Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Η ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ , ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Π.Ρ. ΤΙ......?
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. Η ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ , ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Π.Ρ. ΤΙ......?
    • 1
    • 2
    • 1 / 2
    Ελληνικοί Αγώνες
    12
    21
    59
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      apr last edited by

ΜΙΛΑΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΟ ΤV.MAGIK .
      ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜEGA ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ , ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ .
      Ο ΝΙΚΟΛΑΣ (Ο ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ )ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ , ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟ , Ο ΔΕ ΤΟΜ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ .
      Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΛΑΙΔΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΣΕΜΝΟΤΑΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ , ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΥΣΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΘΟΥΝ ΑΠ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ...

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ WRC .....?

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ , ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΘΕΜΑΤΑ , SIDE SHOWS PANTILIKIA SHOW KAI ΞEYTILA SHOW ΠΟΥ ΝΟΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΝΟΥΝ 80 ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΩΡΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΟΙ 10000? ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ .
      ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΦΑ , ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ , ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ , ΚΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ Η ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ..............

1 Reply Last reply Reply Quote 3
      • A
        apr last edited by

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜEGA ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ , ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ .
        Ο ΝΙΚΟΛΑΣ (Ο ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ )ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ , ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟ , Ο ΔΕ ΤΟΜ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ .
        Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΛΑΙΔΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΣΕΜΝΟΤΑΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ , ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΥΣΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΘΟΥΝ ΑΠ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ...

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ WRC .....?

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ , ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΘΕΜΑΤΑ , SIDE SHOWS PANTILIKIA SHOW KAI ΞEYTILA SHOW ΠΟΥ ΝΟΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΝΟΥΝ 80 ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΩΡΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΟΙ 10000? ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ .
        ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΦΑ , ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ , ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ , ΚΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ Η ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ..............

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • A
          apr last edited by

• S
            syele last edited by

Καλησπέρα,

Μπορεί Κύριε APR να μη συμφωνείτε με το είδος και το ύφος των αγώνων αυτών αλλά οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείτε περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό.
            Δεν μπορείτε να φωνασκείτε για την έλλειψη θεατών στους αγώνες και συγχρόνως να 'βρίζετε' ένα μεγάλο κομμάτι αυτών. Ή μήπως έχετε την εντύπωση ότι οι χιλιάδες θεατές στην Ριτσώνα είναι άλλοι;

Όσο το άθλημα παραμένει κλειστό τόσο θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η συμμετοχή του κόσμου θα το κάνει να βελτιωθεί. Εκτός αν νομίζετε ότι οι χορηγοί θα έρθουν επειδή ο Χ οδηγός έκανε Ψ λεπτά στους όποιους Βωξίτες

• P
              passat1-8t last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:
              ...

Ώπα...νάτα μας

Μάστορα (APR) είπαμε: είσαι παλιός, είσαι τεχνίτης, ξέρεις το χώρο απ'έξω και ανακατωτά, έχεις δει πολλούς να ανατέλουν και να δύουν, είσαι γερά μέσα στα πράγματα, πολλοί σε αντιπαθούν, πιθανότατα ακόμα περισσότεροι σε γουστάρουν αλλά δεν περίμενα ποτέ να δω από σένα τέτοια τρανταχτό παράδειγμα ότι μιλάς χωρίς να σκεφτείς καλά τι πας να πεις!!
              Και ξέρεις τώρα... 'καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς' κλπ. για να μην γίνω και εγώ γραφικός και κινδυνέψει το σκήπτρο σου .

Είμαι βέβαιος ότι στρίβω τουλάχιστον εξίσου καλά με σένα στα Μέγαρα (και όχι στο Δέλτα), αλλά αυτό θα αποδειχθεί μόνο αν βρεθούμε ποτέ μαζί εκεί (και γιατί όχι?) και όχι με το να σε αρχίσω σε φτηνούς χαρακτηρισμούς.

Θα σε συμβούλευα φιλικά να προσέξεις, γιατί πας καρφί να προσθέσεις και το κύπελο από την 1η θέση στο πρωτάθλημα αμετροέπειας δίπλα στα υπόλοιπα τρόπαιά σου, και είναι κρίμα για σένα...

1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • L
                lev last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:

Ε, τώρα τι να πω;
                Να πω ότι και οι Αμερικάνοι γεμιζουν γήπεδα με κάτι ηλίθια αυτοκίνητα που ανεβαίνουν πάνω σε άλλα και λαμπαδιάζουν και τα πετάνε στο γκρεμό γιά να δουν πόσο θόρυθβο κάνουν;
                Να πω αυτό που λένε τα κοριτσάκια των 15 χρόνων με ντροπή, 'τα ακριβά αρώματα τα βάζουν σε μικρό μπουκάλι';
                Να πω ότι ακροαματικότητα έχουν και οι χαζές εκπομπές της TV;

Ε, όχι. Αφού ούτως ή άλλως τα χρήματα τα τσεπώνουν άλλοι που δεν είναι αγωνιζόμενοι, και οι τελευταίοι μόνο ξοδεύουν, τέτοια θεαματικότητα που λέει και ο Χρήστος δεν την θέλω ούτε εγώ. Αυτοί θέλουν μόνο την είσπραξη της ημέρας και τίποτε άλλο. Πάμε μόνοι μας εκεί στα βουνά που έτσι και αλλοιώς μας έχουν παραπετάξει τόσα χρόνια, λες και κάναμε κάτι κακό και ας αφήσουμε όλους αυτούς στην τύχη τους.
                Άλλωστε με ποιό κριτήριο αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούν να δουν ένα ραλλύ, όταν το μόνο συγκριτικό που διαθέτουν είναι το 0-100 km/h ή το παντηλίκι; Όταν θα έρθουν σε ραλλύ θα το απαξιώσουν αμέσως.
                APR μαζί σου.
                Πάλι μόνοι μας μείναμε.
                Χαιρετώ

'Πιό καλή η μοναξιά από σένα που δεν βρίσκω...'

• D
                  dap last edited by

Ο χρήστης Lev έγραψε:

Ε, όχι. Αφού ούτως ή άλλως τα χρήματα τα τσεπώνουν άλλοι που δεν είναι αγωνιζόμενοι, και οι τελευταίοι μόνο ξοδεύουν, τέτοια θεαματικότητα που λέει και ο Χρήστος δεν την θέλω ούτε εγώ. Αυτοί θέλουν μόνο την είσπραξη της ημέρας και τίποτε άλλο. Πάμε μόνοι μας εκεί στα βουνά που έτσι και αλλοιώς μας έχουν παραπετάξει τόσα χρόνια, λες και κάναμε κάτι κακό και ας αφήσουμε όλους αυτούς στην τύχη τους.
                  Άλλωστε με ποιό κριτήριο αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούν να δουν ένα ραλλύ, όταν το μόνο συγκριτικό που διαθέτουν είναι το 0-100 km/h ή το παντηλίκι; Όταν θα έρθουν σε ραλλύ θα το απαξιώσουν αμέσως.
                  APR μαζί σου.
                  Πάλι μόνοι μας μείναμε.
                  Χαιρετώ

(.....)Παμε μονοι μας εκει στα βουνα (...)
                  Κυριε Lev αν εισαστε χορηγος που θα δινατε τα λεφτουδακια σας. ?Σ'αυτους που τρεχουν μονοι τους εκει στα βουνα? Που την διαφημηση σας θα την βλεπουν οι θαμνοι και οι κοτρωνες ?Και οχι 10000 θεατες εστω και πανηλιθιοι?

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • E
                    emmanoyhl last edited by

Και μετά λέμε γιατί δεν έρχεται κόσμος στους αγώνες. Ειλικρινά θα προτιμούσα να μην έχω ανοίξει ποτέ την θεματική ενότητα με τους Ελληνικούς Αγώνες.
                    Πως θα με προσελκύσετε να έρθω να σας δω αν διαβάζω τέτοιες τοποθετήσεις και απόψεις;
                    Το ότι δεν πληρώνω είσοδο (δεν το επέλεξα εγώ) δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να μου κολλάει τέτοιες ταμπέλες.
                    Περαστικά μας - σας.

• A
                      apr last edited by

ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΡΧΗΓΕ passat1.8t ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο 81 ΠΟΥ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠ'ΕΜΕΝΑ . ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΜΟΥ , Η ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΕΘΙΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ (ΕΝΟΩ ΑΝ ΟΙ ΑΣΧΟΛΕΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ) ?
                      ΦΙΛΕ Lev ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ! ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ......ΙΣΩΣ .

ΑΓΑΠΗΤΕ syele ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ (ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ) ?
                      ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ
                      ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ .
                      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ( ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΞΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΑΛΛΟΥ )

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΑΡΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ , ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ **ΑΘΛΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ** (ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ theme ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΣ Rallygr ......)
                      ΦΙΛΑΚΙΑ

• P
                        passat1-8t last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:
                        ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΡΧΗΓΕ passat1.8t ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο 81 ΠΟΥ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠ'ΕΜΕΝΑ . ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΜΟΥ , Η ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΕΘΙΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ (ΕΝΟΩ ΑΝ ΟΙ ΑΣΧΟΛΕΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ) ?
                        ΦΙΛΕ Lev ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ! ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ......ΙΣΩΣ .

ΑΓΑΠΗΤΕ syele ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ (ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ) ?
                        ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ
                        ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ .
                        ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ( ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΞΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΑΛΛΟΥ )

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΑΡΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ , ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ **ΑΘΛΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ** (ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ theme ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΣ Rallygr ......)
                        ΦΙΛΑΚΙΑ

Κε Αναγνωστόπουλε,

Είδες πόσο πιό ωραία είναι όταν εκφέρουμε την άποψή μας χωρίς την χρήση περιττών κοσμητικών, που τελικά βλάπτουν την δική μας εικόνα και μόνο?

Κατ'αρχήν το θέμα δεν είναι αν στρίβω καλύτερα από σένα, αλλά σε περίπτωση που αυτό ισχύει να αποδυκνύεται από τα χρονόμετρα και όχι από τις δηλώσεις.

Όσο για τα συμφέροντά μου (μια που δεν γνωριζόμαστε προσωπικά) μπορείς να ρωτήσεις τον κοινό μας φίλο dimos (Ριζικάρης) για να σου επιβεβαιώσει ότι δεν έχω απολύτως καμία επαγγελματική σχέση ή συναλλαγή με τον χώρο του αυτοκινήτου. Σε οικονομικό επίπεδο η μέχρι τώρα ενασχόλησή μου μόνο οικονομική αιμορραγία μου έχει αποφέρει αλλά γουστάρω τρελλά, γιατί το ξέρεις δα ότι το μικρόβιο είναι ισχυρό και ο εθισμός μεγάλος .

Πιστεύω ότι 'ακόμα και τα παντιλίκια' (που προσωπικά δεν μου λένε κάτι) έχουν να κάνουν με το άθλημα είτε το θέλεις είτε όχι. Σέβομαι την άποψή σου αλλά άσε και τους ελεύθερα σκεπτόμενους συνανθρώπους σου να έχουν την δική τους.

Τέλος ευχαριστώ για τα 'φιλάκια' και ανταποδίδω .

• H
                          hannibal last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ , ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΘΕΜΑΤΑ , SIDE SHOWS PANTILIKIA SHOW KAI ΞEYTILA SHOW ΠΟΥ ΝΟΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΝΟΥΝ **80 ΑΝΙΚΑΝΟΙ **ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΩΡΑ

.

Eyxaristoyme poly kyrie Anagnwstopoyle to na mas xarakthrizete anikanoys seimainei polla. Prin kanete ayton ton xarakthrismo den skefthkate oti oloi mas exoyme thn idia trela me esas kai ton ka8e agwnizomeno sto panellhnio prwta8lhma. Opws eipe kai o Xrhstos (passat 1.8T)είσαι παλιός, είσαι τεχνίτης, ξέρεις το χώρο απ'έξω και ανακατωτά, έχεις δει πολλούς να ανατέλουν και να δύουν, είσαι γερά μέσα στα πράγματα, kai anti na boh8hseis ta pragmata ta 8abeis. Egw proswpika to kanw mpas kai kataferw kapoia stigmh na metapidhsw sto panellhnio prwta8lhma rally. Den exw kanena oikonomiko symferon kai oyte me noiazei na deix8w. Ston prwto moy agwna poy etreksa me ena aytokinhto pou moy parexwrhse o poly kalos moy filos 8anashs Krasoylhs hr8a tritos sta xronometrhmena kai enoiwsa perifanos otan kapoios PALIOS kai KATAKSIOMENOS agwnizomenos moy esfikse to xeri kai moy eipe 'Mprabo mikre. ODHGHSES ekei mesa'. Aytos htan o Dhmos o Rizikarhs.

Afoy krazete loipon ton 8esmo poy opws eseis xarakthrhsate KSEFTYLA SHOW giati den sxoliazete kai to dragster h akoma kai tis deksiotexnies?

Mhpws epeidh skefteste ta politika aytokinhta poy ftiaxnete sto synergeio sas den einai gia stripshmo oyte kan sto delta poy anaferate, kai oi idiokthtes toys einai ka8e brady sthn ey8eia ths boytas klp h akoma trexoyn kai se dragster. Ekei omws den sas noiazei. Arkei na parete to kasseri apo toys idiokthtes twn aytokinhtwn aytwn kai na baloyme to aytokollhtaki sto aytokinhto gia na blepoyn oi ypoloipoi poios eftiakse to amaksi kai paei kali.

Filika

Alexandros Annivas

Y.G. An nomizete oti eimai an8rwpos o opoios den exei sxesh me toys agwnes apla rwthste toys koinoys mas gnwstoys opws ton kyrio Rizikarh kai ton kyrio Xionidh

• L
                            lev last edited by

Ο χρήστης DAP έγραψε:

APR μαζί σου.
                            Πάλι μόνοι μας μείναμε.
                            Χαιρετώ

(.....)Παμε μονοι μας εκει στα βουνα (...)
                            Κυριε Lev αν εισαστε χορηγος που θα δινατε τα λεφτουδακια σας. ?Σ'αυτους που τρεχουν μονοι τους εκει στα βουνα? Που την διαφημηση σας θα την βλεπουν οι θαμνοι και οι κοτρωνες ?Και οχι 10000 θεατες εστω και πανηλιθιοι?

Καλημέρα

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός΄και γι' αυτό ίσως φταίω εγώ.
                            Κατ' αρχήν δεν θεωρώ κανέναν ηλίθιο, πολύ περισσότερο πανηλίθιο. Ο καθένας έχει προσλαμβάνουσες παραστάσεις ή συμφέροντα που κάθε φορά καθορίζουν την συμπεριφορά και την στάση που κρατάει.

Όοσν αφορά την ρητορική ερώτηση τι θα έκανα εάν ήμουν χορηγός, μάλλον δεν΄ αναφέρεται στην τοποθέτησή μου, αφού σε κανένα σημείο δεν αναφέρω ότι δεν θέλω την χορηγία. Αντίθετα μάλιστα την θέλω και πολύ.
                            Όμως το σημείο που εστιάζω την άποψή μου είναι η σχέση των διοργανωτών και της αρχής του χώρου με την προβολή και την επικοινωνιακή παρουσία των εμπλεκομένων. Οι οδηγοί κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν και που υποδηλώνει ο χαρακτιρισμός τους -οδηγούν/συμμετέχουν σε αγώνες αυτοκινήτου- τα υπόλοιπα πρέπει να τα κάνουν άλλοι και να τα κάνουν εξ ίσου καλά με τους οδηγούς.
                            Εκείνο το οποίο σημειώνω και φαίνεται ότι σε κάποιους δεν αρέσει, είναι ότι αν οι θεατές έχουν ως κριτήριο το 0-100 km/h, τότε αυτός ο θεατής είναι περιστασιακός και θα φύγει πολύ γρήγορα ή θα θάψει το θέμα των αγώνων, αφού σε ένα ραλλύ δεν μας εντυπωσιάζει ποτέ το 0-100 km/h, αλλά ένα σωρό άλλα πράγματα.
                            Και δεν είχα λόγο να κάνω αυτό το διαχωρισμό εάν φυσικά δεν υπήρχε συσχετισμός των θεατών των επιδείξεων (διότι δεν πρόκειται περί αγώνα) και των ραλλύ ή αναβάσεων κ.λ.π..

Αλλά και έτσι αναρωτιέμαι που είναι αυτοί οι θεατές στα ραλλύ;
                            Που είναι αυτά τα χρήματα που εισπράττονται από τέτοιου είδους εκδηλώσεις; Που πάνε; Κάποτε 'άλλα' χρήματα άλλαζαν χέρια επι τόπου επάνω στη γέφυρα, τώρα που πάνε; Αν γυ΄ρίζουν στους αγώνες νάστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν και χορηγοί και θεατές. Αλλά μάλλον αλλού λουφάζουν. Και γιά να εξηγούμαστε δεν εννοώ διαφθορά ή κλοπή ή κάτι τέτοιο κακό. Απλά ξέφραγο αμπέλι ο χώρος ο καθένας τρυγάει όσο θέλει και ό,τι θέλει. Και εμείς θα ξανακάνουμε καρπούς και οι ίδιοι τρυγητές θα μας τα ξαναπάρουν.
                            Αυτό με ενοχλεί φίλε μου και όχι οι θεατές ή οι οδηγοί που συμμετέχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις, υπό την προϋπόθεση βέβαια της ασφαλούς διεξαγωγής τους.

Χαιρετώ.

• K
                              kouk last edited by

Τελικά λοιπόν καταλήξαμε πάλι να συζητάμε για το αποτέλεσμα!!
                              Οι λίγοι/πολλοί θεατές είναι το αποτέλεσμα κύριοι!Ηλίθιοι και πανηλίθιοι!! με το χρονόμετρο και χωρίς αυτό!Στην Ριτσώνα αλλά και στο Sideshow!

Οι αιτίες είναι πιο βαθιά.

Και καταλήγουν στους ατυχείς χαρακτηρισμούς του φίλου μου (πλέον) APR!!

Δεν φταίει δηλαδή τίποτα άλλο παρά οι ηλίθιοι θεατές που δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να βουτήξουν τα TAG-HAUER και να πάρουν τα βουνά...για να μετρήσουν δέκατα ή λεπτά ή μέρες!!

Προσωπικά,δύσκολα θα ξαναπάρω τα βουνά!Μόνο αν η παρέα επιμείνει!!
                              ΒΑΡΕΘΗΚΑ...τα ίδια και τα ίδια...Ο πήξας φταίει...όχι ο δείξας φταίει!!

Εντάξει...ο Κούκους Μούκους φταίει!!

Συνεχίστε να παίζετε μόνοι σας στην παιδική χαρά του ΠΠΡ και να φωνάζετε ότι δεν έρχονται χορηγοί!!

Καλά τα λέει ο Vlassis...αλλά ποιός τον ακούει?!!!

• D
                                deggman last edited by

ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΤΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΩΝΤΕ ΣΤΑ DRIFT? ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΣΙΡΚΟΥΪ?
                                ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ?
                                ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΚΑΙΡΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ.
                                ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΑΝ ΕΙΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΠΙΣΤΑ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ. ΜΑΝΤΡΩΣΤΕ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ, ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΙΑ ΕΝΝΙΑΙΑ, YARIS-MICRA-PEUGEOT JUNIOR, ΜΑΖΕΥΤΕ ΚΑΙ 5 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α8 ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΜΑΪ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ.
                                ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ. ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ 30€.
                                ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΡΙΦΤΑΔΕΣ ΤΡΕΧΟΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΡΑ ΑΝ ΦΩΡΕΣΟΥΝ ΚΛΟΥΒΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΕΙΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΠΙΖΝΑ - ΛΕΦΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΤΕ ΚΛΑΥΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΘΕΑΤΕΣ.

• A
                                  apr last edited by

ΦΙΛΕ ΜΟΥ kouk ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΓΙΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ , ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΡΟΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ .
                                  ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ , ΕΤΣΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΩΣΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΘΕΑΤΗΣ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ , ΒΟΥΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΘΕΑΤΗ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΒΟΛΕΨΙΑΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΤΟΥΣ .
                                  ΕΙΝΑΙ 12 Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ -ΕΤΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΣΑΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΙΑΝΟΥ (Ο ΚΑΣΤΟΡ ΓΕΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ) ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ .
                                  ΦΙΛΙΑΚΙΑ Χ.

• K
                                    kpsig moderator last edited by

O APR θα μπορούσε να είχε δίκιο εάν δεν μιλούσε με βαρείς χαρακτηρισμούς. Βεβαίως, και εγώ συμφωνώ μαζί του - βρισίδι.

κοιτάξτε, εάν οι Ελληνικοί αγώνες δεν αντιμετωπιστούν ξεκάθαρα ως κερδοσκοπική επιχείρηση από το όποιο αρμόδιο όργανο, με μετόχους τους αγωνιζόμενους, τότε θα παραμείνουν ως έχουν.
                                    Απλά, υπάρχει μια καραμέλα που αρκετοί τη θέλουν, κανείς όμως δεν μπορεί να τη φτάσει επειδή δεν θέλει να τη μοιραστεί με κανέναν

• A
                                      apr last edited by

Ο χρήστης Hannibal έγραψε:

Y.G. An nomizete oti eimai an8rwpos o opoios den exei sxesh me toys agwnes apla rwthste toys koinoys mas gnwstoys opws ton kyrio Rizikarh kai ton kyrio Xionidh

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΑΝΝΙΒΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ .!
                                      ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ , ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΝΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΑΝ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟ (ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΔΗΓΑΡΑ ΟΣΟ ΕΤΡΕΧΕ ) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ .
                                      ΚΑΤ'ΑΡΧΗ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ .
                                      Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΤΡΑΓΚΣΤΕΡ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.ΤΙΣ ΔΕ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ.
                                      ΘΕΩΡΩ ΤΑ ΝΤΡΙΦΤ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΗΓΙΚΗ .ΕΑΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
                                      ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΣΤΡΙΨΙΜΑΤΑ!!!

ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕ ΟΤΙ ΣΕ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ ΝΤΡΙΦΤ ΠΟΥ ΕΤΥΧΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 100 ΚΟΝΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ,ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΝΤΡΙΦΤΑΡΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...

εΝΑ ΠΑΙΔΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩς ΛΑΘΟς ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΟΥ - ΝΤΡΙΦΤ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΥ.
                                      ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ , ΟΠΟΥ ΗΣΩΣΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ,ΒΓΗΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ.

ΜΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ,ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ,ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΣΤΟΧΑΣΜΟ

• M
                                        marina last edited by

Απο ότι βλέπω το φόρουμ το συζητήσεων έχει γίνει χώρος εκτόνωσης του αλλτρουισμού σας. Θεωρώ ότι μέσες άκρες όλους σας γνωρίζω αλλά δεν σας βλέπω πουθενά στα στραβά και στα παράξενα όταν αυτα συμβαίνουν. Δεν θεωρούσα ποτέ ότι εσείς οι άνθρωποι των αγώνων θα κριτικάρατε με τόσο πείσμα τα ντριφτ ή τα σόου. Ο καθένας ότι μπορεί κάνει και όπως μπορεί. Καλά είναι τα βούνα και είμαι και εγώ αυτή που τα παίρνω καλά και τα λαγκάδια. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΕΣ. Ηρεμία λοιπών και η μαγκιά είναι εκεί έξω.........

• L
                                          lev last edited by

Ο χρήστης Μαρίνα έγραψε:
                                          :evil:

Απο ότι βλέπω το φόρουμ το συζητήσεων έχει γίνει χώρος εκτόνωσης του αλλτρουισμού σας. Θεωρώ ότι μέσες άκρες όλους σας γνωρίζω αλλά δεν σας βλέπω πουθενά στα στραβά και στα παράξενα όταν αυτα συμβαίνουν. Δεν θεωρούσα ποτέ ότι εσείς οι άνθρωποι των αγώνων θα κριτικάρατε με τόσο πείσμα τα ντριφτ ή τα σόου. Ο καθένας ότι μπορεί κάνει και όπως μπορεί. Καλά είναι τα βούνα και είμαι και εγώ αυτή που τα παίρνω καλά και τα λαγκάδια. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΕΣ. Ηρεμία λοιπών και η μαγκιά είναι εκεί έξω.........

Καλησπέρα

Εγώ θα συμφωνήσω με τη Μαρίνα και θα επαναλάβω κάτι που έχω γράψει παραπάνω, ότι δηλαδή είναι πράγματα μη συγκρίσιμα. Σε καμμιά περίπτωση δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα συγκρίνωντας τους θεατές των εκδηλώσεων αυτών με τα ραλλύ.
                                          Έτσι η όποια αντιπαράθεση μου φαντάζει εκ του πονειρού και αποπρασαναττολιστική. Αφού το θέμα είναι ποιός εισπράττει και που τα χαλάει και όχι ποιοί είναι οι θεατές. Σαφώς και οι θεατές των εκδηλώσεων αυτών έχουν άμεση σχέση με το αυτοκίνητο, με μόνη τη διαφορά ότι το πρίσμα είναι διαφορετικό. Στη μία περίθπτωση ο απόλυτος χρόνος και στην άλλη το θέαμα, πολλές φορές ή σχεδόν πάντοτε σε βάρος του χρόνου.
                                          Επομένως ας σταματήσουμε την όποια αντιπάράθεση εδώ. Ο APR, όπως και κάθε ένας από εμάς που χρόνια τώρα πληρώνουμε και είμαστε πικραμένοι, έχουμε τον τρόπο να βλέπουμε από άλλη σκοπιά αυτές τις εκδηλώσεις ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ σε αντιπαράθεση που δεν υπάρχει.
                                          Χαιρετώ και προτείνω να σταματήσει η κουβέντα εδώ. Όπως προτείνω τα χρήματα που εισέπραξε ο διοργανωτής να γυρίσουν με κάποιο τρόπο στους αγώνες. Αν έχει τέτοια πρόθεση ας την προτείνει δημόσια.
                                          Πάντα στις Πίστες Στα βουνά και στα Λαγκάδια με ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

• A
                                            apr last edited by

ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΕ LEV , ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟ WRC , ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΙΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ Η ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ .!

Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ , Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ , ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ?

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ