-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ηθικο διδαγμα; Ευτυχως το σπορ δεν ειναι ΕΛΠΑ, Τατοϊα και Startline. Καλο θα ηταν οποιος πραγματικα ενδιαφερεται για την προοδο του σπορ να ενωσει τις δυναμεις του πισω απο αυτα τα παιδια (και τα επομενα) γιατι αυτοι ειναι που αξιζουν να προβληθουν, οχι οι αγωνες - παρωδια σαν αυτον της Κυριακης.Και οι υπολοιποι που δεν ειχαμε μπαμπαδες αγωνιζομενους/λεφτα με ουρα και δεν οδηγουσαμε καρτ απο το νηπιαγωγειο να κοψουμε το λαιμο μας. Δεν αποτελει το παραπανω σχολιο μομφη ουτε σε εσενα ουτε στα (τυχερα) παιδια που διαπρεπουν στο εξωτερικο. Ο αγωνας αυτος ηταν κακιστος γιατι συνδιαστηκαν ολα τα στραβα μαζι: Οργανωτικα λαθη, οδηγικα συμβαντα, παραβιασεις κανονισμων. Και ηταν τοσα πολλα που οταν τα εγραψα απλα (σαν τιτλους και χωρις αναλυση) σχεδον γεμισαν μια σελιδα Α4.
Οταν ολα γινονται τοσο στραβα, ας κανει ο καθενας την αυτοκριτικη του και ας ξαναριξει μια ματια στο κιτρινο βιβλιο... -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Και οι υπολοιποι που δεν ειχαμε μπαμπαδες αγωνιζομενους/λεφτα με ουρα και δεν οδηγουσαμε καρτ απο το νηπιαγωγειο να κοψουμε το λαιμο μας.Οχι, πλην ομως αυτο που κανεις ειναι κλαμπ σπορ, δραστηριοτητα απολυτα σεβαστη μεν, αλλα πουθενα στον κοσμο δεν ειναι αντικειμενο προβολης γιατι απλουστατα δεν εχει κανενα εμπορικο ενδιαφερον. Κανεις δεν λεει οτι δεν πρεπει να εχει προβολη αλλα δεν μπορει να ειναι κεντρικο σημειο προβολης η εικονα μεγαλων ανθρωπων με αυτοκινητα τοσο παλια που το τηλεοπτικο κοινο χωρις μεγαλη τριβη με την αυτοκινηση δεν μπορει να αναγνωρισει.
-
Ο χρήστης Argir έγραψε:
Θέλω να αναφέρω ένα ακόμα γεγονός που συνέβη την Κυριακή στο Τατόι. Από ότι έμαθα έγινε ένσταση στον κ.Ριζικάρη διότι από ότι είδαμε στον αγώνα σαν θεατές το αμάξι του δεν πήγαινε σαν Ν2. Γνωρίζετε τίποτα για το γεγονός ή για το αποτέλεσμα της ένστασης;Το αμαξι ηταν καραμαμα!
-
[quote='Go_For_Pole
[ Ποιος θα παρει το ρισκο να δειξει εικονα απο ενα χωρο που αν κατι παει ελαφρα στραβα ενα ιπταμενο τζερσεϊ ή λαστιχο ή κορινα μπορει να απογειωθει και να καταληξει στην κερκιδα ή στα αυτοσχεδια πιτς; Αυτα πρεπει καταρχην να προβληματιζουν.[/quote]
Κωστη, την απαντηση αυτη την εδωσα, θεωρωντας σαν προυποθεση την διεξαγωγη πρωταθληματος στις Σερρες.
Σε παρακαλω. Εκφραζεις παντου αντιρησεις. Πες μας τι εχεις στο μυαλο σου σαν ολοκληρωμενη λυση. Μπορει να μην το εχουμε σκεφθει. Οχι δεν γινεται τιποτα. Πως θα γινει, ειναι το ερωτημα. Ζωη χωρις ελπιδα δεν ειναι ζωη ρε γαμωτο.Για τον Ριζικαρη. Οταν οδηγεις με τη φορα, τα ΑΛΟΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
-
Γιατρε, οταν με ρωτας αν διαβασα τι γινετε στο φορουμ και σου απαντω οπως ξερεις...Για καταστασεις σαν αυτη μιλαω και για ανθρωπους που θελουν πολυ υπομονη..Οπως εδω...Αλλα τι να κανω, εχω εντολες..Ευγενικα και ηρεμα......
-
εμαθα δεν ξερω αν ισχυει βεβαια....οτι μεχρι χτες ο κ.Ριζικαρης ηταν νομιμος και σημερα 8α ελενχαν τους εκκεντροφορους...
παντως κατα την ταπεινη μου γνωμη οδηγησε πολυ ωραια,... -
Εσύ κύριε Αγγελίδη κανονικά δεν πρέπει να μιλάς, διότι μονίμως είσαι παράνομος από ότι γνωρίζω και όλο σου κάνουν συστάσεις για πράγματα που είναι ορατά στο αυτοκίνητο. Σκέψου τι θα γίνεται αν λυθεί το αμάξι σου.
-
Ο χρήστης Argir έγραψε:
Εσύ κύριε Αγγελίδη κανονικά δεν πρέπει να μιλάς, διότι μονίμως είσαι παράνομος από ότι γνωρίζω και όλο σου κάνουν συστάσεις για πράγματα που είναι ορατά στο αυτοκίνητο. Σκέψου τι θα γίνεται αν λυθεί το αμάξι σου.Καταρχην κυριε κατι διοτι εισαι και ανωνυμος ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΑ ΑΥΤΟΚΗΝΗΤΑ ΜΟΥ κανενας δεν το εκανε ουτε στη ροδο ουτε στα μεγαρα ουτε πουθενα.Ποιος εισαι εσυ που θα πεις εμενα μαιμουδιαρη ρε μεγαλε? Μηπως σε εχω πληγωση πουθενα και δεν το θυμαμε?Τα φρενα μου στο saxo ηταν οντως εκτος οπως και των ποιο πολων στα saxo λογο υψηλης τιμης των alcon.Μου εκαναν παρατηρηση στο τατοι και εβαλα τα μαμα εσυ τι ζορι τραβας???
-
Ο χρήστης Argir έγραψε:
Αν τα Ν2 έχουν 170 άλογα τότε ναι πήγαινε σαν Ν2.E τοτε μην τα πειραζετε για να ειναι τοσα αλογα οσα λες τα νορμαλ αγαπητε argir η μαθετε επι τελους να καταλαβαινετε τι διαολο βλεπετε ....
Λυσαξανε ακομα και παιδια που ξερω οτι ειναι λογικα και συνετα οπως ο Παναγιωτης και πετανε χρηματα επειδη σταματανε να σκεπτοντε γιατι μαλλον πρεπει διαφοροι φωσκολοι να τους φουσκωνουν τα μυαλα με μαλακιες ....
Το αυτοκινητο αυτο ηταν ενα τελειως νορμαλ saxo καινουργιο με το αιρ κοντισιον του , και το ειχε φερει ενα παιδακι να του βαλω rol bar και καθισμα και οοοοοταν θα ειχε λεφτα θα ερχοταν για τα υπολοιπα ....πριν 4 χρονια .
Πριν ενα χρονο με πηρε τηλεφωνο ( και σας το ειχα βαλει και στις αγγελιες ) , και μου ειπε το εχω εδω στην ΣΥΡΟ και καθεται δεν το βλεπω να γινεται αγωνιστικο , πουληστε το . Το αγορασε συνοδηγος ηλικιωμενος μου ζητησε να του βαλω μπλοκε και 4,9 γιατι θα σερνοταν στα σπριντ , και φυσικα του φαινοταν ψοφιμι γιατι πριν απ'αυτο ειχε παρει το σαξο νικητη του 99 ραλλυ , και το εδωσε στον Ριζικαρη .....Ειναι αστειο να ακουω αυτες τις παπαριες για 170 αλογα οταν με τον p.s.εγκεφαλο που του δανεισαμε ειναι ζητημα αν βγαζει παραπανω απο 125-8 αλογα ...
Μην γινεστε αστοιει δειτε ποιος οδηγαγε και ποιος επαιζε βιολοντσελο προχτες , δειτε και καταλαβετε τι χρονους επρεπε να κανουν τα Α6 αφου ο Νεκταριος αν δεν εκανε βολτα ειναι 100% σιγουρο οτι θα γυρναγε στο 4 .
Μην παρασυρεστε στα Μεγαρα , μαθατε την πιστα των Μεγαρων κανωντας γυρο-γυρο ολοι , να οδηγατε δεν ακομα .....Οχι Ν δεν ειναι αυτο ......, πιο νορμαλ δεν γινεται , δεν εχει ξεβιδωθει βιδα απ'το μοτερ του απ'την Γαλλια ......
Ρωτατε πριν πετατε λεφτα στην ελπα , και αφηστε τις παπαριες και τις εξυπναδουλες των εμπειρογνωμονων για τα αλογα .... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Κωστη, την απαντηση αυτη την εδωσα, θεωρωντας σαν προυποθεση την διεξαγωγη πρωταθληματος στις Σερρες. Σε παρακαλω. Εκφραζεις παντου αντιρησεις. Πες μας τι εχεις στο μυαλο σου σαν ολοκληρωμενη λυση. Μπορει να μην το εχουμε σκεφθει. Οχι δεν γινεται τιποτα. Πως θα γινει, ειναι το ερωτημα. Ζωη χωρις ελπιδα δεν ειναι ζωη ρε γαμωτο.Καταρχην ευχαριστω που εδωσες οδηγιες στον συνοδηγο σου να ειναι υπομονετικος με δυσκολες περιπτωσεις σαν τη δικη μου. Δευτερον εδωσες την ευκολη απαντηση, υπαρχουν αλλες δυο, περιμενω να δω καποια αποψη αλλα ματαια. Τριτον αν φροντιζες να ενημερωθεις θα μαθαινες σε ποιες πτυχες του σπορ διαθετω κομματι του ελευθερου χρονου μου. Τεταρτον προσπαθω να καταλαβω το 'πες μας' σε ποιον αντιστοιχει: στην επιτροπη σας αποκλειεται γιατι εχει αποκυρηξει τους αγωνες ταχυτητας, στην ΕΛΠΑ το βρισκω λιγο δυσκολο γιατι φανερα δε δινει δεκαρα για το θεμα αρα να υποθεσω εννοεις σε οσους διαβαζουν αυτο το thread; Τοτε ναι, μερικοι απο αυτους ξερουν τι θεωρω σωστο και αντιστοιχα ξερω τι θεωρουν σωστο. Αλλα οσο υπαρχει η παρουσα κατασταση ξερω και ξερουν οτι αυτες οι κουβεντες ειναι αποκλειστικα για τον καφε μας. Οταν καποτε αποκτησουμε αρχη του σπορ που ξερει να ξεχωρισει το συνοθηλευμα τζερσεϊ-κορινας-ελαστικου απο την εννοια της πιστας ισως εχει νοημα.
-
Λυπαμαι, παρεξηγησες. Σε ρωτησα καλοπροπαιρετα , γιατι δεν μπορω να παρακολουθω τα παντα, κι εσυ απαντας σαν να μαλωνεις το μαθητουδι σου. Ας ειναι.
Αισθανομαι πραγματικα ηλιθιος που απο το πρωι τρεχω να βρω λυσεις για το θεμα, αντι να δουλευω στο μαγαζακι μου, να βγαλω λεφτα, ν αγορασω λαστιχα, να τρεξω στο Κορινθου...που δεν θα τρεξω.
Στις 2 πιο πριν ερωτησεις εχω απαντησει με την σταση μου. Το ξανακανω. Ναι μπαχαλο και δουλευω για να βοηθησω οπως μπορω για να παψει ναναι ετσι.
Οντως χρειαζεται υπομονη με σενα. Την εχωΥ.Γ. Εντυπωση σου οτι η επιτροπη εχει αποκηρυξει... Η επιτροπη ασχολειται μ αυτα που σιγουρα εχουμε, κι απο προχθες και μ αυτα που θα θελαμε να εχουμε. Βιαζεσαι.
Και δεν μιλησα καθολου για το τι κανεις τον ελευθερο χρονο σου. Δεν εχω το δικαιωμα. -
Εσείς κακώς μιλάτε. Η ένσταση δεν έγινε σε σας. Όταν έγινε σε σας ήσασταν ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.
Επειδή σαν θεατής έχω παρακολουθήσει πολλούς αγώνες circuit , τι έκανε τόσο καιρό ο κος
Ριζικάρης με έναν N ή Α αυτοκίνητο σε τόσους αγώνες; Mην παίζετε με τη νοημοσύνη μας , δεν γίνονται έτσι αυτοί οι χρόνοι. -
Και σημειωτέον δεν μιλάω για το στρίψιμο. αλλά για την ευθεία όπου ήμουν μπροστά και έβλεπα πως ανοίγουν τα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης Argir έγραψε:
Εσείς κακώς μιλάτε. Η ένσταση δεν έγινε σε σας. Όταν έγινε σε σας ήσασταν ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.
Επειδή σαν θεατής έχω παρακολουθήσει πολλούς αγώνες circuit , τι έκανε τόσο καιρό ο κος
Ριζικάρης με έναν N ή Α αυτοκίνητο σε τόσους αγώνες; Mην παίζετε με τη νοημοσύνη μας , δεν γίνονται έτσι αυτοί οι χρόνοι.Eαν απευθυνεσε σε εμενα απλα δεν ξερετε τι λετε.Ποτε που εγινε ενσταση και ειμουν παρανομος??Ο κυριος ριζικαρης δεν ετρεχε με ν2 αλλα με citroenergy την προηγουμενη χρονια.Με την νοημοσυνη σας δεν μπρορω να παιξω γιατι απλα δεν υπαρχει.Οταν με το καλο κανετε κανα αγωνα θα καταλαβετε τις διαφορες α με ν γιατι δεν εχεις ιδεα αποτι καταλαβα απλα οταν δεν ξερεις ρωτα και κανεναν που νιωθει.Και μου την λες οτι κακος μιλαω οταν με λες μες το forum μαιμουδιαρη?? :
-
Επισης να σου πω κυριε αγνωστε οτι την κυριακη στο french cup οι χροινοι στα ν2 ηταν στο 7 οπως και τοι ριζικαρη..........και λιγο καλυτεροι
-
Ο χρήστης Argir έγραψε:
Και σημειωτέον δεν μιλάω για το στρίψιμο. αλλά για την ευθεία όπου ήμουν μπροστά και έβλεπα πως ανοίγουν τα αυτοκίνητα.Φιλε μου πρεπει να κατσεις να μελετησεις αλλα πραγματα πρωτα .....
κι αυτα ειναι .... πρωτα απ'ολα την ταχυτητα εξοδου του οδηγου εν σχεση με του αντιπαλου ....την τοποθετηση του ενος και του αλλου στην εξοδο επισης , την διαφορα σε χρονο των αλλαγων ταχυτητων , και ενα σωρο πραγματα πριν κανεις μια τοσο ευκολη και λανθασμενη εμπειρογνωμοσυνη ...
Γνωριζεις ποσους αγωνες εχει κανει ο γηραιος κυριος Ριζικαρης ? και με τι αυτοκινητα εχει τρεξει ? εκτος απ'τον Χαλκιοπουλο νομιζω οτι εκει μεσα προχθες ηταν ο μονος που εχει πειρα απο φορμουλα 3 εκτος των αλλων με 500+ αγωνες .
Αν μη τι αλλο μ'αυτη την πειρα , βρηκε τουλαχιστον τις ιδανικες γραμμες νωριτερα και κρατηθηκε οσο μπορεσε στην απειλη των δυνατοτερων συνδειασμων ετσι δεν ειναι ?
Εχετε κολλησει στις ευθειες λες και πριν δεν προηγουντε στροφες .
Για δες το καλυτερα .....Υποψιν οτι και οι δυο που τον περασαν ..Παναγιωτης και Λεωνιδας ηταν στα χειροτερα τους , τουλαχιστον εκει που τους εβλεπα ......
Τα λεω βεβαια σε εσενα , αλλα ξερω οτι τα διαβαζουν κι οι δυο , και γνωριζουν καλα τις αποψεις μου .
-
Παρατηρώ κάτι που εντάσσεται στο χάλι του κυκλώματος.
Ενας ανώνυμος κατηγορεί εναν επώνυμο, δια της παρατηρήσεως.
Δεν ξέρω αν ο κύριος Ριζικάρης ήταν ή όχι παράνομος, θα αποδειχθεί αν ισχύει αυτό που είπε ο ιστορικός,λίγη υπομονή κύριοι.
Πάντως, για εμένα, η επίδοση του ήταν λίγο πολυ αναμενόμενη, λόγω εμπειρίας. -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Δεν ξέρω αν ο κύριος Ριζικάρης ήταν ή όχι παράνομος, θα αποδειχθεί αν ισχύει αυτό που είπε ο ιστορικός,λίγη υπομονή κύριοι.
Πάντως, για εμένα, η επίδοση του ήταν λίγο πολυ αναμενόμενη, λόγω εμπειρίας.Μα Γιαννη μου δεν εκανε τιποτε παραπανω απ'οτι θα μπορουσε να κανει αυτος ο οδηγος που ξερω τοσα χρονια .... απλα οι αλλοι ηταν ..... αλλου γι αλλου .
-
το οτι του ριζικαρη ηταν πιο αργο απο αλλα σαξοραλλα τη κυριακη το εβλεπε και ενας τυφλος αλλα ποσο σιγουροι μπορει να ειστε ολοι τι φοραει?
εκτος αν το συντηρειτε. γιατι το να βαλει 2 εκκεντρα πεζο σπορτ ειναι υποθεση μερικων λεπτων ... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Πάντως, για εμένα, η επίδοση του ήταν λίγο πολυ αναμενόμενη, λόγω εμπειρίας.Μα Γιαννη μου δεν εκανε τιποτε παραπανω απ'οτι θα μπορουσε να κανει αυτος ο οδηγος που ξερω τοσα χρονια .... απλα οι αλλοι ηταν ..... αλλου γι αλλου .
Το ίδιο λέμε κυριε Χρήστο.
Ο Ριζικάρης είναι μάστερ στα 'ελαφριά προσθιοκίνητα' σε τέτοιες συνθήκες πολλά χρόνια τωρα.
Π.Π. Ταχυτητας 2008