-
Ο χρήστης noble έγραψε:
προσπεκτ δε πήρε κανείς όταν πήγε να το δει?
Πρέπει να το χρεώνει κάνα 20ευρω ο Σ
τζαμπα τα δινουν
Ναι βρε,πλάκα κάνω.
Αυτό πάει για την πολιτική τους γενικότερα. -
Ο χρήστης noble έγραψε:
Η Honda όμως έχει δώσει μεγάλο βάρος και στον τομέα της τεχνολογίας, όπου συναντάμε εφαρμογές από το Legend. Εν αρχή, στάνταρ είναι σε όλη τη σειρά το Vehicle Stability Assist (VSA), το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας δηλαδή. Με τη συνεργασία, τώρα, του VSA και του ηλεκτρικού συστήματος διεύθυνσης, λειτουργεί το σύστημα Motion Adaptive EPS, που αντιλαμβάνεται την απώλεια ευστάθειας του αυτοκινήτου (στις στροφές αλλά και στο φρενάρισμα) και προχωρεί αυτόματα σε μικροδιορθώσεις του τιμονιού, ενθαρρύνοντας τον οδηγό να αντιδράσει σωστά. Από την άλλη, το LKAS (Lane Keeping Assist System) μέσω μιας κάμερας ανιχνεύει την απόκλιση του αυτοκινήτου από τη λωρίδα κυκλοφορίας του και διορθώνει την πορεία του Accord. Επίσης, το σύστημα Adaptive Cruise Control (ΑCC) αποτελεί μιαν αναβαθμισμένη εκδοχή του απλού cruise control, το οποίο μπορεί να διατηρεί σταθερή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, χωρίς να χρειάζεται ο οδηγός να ενεργοποιήσει το γκάζι ή το φρένο. Τέλος, το Collision Mitigation Brake System (CMBS) βοηθάει στην αποφυγή πιθανής σύγκρουσης με εμπόδιο, αφού αν πλησιάζετε επικίνδυνα το προπορευόμενο όχημα τότε σε πρώτη φάση ένα πορτοκαλί μήνυμα αναβοσβήνει μπροστά στα μάτια του οδηγού, μετά οι ζώνες ασφαλείας τεντώνουν περισσότερο και τέλος, αν φτάσετε πολύ κοντά, ένα μικρό αλλά ικανό αυτόματο φρενάρισμα φροντίζει να επιβραδύνει λίγο το αυτοκίνητο, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν το ακινητοποιεί, κάτι που πρέπει να αναλάβει ο οδηγός. Συνολικά, δηλαδή, το νέο Accord είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα αυτοκίνητα της κατηγορίας του.
δεν του αρεσουν τα προσπεκτ, λεει οτι λενε ψεματα μονο και μονο για να πουλησουν.
όλα αυτά στο 2.4 ... που κάνει 42.000€
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πρέπει να το χρεώνει κάνα 20ευρω ο Σ
:
Δεν το πουλαει καν. Με 20€, το νοικιαζεις.
Φοβερη τεχνολογια παντως το Accord.
Πρεπει ομως να το εξοπλισουν με A.D.A.S (Asleeped Driver Alarm System) γιατι με τοση βαρεμαρα καθολου απιθανο ο οδηγος να αποκοιμηθει.Τιποτα σχετικο με αυτοκινητα θα πουμε?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
H 159 πάντως έχει ατέλειες στη συναρμογή.
Η μοκέτα που κρέμεται στο κεντρικό τούνελ σε premium καινούριο αυτοκίνητο δεν είναι και ότι καλύτερο. Και αν είναι να πεις ότι εντάξει μία παιδική ασθένεια είναι αυτό, ας το ξεπεράσουμε, βλέπεις μετά στην επόμενη φουρνιά από το εργοστάσιο, με πόσο πρόχειρο τρόπο* έχει διορθωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα και λες αν είναι ποτέ δυνατόν...*Ένα κομμάτι φελιζόλ που σφηνώνει τη μοκέτα πιο σφιχτά στη κεντρική κονσόλα...
Ο λύκος κι αν εγέρασε.....
τουλάχιστον παλιά ήταν Αμάξια και αφήσανε ιστορία! οι τωρινές θυμίζουν τεμπρα,κρόμα και στρογγυλά ρίτμο!άστο φίλε...
-
θα παρω τωρα φωτογραφιες απο το ακορντ να τις δειξω στην κοπελα μου, να μου πει και αυτη τη γνωμη της. αυτη εχει το προηγουμενο το αουντι α4 και τους εβγαλε ενα σωρο προβληματα.
θα τα πουμε οταν γυρισω. -
εντυπώσεις από το δικό μου test drive ...
έγινε test drive στο Accord 2.0 elegance
συνολικά θυμίζει αμερικανικό όχημα που κυκλοφορεί στην Ευρώπη βλ(acura TSX)
καταπίνει με εξαιρετική ευκολία χλμ στην εθνική, πολύ οικονομικά, αλλά όταν ο
δρόμος στενέψει δεν είναι στο στοιχείο του.τα θετικά .....
πολύ καλό μοτέρ, δεν κομπιάζει πουθενά, βελούδινο, ηλεκτρικό
πολύ καλό σαζμαν
μαλακός υδραυλικός συμπλέκτης
καλό τιμόνι
άνετη ανάρτηση
καλή κλιμάκωση στις σχέσεις
καλή ηχομόνωση
εξαιρετική κατανάλωση (8.0λτ/100) στο τεστ drive που έκανα (80-180χαω)
ικανότητα να ταξιδεύει ακούραστα με απαγορευτικές ταχύτητες πάνω από 160χαω
καθίσματα πολυθρόνες
μικρή αντίσταση κύλισης 225/50/17
λίγοι αεροδυναμικοί θόρυβοι
αισθάνεσαι μια αρχοντική κίνηση / κύλιση (αμάξι μεγαλύτερης κλάσης)
αποτελεσματικό κλιματιστικό, ήσυχο.τα αρνητικά
φρένα με μεγάλη αρχική νεκρή διαδρομή
ανάρτηση που ΠΛΕΕΙ σαν βάρκα
ανάρτηση που δεν μπορεί να βάλει κάτω την δύναμη του μοτέρ
ανάρτηση που δεν σου εμπνέει ασφάλεια
ανάρτηση που είναι υποστροφική
ανάρτηση που δεν σε εμπνέει να το πιέσεις πουθενά πέραν της ευθείας !!!
δύσκολα βρίσκεις την θέση οδήγησης που σου ταιριάζει
μικρές ατέλειες εργονομίας ( το πόδι μου, ύψος 1.85, έβρισκε στο ταμπλό)
μέτρια ορατότητα
μέτρια πλευρική στήριξη
μικρή ευελιξία μέσα στην πόλη -
Δείξτης και τη Lancia. Έτσι για πλάκα να δεις τι θα πει...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εν τω μεταξυ χαλαρα το τοπικ ειναι 'βαλτο'
...αυτη εχει το προηγουμενο το αουντι α4 και τους εβγαλε ενα σωρο προβληματα.
Nα τσιμπησουμε...?
-
Το μόνο ουσιαστικό και σημαντικο πρόβλημα στο accord λοιπόν είναι η ανάρτησή του. Με μία 4άδα καλά αμορτισέρ έχεις ξεμπλέξει ή είναι βαθύτερα τα αίτια?
-
Εχουμε κάπου τις επιδόσεις του αυτοκινητου σε σλάλομ με τον ανταγωνισμό?
-
δεν πάμε καλά...
να αγορασει καποιος ένα αμάξι εν έτει 2008 κ να του βάλει 'μια 4άδα καλα αμορτισέρ'
μετα να του βάλει κ μια καλή 4άδα μολδαβές. την καλή 4άδα amstel μην ξεχάσεις noble!!!!
-
ρε αυτοί νομίζουν τρώμε κουτόχορτο!
το 2.4 το οδήγησα απο βρότσλαβ ως τριέστε και βγήκα ατσαλάκωτος! χαλάλι τα 40 noble! λες και στα 40 παίρνεις πολλά καλύτερα!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
δεν πάμε καλά...
να αγορασει καποιος ένα αμάξι εν έτει 2008 κ να του βάλει 'μια 4άδα καλα αμορτισέρ'μετα να του βάλει κ μια καλή 4άδα μολδαβές. την καλή 4άδα amstel μην ξεχάσεις noble!!!!
Πού βρίσκεις το περίεργο και χασκογελάς? Δεν έχουν αμορτισέρ τα αυτοκίνητα το 2008??
Σού φαίνεται παράξενο να αναρωτιέμαι αν είναι όλη η φιλοσοφία της ανάρτησης προσανατολισμένη στην άνεση ή αν απλά φοράει το αυτοκίνητο υπερβολικά μαλακά αμορτισέρ?
Και δε μου λες και κάτι άλλο έχω ειρωνευτεί ποτέ εγώ κανέναν στο forum για να χαίρω αυτής της αντιμετώπισης, ή οι τρόποι σου είναι έτσι από γεννησιμιού σου και δεν μπορείς να κρατηθείς? -
δε με ενδιαφέρει το ποιόν σου αγαπητέ.
εγώ αυτό που βλεπω λέω. και ξέρεις καλά τι εννοω.
-
Ο χρήστης hennahito έγραψε:
:ysterical: ρε αυτοί νομίζουν τρώμε κουτόχορτο!το 2.4 το οδήγησα απο βρότσλαβ ως τριέστε και βγήκα ατσαλάκωτος! χαλάλι τα 40 noble! λες και στα 40 παίρνεις πολλά καλύτερα!
πολλαααα !!!!!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
δεν πάμε καλά...
να αγορασει καποιος ένα αμάξι εν έτει 2008 κ να του βάλει 'μια 4άδα καλα αμορτισέρ'μετα να του βάλει κ μια καλή 4άδα μολδαβές. την καλή 4άδα amstel μην ξεχάσεις noble!!!!
Πού βρίσκεις το περίεργο και χασκογελάς? Δεν έχουν αμορτισέρ τα αυτοκίνητα το 2008??
Σού φαίνεται παράξενο να αναρωτιέμαι αν είναι όλη η φιλοσοφία της ανάρτησης προσανατολισμένη στην άνεση ή αν απλά φοράει το αυτοκίνητο υπερβολικά μαλακά αμορτισέρ?
Και δε μου λες και κάτι άλλο έχω ειρωνευτεί ποτέ εγώ κανέναν στο forum για να χαίρω αυτής της αντιμετώπισης, ή οι τρόποι σου είναι έτσι από γεννησιμιού σου και δεν μπορείς να κρατηθείς?Ας του δώσουμε και 2 βίντεο να γελάσει με την ψυχή του με τις κλίσεις στις στροφές και τη μαλακή ρύθμιση της ανάρτησης
http://www.youtube.com/watch?v=Ayk_Sh_8dMY
Youtube VideoΤελικά υπάρχει και 'σπορ' μοντέλο που αμέσως μετά την αγορά του θέλει 'μια 4άδα καλά αμορτισέρ'
-
Eγω θα αλλαξω μοναχα 4 αμορτισερ αλλα αν ημουν τη θεση σου θα αλλαζα ολοκληρο το αμαξι....
Και οι Alfa παντα εγερναν, ενιοτε σηκωναν και μπροστινο τροχο αμα λαχει.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το μόνο ουσιαστικό και σημαντικο πρόβλημα στο accord λοιπόν είναι η ανάρτησή του. Με μία 4άδα καλά αμορτισέρ έχεις ξεμπλέξει ή είναι βαθύτερα τα αίτια?http://www.youtube.com/watch?v=kBhiB_qH1KY' target='_blank
http://www.youtube.com/watch?v=tUh3yY9RiX0' target='_blank
-
Giuseppe με αυτό που έγραψες παραδέχεσαι πως κάθε αυτοκίνητο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και επιβεβαιώνεις πως αυτό που έγραψε ο Joe Bar είναι παντελώς άκυρο και άστοχο.
Αν το Accord σύμφωνα με αυτή τη θεωρία είναι απαράδεκτο , η Brera είναι 2 φορές απαράδεκτη γιατί ανήκει σε κατηγορία που το κοινό αναζητά αυτοκίνητα με πιο σφιχτή και σπορ ανάρτηση. Αποφασίστε πια τι από όλα υποστηρίζετε. Όλη την ώρα φάσκετε και αντιφάσκετε.
Όσο για το άλλο που έγραψες, βγάλτε πρώτα ένα κορυφαίο gti και να έχετε παρουσία στην κατηγορία και μετά έλα να συζητήσουμε.
-
HONDA ACCORD VS ALFA ROMEO 159