-
Μεγαλύτερη?!?! Πόσο μεγαλύτερη? 5% χάνει το ΧΑΑ και αλλο τόσο όλα τα υπόλοιπα της Ευρώπης!!!
-
μα με δεδομενο οτι η Ευρωπη χανει 5% εμεις θα επρεπε να ειμαστε στο -9%, γνωστοι για τις υπερβολες μας, κυριως σε περιοδους πτωσης...
-
Ίσως οφείλεται στην καθυστέρηση αντίδρασης μας ρε συ! Πως καθυστερούμε να προσαρμοστούμε στις πτώσεις της τιμής του πετρελαίου?
-
ν αγορασουμε ή θα παει πιο πατο?
-
Μην ανησυχείτε , θα πέσουμε κι αύριο εμείς! Αν δεν έχουμε τουλάχιστον 50% μεγαλύτερη πτώση την ίδια μέρα από τους άλλους, πέφτουμε και την επόμενη, δεν κολλάμε!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μην ανησυχείτε , θα πέσουμε κι αύριο εμείς! Αν δεν έχουμε τουλάχιστον 50% μεγαλύτερη πτώση την ίδια μέρα από τους άλλους, πέφτουμε και την επόμενη, δεν κολλάμε!Εγώ το ξέρω εδώ και βδομάδες ότι θα πέφτουμε συνέχεια. Όμως δεν πούλησα τις μετοχές μου γιατί είμαι μ@λ@κας και τώρα θα δανειστώ γιατί χρειάζομαι μετρητά και πλέον δεν συμφέρει να τις δώσω. Τουλάχιστον δεν θα με ξεσκίσουν στους τόκους (μελλοντικά) γιατί μ' αυτό το χάλι που έχει η αγορά το ΕΚΤ θα πέσει αρκετά.
-
Την επ’ αόριστον διακοπή των συναλλαγών στον RTS (Russian Trading System) αποφάσισαν οι αρχές της Ρωσίας, καθώς οι απώλειες του δείκτη έφτασαν νωρίτερα εώς και το 15,67%.
Νωρίτερα οι συναλλαγές είχαν διακοπεί προσωρινά δύο φορές, για διάστημα μίας ώρα κάθε φορά, ώσπου ελήφθη η απόφαση για την επ’ αόριστον διακοπή τους στις 14:30 ώρα Ελλάδος.
Την ίδια στιγμή οι απώλειες του δείκτη Micex διαμορφώνονταν σε 16,69%, στις 770,21 μονάδες.
-
Μη γελάς γιατί εγώ σκέφτομαι να σηκώσω τα μετρητά από τους λογαριασμούς μου στις τράπεζες. Θα τα ξαναγυρίσω όταν ησυχάσουν τα πράγματα αλλιώς θα τα κάνω χρυσές λίρες.
-
Εγώ δεν έχω και πολλά μετρητά στις τράπεζες. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι οι δουλειές πάνε κατά διαόλου και η αγορά είναι πολύ ζορισμένη. Ήρθε τώρα και αυτό το ξενόφερτο φρούτο και ήταν που ήταν στραβό το κλίμα....
-
Εγώ πάντως σκέφτομαι να ξαναψωνίσω και σήμερα
Το πως με τρώει είναι άλλο πράμα, ένα κλικ είναι ρε παιδί μου : ΚΛΙΚ και παφ το μετρητό σου εξαφανίζεται
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εγώ πάντως σκέφτομαι να ξαναψωνίσω και σήμεραΤο πως με τρώει είναι άλλο πράμα, ένα κλικ είναι ρε παιδί μου : ΚΛΙΚ και παφ το μετρητό σου εξαφανίζεται
Στο τρωνε οι Lehman Brothers.
Και μια ερωτηση σε εσας που ειστε πιο σχετικοι με το σπορ:
Eγω εχω χρηματιστη τη Dalton Brothers και τα λεφτα μου στη BCBC (Bonnie&Clyde Banking Corp.)
Κινδυνευω?? -
Γμ/νη Εθνική...!!! Ακόμα 27,00 Ευρω έχει...!!!
-
-6% !
koutsan ΔΕΗ πήρες? -
Άιντε το καθήκον μου το έκανα και σήμερα : MOH στα 9.06 (μην έχω και τύψεις μετά ότι δεν πέταξα λεφτά σήμερα )
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
-6% !
koutsan ΔΕΗ πήρες?Όχι, ΜΟΗ πήρα (αν και είχα ήδη αρκετούτσικα )
-
έχεις βγάλει κανά ψιλό την εβδομάδα που πέρασε?
ή μόνο s&m -
Πούλησα τη θέση μου στην ΕΥΔΑΠ και την ξαναγόρασα στο -10%, οπότε μπορείς να πεις ότι είχα κάποιο κέρδος
Επίσης στις 22/09 πούλησα τον ΟΤΕ που είχα αγοράσει στις 15/09 με κέρδος +4%Αυτά
Φυσικά το χαρτοφυλάκιο μου καταστρέφεται καθημερινά, κατά τα άλλα
-
Οι Ρωσοι το κλεισανε επ'αοριστον το μαγαζι και ησυχασανε για λιγο,εμεις οι ανεπτυγμενοι θα κατσουμε μεχρι να βγαλουν και το τελευταιο cent εξω οι ξενοι πουλωντας σε οποιαδηποτε τιμη.
-
H fortis ξεκινάει απο αύριο, και στο μεταξύ ψάχνουν να βρουν με τί τιμή θα ξεκινήσει (ακούγεται για 3,5€--> πάει ένα 100€ )
Τί ψωνίζεις ρε koutsan, κι άλλο μπάτο θα πάει Κάτσε να κάνουμε το ντου σε λίγο παρέα
Τα περί Ισλανδίας τα διαβάσατε??
-
Μην σηκώνετε λεφτά απο Τράπεζες!
Ο πανικός είναι ο μόνος λόγος να δημιουργηθεί πρόβλημα!
Αν τράπεζα στην Ελλάδα γονατίσει θα εξαγορατεί το επόμενο sec
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος)