-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μ αρεσει η υπογραφη μου.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. -
Καλα νταξ με εσενα δεν ασχολειται ουτε ο αλεφαντος... Μην ανησυχεις καποια μερα θα γινεις κι εσυ μεγαλη ομαδα (μεγα λαθος...μεγαλη ομαδα γεννιεσαι δεν γινεσαι.... )
Στα υπολοιπα,εχω κατι ματσακια για το βραδυ να αιξω στοιχημα,να σε παρω να μου πεις καμια προβλεψη;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μ αρεσει η υπογραφη μου.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.Κι αυτή αντιγραφή, όπως όλα όσα αντί - γράφεις.
-
Μ' αρεσει που οι γαυροβαζελοι συγκρινονται μεταξυ τους με βαση το ποιος θα φαει λιγοτερα απ την ανο.
-
Πάντως την πεντάρα απόψε την ρίξαμε.
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Μ' αρεσει που οι γαυροβαζελοι συγκρινονται μεταξυ τους με βαση το ποιος θα φαει λιγοτερα απ την ανο.M αρεσει που εισαι οπου σου αξιζει...εκτος cl , εκτος uefa και σε λιγο εκτος πρωταθληματος...
-
πτυχίο
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
πτυχίοΠανέμορφα!! Επιτέλους θα φανείς χρήσιμος στους φίλους σου!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
πτυχίο
Πανέμορφα!! Επιτέλους θα φανείς χρήσιμος στους φίλους σου!!
όχι και σ' όλους
όχι πια φίλοι, μόνο πελάτες -
όχι και σ' όλους
όχι πια φίλοι, μόνο πελάτεςΠροφανώς και όχι σόλους, τι το περάσαμε εδώ φιλανθρωπικο ίδρυμα;; Μόνο στους εκλεκτούς και στους ομολογουμένως εύκολους ανθρωπους που σε εφοδίασαν με ώρες συμπαράστασης και ατέλειωτα downloads μεχρι να περατώσεις το στόχο σου. Δηλαδή εμένα!
-
πτυχίοκορνίζα ετοίμασες??
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
M αρεσει που εισαι οπου σου αξιζει...εκτος cl , εκτος uefa και σε λιγο εκτος πρωταθληματος...
Λίγο άσχετο, περι της υπογραφής σου pasxo:
Κι ο πλέον άσχετος περι ποδοσφαίρου γνωρίζει ότι οι επαγωγικοί συλλογισμοί εφαρμογή έχουν μόνο στα μαθηματικά, όχι στο ποδόσφαιρο
@charmak--> και εις ανώτερα, μή μείνεις εκεί
-
πτυχίοχαρμακ τι ειδικότητα θα πάρεις; Καλοστέριωτος!
-
συγχαρητηρια ρε
παρ'τους τα σκαλπ (των ασθενων ) -
Συγχαρητήρια σαρμακ
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
πτυχίο
Πανέμορφα!! Επιτέλους θα φανείς χρήσιμος στους φίλους σου!!
Και εσυ γιατι χαιρεσαι? Ψυχιατρος θα γινει?
Κονγκρατσουλέισονς Σαρμααααααααααααααααααααααααααακ!
-
Συγχαρητήρια Χαρη !!!
-
Μεγάλη φρίκη Χάρη
Μόλις σε βρήκε μεγάλη συμφορά, απλά δεν το ξέρεις ακόμα και μετά από κάποια χρόνια δεν θα θυμάσαι καμία από τις ανωτέρω τυπικούρες αλλά τον μπαρμπα-koutsan ο οποίος σου λέει ότι μόλις έκανες ένα μεγάλο βήμα προς το ΧΑΟΣ : κοινώς έκανες χοντρή μαλακία
-
Μπράβο Χάρη. (αχρείαστος )
-
Mπραβο ρε σαρμαδακο
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]