-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ναι... και γενικά η Αργυρούπολη έχει πολλά 'καλά' βενζινάδικα... Ας με διορθωσει ο Asimov, που τα ξερει καλύτερα, αλλά τα 4 από τα 5 επί της Κύπρου έχουν φάει πρόστιμα κατά καιρούς. Παρομοίως και στην Αργυρουπόλεως. Βέβαια η νέα ΕΚΟ (από εκεί βάζω συνήθως) αν και όχι η φτηνότερη, μου φαίνεται ότι έχει καλό πράγμα. Το ίδιο φαίνεται ότι ισχύει και με τη Shell (ex dracoil, ex...) στην αρχή της Κύπρου.4/5 δεν ξερω, αλλα εχουν φαει αρκετοι...
Απεναντι απο το δημαρχειο ειναι η aegean για την οποια δεν εχω ακουσει κατι μεμπτο και σημερα την ειχε 92,9.
91,8 την εχει η γνωστη shell χαμηλα στην Κυπρου. 96,9 η (εταιρικη) EKO στην Αργυρουπολεως, διπλα στη ΔΟΥ και η (εταιρικη) shell ακριβως απεναντι. Τις τελευταιες φορες εβαλα στην ΕΚΟ γιατι με την εκπτωση της καρτας της Εθνικης μου βγαινει 92 λεπτα... Αισθανομαι και πιο ασφαλης.
Αυτος με το 89 και κατι ειναι ο Νικολακος (ή καπως ετσι) που παιζανε τα δελτια ειδησεων τοτε που την ειχε 1.43, ο οποιος, μετα το πανελληνιο κραξιμο, την εκανε sunoil και εβγαλε ενα τεραστιο πανο που γραφει: 'Πουλαμε οσο αγοραζουμε' και (το κορυφαιο): 'Οποιος αποδειξει οτι τα καυσιμα μας ειναι νοθευμενα εχει €100.000' (μαλλον διαβαζει dirtoulio )
Υποθετω οτι καποιος θα βγαλει τα ευκολοτερα 100 χιλιαρικα της ζωης του -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
91,8 την εχει η γνωστη shell χαμηλα στην Κυπρου. 96,9 η (εταιρικη) EKO στην Αργυρουπολεως, διπλα στη ΔΟΥ και η (εταιρικη) shell ακριβως απεναντι. Τις τελευταιες φορες εβαλα στην ΕΚΟ γιατι με την εκπτωση της καρτας της Εθνικης μου βγαινει 92 λεπτα... Αισθανομαι και πιο ασφαλης.
Εταιρικές, ε? δεν το ήξερα. Πάντως, δεν έχω παράπονα από κανένα απο τα δυο μαγαζιά.
Αυτος με το 89 και κατι ειναι ο Νικολακος (ή καπως ετσι) που παιζανε τα δελτια ειδησεων τοτε που την ειχε 1.43, ο οποιος, μετα το πανελληνιο κραξιμο, την εκανε sunoil και εβγαλε ενα τεραστιο πανο που γραφει: 'Πουλαμε οσο αγοραζουμε' και (το κορυφαιο): 'Οποιος αποδειξει οτι τα καυσιμα μας ειναι νοθευμενα εχει €100.000' (μαλλον διαβαζει dirtoulio )
Υποθετω οτι καποιος θα βγαλει τα ευκολοτερα 100 χιλιαρικα της ζωης τουΟ συγκεκριμένος αξιότιμος ήταν κάποτε -μιλάμε προ 20ετίας- BP (νομίζω, έχουν περάσει και τα χρόνια. ). Από αυτόν και μόνο έβαζε φίλος που μόλις είχε αγοράσει μια XS400. (Βόλευε, βλέπεις ήταν το πρώτο βενζινάδικο που έβρισκε φεύγοντας από το σπίτι). Ε, στο χρόνο πάνω του τρύπησε το ρεζερβουάρ... (με το σχήμα που είχε, όπως σε πολλές μοτό, 'αγκάλιαζε' το πάνω μέρος του σκελετού και είχε δυο 'πάτους', δεξιά και αριστερά, από όπου το καύσιμο δεν στράγγιζε εντελώς. Εκεί μαζεύτηκε όλη η μούργα και άρχισε να διαβρώνεται...). Από τότε καταλάβαμε τι καπνό φουμάριζε.
Πριν λίγα χρόνια, μοστραρισε τη φίρμα του και άρχισε να δίνει την by far ακριβότερη βενζίνη. Μάλιστα ενώ αλλού οι τιμές ανεβοκατέβαιναν (πιο πολύ ανεβο- παρά κατε-...) αυτός απτόητος ήταν πάντα 10-20 λεπτά πάνω από την πλέμπα... όταν οι τιμές ανέβαιναν και τον πλησίαζαν οι υπόλοιποι, αυτός..τσουπ! ανέβαινε ακόμα πιο ψηλά. Ούτε κουραζόταν να αλλάζει πινακίδες, ούτε τίποτα! Δυο φορες το χρόνο και πολύ του ήταν. (η πλάκα είναι ότι πολλοί, ερχόμενοι από περιοχές όπως η Βούλα, που τους βόλευε να πάρουν τη Γούναρη και να συνεχίσουν στην Κύπρου, δεν έβαζαν στην -ομολογουμένως πανάκριβη- BP στη διχάλα Γούναρη-Κύπρου και για την οποία δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα το μεμπτο, αλλά σταματούσαν στον συγκεκριμένο, επειδή 'αφού είναι ακριβός, ε, θα έχει και καλό καύσιμο!' )
..Μάλλον όμως είδε ότι το κόλπο παρατράβηξε και αποφάσισε να το παίξει Ρομπεν των φτωχών... : Α, και τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές προσοχή: πιθανότατα να ξαναβάλει απέξω για πολλοστή χρονιά τον λιγδιάρη φουσκωτό αγιοβασίλη για κράχτη... για φυλαχτείτε, ειδικά όταν φυσάει -
Επειδή αναφέρθηκε σοτ θέμα των προστίμων σε Shell και BP καπου η Ηγουμενίτσα... το καλοκαίρι πήγα διακοπές Κέρκυρα και το παρατήρησα: στην Ηγουμενίτσα (και σε όλο σχεδόν το νομό) δεν έβρισκες άλλο πρατήριο εκτός από ΒΡ! Ξέρει κανείς πώς έχει προκύψει αυτό?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Εταιρικές, ε? δεν το ήξερα. Πάντως, δεν έχω παράπονα από κανένα απο τα δυο μαγαζιάΟυτ' εγω. Ή μαλλον εχω. Στη shell μου σπανε τα νευρα με το κλασικο ποιηματακι για τη v-power...
..Μάλλον όμως είδε ότι το κόλπο παρατράβηξε και αποφάσισε να το παίξει Ρομπεν των φτωχών... : Α, και τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές προσοχή: πιθανότατα να ξαναβάλει απέξω για πολλοστή χρονιά τον λιγδιάρη φουσκωτό αγιοβασίλη για κράχτη... για φυλαχτείτε, ειδικά όταν φυσάει
Ο συγκεκριμενος μενει ανοιχτος -νομιζω- 24 ωρες το 24ωρο, οποτε πολυς κοσμος, που δε μενει στην περιοχη και δεν ξερει περι τινος προκειται, σταματαει. Ειδικα τωρα που κοτσαρε το sunoil και ειναι δυσκολο να τον συνδεσουν με το αμαρτωλο παρελθον και τα ρεπορταζ του Τσιαμτσικα το καλοκαιρι...
Η BP στη διχαλα Γουναρη-Γεννηματα-Κυπρου ειναι απιστευτα ακριβη! Πρεπει να ειναι το ακριβοτερο πρατηριο της περιοχης. Χθες που περασα δεν κοιταξα τις τιμες, αλλα σιγουρα η 95αρα εχει αρκετα πανω απο 1.10...
Η φτηνοτερη BP που εχω δει στην περιοχη ειναι αυτη στην Αργυρουπολεως, στο ρευμα προς Κυπρου. Εχει πλακα γιατι ολα τα πρατηρια αυτου του δρομου (τα εταιρικα που λεγαμε, αλλη μια ΕΚΟ, αυτη η BP και ενα ΕΠ στο αλλο ρευμα στο υψος της Ηλιουπολης) εχουν πανω κατω τις ιδιες τιμες Καλα, ειδικα τα δυο εταιρικα απεναντι, εχουν κοινο τιμοκαταλογο Τυχαιο -
100αρα με 1.035 και ντιζελ με 1,038
Το πετρελαιο ειναι το φτηνοτερο στη Β.Ελλάδα και η πλάκα ειναι οτι το βενζιναδικο ειναι κοντα σε πιατσα και βάζουν παρα πολλοί ταξιτζίδες (Τα 2/3 των ταξί της Λάρισας συμφωνα με τον Πρατηριούχο )
Το θεμα ειναι πως να τσεκαρω αν ειναι καλο το πετρέλαιο για να βαζω απο αυτόν. -
Το φθηνό/επώνυμο δεν είναι απαραίτητα ποιοτικό.
Αν και σχεδόν επί ένα χρόνο έβαζα 95άρα σε πολύ μεγάλο/επώνυμο/φθηνό/εταιρικό πρατήριο στο Χαιδάρι, ανακάλυψα πως βάζοντας σε κάποιο άλλο στο δρόμο για τη δουλειά μου πάντα έβγαζα περίπου 50-60 χιλιόμετρα περισσότερα. Η δοκιμή και τα συμπεράσματα είναι από αντιπαραθέσεις με ίδιες συνθήκες οδήγησης/ίδιες διαδρομές, και φουλάρισμα πάντα με 30 λίτρα.
Οι δοκιμές κατά καιρούς χρειάζονται... -
92,8 στην BP απενταντι από το ΚΑρφουρ στον Γέρακα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
92,8 στην BP απενταντι από το ΚΑρφουρ στον Γέρακα.πολυ ακριβος...
0,899 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΧΝΗ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Η BP στη διχαλα Γουναρη-Γεννηματα-Κυπρου ειναι απιστευτα ακριβη! Πρεπει να ειναι το ακριβοτερο πρατηριο της περιοχης. Χθες που περασα δεν κοιταξα τις τιμες, αλλα σιγουρα η 95αρα εχει αρκετα πανω απο 1.10...10 χρόνια στην περιοχή μόνο από αυτόν έβαζα και βάζω αν χρειαστει.
Δεν έιχα ποτε κανενα πρόβλημα και το κεφάλι μου ήσυχο.
Τα λοιπά 9 στα 10 στην περιοχή έχουν κοσμήσει την λίστα του Υπουργείου για νοθεία!
Ιδίως ο τύπος στην κατηφόρα της Κύπρου.
Όσο καλύτερη τιμή τα παλικάρια στην Αργυρούπολη τόπο μεγαλύτερη ήταν η νοθεία.Αλλα μετράνε και άλλα πράγματα................
Τον τελευταίο καιρό είπα να κόψω την BP στα Βόρεια Προάστεια και να ξεκινήσω Ελιν.
Του έχω αφήσει γύρω στα 300 euria τον τελευταίο καιρό και του ζήτησα να μου βάλει αέρα και μου λέει βάλε μόνος σου. Τον κόβεις ή δεν το κόβεις? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
92,8 στην BP απενταντι από το ΚΑρφουρ στον Γέρακα.
πολυ ακριβος...
0,899 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΧΝΗ
τράβα Θεσ/νικη να φουλάρεις τότε
-
-
Το ξέρω ρε...
-
Και εδω κατεβηκε απο το 1€,ειδα 0,957 .
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Του έχω αφήσει γύρω στα 300 euria τον τελευταίο καιρό και του ζήτησα να μου βάλει αέρα και μου λέει βάλε μόνος σου. Τον κόβεις ή δεν το κόβεις?
αφου δε σου είπε να βγάλεις.... την π... να τα φουσκώσεις, πάλι καλά
-
0.999 η 100αρα (για όσους ενδιαφέρονται )
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
10 χρόνια στην περιοχή μόνο από αυτόν έβαζα και βάζω αν χρειαστει.
Δεν έιχα ποτε κανενα πρόβλημα και το κεφάλι μου ήσυχο.Δε διαφωνώ, το έγραψα και παραπάνω, άλλωστε. Οι Κυρκόπουλοι -ξερω το βενζινάδικο αυτό πάνω από 25 χρόνια- ήταν πάντοτε εντάξει με την ποιότητα του καυσίμου τους (έβαζα και πετρέλαιο θέρμανσης από αυτούς), αλλά, ρε αδερφε, χτές την είχαν στο 1.13 (νομίζω, δεν πρόλαβα να δω καλά, μια και δεν έχουν κρεμασμένη μεγάλη ταμπέλα με τις τιμες....), που σημαίνει χοντρικά 10 Ε παραπάνω στο γέμισμα...ε, εμένα προσωπικά δεν μου περισσεύουν.
-
Όλο αυτό το σκηνικό με την βενζίνη τόσο χαμηλά όσο δεν ήταν ούτε προ 2ετίας μου βρωμάει πάντως. Μήπως πέσει καμιά αύξηση επιπέδου διπλασιασμός και μας έρθει απότομο
-
Εδώ ακόμα να πέσουν στο € πάντως
-
Σημερα εβαλα με 0.932
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Σημερα εβαλα με 0.932Εδώ Κρήτη!!! Η φτηνότερη τιμή στα Χανιά είναι 1.069.
Βενζίνη ώρα μηδέν!