-
Πετυχαίνω αρκετές μίτο, φαίνεται μικροσκοπική και αρκετά χαμηλή
Οτι δν μου αρεσε σε αυτο το αυτοκινητο ειναι το οτι ηταν λιγο δυσαναλογα ψηλο...δν εχω κανενα χαμηλωμενο μαρσιποφορο ...ενα κανονικο πολο εχω
-
Προχτές κίτρινη Skyline R34 (δεν πρόλαβα να δώ αν ήταν V-spec) στην Κηφισίας. Και το καλύτερο: ελληνικές πινακίδες!
-
Πέτυχα 911 (μάλλον παλιό μοντέλο, δεν διέκρινα περισσότερες λεπτομέρειες) χτες στην Αττική Οδό σε πορτοκαλί χρώμα με δύο μαύρες λωρίδες παράλληλες να διασχίζουν κατά μήκος του αμαξιού ουρανό, καπό.
-
Είδα στον ύπνο μου ότι οδηγούσα 911 Carrera S ασημί για να πάω στη σχολή Ο ονειροκρίτης τι λέει για αυτό, καλό ή κακό;
Πάντως όταν ξύπνησα και μπήκα στο Golf μου φάνηκε πολύ λίγο για τα δεδομένα που είχα συνηθίσει στον ύπνο μου -
Eιδα χτες Fiesta το καινουριο σαυτο το μελιτζανι που το προμοταρανε...
Ευπεπτο θα το χαρακτηριζα και συγχρονο -
-
Ο 'Λάμπης' παρκαρισμένος μπροστα στη στάση του ΟΑΣΘ και ανάποδα προς τη κατευθυνση των αυτοκινητων......
Το γνωστό μπαχαλο της Αρετσου....
Αν και αδικαιολογητο για την ώρα που ήταν εκει....... -
Εγραφα κάπου αλλου για Αρετσου και εκανα λάθος....
-
Κέδρινος Λόφος
Επειδή το βλέπω να τονίζεται έτσι ΠΑΝΤΟΥ (ακόμα και σε σελίδες του Δήμου Θεσσαλονίκης),
η περιοχή ονομάζεται Κεδρινός λόφος - είναι όνομα, δεν έχει σχέση με κέδρους. -
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Πέτυχα 911 (μάλλον παλιό μοντέλο, δεν διέκρινα περισσότερες λεπτομέρειες) χτες στην Αττική Οδό σε πορτοκαλί χρώμα με δύο μαύρες λωρίδες παράλληλες να διασχίζουν κατά μήκος του αμαξιού ουρανό, καπό.Μάλλον πρέπει να είναι καυμάν γιατί σε αυτό το χρωματικό συνδυασμό δοκίμαζαν οι 4Τ μία κάστομ καυμάν ενός περιοδικού πουλ μουρ στο τελευταίο τεύχος τους...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Πέτυχα 911 (μάλλον παλιό μοντέλο, δεν διέκρινα περισσότερες λεπτομέρειες) χτες στην Αττική Οδό σε πορτοκαλί χρώμα με δύο μαύρες λωρίδες παράλληλες να διασχίζουν κατά μήκος του αμαξιού ουρανό, καπό.
Μάλλον πρέπει να είναι καυμάν γιατί σε αυτό το χρωματικό συνδυασμό δοκίμαζαν οι 4Τ μία κάστομ καυμάν ενός περιοδικού πουλ μουρ στο τελευταίο τεύχος τους...
Aν ειχε κ τραγισια νεκροκεφαλη αναμεσα στις λωριδες, ηταν χτες Κολωνακι.
Αλλα τι σχεση εχει η Cayman με παλια 911? -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Μάλλον πρέπει να είναι καυμάν γιατί σε αυτό το χρωματικό συνδυασμό δοκίμαζαν οι 4Τ μία κάστομ καυμάν ενός περιοδικού πουλ μουρ στο τελευταίο τεύχος τους...
Aν ειχε κ τραγισια νεκροκεφαλη αναμεσα στις λωριδες, ηταν χτες Κολωνακι.
Αλλα τι σχεση εχει η Cayman με παλια 911?Η αλήθεια είναι ότι νεκροκεφαλή δεν είχε
Πάντως δεν έχω ξαναδεί ένα τέτοιο συνδυασμό με λωρίδες και μου έκανε αρκετή εντύπωση
-
Έχω την εντύπωση πως αυτή με την νεκροκεφαλή κυκλοφορούσε την προηγούμενη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη. Ήταν έξω από το Club Boutique στην Θεσσαλονίκη μία καθημερινή μεσημέρι.
-
Καινούρια άσπρη CLC 200 παρκάρισε απ' 'εξω απόψε. Κάτι πρέπει να έπαθα, γιατί.... μ' αρέσει!
-
να δω πως θα βάζεις το καρεκλάκι
-
Ρε μάγκες επειδή στις δεκαετίες που χαζεύω τετράτροχα δεν θυμάμαι συνδυασμό πορτοκαλί με μαύρες ρίγες και επειδή την πέτυχα στο τελευταίο τεύχος των 4Τ λέω καυμάν θα είναι και θα μπερδεύτηκε ο άνθρωπος τώρα το τι θα είναι στα αλήθεια ένας Θεός ξέρει...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
να δω πως θα βάζεις το καρεκλάκινα τη μεταμόρφωνα (magic wand style ή κάτι τετοιο) σε C-estate κατά το δοκούν??
-
NISSAN Almera TINO χθες στα Γιαννιτσα.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
να δω πως θα βάζεις το καρεκλάκι
να τη μεταμόρφωνα (magic wand style ή κάτι τετοιο) σε C-estate κατά το δοκούν??
το 'wand'σου έκανε το μαγικό του μια φορά, φτάνει
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ρε μάγκες επειδή στις δεκαετίες που χαζεύω τετράτροχα δεν θυμάμαι συνδυασμό πορτοκαλί με μαύρες ρίγες και επειδή την πέτυχα στο τελευταίο τεύχος των 4Τ λέω καυμάν θα είναι και θα μπερδεύτηκε ο άνθρωπος τώρα το τι θα είναι στα αλήθεια ένας Θεός ξέρει...Γενικά δεν παίζει τέτοιος χρωματισμός στο δρόμο να κυκλοφορεί και όντως μπορεί να μπερδεύτηκα για το τι μοντέλο της porsche ήταν.
Carspotting [#5]