-
Ε μα δεν μπορώ ρε Νίκο!
Να χτυπάει ένας άνθρωπος και να βγαίνει ο οποιοσδήποτε και να λέει καλά να πάθει! Το πιο τελειωμένο junkie να ήταν, δεν μπορείς να το ξεστομίσεις καν!Μήπως να του χαϊδέψω τ'αυτάκια; 'Ναι , έχεις δίκιο κι εσύ, πέρασες ένα άσχημο βράδυ και συγνώμη που σε ενόχλησε, δεν σε σκέφτηκε καθόλου πριν ανοίξει το κεφάλι του!'
Δηλαδή, το παραπάνω είναι ευγένεια ή υποκρισία; Εντάξει το δικό μου είναι εγκαθετίλα, αν προσβάλλεται κάποιος , να βγει και να το πει!
Αν το κάνει πάντως , θα γράψω κάτι σε :
'Ωραία τα Lancia,ο ήλιος καίει για μας τους Gay, να ζήσει η Μύκονος και να πεθάνετε κουφάλες που οδηγείτε χωρίς κράνος!'Καλύτερα τώρα;
-
Πολύ παρέα με τον koutsan κάνεις!
Μπορείς να πεις αυτό που θες χωρίς να εγκαθετίσεις. Άλλο η διατύπωση αντίρρησης και αντίθετης γνώμης και άλλο η μείωση της άποψης του άλλου. Που, άλλωστε, νομίζω ότι είναι στα πλαίσια αυτού που λέμε 'εν θερμώ'. Δηλαδή, από την απογοήτευσή του από το συμβάν. Και την στεναχώρια του. Όχι λόγω της επικρότησής του στον θάνατο κάποιου.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ε μα δεν μπορώ ρε Νίκο!
Να χτυπάει ένας άνθρωπος και να βγαίνει ο οποιοσδήποτε και να λέει καλά να πάθει! Το πιο τελειωμένο junkie να ήταν, δεν μπορείς να το ξεστομίσεις καν!Μήπως να του χαϊδέψω τ'αυτάκια; 'Ναι , έχεις δίκιο κι εσύ, πέρασες ένα άσχημο βράδυ και συγνώμη που σε ενόχλησε, δεν σε σκέφτηκε καθόλου πριν ανοίξει το κεφάλι του!'
Δηλαδή, το παραπάνω είναι ευγένεια ή υποκρισία; Εντάξει το δικό μου είναι εγκαθετίλα, αν προσβάλλεται κάποιος , να βγει και να το πει!
'Ωραία τα Lancia,ο ήλιος καίει για μας τους Gay, να ζήσει η Μύκονος και να πεθάνετε κουφάλες που οδηγείτε χωρίς κράνος!'Καλύτερα τώρα;
edit [kouk],μιας και απευθυνεσαι σε μενα
Το οτι δεν θα πω ΚΡΙΜΑ για καποιο ΔΕΝ σημαινει οτι θα παω στο αλλο ακρο και θα πω ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.
Υπαρχει μεγαλη διαφορα σε αυτα τα 2.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ε μα δεν μπορώ ρε Νίκο!
edit [kouk](Αν θέλεις, χαμήλωσε λίγο την ένταση της βρισογεννήτριας, γιατί φοβάμαι πως θα σου κάνουν παρατήρηση και θα χάσω την χαρά και την τιμή της συνομιλίας μαζί σου. Ευχαριστώ. )[/size:a69e99bv]
-
Ε μα δεν μπορώ ρε Νίκο!
edit [kouk](Αν θέλεις, χαμήλωσε λίγο την ένταση της βρισογεννήτριας, γιατί φοβάμαι πως θα σου κάνουν παρατήρηση και θα χάσω την χαρά και την τιμή της συνομιλίας μαζί σου. Ευχαριστώ. )[/size:lk3l2omk]
'
Δεν θα πω ουτε κριμα ουτε καλα να παθει.Πρεπει να πω κατι οπωσδηποτε δηλαδη? -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ε μα δεν μπορώ ρε Νίκο!
edit [kouk](Αν θέλεις, χαμήλωσε λίγο την ένταση της βρισογεννήτριας, γιατί φοβάμαι πως θα σου κάνουν παρατήρηση και θα χάσω την χαρά και την τιμή της συνομιλίας μαζί σου. Ευχαριστώ. )[/size:20et3k7c]
'
Δεν θα πω ουτε κριμα ουτε καλα να παθει.Πρεπει να πω κατι οπωσδηποτε δηλαδη?Ωραία, εσύ όταν θα γίνει αυτό, δεν θα πεις τίποτε. Αν σε ρωτήσει κάποιος να το σχολιάσεις, θα πεις κάτι; Ή θα μείνεις άλαλος;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ιταλικά μωρέ, από σκουριασμένες παλιολαμαρίνες
πέρα από την πλάκα απο+κλείεται να είχε μόνο προφυλακτήρα το ιμπίτσα, 1900kg αυτοκίνητο έπεσε απο πίσω και έπαθε χοντρή ζημιά...Aν βγαλει τον προφυλακτηρα θα δει την πραγματικη εκταση της ζημιας.
Εχεις απολυτο δικιο.. θυμαμαι ενα μινι που επεσε πισω μου(σε ιταλικο) και μου εκανε ενα απλο βαθουλωμα, τον αφησα να φυγει γιατι νομιζα οτι ηταν το πλαστικο και οτι θα φτιαχτει ευκολα, αλλα τελικα το βαθουλωμα ειχε εισχωρησει τοσο βαθεια που ηθελε 4.000 για να φτιαχτει..
Το μαζερατι εχει βρει κρασπεδο 100%.. τοε χω παθει κι εγω..
SV2 που τα βρισκεις ολα αυτα ρε συ ?
Τι γινεται με την περιπτωση σου, ψαρευεις ΤΙΣ φωτογραφιες απο διαφορα forums, τυχαινει να εισαι με την καμερα στο χερι οταν θα περασει το πιο κουλο(σπανιο) αμαξι απο κοντα σου, οπου πηγαινεις παντα θα βρισκεται το πιο σπανιο αμαξι στην ελλαδα... εννοειται οτι γνωριζεις την ακριβη ημερομηνια παραδοσης του καθε υπεραυτοκινητου στην ελλαδα..
Και στο μεταξυ εχεις να κουμανταρεις και τις επιχειρησεις για να μπορεις να αγοραζεις τοσα πολλα πανακριβα αυτοκινητα..
Μηπως εισαι κανενα βιονικο πειραμα και σου εχουν σβησει τη μνημη για να μην αποκαλυψεις το μυστικο ?
-
Τον μαλάκ@ τον μηχανόβιο! Καλά να πάθει, να του σπάσει το κεφάλι, κι εγώ καμιά φορά εξαιτίας τους έχω κάτι** αιμορροΐδες**.
Ρεμάλια!Πάμε στα σοβαρά τώρα:
Ε μα δεν μπορώ ρε Νίκο!
Να χτυπάει ένας άνθρωπος και να βγαίνει ο οποιοσδήποτε και να λέει καλά να πάθει! Το πιο τελειωμένο junkie να ήταν, δεν μπορείς να το ξεστομίσεις καν!Πριν λίγο καιρό, σε μερικά μοτο-fora εμφανίστηκε ένα παιδί που είπε λίγο πολύ 'Γειά σας, είμαι οδηγός φορτηγού, δεν έχω ιδέα από μοτοσυκλέτες αλλά μου τη βάρεσε και θέλω να πάρω ένα Ducati 999' (το αυτοκινητιστικό αντίστοιχο του 999 θα ήταν ας πούμε μια Ferrari F40, ένα δύσχρηστο και απαιτητικό supercar).
Είναι τόσο εξωπραγματικό που νόμιζα ότι πρόκειται για troll που μπήκε για να σπάσει πλάκα. Φυσικά σχεδόν όλοι άρχισαν να γράφουν κατεβατά για να τον αποτρέψουν. Μάλιστα, ανέφερε την 'πρόοδο' του. Στην αρχή το παπάκι της σχολής τον δυσκόλεψε, ο δάσκαλος οδήγησης προσπάθησε να τον μεταπείσει λέγοντας του ότι ο ίδιος καλά καλά δεν θα μπορούσε να το οδηγήσει, πόσο μάλλον ένας αρχάριος, κλπ.
Αυτός βέβαια τον χαβά του. Την αγόρασε (έτυχε μάλιστα να άνηκε προηγουμένως σε διάσημο αγωνιζόμενο, διπλή χαρά το γύφτικο σκεπάρνι!), ανέβασε φωτογραφίες ( εγώ, συνειδητοποιώντας ότι δεν κάνει πλάκα). Έγραψε μάλιστα 'θα πάω στο δάσκαλο για να του την τρίψω στη μούρη'.Πρώτη μεγάλη βόλτα: Ξεκινάει από Καλαμάτα για Αθήνα με ένα κρανάκι και τίποτα άλλο από εξοπλισμό ασφαλείας. Στο δρόμο μπαίνει στο παντελόνι του έντομο και τον τσιμπάει, σταματάει στο νοσοκομείο της Τρίπολης, οι γιατροί του δίνουν κορτιζόνη και εντολή να κάτσει. Τους γράφει και συνεχίζει το δρόμο. Στο** Αρτεμίσιο το πάει μέχρι 280** (και αναρωτιέται ύστερα που είναι ο κόφτης και γιατί μετά τα 280 το ταχύμετρο γράφει '---'). Στην Αθήνα πάει σε ταβερνάκι και πίνει 2 ποτηράκια (αγνοώντας το γιατρό και την οδήγηση). Έπειτα αναρωτιέται γιατί γλυστράνε τα λάστιχα στο πλακόστρωτο της Πλάκας. Στο γυρισμό τα ίδια. Απορεί γιατί γλυστράει το πίσω ελαστικό στο απότομο άφημα του συμπλέκτη μετά από κατέβασμα (το αποκαλεί μάλιστα 'υποστροφή').
Προχτές μαθεύεται ότι (σε άλλη διαδρομή) έφυγε από το δρόμο με ~50. Πιθανότατα κάτι απλό, που όμως λόγω της απειρίας του (και του μη φιλικού μηχανήματος) τον αιφνιδίασε και το έχασε. Αυτός είναι καλά, το Ducati όχι.Δεν θα πώ 'καλά να πάθει' (κάποιοι το είπαν). Είναι όμως πάρα πολύ μεγάλος . Όταν φτύνει τη τύχη του τόσο πολύ, είναι αναμενόμενο ότι θα τη πληρώσει. Σίγουρα μπορείς να πεις 'I told you so', όμως να νιώσεις δικαιωμένος; Αφού δεν κερδίζεις κάτι εσύ προσωπικά. Εκτός αν το δεις με το σκεπτικό 'ένας χάρος λιγότερος στους δρόμους' (δεν θέλω να φανταστώ τον συγκεκριμένο με κανένα Scania... ).
Ακριβώς τα ίδια με παρόμοιες συμπεριφορές. Όχι 'καλά να πάθει', σίγουρα όμως 'φυσικό ήταν να τη πάθει'...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Μηπως η ζημια στο Μαζερατι εγινε γιατι ισως καβαλησε την νησιδα και ετσι εσπασε και το συνολο της μπροστινης αναρτησις????+1
-
Μπορεις να πεις απλα 'μα το μαλακα (με την καλη εννοια και οχι βριζωντας τον) πηγαινε γυρευωντας γμτ'
-
Επειδη και εγω στο παρελθον για διαφορα θεματα εχω πει ''καλα να παθει'', αργοτερα και μετα απο καιρο, οταν το σκεφτηκα, συνειδητοποιησα ποσο κομπλεξικη εκφραση ειναι αυτη
Δεν αναφερομαι σε κανεναν, το λεω γενικαZorz που το διαβασες αυτο για τον αποτυχημενο ducatista?
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Επειδη και εγω στο παρελθον για διαφορα θεματα εχω πει ''καλα να παθει'', αργοτερα και μετα απο καιρο, οταν το σκεφτηκα, συνειδητοποιησα ποσο κομπλεξικη εκφραση ειναι αυτη
Δεν αναφερομαι σε κανεναν, το λεω γενικαZorz που το διαβασες αυτο για τον αποτυχημενο ducatista?
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εκτός αν το δεις με το σκεπτικό 'ένας χάρος λιγότερος στους δρόμους' (δεν θέλω να φανταστώ τον συγκεκριμένο με κανένα Scania... ).Δεν είναι απαραίτητο να οδηγεί και το φορτηγό χάλια. Όπως άλλωστε δήλωσε ο ίδιος είναι οδηγός φορτηγού, το οποίο στη χειρότερη σημαίνει μια ελάχιστη εμπειρία. Το θέμα είναι ότι όσον αφορά τις μηχανές, πόσο μάλλον μεγάλου κυβισμού, και ακόμα χειρότερα δύστροπες, δεν είχε καθόλου εμπειρία.
Ας του γίνει μάθημα ότι η οδήγηση ενός τύπου οχήματος δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν ενός τελείως διαφορετικού τύπου.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Δεν είναι απαραίτητο να οδηγεί και το φορτηγό χάλια. Όπως άλλωστε δήλωσε ο ίδιος είναι οδηγός φορτηγού, το οποίο στη χειρότερη σημαίνει μια ελάχιστη εμπειρία. Το θέμα είναι ότι όσον αφορά τις μηχανές, πόσο μάλλον μεγάλου κυβισμού, και ακόμα χειρότερα δύστροπες, δεν είχε καθόλου εμπειρία.Ας του γίνει μάθημα ότι η οδήγηση ενός τύπου οχήματος δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν ενός τελείως διαφορετικού τύπου.
Το πρόβλημα του συγκεκριμένου δεν ήταν η έλλειψη εμπειρίας αλλά η άγνοια του κινδύνου. Εξάλλου, το μόνο πραγματικά δύσκολο απ'όσα έκανε ήταν να αγνοήσει το αίσθημα αυτοσυντήρησης. Αυτή τη νοοτροπία 'King of the road' πολύ φοβάμαι ότι την έχει και στο φορτηγό...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Μηπως η ζημια στο Μαζερατι εγινε γιατι ισως καβαλησε την νησιδα και ετσι εσπασε και το συνολο της μπροστινης αναρτησις????
+1
Αυτό δεν είναι σίγουρο.
ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί να γίνει αυτό εάν χτύπισε με την ρόδα τον άλλο.
Το έχει πάθει γνωστός μου (να πέσει με το τέλος του θόλου και στην συνέχεια με τον τροχό πάνω σε άλλον) και το αποτέλεσμα ήταν ίδιο.
Και γενικά εάν δείτε την Mazerati, εκεί ακριβώς έχει χτυπήσει. Η μάσκα απλά βγήκε λόγω του εφελκυσμού. -
Πριν μερικές ώρες έγινε τροχαίο στην εθνική Αθηνών-Κορίνθου στο 17ο χλμ(Ασπρόπυργος).
Ένα Corolla και ένα Focus RS είχαν βάλει, σύμφωνα με μάρτυρες, κόντρα από τα φανάρια στα διυλιστηρια. Λίγο πριν το Everest μάλλον συγκρούστηκαν μεταξύ τους το Corolla πετάχτηκε στο άλλο ρεύμα ενώ το Focus, αφού έσκασε πάνω σε μία BMW 1 series(η οποία διαλύθηκε και σφηνώθηκε κάτω από ένα φορτηγό) που ήταν παρκαρισμένη, σταμάτησε κάμποσα μέτρα παρακάτω και το μοτέρ συνέχισε για λίγα μέτρα ακόμη. Από το focus έμεινε μόνο η καμπίνα και για να βγει ο οδηγός κόπηκε ο ουρανός.
Κανείς νεκρός και ο οδηγός του focus είχε τις αισθήσεις του και μίλαγε. -
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πριν μερικές ώρες έγινε τροχαίο στην εθνική Αθηνών-Κορίνθου στο 17ο χλμ(Ασπρόπυργος).
Ένα Corolla και ένα Focus RS είχαν βάλει, σύμφωνα με μάρτυρες, κόντρα από τα φανάρια στα διυλιστηρια. Λίγο πριν το Everest μάλλον συγκρούστηκαν μεταξύ τους το Corolla πετάχτηκε στο άλλο ρεύμα ενώ το Focus, αφού έσκασε πάνω σε μία BMW 1 series(η οποία διαλύθηκε και σφηνώθηκε κάτω από ένα φορτηγό) που ήταν παρκαρισμένη, σταμάτησε κάμποσα μέτρα παρακάτω και το μοτέρ συνέχισε για λίγα μέτρα ακόμη. Από το focus έμεινε μόνο η καμπίνα και για να βγει ο οδηγός κόπηκε ο ουρανός.
Κανείς νεκρός και ο οδηγός του focus είχε τις αισθήσεις του και μίλαγε.Το ειδα και εγω...μενω Ασπροπυργο...στα everest δν προκειται να ξανακαθησω...2ο ατυχημα μεσα σε 4 μηνες στο ιδιο σημειο...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Κανείς νεκρός και ο οδηγός του focus είχε τις αισθήσεις του και μίλαγε.και τωρα (highfidelity) θα το πω:
KΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ -
χτες ομως δυστυχως ενας ανθρωπος δεν γλυτωσε.χτες ξημερωματα κυριακης γυρω στης 6 στη θηβων στο περιστερι λιγο μετα το μεντια μαρκτ,αμαξι επεσε πανω σε πινακιδα με τσιμεντενια κολωνα και ο οδηγος σκωτοθηκε ακαριαια.
καθως περνουσα ειδα καμια 35αρια κοσμο μαζεμενο 2 πυροσβεστικες και ασθενοφορο.απο τον πολυ κοσμο δεν ειδα τι ακριβως ειχε γινει.ουτε καν το αμαξι αλλα καταλαβα οτι κατι εχει τρακαρει και παλευαν στον απεγλωβισμο.σημερα αφου περασα παλι απο το σημειο ειδα λουλουδια.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#