-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Πανάρχαιος θα ήταν ένας ΡΙΙΙ mobile.
Αρχαίος ένας P4 desktop.
Παλιός ένας Pentium M.
Πότε ακριβώς πρόλαβε να αρχαιοποιηθεί ο dual core ????Ο Τ2390 δεν είναι καν διπύρηνος. Είναι δύο γενιές πίσω από τους επεξεργαστές που κυκλοφορούν σήμερα.
Και το διπλό ENTER είναι μια χαρά, ειδικά για όσους έχουν συνηθίσει από τα παλιά καλά XT πληκτρολόγια της ΙΒΜ.
Μιλάω για εργονομική ατέλεια του full sized Enter, όπως αυτή φαίνεται στη φωτογραφία του eshop. Δεν έχει το σωστό σχήμα (δεν έχει το σχήμα του ανάποδου Γ αλλά είναι σαν Ι). Βέβαια, αν θυμάμαι καλά τα ελληνικά πληκτρολόγια έχουν Enter μονής γραμμής οπότε η ατέλεια στο σχήμα δε θα υπάρχει, όντας οριζόντιο (_).
Το μηχάνημα είναι μεγάλο και βαρύ, οπότε ακυρώνει την φορητότητα του και με 17άρα οθόνη θα πιάνει κάνα 2ωρο με το ζορι η αυτονομία της μπαταρίας του.
Συμφωνώ, αν και φανατικός χρήστης 17αριών notebooks λόγω δουλειάς. Βέβαια, τα Toshiba είναι από τα ελαφρύτερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό στις 17 ίντσες.
xenos, δε μου είπες ακόμα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με το notebook. Το θέλεις πχ για να το κουβαλάς συνέχεια, για να βλέπεις ταινίες, για office-net browsing, για παιχνίδια, για AutoCAD; Επίσης, μπορείς να παρεκκλίνεις από την τιμή αυτή και αν ναι κατά πόσο;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τα iMac ηταν παντα ακριβα μεν, αλλα πως τα 2.200$ γινοντε 2.389Ευ δεν εχω καταλαβει....
Εμενα μου βγαζει 2.200$=1.626Ευ....Από: επειδή βρίσκουν να τα πουλήσουν...
(άσχετο:
[link] ) -
για όσους θέλουν all in one χωρίς OS X
και υπάρχουν και άλλες εταιρίες με παρόμοια μοντέλα
-
Ακριβώς. Τα mac είναι ΜΟΝΟ για όσους θέλουν να έχουν OS-X (ή τουλάχιστον και OS-X). Αν θέλεις σώνει και καλά Desktop χωρίς tower, αλλά δεν σου αρέσει το Leopard, υπάρχουν και άλλες λύσεις.
Υπόψιν, ότι τέτοια μηχανήματα συνήθως έχουν αρκετά περιορισμένες δυνατότητες αναβάθμισης, και φαντάζομαι αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο εκτός της apple η προσέγγιση δεν έχει υιοθετηθεί σε ευρύτερη κλίμακα.
-
οι πρωτες leaked φωτογραφιες απο το ΜΒΡ ειναι για μενα απογοητευτικες....
ελπιζω να μην ειναι ετσι.....
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
xenos, δε μου είπες ακόμα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με το notebook. Το θέλεις πχ για να το κουβαλάς συνέχεια, για να βλέπεις ταινίες, για office-net browsing, για παιχνίδια, για AutoCAD; Επίσης, μπορείς να παρεκκλίνεις από την τιμή αυτή και αν ναι κατά πόσο;
Δύο στοιχεία: 1) δεν είναι για μένα, αλλά θα αναλύσω τα ζητούμενα, 2) συνδυάζεται με την προσφορά για φοιτητές -400 ευρώ.
Λοιπόν, θα αντικαταστήσει desktop, οπότε η φορητότητα περνάει σε 2η μοίρα και γι αυτό και 17άρι. Πιο πολύ θα χρησιμοποιείται για δουλειά, internet, downloading, καμμια ταινιούλα που κ που. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει μεγάλη οικονομική διαφορα, παρόλα αυτά θα ήθελα διάφορες γνώμες κοντά όμως σε κοστος σχετικά.
-
Ντιρτουλιε, ευχαριστώ
-
μια βοηθεια:
ψαχνω για φθηνο επιτραπεζιο dvd player.
θελω να παιζει και divx με ελληνικους υποτιτλους.
εννοειται να μην εχει περιεργα κλειδωματα...
καμια δοκιμασμενη προταση?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δύο στοιχεία: 1) δεν είναι για μένα, αλλά θα αναλύσω τα ζητούμενα, 2) συνδυάζεται με την προσφορά για φοιτητές -400 ευρώ.
Λοιπόν, θα αντικαταστήσει desktop, οπότε η φορητότητα περνάει σε 2η μοίρα και γι αυτό και 17άρι. Πιο πολύ θα χρησιμοποιείται για δουλειά, internet, downloading, καμμια ταινιούλα που κ που. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει μεγάλη οικονομική διαφορα, παρόλα αυτά θα ήθελα διάφορες γνώμες κοντά όμως σε κοστος σχετικά.
http://www.play247.gr/index.php?main_pa ... s_id=10361
συν ακόμα μία μνήμη 1024ΜΒ με κόστος περί τα 25 ευρώ. -
Παιδιά κανένα free antivirus να διώξει και ένα spyware που τρούπωσε? Αν είναι έυκολο να μου δώσετε απυθείας link. Ευχαριστώ.
-
με τορεντ σε ενδιαφερει?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Παιδιά κανένα free antivirus να διώξει και ένα spyware που τρούπωσε? Αν είναι έυκολο να μου δώσετε απυθείας link. Ευχαριστώ.Μπες στο Kaspersky.com και δοκίμασε με το Online Scanner που έχουν.
Καλό είναι και το Avast, που χρησιμοποιώ τελευταία, γενικά είναι λίγο....υπερευαίσθητο, αλλά κάνει καλά την δουλειά του.
Επίσης , πήγαινε στη Google και κατέβασε την δωρεάν έκδοση του Spyware Doctor. Είναι γενικά πολύ αποτελεσματικό. -
Εχω το Kaspersky αν θες κων/νε!
-
Ήρθε το Gigabyte M912
850 USD απο ebay. Ο πωλητής μου έβαλε και δώρο ένα DIMM των 2GB γιατί όταν το παρείγγειλά ήταν out of stock και καθυστέρησε 1,5 μήνα να έρθει.
Πρώτες Εντυπώσεις: σαφώς πιό ογκώδες και βαρύ απο το 7άρι eee που είχα προηγουμένως και ζεστένεται περισότερο. Η οθόνη αφής έχει ένα θεματάκι με την ακρίβεια στις άκρες της. Το πληκτρολόγιο μαζί με τα αγγλικά έχει κινέζικα επάνω
Χαρακτηριστικά: Intel Atom 1.6GHz, 2GB μνήμη (η αρχική ήταν 1GB), 160GB δίσκος SATA, 9' οθόνη αφής Bluetooth, κάμερα, προεγκατεστημένα XP αγγλικά.
-
Παιδιά κανένα free antivirus να διώξει και ένα spyware που τρούπωσε? Αν είναι έυκολο να μου δώσετε απυθείας link. Ευχαριστώ.για πες ποιο σε κολλησε...
-
Είναι δωρεάν:
Spyware remover
http://www.download.com/Spybot-Search-D ... d=10861988Antivirus
http://www.download.com/Avast-Home-Edit ... d=10888427 -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μια βοηθεια:ψαχνω για φθηνο επιτραπεζιο dvd player.
θελω να παιζει και divx με ελληνικους υποτιτλους.
εννοειται να μην εχει περιεργα κλειδωματα...
καμια δοκιμασμενη προταση?
δωσε μου ενα mail σου να σου στειλω ολοκληρη λιστα!
-
γιατι μεσα σε pm δε μπορεις να κανεις copy/paste??
στο εστειλα παντως.
-
Παιδιά κανένα free antivirus να διώξει και ένα spyware που τρούπωσε? Αν είναι έυκολο να μου δώσετε απυθείας link. Ευχαριστώ.Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus
http://www.free-av.com/en/download/index.html -
Παιδιά ευχαριστώ κατέβασα το spyware doctor και αύριο θα δούμε τί θα κάνει.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]