-
Δημητσάνα - Λεβίδι και πέριξ...
-
Eχεις φωτογραφισει τα Τρικαλα -Κορινθιας.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ερώτηση προς τους συμφορουμίτες σχετική με τον τίτλο αλλά ψιλο-άσχετη με τις προηγούμενες σελίδες:
Έχετε να προτείνετε κάποιον ορεινό προορισμό για διήμερο; Στόχος είναι η χαλάρωση, το φαγητό, η απόλαυση της φύσης, κτλ. Προτιμούνται 'εναλλακτικοί' προορισμοί και όχι προορισμοί στο στυλ της Αράχωβας (εκτός κι αν τέτοια εποχή επικρατεί ησυχία). Αν είναι σχετικά κοντά στην Αθήνα, ακόμα καλύτερα. Δε θα χαθεί πολύς χρόνος στο πήγαινε-έλα.Και γω στην ίδα φάση είμαι! Λέω να παω προς τα πάνω Καρπενήσι, Πήλιο ή Αράχωβα ανάλογα τα κέφια και τι ώρα θα μαζευτω σπίτι την Παρασκευη.
Η Αράχωβα είναι το ευκολότερο και ελπίζω θα είναι χαλαρά -
-Ζαρούχλα, ΙΜΟ καλύτερη από Τρίκαλα Κορινθίας.
- Ανω Χώρα Ναυπακτίας
-
Παρασκευή βράδυ πλέον είναι πιο ακίνδυνο να ταξιδεύεις προς Λαμία ή Τρίπολη.
Το Κόρινθος - Πατρα αν έχει και καράβι θέλει 'οδήγηση' άρα δεν πάμε Ναυπακτία και Ζαρούχλα παρασκευές -
Ευχαριστώ για τις προτάσεις και περιμένω κι άλλες
Θα τις μεταφέρω στην ενδιαφερομένη και θα ενημερώσω για την επιλογή της. -
ΔΟΛΙΑΝΑ .
Εκπληκτικο καστανοδασος ,απιστευτα χρωματα αυτη την εποχη ,πολυ καλο φαγητο ,ευκολη προσβαση ,ξηροκαρπια σε καλες τιμες .
Θα ειμαι κ εγω εκει -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
ΔΟΛΙΑΝΑ .
Εκπληκτικο καστανοδασος ,απιστευτα χρωματα αυτη την εποχη ,πολυ καλο φαγητο ,ευκολη προσβαση ,ξηροκαρπια σε καλες τιμες .
Θα ειμαι κ εγω εκειAνω Δολιανα;Not bad!
Και Καστρι ή Αγιο Πετρο ειναι ωραια αλλα δεν ξερω απο ξενοδοχεια τι παιζει,ειναι βεβαια λιγο πιο μακρυα. -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
ΔΟΛΙΑΝΑ .
Θα ειμαι κ εγω εκει...και Καστάνιτσα!!!! (αλλά μόνο με σπίτι δικό σου)
Άλλο:
Τσίτζινα (Πολύδροσο). Άλλη φάση. Εισαι σε 2.5 ώρες και είναι φανταστικά. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δημητσάνα -** Λεβίδι** και πέριξ...Έτσι...
Αν δεν παινέψουμε τον τόπο (ημί)καταγωγής μας...Υπέροχα μέρη.
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Δημητσάνα -** Λεβίδι** και πέριξ...
Έτσι...
Καλα ειναι μωρε!
-
έλα τώρα που σε χαλάει...
λες κι εσύ είσαι μακριά...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δημητσάνα -** Λεβίδι** και πέριξ...
Έτσι...
Καλα ειναι μωρε!
+1 ωραία μέρη.
-
Παρατήρησα πως η τυπική αυτή ευχή προκαλεί μια δυσθυμία.
Αν και το καλοκαίρι ημερολογιακά τελείωσε, οι ηλιόλουστες μέρες, και η καλοκαιρινή αύρα που ακόμη απομένει δεν μας αφήνουν ν' αποδεχτούμε την επερχόμενη αλλαγή.
Καλώς ή κακώς, δεν ξέρω, έχουμε συνδυάσει το καλοκαίρι με διασκέδαση, ανεμελιά, δραπέτευση από την ρουτίνα μας.
Πάντως κακώς, αυτό το ξέρω, ταυτίζουμε την καθημερινότητα με τη ρουτίνα.
Πιστεύω πως μπορούμε να συμπεριλάβουμε στην μέρα μας τόσα ' μικρά όμορφα πράγματα' που να την κάνουμε αν όχι συναρπαστική, σίγουρα ενδιαφέρουσα.
Δεν χρειάζονται δραστικές αλλαγές. Ξέρετε αυτές τις αποφάσεις που παίρνουμε για το θα κάνω αυτό και εκείνο μεγαλεπήβολα δηλαδή και και ανέφικτα σχέδια.
Όταν γεμίζουμε το χρόνο μας ουσιαστικά, επαναπροσδιορίζουμε τις αξίες μας, τις σχέσεις μας με την οικογένεια, την εργασία, τους φίλους, όταν αντλούμαι ευχαρίστηση από τα απλά, τότε αναμφισβήτητα έχουμε ανοσία σε μελαγχολίες, ανίες, καταθλίψεις.
Στο κάτω κάτω υπάρχουν και τα 'εσωτερικά' ταξίδια, ταξίδια του νου, της ψυχής, της φαντασίας, της ενδοσκόπησης.
Υπάρχουν και τα όνειρα και δεν κοστίζουν ακριβά!!
-
Ο χρήστης askos έγραψε:
Παρατήρησα πως η τυπική αυτή ευχή προκαλεί μια δυσθυμία.Αν και το καλοκαίρι ημερολογιακά τελείωσε, οι ηλιόλουστες μέρες, και η καλοκαιρινή αύρα που ακόμη απομένει δεν μας αφήνουν ν' αποδεχτούμε την επερχόμενη αλλαγή.
Καλώς ή κακώς, δεν ξέρω, έχουμε συνδυάσει το καλοκαίρι με διασκέδαση, ανεμελιά, δραπέτευση από την ρουτίνα μας.
Πάντως κακώς, αυτό το ξέρω, ταυτίζουμε την καθημερινότητα με τη ρουτίνα.
Πιστεύω πως μπορούμε να συμπεριλάβουμε στην μέρα μας τόσα ' μικρά όμορφα πράγματα' που να την κάνουμε αν όχι συναρπαστική, σίγουρα ενδιαφέρουσα.
Δεν χρειάζονται δραστικές αλλαγές. Ξέρετε αυτές τις αποφάσεις που παίρνουμε για το θα κάνω αυτό και εκείνο μεγαλεπήβολα δηλαδή και και ανέφικτα σχέδια.
Όταν γεμίζουμε το χρόνο μας ουσιαστικά, επαναπροσδιορίζουμε τις αξίες μας, τις σχέσεις μας με την οικογένεια, την εργασία, τους φίλους, όταν αντλούμαι ευχαρίστηση από τα απλά, τότε αναμφισβήτητα έχουμε ανοσία σε μελαγχολίες, ανίες, καταθλίψεις.
Στο κάτω κάτω υπάρχουν και τα 'εσωτερικά' ταξίδια, ταξίδια του νου, της ψυχής, της φαντασίας, της ενδοσκόπησης.
Υπάρχουν και τα όνειρα και δεν κοστίζουν ακριβά!!
http://kouventoules.blogspot.com/2008/0 ... st_11.html
-
ο χειμωνας παρακαλειται να φαει σκατα
ο χειμωνας ειναι τραγικη εποχη.. ο κοσμος δεν εχει λεφτα να πληρωσει θερμανση και κρυωνει..
δεν μπορεις να κανεις μπανιο στη θαλασσα.. εγω βεβαια δεν κανω ετσι κ αλλιως στη θαλασσα, εχω πισινα θερμαινομενη αλλα κ παλι αντε να βγεις μετα στο κρυο εξω να τον δαγκωσεις...στα μαγαζια πρεπει να καθεσαι μεσα και να τρως ολο το ντουμανι
ο χειμωνας ειναι γεματος υποκριτικες γιορτες οπως χριστουγεννα πασχα αγιου αλβανοβαλεντινου και αποκριες που τις μισω γιατι ο κοσμος ειναι χαρουμενος.. το καλοκαιρι οι περισσοτεροι ειναι δυστυχισμενοι γιατι δεν περνανε τελικα οσο καλα υπολογιζαν και ετσι εγω χαιρομαι με τη δυστυχια τους και τον πονο τους
τον χειμωνα σε καποια φαση, σχεδον καθε χρονο, με ποναει ο λαιμος μου
κατα τη διαρκεια του χειμωνα, οποτε γαμαω το προγραμμα μου ξυπναω και εξω ειναι νυχτα και νιωθω οπως ο shinji στο επεισοδιο 25 του neon genesis evangelion
τον χειμωνα κοβεις τα παγωτα
το μονο καλο που εχει ο χειμωνας ειναι το champions league. κατα τ'αλλα ειναι γτπ..
-
Κύριε skye, κάντε μας μια φούσκα με την μύτη.
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Άλλο:
Τσίτζινα (Πολύδροσο). Άλλη φάση. Εισαι σε 2.5 ώρες και είναι φανταστικά.Πρώτη φορά άκουσα ότι την Σουβάλα (Πολύδροσο) την λένε και τσίτζινα. Και να σκεφτείς ότι όλο τον χειμώνα εκεί την αράζουμε γιατί πολλοί φίλοι έχουν νοικιάσει σπίτια.
-
Εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία το χειμώνα και τα ΧΙΟΝΙΑ.
Χρήστο αν χιονίσει νωρίς (και) φέτος, κανόνισε να βρεθούμε το Δεκέμβριο στο Μπάνσκο.
-
Δεν λέω, καλό το Bansko (το καλύτερο tree skiing της ζωής μου με επική πούδρα πριν 3 χρόνια ), αλλά απ' ότι ακούω, κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και πιο ακριβό και με ακόμα περισσότερους Άγγλους να στριμώχνονται στις πλαγιές του.
Μπορεί να παίξει κανένα τριημεράκι πάντως φέτος αν και με ελάχιστα παραπάνω πας Αυστρία, ή Ιταλία.
-
Έχει πάρα πολύ κόσμο αλλά αρχές σεζόν μπορεί να είναι πιο άνετα.
Για εσάς (από Αθήνα) είναι ακριβό/μακριά. Πρέπει να κανονίσουμε να ανεβείτε εσείς μέχρι Θεσσαλονίκη (τρένο?) και μετά να βάλουμε εμείς αμάξια μέχρι Μπάνσκο.
Αν είναι έτσι 15 Δεκεμβρίου, δεν έρχεσαι τρέχοντας;
Άντε και καλό Χειμώνα !