-
Πήγε άπατο το NSX???????????!!!!!!!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αποδεδειγμένα ΜΠΟΡΟΥΝ να φτιάξουν, Ό,ΤΙ θέλουν...
Γιατί νομίζεις δεν το έχουν κάνει;
Μήπως γιατί δεν υπάρχει κοινό; Δηλαδή, θ'αγόραζες Supercar με σηματάκι Toyota ή με σηματάκι Ferrari; Η Toyota ρίχνει ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ λεφτά στην F1 και αποτέλεσμα....
Η Ferrari και η Porsche έχουν και το pedigree αλλά και καλά αυτοκίνητα φτιάχνουν, οπότε δεν θα τους κοντράρεις εύκολα... Μπορείς να φτιάξεις supercar αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα το πουλήσεις, επειδή είσαι ταχύτερος στο Ring... Και η Corvette μπορεί να είναι πιο γρήγορη από μια 430 στο Ring, αλλά αμφιβάλλω αν θα χάσει έστω μία πώληση η Ferrari εξ αιτίας αυτού!Συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα είπες Γρηγόρη.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πήγε άπατο το NSX???????????!!!!!!!!http://world.honda.com/news/2005/4050712.html' target='_blank
δε το λες αυτο γ@@@θηκα να πουλαω
-
Το διάβασες το λινκ?
-
total worldwide sales of more than 18,000* units during the 15 years it was in production.
σου φαινονται πολλα για 15 χρονια????η μηπως δεν ηθελαν να πουλησουν περισσοτερα??
-
Μια χαρά μου φαινονται. Και η 355 της Ferrari πούλησε κάτω από 12.000 κομμάτια (πολλά για την εταιρία) ήταν αποτυχία? Το NSX φτιάχτηκε σε ειδικό εργοστάσιο με ειδικό τρόπο και ήταν αρκετά ακριβό (πιο ακριβό από 911). Δεν έμεινε κανένα απούλητο, όσα έφτιαξαν τα πούλησαν και αμμέσως. Μόνο άπατο δεν πήγε.
-
gia το θεμα των lap times sto **Ring **...
να ξερετε οτι παντα πρεπει να τους διαβαζετε με λιγο νερο στο κρασι σας....
πολλες φορες ο χρονος που ανακοινωνεται ειναι απλα συρραφη των καλυτερων sectors ενος οδηγου... και οχι ενας πληρης γυρος ετσι οπως τον ξερουμε... .... κατι σαν ψιλο-απατη....
βεβαια απο την αλλη, ποιος οδηγος μπορει να κανει εναν αλανθαστο γυρο για 7μιση λεπτα που διαρκει ο γυρος εκει ???
παντως το GT-R ειναι αμαξαρα ... !!!
-
Ο χρήστης claus έγραψε:
πολλες φορες ο χρονος που ανακοινωνεται ειναι απλα συρραφη των καλυτερων sectors ενος οδηγου... και οχι ενας πληρης γυρος ετσι οπως τον ξερουμε... .... κατι σαν ψιλο-απατη....βεβαια απο την αλλη, ποιος οδηγος μπορει να κανει εναν αλανθαστο γυρο για 7μιση λεπτα που διαρκει ο γυρος εκει ???
Οι γύροι που ανακοινώνονται από τους κατασκευαστές ή τα περιοδικά δεν είναι ποτέ best sectors, είναι ολόκληροι γύροι.
Επίσης, υπάρχουν πολλοί οδηγοί που μπορούν να κάνουν consistent γύρους στο ίδιο δευτερόλεπτο στο ring, επειδή αυτή είναι η δουλειά τους
Πάντως, εννοείται ότι οι χρόνοι γύρων πρέπει να αποτελούν απλώς ακαδημαϊκή πληροφορία και όχι αυστηρό κριτήριο, για πολλούς και διάφορους λόγους που έχουμε επισημάνει αρκετές φορές σε διάφορα threads
-
Δηλαδή εσείς το βλέπετε λογικό?
1740 κιλά με 480ps + 588Νm και κάνει 7,29,03 στο Ring.Einai λογικο?
Εδώ μας λένε ότι οτι είναι γρηγορότερο από την Carrera gt (θυμιζω 1380kg 612ps 620Nm + walter rohrl στο τιμόνι. Δηλαδή 360 κιλά κάτω και 140ps πάνω. Και σασί προδιαγραφών λεμαν)
στην ταπεινή Porsche 911 turbo & GT-2 θα κόλλαγε το υπεροχημα?.....Είπε στο EVO MAGAZINE o walter rohrl'.....Νομίζω πως μερικοί δεν λένε την αλήθεια για τους στο χρόνους στο Ring.........'
Θεωρείται τους ηθηνοντες τις Porsche τόσο μ......ες ...που δεν θα πήραν κανένα Nissan να το τρέξουνε οι ίδιοι τους στο ring?Οι να μην το δυναμομετρισαν?
Και στο φινάλε δεν είπανε τίποτα κακό !!!!Για τον χρόνο που δηλώνουν οι της Nissan το gtr θα έπρεπε να ήταν 1500 κιλά και πάνω από 550 αλόγα για να κάνει αυτόν τον χρόνο!!
Ξαφνικά το Gtr μηδένισε την ιστορία της PORSCHE!!Όπως αναφέρονται μερικοί στο Forum περί datsun κλπ...
Οι Porsche κάνει δοκιμές στο Ρινγκ συστηματικά εδώ και 20χρονια (από την εποχή της 959) ο χρόνοι που γραφεί δείχνει την βελτίωση τον αυτοκινήτων της !!Δευτερόλεπτο το δευτερόλεπτο
με τον ίδιο πάντα οδηγό !!!Είναι φυσικό και επόμενο να θίγεται!!!Η 959 και μετέπειτα η 911 τurbo ήταν το σημείο αναφοράς για όλους τους κατασκευαστές σπορ κατασκευών !!Το GTR θέλει να φτάσει την Turbo και όχι το αντίθετο!!!
Και μην μου πείτε μα μου κλπ......................γιατί οι Japon ήταν αυτοί που πήγαν και έκαναν ένα πιστό αντίγραφο του nurburgring στην Ιαπωνία!!!!
Τόσο πώρωση να κερδίσουν την Porsche!!Πρόταση : δυναμομετριση Gtr και Turbo Και αμέσως κόντρα και καταγραφή χρόνου στο Ρινγ με τους εργοστασιακούς τους οδηγούς!!
Πάντως μου αρέσει που τσιτώνουν την Porsche!! Με την 998 θα κλίσει μια και καλή τα στοματά!!!
Α! και για να μην ξεχνιόμαστε εντελώς τυχαία.....το απόλυτο ρεκόρ γύρου το κρατάει ο stefan Bellof me Porsche 956 με 6.11.13!!!
Άσχετο θα μου πείτε !!Το αναφέρω απλός γιατί αν το απλό gtr τρώει μέχρι και carrera gt kai enzo ferrari τότε το gtr v-spec
θα τον υπέρ κεράσει και αυτόν τον χρόνο! -
Δηλαδή δεν δέχεσαι την πιθανότητα να έχει βγάλει η Νισσάν καλύτερο αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης ntanis911 έγραψε:
Η 959 και μετεπιτα η 911 τurbo ηταν το σημιο αναφορας για ολους τους κατασκευαστες σπορ κατασκευων!!Το GTR θελει να φτασει την Turbo και οχι το αντιθετο!!!Την έχει φτάσει και την έχει περάσει, όπως αποδεικνύεται και από άλλες πίστες. Το θέμα εδώ δεν είναι αυτό.
-
Εγώ δεν είπα αν το Nissan είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το turbo!!Μίλησα μονό για χρόνους!!
Δεν είναι λογικό να είναι καλύτερο? Αφού είναι μεταγενέστερο (κάπου στα 2 χρονιά) και σίγουρα οι μηχανικοί της Nissan θα εντόπισαν που πονά η PORSCHE και θα πρόσεξαν το δικό τους!! -
Έχεις 911 εσύ ή καμία σχέση;
-
Πάντως δεν ξέρω αν η Porsche ξεκίνησε πρώτη το show με τα νούμερα τον γύρων αλλά σίγουρα ήταν από τους πρώτους που το έκαναν. Ας το λουστεί τώρα.
-
Εγώ δεν είπα αν το Nissan είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το turbo!!Μίλησα μονό για χρόνους!!
Δεν είναι λογικό να είναι καλύτερο? Αφού είναι μεταγενέστερο (κάπου στα 2 χρονιά) και σίγουρα οι μηχανικοί της Nissan θα εντόπισαν που πονά η PORSCHE και θα πρόσεξαν το δικό τους!!στο 1ο σου ποστ εγραψες οτι μπορουσες για να μας πεις οτι δεν γινεται ο χρονος του GT-R και στο 2ο μας λεις οτι ειναι καλυτερο επειδη ειναι 2 χρονια νεωτερο...
οπως και να εχει, το GT-R εχει ριξει ξυλο στην 911Τ σε ΟΛΕΣ τις πιστες που εχουν δοκιμαστει.-
http://www.fastestlaps.com/index.php?page_id=compare&car1=4717b80e35715&car2=4585844a79f19
-
Μακάρι να είχα τα λεφτά…..
Πάντως έχω οδηγήσει πάρα πολλές Porsche από 944 turbo 911 993, boxer, 911 carrera και τελευταία 911 997 Turbo…….
Έχω τέτοια τρελά με τα αυτοκίνητα που εξαιτίας τους πήγα και σπούδασα μηχανολογία
και σε Κανά χρόνο φεύγω Γερμανία για μεταπτυχιακό πάνω στα αυτοκίνητα -
Είπα ότι με 480 άλογα και 1740 κιλά δεν γίνεται!!
Τώρα αν ήταν 550 ps και 1500 κιλά άλλο τότε! -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πάντως δεν ξέρω αν η Porsche ξεκίνησε πρώτη το show με τα νούμερα τον γύρων αλλά σίγουρα ήταν από τους πρώτους που το έκαναν. Ας το λουστεί τώρα.Χωρίς να σημαίνει ότι θέλω να υπερασπιστώ την Porsche, είναι φυσιολογικό να τεστάρει μία γερμανική εταιρία τα αυτοκίνητά της στην πιο ολοκληρωμένη πίστα του κόσμου, αφού αυτή βρίσκεται δίπλα της. Δε νομίζω ότι είναι μεμπτό.
Τα τελευταία χρόνια όμως [και δεν εννοώ μόνο 1-2 χρόνια, αλλά αρκετά παραπάνω], το να έρχονται και οι Ιάπωνες να τεστάρουν στο ring και να φτιάχνουν ακόμα και ολόκληρες εγκαταστάσεις δίπλα στην πίστα, δείχνει ότι αν το ξεκίνησε η Porsche, οι άλλοι τσίμπησαν για τα καλά
Και ας μην ξεχνάμε ότι και ο ειδικός Τύπος φέρει μεγάλο μέρος της 'ευθύνης' [που εντάξει, δε μιλάμε και για κανένα έγκλημα, αλλά λέμε...]
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δεν είναι λογικό να είναι καλύτερο? Αφού είναι μεταγενέστερο (κάπου στα 2 χρονιά) και σίγουρα οι μηχανικοί της Nissan θα εντόπισαν που πονά η PORSCHE και θα πρόσεξαν το δικό τους!!στο 1ο σου ποστ εγραψες οτι μπορουσες για να μας πεις οτι δεν γινεται ο χρονος του GT-R και στο 2ο μας λεις οτι ειναι καλυτερο επειδη ειναι 2 χρονια νεωτερο...
οπως και να εχει, το GT-R εχει ριξει ξυλο στην 911Τ σε ΟΛΕΣ τις πιστες που εχουν δοκιμαστει.-
http://www.fastestlaps.com/index.php?page_id=compare&car1=4717b80e35715&car2=4585844a79f19
επισης η Νισσαν δε χρειαστηκε να δει που πασχει η 911, ειναι εντελως διαφορετικο αυτοκινητο.
-
Και μην μου πείτε μα μου κλπ......................γιατί οι Japon ήταν αυτοί που πήγαν και έκαναν ένα πιστό αντίγραφο του nurburgring στην Ιαπωνία!!!!Θα ήθελες να το διευκρινήσεις αυτό, γιατί μου ήρθε κάπως απότομο;
Nissan GT-R