Φίλε Μάξιμε καλημέρα, πρίν αποφασίσω να ρίξω τα honda στον Κεάδα επισκέφτηκα τον Σαρακάκη σε άλλη περιοχή,οχι στην Παλλήνη που το πήρα έγω, και έκανα τον πελάτη, ακριβώς το ίδιο κιβώτιο με το δικό μου γρατσς γρους, είχαν και αυτά στην έκθεση,τον ρώτησα λοιπόν γιατί, έτσι είναι το κούμπωμα τους μου είπε, με τόσο θόρυβο του άπαντησα ,ναι τα honda είναι λίγο περίεργα στα κιβώτια αλλά δεν σπάνε ποτέ μου είπε ,είναι δε το ότι είναι ακριβώς κάτω απο τα πόδια του οδηγου και στην μέση και για αυτό ακούγετε πιο πολύ απο τα ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ αυτοκίνητα,τι αυτοκίνητο έχετε μου λέει ένα ΑUDI του λέω,α για αυτοοοοοοοοο,το δικό μας δεν έχει βγάλει ποτέ προβλήματα σε κανέναν πελάτη μας ,του ζητάω αν γίνετε να μου ανοιξει τον διακόπτη φυσικά ,μου λέει ,μια στιγμή να βάλω τον πόλο ,78χλμ. το κοντερ ,είναι test drive του λέω όχι μου απαντάει ,δεν είναι πολλά ,του λέω ΟΧΙ μου λέει η μαντρα μας στα τελωνεία είναι τεράστια και διανύουν κάποια χλμ στην διαδικασία έκδοσης πινακίδων ταξινόμησης, ξέρετε τώρα,μάλιστα το audi το πήρα με 9χλμ. το punto με 11χλμ.,το golf με 14χλμ. ποτέ όμως με 110χλμ ή 78χλμ, φέυγω λοιπόν και πάω αλλού μια απο τα ίδια σε όλα λες και έπαιζε κασσέτα. Σε 6 μήνες βγαίνει το νέο crv θα το αλλαξω λέω και ξαναπάω, να το δω λίγο του λέω βεβαίως μου λέει ,μπαίνω μέσα μια απο ίδια και χειρότερα,το κιβώτιο το ίδιο ακριβώς δεν μπήκα καν στον κόπο, τα υλικά στο ταπλώ είναι ακριβώς ίδια με το huyindai getz που το ξέρω ? ένας φίλος μου πήρε για μέσα στην πόλη και το είχα δει εξονυχιστικά , πόσα άλογα βγάζει του λέω 150 μου λέει ,όπως και το παλιό του λέω ,ναι άλλα δεν έχει καμμία σχέση μου λέει ,δηλαδή νέος κινητήρας που δεν καίει τίποτα μου λέει ,ναι αλλά του λέω η προκοπή του μοντέλου εδώ και 10-12 που κυκλοφορεί είναι 2 άλογα του λέω,απο 148 στα 150 θα περίμενε κάποιος μια αυξηση στην ιπποδύναμη, άρχισε να μασάει τα λόγια του ,και πόσο έχει στο επίπεδο του παλιού freedom του λέω ,να κοιτάξω,.. 42.800!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με κάποια πράγματα παραπάνω που έχει το καινουργιο.
Λοιπόν φίλε Μάξιμε μηπώς σε έχουν πείσει οτι το αμάξι είναι έτσι ,δεν σου φαίνεται λίγο περίεργο το κιβώτιο,δεν σου φαίνετε λίγο περίεργο που δεν έχεις φως το βράδυ στους διακόπτες ,πλην του οδηγού,δεν σου φαίνετε λίγο περίεργο που τα πλαστικά του είναι ίδια το nissan sunny 1982, ενω έχεις δόσει 29.000 χιλιάρικα, δεν σου φαίνετε λίγο περίεργο που η μοκέτα μέσα είναι η πιό φτηνή που υπάρχει στην αγορά μόνο γυφτοι την πουλάνε στις λαϊκές,αν κοιτάξεις κάτω απο το κάθισμα του οδηγού πίσω ,πίσω θα δείς την ένωση με σιδεράκια συραπτικού για γραφεία, μέσα στο forum υπάρχει η δημοσίευση ενός πολύ τυχερού που στην 1η εβδομάδα ο κινητήρας του crv έσβησε δεν ξαναπήρε ,το πήγε στο service και του άλλαξαν κινητήρα γιατί έσπασε , με το έτσι θέλω, φυσικά είναι στα δικαστήρια τώρα.
Θα μου πείς τώρα ,γιατί το πήρες αφου τα ηξερες, δίκιο έχεις ,αλλά δεν τα ήξερα ,και άκουσα έναν πέλατη μου ,και πολλούς άλλους για τα honda ( οι περισσότεροι σήμερα τα έχουν δώσει κάτι type r,s 2000)
οτι ησύχασε το κεφάλι τους, το δικό μου πάντως όχι.
Εχω καταλήξει στο συμπέρασμα που πολλοί πρέπει να έχετε ακούσει οτι είναι παραγγελίες για Ελλάδα , και είναι φτηνιάρικα μέχρι εκεί που δεν παίρνει, και παραθέτω και παράδειγμα ,δυο φίλοι μου πήραν το ίδιο αμάξι ,mercedes clk 220 kompressor, ο ένας καινούργιο ,ο άλλος απο μαντρα ,απο την Γερμανία ,το ελληνικό στα χειριστήρια που έχει στο τιμόνι κάτι μικρά κουμπάκια + και - για τον ήχο ,απο τον ήλιο ξεκολούσαν και κόλλαγαν στα δάχτυλα, πηγαινε στον αντιπρόσωπο αλλαγή (εγγύηση) με νέα σε 2 μήνες πάλι το ίδιο ,αυτό έγινε 4 φορές μέχρι που τα πήρε και ζήτησε αλλαγή του τιμονιού όπως και έγινε και αυτό χαριστικά , το άλλο απο την Γερμανία 2 ετών αμάξι δεν είχε τετοια προβλήματα , παρατηρώντας το τιμονι του ενος και του άλλου το ελλήνικό είχε πλαστικά κουμπακια ενω το άλλο ήταν μάλλον απο σιλικόνη, πιο μαλακά πιο γυαλιστερά, στα ψαλίδια ,απο κάτω το ελληνικό ήταν μαυρα,ενω το άλλο νίκελ,ή γαλβανιζέ ,και πολλές άλλες μικροδιαφορές σε ποιότητα ,πες μου λοιπόν τώρα εσύ αν τα πιστεύεις, αυτά που λένε πολλοί οτι στην χώρα μας έρχονται τα χειρότερα αυτοκίνητα για να ρίξουν το κόστος οι έμποροι.
Φιλικά
Δημήτρης