-
Παυλιδης
Θηβων 154-156 Περιστερι
Τηλ 210-5762917το μαγαζι το βρηκα τυχαια περνοντας απο την θηβων, μου εκανε καλη εντυπωση
γιατι το προσωπικο ηταν πολυ εξηπηρετικο, εδωσαν προσοχη στις απαιτησεις μου και γενικα οι τιμες μου φανηκαν παρα πολυ καλες σε σχεση με κατι αλλα μαγαζια.... -
Στο συγκεκριμένο έκανες εσύ προσωπικά αντικατάσταση ελαστικών κι έμεινες ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση των υπαλλήλων και από το γεγονός ότι η δουλειά έγινε χωρίς κανένα μεμπτό (ζημιές/σημάδια στις ζάντες πχ);
-
Την χαμηλότερη τιμή για τα ελαστικά που ήθελα να βάλω την τελευταία φορά τη βρήκα στον http://www.fokas-tyres.gr/ (στη Δυρραχίου), έδωσαν μεγάλη προσοχή να μη γρατζουνίσουν τις ζάντες μου, ζυγοστάθμιση μια χαρά, αλλά κι αυτοί αερόκλειδο χρησιμοποίησαν (του έκαναν κάποια ρύθμιση επιτόπου - δεν ξέρω πόσο σωστή).
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Την χαμηλότερη τιμή για τα ελαστικά που ήθελα να βάλω την τελευταία φορά τη βρήκα στον http://www.fokas-tyres.gr/' target='_blank (στη Δυρραχίου), έδωσαν μεγάλη προσοχή να μη γρατζουνίσουν τις ζάντες μου, ζυγοστάθμιση μια χαρά, αλλά κι αυτοί αερόκλειδο χρησιμοποίησαν (του έκαναν κάποια ρύθμιση επιτόπου - δεν ξέρω πόσο σωστή).Προσοχή μόνο στον Φωκά γιατί αν σας πει να αλλάξει τα καπάκια στις βαλβίδες τις χρεώνει 20 ευρώ. Το έπαθε φίλος μου και έφριξε
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Την χαμηλότερη τιμή για τα ελαστικά που ήθελα να βάλω την τελευταία φορά τη βρήκα στον http://www.fokas-tyres.gr/' target='_blank' target='_blank' target='_blank (στη Δυρραχίου), έδωσαν μεγάλη προσοχή να μη γρατζουνίσουν τις ζάντες μου, ζυγοστάθμιση μια χαρά, αλλά κι αυτοί αερόκλειδο χρησιμοποίησαν (του έκαναν κάποια ρύθμιση επιτόπου - δεν ξέρω πόσο σωστή).
Προσοχή μόνο στον Φωκά γιατί αν σας πει να αλλάξει τα καπάκια στις βαλβίδες τις χρεώνει 20 ευρώ. Το έπαθε φίλος μου και έφριξε
10 ευρώ ήθελε για καινούργιες βαλβίδες σ'εμένα.
Καλό είναι να το ρωτάει κανείς κι αυτό όταν παίρνει τιμές για ελαστικά. -
Ρε παιδιά εκπλήσομαι. Εμένα ο λαστιχας μου μένει πάνω από το σπίτι των γονιών μου και παίζουμε δηλωτή τετράδα εδώ και 10 χρόνια!
Καμία ζημιά γιατί θα του καρφώσω ξερή το 10 το καλό!
Μου φυλάει τα χειμωνιάτικα το καλοκαίρι και τα καλοκαιρινά το χειμώνα
Ο κλάδος τους έχει φάει μεγάλη κρίση! Και όσοι είχαν κάνει μεγάλα ανοίγματα έχουν φάει τρελό πακέτο!Τέλος δυστυχώς δεν διανοήστε τι ελαστικά παρεμπορείου κυκλοφορούν και απο φιρμάτους!! Μου έπεσαν τα σαγόνια!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
δυστυχώς δεν διανοήστε τι ελαστικά παρεμπορείου κυκλοφορούν και απο φιρμάτους!! Μου έπεσαν τα σαγόνια!Για πες....
-
Οι Έλληνες παίζουν με δυο τρόπους
Η ψωνίζουν μαζικά από κάτι στοκατζιδικα-supermarket στην Ολλανδία ή όπως και η πλειοψηφία παίζουν μούφες από την Τουρκία.
Άτομα στο επίπεδο μου με λίγες γνώσεις, το τρώμε το μούφα και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα!
Το θεικό είναι ότι τα πουλάνε πολύ κοντά στις κανονικές τιμές των γνησιών, τσιμπώντας πελάτες που και καλά τα βρήκαν 100 Euro φθηνότερα. -
Εννοείς ότι σου βάζει ο άλλος Pirelli P-Zero που δεν είναι Pirelli αλλά κάποιας εταιρείας που έχει αντιγράψει το καλούπι τους? Και περιμένει να μην το καταλάβεις από την πρόσφυση & τη διάρκειά τους στο χρόνο, ακόμα κι αν είχες το ίδιο [και το ξέρεις πως συμπεριφέρεται και πόσο διαρκεί και δε χρειάζεται να το κόψεις φέτες για να δεις ότι κάτι δεν πάει καλά] και να μην τον κυνηγήσεις & να τον ξεφτυλίσεις παντού?....
Αν είναι τόσο καλοί κλώνοι τα μούφα και τα πουλάνε και 'επώνυμοι', το να το πάρεις ακριβά το μοντέλο που επέλεξες δε σου εγγυάται απολύτως τίποτα.
-
Πόσοι ξέρουν?
Πόσοι ψαχνουν το Ε124567 στα πλάγια? (που ακόμα και αυτό το αντιγράφουν)
Για πάρε μια ιδεά από μια ενδεικτική ανακοίνωση εταιρείαςhttp://www.conti-online.com/generator/w ... 20_en.html' target='_blank
είναι από τα Νο1 προτεραιότητες στις εταιρείες να τους κυνηγήσουν.
Φαντάσου όλα αυτά στην Ελλάδα και πές μου ποιος φορέας του Κράτους σε προστατεύει ώστε να πωλούνται γνήσια ελαστικά.
Ο λαστιχάς είναι προσωπική σχεση και δεν κάνεις ποτέ τσιπιές ΙΜΟ καθώς είναι το μόνο πράγμα που έχει επαφή με τον δρόμο και πρέπει να είναι τέλειο!
-
Ερώτηση προς τους φίλους που ανέφεραν 3-4 ονόματα λαστιχάδων που κατά την προσωπική τους εμπειρία κάνουν καθαρή δουλειά: Είστε σίγουροι ότι, με δεδομένο ότι αναφερθήκατε και σε χαμηλές τιμές για τα συγκεκριμένα καταστήματα, οι εν λόγω τοποθετούν αποκλειστικά γνήσια ελαστικά και δεν κάνουν παραεισαγωγές; Κι εν τέλει ρε παδιά, πως διάολο θα προστατευτούμε από τα λαμόγια του χώρου;
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
δεν κάνεις ποτέ τσιπιές ΙΜΟ καθώς είναι το μόνο πράγμα που έχει επαφή με τον δρόμο και πρέπει να είναι τέλειο!Δες την τελευταία πρόταση που πρόσθεσα μετά το edit που έκανα στο προηγούμενο ποστ μου και πες μου τι πρέπει να κάνει κάποιος που βρίσκει το ίδιο ελαστικό 15% φθηνότερα σε έναν 'επώνυμο' λαστιχά απ' ότι το βρίσκει σε έναν άλλο. Να θεωρήσει ότι το φθηνότερο είναι μαϊμού και να τα σκάσει να βάλει από τον ακριβό? Δε νομίζω. Να πετάει σπόντες για παραεισαγωγές, μήπως και καταλάβει ο λαστιχάς ότι είναι μέσα στα κόλπα κι αν πάει να τον δουλέψει θα το καταλάβει - έστω και μετά από λίγο καιρό?.. Ή να κυκλοφορεί με κανα τέτοιο:
-
έχεις δίκιο.. τα λέφτά δεν σε σώζουν! εμπιστοσύνη και σεβασμός στον πελάτη είναι τα βασικά
-
Πόσοι ψαχνουν το Ε124567 στα πλάγια? (που ακόμα και αυτό το αντιγράφουν
Τι εννοεί ο ποιητής? Για μένα τον άσχετο
-
Ο χρήστης maccentral έγραψε:
Πόσοι ψαχνουν το Ε124567 στα πλάγια? (που ακόμα και αυτό το αντιγράφουνΤι εννοεί ο ποιητής? Για μένα τον άσχετο
-
Στο τέλος για να είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται για μαϊμούδες θα καταλήξουμε να πρέπει κάνουμε register check ένα-ένα τα λάστιχα στο website της μαμάς εταιρείας μέσω μοναδικού κωδικού μίας χρήσεως που θα έχουν επάνω τους τα ελαστικά, με τον ίδιο τρόπο που γίνονται registered τα Windows κλπ....
Άνετα πάντως θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο οι εταιρείες, σιγά το κόστος και σιγά τα 5 λεπτά που θα χάναμε κάθε φορά που θ' αλλάζαμε λάστιχα για να βεβαιωθούμε ότι είναι γνήσια.
-
Το πρόβλημα με τα μαιμού λάστιχα όπως λέει και το άρθρο βρίσκεται στα φορτηγίσια. Στα επιβατικά η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μικρή και δέν μπαίνουν στον κόπο να τα αντιγράψουν.
Το ίδιο γίνεται και με τα αναγομομένα. Στα επιβατικά δέν συμφέρει η αναγομοση.
-
paidia min koitate kai xamhles times an i diafora einai panw apo 60-70euro ta lastixa einai paraemporiou eimai mesa se eteria me elastika dn mporw na pw onoma tis eterias kai paremporio kiklofori poli ekso stin agora ta magazia ta opoia einai anagnorismena apo tis eteries exoun xarti kai aftokolita apekso sta grafeia pantou kai dinoun kai eggihsh sta elastika grapsi 2 xronwn!!!
-
Δε κατάλαβα τι γράφεις, αλλά μια και είσαι νέο μέλος καλώς ήλθες.
-
Ο χρήστης nikosbmw316 έγραψε:
paidia min koitate kai xamhles times an i diafora einai panw apo 60-70euro ta lastixa einai paraemporiou eimai mesa se eteria me elastika dn mporw na pw onoma tis eterias kai paremporio kiklofori poli ekso stin agora ta magazia ta opoia einai anagnorismena apo tis eteries exoun xarti kai aftokolita apekso sta grafeia pantou kai dinoun kai eggihsh sta elastika grapsi 2 xronwn!!!Αν ειναι μαμουδισια τοτε ειναι κακο αυτο
Αν ειναι παράλληλη εισαγωγή ή παραεισαγωγή αλλα γνησιο καθε αλλο απο κακο είναι,αρκεί να το ξερεις οτι δεν έχει την επισημη εγγύηση της ελληνικης αντιπροσωπείας
γιατί να πληρώνεις το νταβατσιλίκι των ελλήνων αντιπροσώπων,ειδικά αν σε στηρίζει με εγγύηση ο ιδιος ο λαστιχάς?
Αλλαγή ελαστικών χωρις ζημιά στις ζάντες. Που??????