-
ΩΠΑΑΑΑΑ! Αυτό είναι ένα πραγματικά όμορφο αυτοκίνητο!!! Πολύ πιο εμπνευσμένο σχέδιο από το i30! Νομίζω ότι η Hyundai δε θα προλαβαίνει να πουλάει κομμάτια και ο ανταγωνισμός να κλαίει μαύρο δάκρυ. Ίσως δούμε και τρελές εκπτώσεις στις τιμές για να μπορέσουν να χτυπήσουν το i20. Μπράβο στους κιτρινιάρηδες!
-
Μπα, αμφιβάλλω αν πάει εντυπωσιακά καλά όπως περιγράφεις... Άντε στην Ελλάδα θα πουλήσει, αλλά κάτι φοβερό δεν φαίνεται να είναι, εννοώ καλύτερο από τα υπόλοιπα της κατηγορίας, άρα πάλι θα παίξουν ρόλο οι καλές τιμές και ο εξοπλισμός...
Το να δεις εκπτώσεις στους υπόλοιπους, λόγω του i20 , το θεωρώ απίθανο!
-
Οι καλές του πωλήσεις μάλλον είναι σίγουρες - επιβεβαιωμένες απο το Getz.
Οι άλλοι ... θα αντιδράσουν μάλλον όπως και στο Getz.
(Mην περιμένουμε το Mazda 2, το Yaris, το Swift κλπ, 2.000 ευρώ φθηνότερα!!!) -
Τρελη αντιγραφη corsa d...Προοδευει βλεπω η hyundai!!!Απο εκει που εφτιαχνε απλα αδιαφορα εμφανισιακα αυτοκινητα τωρα το γυρισε στις αντιγραφες επιτυχημενων εμπορικα μοντελων...
-
όντως τρελή αντιγραφή του Κόρσα αλλά το 5θυρο της φωτό επάνω είναι πιο όμορφο από το 5θυρο Κόρσα.
θα μαμηθεί στις πωλήσεις...!! -
Εγώ δε βλέπω καμία αντιγραφή. Απλά σήμερα τα αυτοκίνητα μοιάζουν πολύ. Με το κόρσα δηλαδή επειδή μοιάζει στα φανάρια μπροστά είναι και αντιγραφή? Πάντως συγκριτικά με το κόρσα είναι απείρως πιο ωραίο. Το κόρσα ποτέ δε μου άρεσε, ασύμμετρο αυτοκίνητο, είναι πρόβολοι αυτοί που έχει? Απορώ πως το κόρσα πουλάει τόσο πολύ όταν και αργό είναι και έχει και τα ακριβότερα ανταλλακτικά στην κατηγορία και όχι μόνο.
-
Ρε σεις είναι πολύ ωραίο Έχει και κάποια σχεδιαστικά στοιχεία με το Getz, ενώ με το Corsa μοια΄ζει ελαφρώς στη μούρη αλλά νομίζω είναι αρκετά πιο ισορροπημένο σαν σχέδιο. Το Corsa έχει κάπως ασύμμετρη κοψιά...
ίσως και να είναι το επόμενο αμάξι του πατέρα μου αν έρθει με χαμηλή τιμή -
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Εγώ δε βλέπω καμία αντιγραφή. Απλά σήμερα τα αυτοκίνητα μοιάζουν πολύ. Με το κόρσα δηλαδή επειδή μοιάζει στα φανάρια μπροστά είναι και αντιγραφή? Πάντως συγκριτικά με το κόρσα είναι απείρως πιο ωραίο. Το κόρσα ποτέ δε μου άρεσε, ασύμμετρο αυτοκίνητο, είναι πρόβολοι αυτοί που έχει? Απορώ πως το κόρσα πουλάει τόσο πολύ όταν και αργό είναι και έχει και τα ακριβότερα ανταλλακτικά στην κατηγορία και όχι μόνο.μην απορείς καθόλου
για να το αντιγράψουν τόσο πιστά, πιστεύουν και αυτοί στη δύναμη του Corsa. -
Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί.
Προτείνω μάλιστα νέο όνομα και ψηφοφορία!
'Hyundai Corsa' ή 'Vauxhall i20' ;
( Ή μήπως κάτι σε Holden ή Chevrolet ; )Προβλέπω όμως και ακόμα καλύτερες μέρες.
Και ναι Hyundai μπορείς , πάρτους τα σώβρακα !
Κάνε και το σήμα σου να μοιάζει με της Lexus. Ακόμα καλύτερα!
Φαντάζομαι ' Hyundai i20 'Lexus edition' GLX ' . Αυτό είναι , τί ST-RS-VTS-FR-GTI και δε συμμαζεύεται...Εμπρός στο δρόμο που βάδισαν τόσοι και τόσοι .........
-
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί.
( Ή μήπως κάτι σε Holden ή Chevrolet ; )Προβλέπω όμως και ακόμα καλύτερες μέρες.
Φαντάζομαι ' Hyundai i20 'Lexus edition' GLX ' . Αυτό είναι , τί ST-RS-VTS-FR-GTI και δε συμμαζεύεται...Εμπρός στο δρόμο που βάδισαν τόσοι και τόσοι .........
Μη γίνεσαι προβοκάτορας!
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Εγώ δε βλέπω καμία αντιγραφή. Απλά σήμερα τα αυτοκίνητα μοιάζουν πολύ. Με το κόρσα δηλαδή επειδή μοιάζει στα φανάρια μπροστά είναι και αντιγραφή? Πάντως συγκριτικά με το κόρσα είναι απείρως πιο ωραίο. Το κόρσα ποτέ δε μου άρεσε, ασύμμετρο αυτοκίνητο, είναι πρόβολοι αυτοί που έχει? Απορώ πως το κόρσα πουλάει τόσο πολύ όταν και αργό είναι και έχει και τα ακριβότερα ανταλλακτικά στην κατηγορία και όχι μόνο.Το αυτοκινητο ειναι ολοιδιο με το κορσα κ μπροστα κ πισω ενω εχει κ ακριβως το ιδιο σχημα!Οσο για τα ακριβα ανταλλακτικα της opel,επιτρεψε μου να διαφωνησω.Προφανως δεν εχεις υποψη σου για μαγαζια με ανταλλακτικα εκτος αντιπροσωπειας...
-
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί.
Αυτά είναι!!!! Δώώώώσε!!!
-
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=3148
Όμορφο το βρίσκω! -
Ωραίο φαίνεται(1.25 78hp, 1.4 100hp, 1.6 126hp!
-
το αμαξι μπροστα θυμιζει πολυ Auris σε καπο κ προφυλακτηρα, μονο τα φανάρια ειναι απο corsa!!
απο το πλαι θυμιζει το παλιο getz, ενο μονο πισω καταφεραν να δωσουν κατι απο τα δικα τους i30 k i10...
τωρα στο εσωτερικο φαινεται η κορεατικη καταγωγη(χαμηλη κεντρικη κονσολα) και η αντιγραφη του Honda τιμονι!
Αλλα θα πουλησει...ξερετε, εγγυηση 10+ χρονια,απεριοριστα ανταλλακτικα κ αλλα τετοια που η κορεατες-ελληνες τα προσφερουν τοσα χρονια!οχι οτι χαλανε αλλα οταν εχεις τετοιο back up πως να μην εχεις σιγουρες πωλησεις?
εδω μοσχοπουλησε το corsa!!! -
Η αντιγραφή δεν με πειράζει ιδιαίτερα, για να πω την αλήθεια, μετά τα τόσα ανοσιουργήματα που έχουμε δει από την Κορέα στο σχέδιο, καλύτερα να αντιγράφουν, παρά να σχεδιάζουν μόνοι τους!
Το μόνο που μου φαίνεται ψιλο-χοντρο-άθλιο είναι το ταμπλό...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Η αντιγραφή δεν με πειράζει ιδιαίτερα, για να πω την αλήθεια, μετά τα τόσα ανοσιουργήματα που έχουμε δει από την Κορέα στο σχέδιο, καλύτερα να αντιγράφουν, παρά να σχεδιάζουν μόνοι τους!Το μόνο που μου φαίνεται ψιλο-χοντρο-άθλιο είναι το ταμπλό...
Αν σου φαίνεται ψιλο-χοντρο-άθλιο το ταμπλό τι έχεις να πεις για το ταμπλό του Punto?
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Η αντιγραφή δεν με πειράζει ιδιαίτερα, για να πω την αλήθεια, μετά τα τόσα ανοσιουργήματα που έχουμε δει από την Κορέα στο σχέδιο, καλύτερα να αντιγράφουν, παρά να σχεδιάζουν μόνοι τους!
Αν σου φαίνεται ψιλο-χοντρο-άθλιο το ταμπλό τι έχεις να πεις για το ταμπλό του Punto?
Απαντω εγω για τον HF: Οτι ειναι εμπνευσμενης σχεδίασης και μακαρι και οι αλλοι να μπορουσαν να σχεδιασουν τοσο καλα...
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Απαντώ κι εγώ: ότι έχει πολύ σκληρά για το γούστο μου πλαστικά και δεν μου αρέσει συνολικά, αν και σαν σχέδιο είναι πολύ όμορφο. Δεν θα το αγόραζα πάντως, όπως δεν θ'αγόραζα και το Getz.
Δεν μ'αρέσει να βιάζομαι, αλλά μου φαίνεται χειρότερο του Getz...
Ευχαριστημένος; -
Ποιοτικά πάντως δεν παίζει να μην είναι καλό το i20. Εδώ το i10 έχει τα ποιοτικότερα υλικά της κατηγορίας του. Ακόμα και το ίδιο υλικό να έχει το i20 στο ταμπλώ θα είναι πάνω από το μέσο όρο (ένα deja-vu μου φέρνει αυτό που έγραψα μόλις, σαν να το έχω ξαναγράψει... αλλά δε θυμάμαι και βαριέμαι να ψάχνω )
Hyundai i20