-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Η κοπή της πίτας θα γίνει στις 12:00 αλλά μην το αφήσετε για την τελευταία στιγμή, σας περιμένουμε από τις 11:00
11???!!!!.....Εμείς θα έρθουμε απο τις 08:00 το πρωί!!!!!!!
Ο Πρόεδρος ανακηρύσσεται πιστοποιημένος FIA 1 θεατής κοπών πίτας
Ο μόνος οργανισμός για τέτοια πιστοποίηση είναι ο FAO!!!
Προσθέτω και το link http://www.fao.org
FAO ή Φάω;
-
ευκαιρια να γνωριστουμε!
θα ειμαι εγω και η κοπελα μου(τυπικα συμφορουμιτισα!) -
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Τη Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2004 στη πίστα των Μεγάρων θα γίνει η κοπή της πίττας του Forum.
Παράλληλα θα βραβευθεί και το πλήρωμα Λάμπρος Αθανασούλας - Κώστας Σούκουλης που ήρθε πρώτο στις προτιμήσεις σας σαν συνδιασμός της χρονιάς.
Αλλά τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ, οπότε ...μείνετε συντονισμένοι!Παιδιά λέω να έρθω και εγώ για να διεκδικήσω το φλουρί μια που είμαι και πολύ λαγοπόδαρος
-
Θα έρθει και ο fragki !
-
Βάλτε άλλους 2, sportageII & bmw.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
So far είμαστε οι εξής:
[...]
GeorgeTabs (?)
[...]Στάνταρ τελικά!!
Η βάπτισις ετελέσθη!!**ΠΡΟΕΔΡΕ!!! **Τα κομμάτια τα κόβουν με μαχαίρι, όχι με τα δόντια, ε;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
So far είμαστε οι εξής:
[...]
GeorgeTabs (?)
[...]Στάνταρ τελικά!!
Η βάπτισις ετελέσθη!!**ΠΡΟΕΔΡΕ!!! **Τα κομμάτια τα κόβουν με μαχαίρι, όχι με τα δόντια, ε;;;;;;;;;;;
Μην ανησυχείς Γιώργο....θα κόψουμε την πίτα πριν έρθετε ( ) και θα βρείτε κομμάτια και...ψίχουλα!!!
-
Οπότε η λίστα τώρα έχει ως εξής:
kouk
cmarin
kamil
Fanis75
stelios ormas
n_olympios
takinen
syele
tm (x2 σίγουρα +1 μπαλαντέρ?)
GeorgeTabs (!)
DAP
pavlos
GINE
KS
jm000
salome
Asenna (x2?)
maf (x2?)
Castor
Nasdriver (x3+1?)
nass (x2)
katman (x2?)
kleisj
ΒΑΣΙΛΗΣ
Simple55 (x2)
ANGEL13 (μονός!)
kkot (x2 ?)
deggman (x2)
nikapos (x2)
piko
PINATSIS KYRIAKOS (x2!)
kyan
tsilis
KAVOURNEN
MATALIONEN
STI
nickpaip (x2)
TakisB
224.v (x2)
mkiii (x2)
nikos4
fragki
sportageII
bmwΤελικά σαν πολλοί μαζευτήκαμε και δε μ'αρέσει... Πάλι 'άφλουρος' θα μείνω...
-
Βάλτε κι εμένα στη λίστα (κατά πάσα πιθανότητα)
-
Λεω να περασω να παρω ενα κομματι οπως θα κατηφοριζω για Πατρα
-
Θα είμαι εκεί (οικογενειακώς, σύνολο 3 )
-
Και γω θα έρθω. (καθυστέρησα να δηλώσω αλλά μάλλον πρόλαβα...)
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Η κοπή της πίτας θα γίνει στις 12:00 αλλά μην το αφήσετε για την τελευταία στιγμή, σας περιμένουμε από τις 11:00
Καλημέρα στην παρέα.
Υποβάλω μια πολύ θερμή παράκληση,η πίττα να κοπεί στις 12:00 όπως είπαμε.(Οχι αλα Ελληνικά στις 12 φεύγα.........)
Θα έρθουμε νωρίτερα για να βοηθήσουμε στα μαχαίρια και σε ότι άλλο χρειάζεται. Οχι απο το βράδυ γιατί ακόμη δεν μπήκε το τροχόσπιτο που λέγαμε.Πάντως νομίζω είναι καλή ιδέα ένα προκατ (παράγκα )ξενοδοχείο.Μπορεί να γίνει και στέκιΑΚΥΡΟ ξεκινήστε ραχατιλίδικα. Το μετά πιστεύω θα έχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον απο το πρίν.Υποχρεώσεις...................
Μετά τις 12 νάμαι.........................Εκτός απο πολύ και καλή διάθεση, τι άλλο να φέρουμαι.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
ΑΚΥΡΟ ξεκινήστε ραχατιλίδικα. Το μετά πιστεύω θα έχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον απο το πρίν.Υποχρεώσεις...................
Μετά τις 12 νάμαι.........................Εκτός απο πολύ και καλή διάθεση, τι άλλο να φέρουμαι.
...οτιδηποτε μπορει να βοηθησει στην πεψη!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ΑΚΥΡΟ ξεκινήστε ραχατιλίδικα. Το μετά πιστεύω θα έχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον απο το πρίν.Υποχρεώσεις...................
...οτιδηποτε μπορει να βοηθησει στην πεψη!
Αφου θα πιούμε μόνο καφέ για να συνοδεύσουμε την πίττα.Κάτι σαν βούτηματάκι τι το θέλουμε το χωνευτικό ΠΩΣ!!!!!!!!!!
-
.... εχεις πιει καφε τωρα τελευταια, να δεις ποσο βαρυς μπορει να σου κατσει ??? Το 'πολλα βαρυ και οχι' πως νομιζεις οτι βγηκε ??
-
κι εγώ κι εγώ κι εγώ αλλά να έχετε και τσάι
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
κι εγώ κι εγώ κι εγώ αλλά να έχετε και τσάιΣπεσιαλιτε του μπαρμαν ειναι το faskomilo on the rocks.
-
Προέκυψε έκτακτη ανάγκη να κατέβω στην Ελλάδα σήμερα οπότε αυτή τη φορά θα καταφέρω να σας γνωρίσω (το track day ΙΙ το έχασα λόγω διαδοχικών ξενυχτιών και άλλων εποχιακών υποχρεώσεων)
Μόνο που δεν έχω καταλάβει ποια είναι η σωστή ώρα? 6:30, 8:00, 10:00. 11:00, 12:00 ??? Δεν με πειράζει να πάω νωρίτερα, ξυπνάω νωρίς, αλλά από πότε αρχίζουν να μαζεύονται οι πρώτοι 10?
Λένε ότι όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι....να έρθω φαγωμένος? -
onyx !
Ποσο καιρο θα κατσεις;
Υπαρχει περιπτωση να ερθω και εγω προς το τελος Ιανουαριου!
Σπιρος
Κοπή πίττας του forum - KYΡIAKH 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ