομίζουν πως κάναν κάτι, θες 5 ώρες να το κατεβάσεις το ρημάδι και πάλι έχεις 2 δίσκους ν' αλλάξεις, τι να τους κάνεις 2 δίσκους, μ@λακίες, πάρε ένα Υ να σε δει ο Θεός, άντε το πολύ πολύ ν'αλλάζεις ψυγείο καλοριφέρ κάθε 3 χρόνια ψιλοπράγματα , 300 γιούργια κι έγινε καινούριο, μιλάμε πρώτο πράμα, ποιος τα μαμεί τα VAGελλάκια! μπλα μπλα μπλα....'
Αν σου φαίνεται μαλ@κία η παραπάνω παράγραφος, σκέψου λίγο τι συμβαίνει όταν κάποιος άλλος κρίνει αναλόγως τα ΙΤ θέματα...