-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Από όσο ξέρω, δεν θα γίνει στις 6-9 Νοεμβρίου, αλλά στις 11-14 περίπου.
@corsair
Έχω πάει σκηνάκια και ξυπνάω κιόλας στις 6. Επίσης ξυρίζομαι και άλλα πολλά πράγματα που στο ΠΝ ούτε ακουστά δεν τα είχες!ahahahahahah...σιγα ρε μαχημε... θα πεσει ο κωλος σου
O δικός μου δεν θα πέσει, τον γυμνάζω στην καρέκλα που κάθομαι εδώ και πόσες μέρες και νύχτες! Αλλά ο δικός σου σίγουρα δεν έπεσε στο Βασιλικό Κολλέγ...ε, Ναυτικό ήθελα να πω!
Καλωσορίζουμε τους 306, τους οποίους δεν θα δω καν...Στους 305 του Νοεμβρίου δεν πρόκειται να μιλήσω.
-
Να 'μαι κι εγώωω.......
Σας έλειψα;
-
ΕΛΔΥΚ πηγε κανείς?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
ΕΛΔΥΚ πηγε κανείς?ο άδης σίγουρα
Μου μπαίνουν ιδέες . Υπάρχουν καθόλου κριτήρια για να στείλουν κάποιον ΕΛΔΥΚ ή είναι τυχαίο; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΕΛΔΥΚ πηγε κανείς?
ο άδης σίγουρα
Μου μπαίνουν ιδέες .Αναπολούμε τις ρίζες μας ή απλά το πτυχίο σου έπεσε βαρυ;
-
Τις προαλλες διαβαζα στο Κ ενα αρθρο για καποιον νεαρο οικονομολογο που βρεθηκε στη δινη της οικονομικης κρισης και απολυθηκε πριν καν προσληφθει(στη Lehman's νομιζω)
Τεσπα ο νεαρος ειχε εντυπωσιακο bio σπουδων,μεταπτυχιακων για την ηλικια του,αλλα αυτο που κανε ιδιαιτερη εντυπωση ηταν το οτι συμπεριελαβε στο βιογραφικο του την υπηρεσια του στο Γαλλικο Ναυτικο.Εμεις εχουμε καταντησει (ή μαλλον μας εχουν καταντησει) να αντιμετωπιζουμε το στρατιωτικο σαν αναποφευκτη αγγαρεια.Βεβαια μετα λεμε μεγαλα λογια μαγκιας,ανδρειας και υπερηφανειας,αλλα κατα βαθος αισθανομαστε οτι μας πιασανε μαλακες
(σ.σ εγω δεν εχω υπηρετησει ακομη,μπορει να τα βλεπω λαθος)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ΕΛΔΥΚ πηγε κανείς?
ο άδης σίγουρα
Μου μπαίνουν ιδέες .Αναπολούμε τις ρίζες μας ή απλά το πτυχίο σου έπεσε βαρυ;
Ανάποδα το πήρες.
Σκέφτομαι μήπως με στείλουν. Δεν ξέρω αν φαίνεται πουθενά στον ελληνικό στρατό η δεύτερη υπηκοοτητά μου. -
μπα...δε νομιζω...αλλα βεβαια αμα ζητησεις να πας εισαι πρωτος υποψηφιος..
νεεεεεοι θα πεθανετε...
-
Στα πλαίσια της εκδρομής μου στην Ορεστιάδα το Σαβ/κο δε μπόρεσα να κρατηθώ κ έκανα στάση στο Σουφλί. 50 ΛΔΒ ήταν αυτός, πέρυσι τέτοιο καιρό. Συνάντησα ένα ντόπιο παιδί που υπηρετούσαμε μαζί, 298 εγώ, 301 αυτός... Όταν απολύθηκα ήταν 2 μήνες φαντάρος, τώρα σε 20 μέρες τελειώνει... Και άλλα τέτοια συγκινητικά...
Ίδιο απαράλλαχτο κλίμα. Υγρασία και κρυούλι από το 'τρανό το ρέμα' παραδίπλα, το Καντιντοντουρμά κ το Ουμουρτζά από τη γείτονα χώρα να φαίνονται στα 3 χλμ... Ότι πρέπει για να σβήσεις τη μουτζούρα της ρουτίνας και της καθημερινότητας.
Στο γυρισμό από Ορεστιάδα με σταματήσαν στον κλασσικό έλεγχο μετά τα Λάβαρα. Μόνο που κουβέντα δεν έπιασα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΕΛΔΥΚ πηγε κανείς?
ο άδης σίγουρα
Μου μπαίνουν ιδέες . Υπάρχουν καθόλου κριτήρια για να στείλουν κάποιον ΕΛΔΥΚ ή είναι τυχαίο;Κυρίως μικρές ηλικίες διαλέγουν.
Μάλλον τζόκερ είναι...
Παρά τις πολυτέλειες που διαφημίζουν για Κύπρο, αεροπορικά εισητήτρια για γονείς, διαμονή, κτλ...
μ α κ ρ ι ά... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Παρά τις πολυτέλειες που διαφημίζουν για Κύπρο, αεροπορικά εισητήτρια για γονείς, διαμονή, κτλ...
μ α κ ρ ι ά...Όσο πιο μακρυά γίνεται...
-
ο taurus ηταν ελδυκ (στα χαρτια τουλαχιστον.. )
-
καταταγειτε μας ελεγαν...θα γνωρισετε νεες χωρες...
χαρη ψαξε τη φαση μπας και μπορεις να πας ΕΦ...μην εισαι χαζος...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καταταγειτε μας ελεγαν...θα γνωρισετε νεες χωρες...χαρη ψαξε τη φαση μπας και μπορεις να πας ΕΦ...μην εισαι χαζος...
Εσυ εισαι βαλτος... μαλλον δεν θες να νοιωθεις ως το μονο κοροιδο που πηγε ΕΦ... ψαχνεις και γι αλλα θυματα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εσυ εισαι βαλτος... μαλλον δεν θες να νοιωθεις ως το μονο κοροιδο που πηγε ΕΦ... ψαχνεις και γι αλλα θυματα
ψηρλε αλλο ΕΦ, αλλο Ελ.δυ.Κ...για καλο τον λεω να παει εκει...
-
ψηρλε αλλο ΕΦ, αλλο Ελ.δυ.Κ...για καλο τον λεω να παει εκει...
Ελα βρε ταλακα... και τα 2 στην Κυπρο ειναι... blow me δηλαδη...
-
καμια σχεση τα 2 αυτα...
τουλαχιστον μεχρι προπερσι υπηρχε θητεια 6 μηνων για ατομα με μιξ γκριλ καταγωγη..τεσπα, θελει ψαξιμο γιατι εγω δεν ειχα δουλεια βεβαια να ασχοληθω αλλα ξερω τετοια ατομα..
βρε δε πα να κανει και marines in iraq...
-
καμια σχεση τα 2 αυτα...τουλαχιστον μεχρι προπερσι υπηρχε θητεια 6 μηνων για ατομα με μιξ γκριλ καταγωγη..τεσπα, θελει ψαξιμο γιατι εγω δεν ειχα δουλεια βεβαια να ασχοληθω αλλα ξερω τετοια ατομα..
βρε... αλλο λεω γω... mix ξεmix... ξερω γω... εδω ειναι η ζωη του. Ας υπηρετησει εδω. Αλλο κοιτανε να ειναι κοντα στο σπιτι τους μωρε... και εμεις εδω του λεμε να παει σε αλλη χωρα Μετα την θητεια του, ας παει οσες φορες θελει Κυπρο... klein...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Να 'μαι κι εγώωω.......Σας έλειψα;
Που χάθηκες εσύ;
Μη μου πεις ότι κάνεις τη θητεία σου (;;;)_
-
καμια σχεση τα 2 αυτα...τουλαχιστον μεχρι προπερσι υπηρχε θητεια 6 μηνων για ατομα με μιξ γκριλ καταγωγη..τεσπα, θελει ψαξιμο γιατι εγω δεν ειχα δουλεια βεβαια να ασχοληθω αλλα ξερω τετοια ατομα..
Ναι πως! Δεν αντέχω την Κύπρο σκέτη, να βάλουμε και τον στρατό να δέσουμε.
6 μήνες μεν, ΑΛΛΑ τους άλλους 6:
1.ή τους κάνω στον ΕΣ
2. τους εξαγοράζω (κάνα 5χίλιαρο)Από τη στιγμή που θα κάθομαι κιόλας και δεν έχω άμεσα επαγγελματικά σχέδια σιγά μη ταλαιπωρηθώ στην κύπρο ή να μη τους πληρώσω κιόλας
Περί Θητείας [#2]