-
Πάω το πρωϊ στην Cosmote να δω κάτι και έχω μπροστά μου στην αναμονή δύο πιλότους της ΠΑ και πιάνουν συζήτηση με 2 αστυνομικούς που περίμεναν και αυτοί στην ουρά. Λένε λοιπόν οι πιλότοι ότι υπάρχει πρόγραμμα γι'αυτούς που μιλάνε τζάμπα με τα νούμερα της μονάδα, τζάμπα με τους συναδέλφους τους και 40% μειωμένες τιμές σε ΟΛΑ τα άλλα τηλεφωνήματα. Δεν άκουσα καλά αν το αυτό ισχύει και για τους αστυνομικούς. Φαντάζομαι το αυτό θα ισχύει και για διάφορους άλλους κλάδους ΔΥ. Γεια τους λοιπούς έχει παπάρα με μπόλικο ψωμάκι
-
έτσι είναι
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πάω το πρωϊ στην Cosmote να δω κάτι και έχω μπροστά μου στην αναμονή δύο πιλότους της ΠΑ και πιάνουν συζήτηση με 2 αστυνομικούς που περίμεναν και αυτοί στην ουρά. Λένε λοιπόν οι πιλότοι ότι υπάρχει πρόγραμμα γι'αυτούς που μιλάνε τζάμπα με τα νούμερα της μονάδα, τζάμπα με τους συναδέλφους τους και 40% μειωμένες τιμές σε ΟΛΑ τα άλλα τηλεφωνήματα. Δεν άκουσα καλά αν το αυτό ισχύει και για τους αστυνομικούς. Φαντάζομαι το αυτό θα ισχύει και για διάφορους άλλους κλάδους ΔΥ. Γεια τους λοιπούς έχει παπάρα με μπόλικο ψωμάκιτι σχέση έχει η ΠΑ με το υπόλοιπο δημόσιο, είπαμε;
Ομαδικά προγράμματα μπορεί να κάνει όποιος θέλει. Αν δεν απατώμαι, εδώ έχουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου ή κάτι τέτοιο. -
Και ο ΟΑΣΘ είχε αλλά τα κατάργησαν.
(μάλλον δεν πλήρωναν) -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ομαδικά προγράμματα μπορεί να κάνει όποιος θέλει. Αν δεν απατώμαι, εδώ έχουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου ή κάτι τέτοιο.
Ακριβώς. Και όσο μεγαλύτερο το πακέτο τόσο καλύτερο deal έχει.
-
Από άλλο φόρουμ....
-
-
- το ότι στην πέτρα μπορείς να γράψεις (χαράξεις) Ελληνικά.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Unicode;
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και αν σου πεσει δεν χαλαει!!!
-
εχει παιξει κανεις απο σας καθολου με το omnia να γραψει μερικα πραγματα; στα reviews τα χει παει πολυ καλα και τα περισσοτερα το βγαζουν καλυτερο τοσο απο το iphone (νταξ αυτο ελειπε..) αλλα και απο touch
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και αν σου πεσει δεν χαλαει!!!
Α, δεν είναι απαραίτητο να πέσει κάτω.. Το δικό μου ήρθε χαλασμένο..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εχει παιξει κανεις απο σας καθολου με το omnia να γραψει μερικα πραγματα; στα reviews τα χει παει πολυ καλα και τα περισσοτερα το βγαζουν καλυτερο τοσο απο το iphone (νταξ αυτο ελειπε..) αλλα και απο touchΤο έπαιξα λίγο σήμερα, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε ιδιαίτερα... Ήταν πολύ σύντομη η επαφή όμως, γιατί βιαζόμουν. Επιφυλάσσομαι.
-
ειχες προβληματα με το mouse; τι δεν σε ενθουσιασε;
γραψε ντε δυο λογια, με το τσιγκελιον θα στα βγαζω ρε συ;εχω διαβασει reviews και εχω δει video reviews αλλα παντα δινω βαση στο τι λενε οι users
-
Είμαι κάπως προκατειλημμένος ίσως, απλά δεν είδα το κάτι φοβερό σε σχέση με το Διαμονδ. Το τελευταίο έχει νομίζω καλύτερη οθόνη. Λίγο το μενού με χάλασε, αλλά δεν το πάλεψα και πολύ λόγω χρόνου. Γιαυτό με είδες ότι δεν είπα τπτ σχετικά με αυτό...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είμαι κάπως προκατειλημμένος ίσως, απλά δεν είδα το κάτι φοβερό σε σχέση με το Διαμονδ. Το τελευταίο έχει νομίζω καλύτερη οθόνη. Λίγο το μενού με χάλασε, αλλά δεν το πάλεψα και πολύ λόγω χρόνου. Γιαυτό με είδες ότι δεν είπα τπτ σχετικά με αυτό...Εδειχνε να δουλευει γρηγορα... αλλα εν τελει δεν ειναι γρηγοροτερο απο το Diamond με την 1.93... και επιπροσθετα η αληθεια ειναι πως τα μενου του ειναι τραγικα. Ουδεμια σχεση με το Touch 3d .-
Btw σημερα πηρα το Διαμαντακι μου απο το σερβις... το πρωτο που χαλασε στην Θεσσαλονικη Επιτελους και μια πρωτια!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εδειχνε να δουλευει γρηγορα... αλλα εν τελει δεν ειναι γρηγοροτερο απο το Diamond με την 1.93...
μπορείς να μας πεις πως το κατάλαβες αυτό;;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Είμαι κάπως προκατειλημμένος ίσως, απλά δεν είδα το κάτι φοβερό σε σχέση με το Διαμονδ. Το τελευταίο έχει νομίζω καλύτερη οθόνη. Λίγο το μενού με χάλασε, αλλά δεν το πάλεψα και πολύ λόγω χρόνου. Γιαυτό με είδες ότι δεν είπα τπτ σχετικά με αυτό...
Εδειχνε να δουλευει γρηγορα... αλλα εν τελει δεν ειναι γρηγοροτερο απο το Diamond με την 1.93... και επιπροσθετα η αληθεια ειναι πως τα μενου του ειναι τραγικα. Ουδεμια σχεση με το Touch 3d .-
Btw σημερα πηρα το Διαμαντακι μου απο το σερβις... το πρωτο που χαλασε στην Θεσσαλονικη Επιτελους και μια πρωτια!
μπορεις να δωσεις κανενα λινκ με το που και πως θα μπορουσε να γινει αναβαθμιση της firmware και τι διορθωνει/παραπανω κανει η μια εκδοση απο την αλλη?
(Δε θελω μασημενη τροφη.. Μπορω να καθομαι να διαβαζω!)
Σας μερσώ! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
μπορεις να δωσεις κανενα λινκ με το που και πως θα μπορουσε να γινει αναβαθμιση της firmware και τι διορθωνει/παραπανω κανει η μια εκδοση απο την αλλη?
(Δε θελω μασημενη τροφη.. Μπορω να καθομαι να διαβαζω!)
Σας μερσώ!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]