-
AIM 97** σε Citroen C2
-
ΗΚΡ 756* Fiesta. Άραγε σε ποιόν να ανοικει το αμάξι? Έγραφε πάνω στην πορτα του οδηγου 'Fiesta Test Drive'
συμφωνω, πολύ πεσμένα τα πράγματα.
-
ΕΕΝ-475* σημερινές ταξινομήσεις στα Γιαννιτσά σε Civic και L200
-
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
ΕΕΝ-475* σημερινές ταξινομήσεις στα Γιαννιτσά σε Civic και L200Δίπλα δίπλα ειναι οι αντιπροσωπειες?
-
ΑΖΒ 543* σε Mercedes C200 kompressor και ΚΧΥ 182* σε BMW 318.
Επίσης ΖΑΖ 417* σε Nissan Primastar λεωφορειάκι και ΚΑΚ 867* σε Peugeot 207,λίγο πιο παλιές βέβαια αυτές οι 2. -
HKP 766* Civic
-
ΜΥΗ 284* σε Mazda 2 και από δίκυκλα ΗΑΑ 85* μάλλον σε kymco.
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Δίκυκλα:
ΕΥΗ 1*
ΗΜΙ 88*
ΑΜΕ 72* (Ρέθυμνο;)Ανακατανομές μου κάνουν τα ΕΥΗ και ΑΜΕ. Αλλά το ΑΜΕ όχι από Ρέθυμνο μάλλον. Πού τα είδες? Ας δούμε τι θα πει και ο thaliarque.
Πράγματι πολύ πεσμένοι οι ρυθμοί και στην Αθήνα...
Μόνο ένα ΟΑΝ 94*, ένα ΜΙΡ 766*, ένα ΖΧΗ 822* σε παλιά E-class, ένα ΙΚΜ 685* σε επαγγελματικό και τέλος σε Kia Ceed (νομίζω, σίγουρα ένα καινούριο ΚΙΑ ήταν) ΚΧΥ 7377 με πλαίσιο Ελευσίνας... -
Τα είδα στη Θεσσαλονίκη. Το ΑΜΕ πιστεύω πως είναι ανακατανομή, αλλά το ΕΥΗ νομίζω πως είναι κανονικά, Λευκάδα.
-
Το ΑΜΕ 72* θα πρέπει λογικά να είναι από Αργολίδα όπως και το 76* που μου έστειλαν από Ναύπλιο. Το ΕΥΗ
όμως πρέπει να είναι κανονικά από Λευκάδα. Με προβληματίζουν λιγάκι τα πολλά ΜΥΗ και ΧΙΕ που βλέπετε
ξαφνικά, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην είναι από κει που πρέπει, ειδικά το ΧΙΕ: στη Χίο το
απόθεμα κοντεύει να τελειώσει. -
KXX - 300* (xartino, Renault Modus) Thessaloniki
-
IME-332* σε κλούβα Mazda (μάλλον από αντικατάσταση πινακίδων ή μεταβίβαση καθώς δεν ήταν καινούριο).
-
ΕΕΝ-572* σημερινή ταξινόμιση στην Έδεσσα σε Lancer Evolution
-
NII - 740* (χάρτινο όπως πάντα) σε Chevrolet Matiz
-
edit 19:23
ΑΗΜ-2394, ΜΗΟ-1633Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
IME-332* σε κλούβα Mazda (μάλλον από αντικατάσταση πινακίδων ή μεταβίβαση καθώς δεν ήταν καινούριο).Η αναφορά θα ταίριαζε και σε επιβατικό, κάπου εκεί θα βρίσκονται και αυτά. Όμως μάλλον επαγγελματικό
είναι, άρα θα υπάρξει ένα έστω και μικρό άλμα στα επιβατικά. -
ΕΡΙ 30* και ΝΗΥ 511* σε χαρτί.
-
ΑΗΜ-2426
-
HKP 768*
ANK 949* -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Η αναφορά θα ταίριαζε και σε επιβατικό, κάπου εκεί θα βρίσκονται και αυτά. Όμως μάλλον επαγγελματικό
είναι, άρα θα υπάρξει ένα έστω και μικρό άλμα στα επιβατικά.Κι άλλο επαγγελματικό ΙΜΕ 331*
ΙΜΕ 296* σε επιβατικό
ΒΚΙ 63* ( επιτέλους!)
και **ΗΝΖ *15 λογικά από Ηγουμενίτσα -
λοιπόν τόσες μέρες δεν είχατε νεότερα γιατί βασικά δεν υπήρχαν (στην ουσία είμαι στραβάδι, δεν εξηγείται αλλιώς).. είχα δει 2-3 ΤΡΗ όλα όμως από 200 μέχρι 300, οπότε το αίνιγμα δεν ξεκαθαριζόταν.. Σημερα το βράδυ που βγήκα όμως είδα και το ΤΡΗ-1 και το ΤΡΗ-7 αλλά και το ΤΡΗ-8
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008