-
Και εγώ της ίδιας ίδιας άποψης είμαι. Πραγματικά θα παραδεχτώ τον τροχαίο που θα καταφέρει να βρει κάτι για να με γράψει (εκτός από υπερβολική ταχύτητα).
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και εγώ της ίδιας ίδιας άποψης είμαι. Πραγματικά θα παραδεχτώ τον τροχαίο που θα καταφέρει να βρει κάτι για να με γράψει (εκτός από υπερβολική ταχύτητα).Ξεχνάς τον πυροσβεστήρα Σε κάποιο thread δεν έγραψες ότι δεν έχεις;
-
Πήρα σήμερα.
-
Πήρα σήμερα.Ειναι ο 'σωστος' πυροσβεστηρας;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ειναι ο 'σωστος' πυροσβεστηρας;;;Ωχ, μυρίζομαι φάση 'Πειραιώς Best Leasing'...
-
Και εγώ της ίδιας ίδιας άποψης είμαι. Πραγματικά θα παραδεχτώ τον τροχαίο που θα καταφέρει να βρει κάτι για να με γράψει (εκτός από υπερβολική ταχύτητα).Και εγώ το ίδιο πίστευα ώσπου (βλ. το Post μου 26/06/08 9:32):
viewtopic.php?f=5&t=31697&p=1265209&hilit=%CE%9A%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82#p1265209' target='_blankΠάντως, είναι τρομακτικό το αίσθημα αδυναμίας να υπερασπιστείς το δίκιο σου απέναντι στον κάθε μ@λ@κοπίτουρα εξουσιαστή που νομίζει ότι είναι ο δικαστής Ντρέντ!
-
Φιλο τον γράψανε έτσι ακριβως για διπλη γραμμή στη Χαλκιδική, ενω δεν είχε πατήσει.
Ακολουθούσα από πισω, το είδα. -
Και εγώ της ίδιας ίδιας άποψης είμαι. Πραγματικά θα παραδεχτώ τον τροχαίο που θα καταφέρει να βρει κάτι για να με γράψει (εκτός από υπερβολική ταχύτητα).Στα αυτοκίνητά της οικογένειας υπάρχουν πάντα τα πάντα. Τρίγωνο, φαρμακείο (ανανεώνεται καθ΄έτος), πυροσβεστήρας, ιμάντας ρυμούλκησης, γιλέκο με φωσφορίζουσες ρίγες, κ.λ.π..
Σε μπλόκο που με σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο ταυτόχρονα σταμάτησαν κι ένα 'νταή' που μαμούσε και έδερνε και αποφάσισαν οι αστυνομικοί να του δείξουν τι εστί βερίκοκο.
Ο 'δικός μου' αστυνομικός συνέχισε τον έλεγχο σε εμένα και συζητώντας με αφορμή τον 'νταή' μου λέει είσαι εντάξει. Του απάντησα ότι το ξέρω και δύσκολα θα έβρισκε κάτι. Τότε με ρώτησε με πολύ απλό ύφος, 'δεύτερο ζευγάρι γυαλιά μυωπίας έχεις;' (Στην άδεια οδηγήσεως μου αναφέρει οδήγηση με διορθωτικά γυαλιά) Οπότε τον χαιρέτησα κι έφυγα.
Δε ξέρω και δε το έψαξα, αν μπορούσε να μου δώσει κλήση γι΄αυτό, αλλά σημασία έχει ότι αφορμή βρήκε. Γι΄αυτό λέω, αν θέλουν θα βρουν. -
Πανάκι για τα γυαλιά έχεις?
Δεύτερη 4άδα λάστιχα?Ζητώ συγγνώμη. Λάθος διόρθωση! [kouk]
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τότε με ρώτησε με πολύ απλό ύφος, 'δεύτερο ζευγάρι γυαλιά μυωπίας έχεις;' (Στην άδεια οδηγήσεως μου αναφέρει οδήγηση με διορθωτικά γυαλιά) Οπότε τον χαιρέτησα κι έφυγα.Δεν έχεις???!!!!
-
Η συγκεκριμένη απαίτηση δεν μου φαίνεται παράλογη και άλλωστε προβλέπεται από τον ΚΟΚ. Φαντάσου έναν οδηγό που με 5 βαθμούς μυωπία χάνει/σπάει τα γυαλιά του στην μέση του ταξιδιού. Πως θα συνεχίσει;
-
Η συγκεκριμένη απαίτηση δεν μου φαίνεται παράλογη και άλλωστε προβλέπεται από τον ΚΟΚ. Φαντάσου έναν οδηγό που με 5 βαθμούς μυωπία χάνει/σπάει τα γυαλιά του στην μέση του ταξιδιού. Πως θα συνεχίσει;Με τον ίδιο τρόπο που θα συνεχίσει αυτός που στο φαγητό πίνει λίγο παραπάνω: ταξάκι ή άλλος οδηγός;
-
Γνώμη μου είναι ότι δεν είναι το ίδιο. Είναι στο χέρι σου να μην πιεις. Η απώλεια των γυαλιών όμως είναι αστάθμητος παράγων. I should know, έχω σπάσει γυαλιά στο σκι, ηλίου μεν, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν και μυωπίας.
Για να μην μακρηγορώ, η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι το σενάριο απώλειας είναι αρκετά πιθανό, καλώς κάνει ο ΚΟΚ και το προβλέπει και κάκιστα πράττουν τα όργανα που δεν το ελέγχουν πάντα.
-
Γνώμη μου είναι ότι δεν είναι το ίδιο. Είναι στο χέρι σου να μην πιεις. Η απώλεια των γυαλιών όμως είναι αστάθμητος παράγων. I should know, έχω σπάσει γυαλιά στο σκι, ηλίου μεν, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν και μυωπίας.Για να μην μακρηγορώ, η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι το σενάριο απώλειας είναι αρκετά πιθανό, καλώς κάνει ο ΚΟΚ και το προβλέπει και κάκιστα πράττουν τα όργανα που δεν το ελέγχουν πάντα.
Έχω δεύτερα γυαλιά στο ντουλαπάκι πάντα!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Και εγώ της ίδιας ίδιας άποψης είμαι. Πραγματικά θα παραδεχτώ τον τροχαίο που θα καταφέρει να βρει κάτι για να με γράψει (εκτός από υπερβολική ταχύτητα).
Στα αυτοκίνητά της οικογένειας υπάρχουν πάντα τα πάντα. Τρίγωνο, φαρμακείο (ανανεώνεται καθ΄έτος), πυροσβεστήρας, ιμάντας ρυμούλκησης, γιλέκο με φωσφορίζουσες ρίγες, κ.λ.π..
Τα έχω όλα αυτά (+πολλά άλλα) εκτός από τον ιμάντα... Είναι υποχρεωτικός αυτός;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στα αυτοκίνητά της οικογένειας υπάρχουν πάντα τα πάντα. Τρίγωνο, φαρμακείο (ανανεώνεται καθ΄έτος), πυροσβεστήρας, ιμάντας ρυμούλκησης, γιλέκο με φωσφορίζουσες ρίγες, κ.λ.π..
Τα έχω όλα αυτά (+πολλά άλλα) εκτός από τον ιμάντα... Είναι υποχρεωτικός αυτός;
Στα γαλλικα ειναι!!!!
-
Η συγκεκριμένη απαίτηση δεν μου φαίνεται παράλογη και άλλωστε προβλέπεται από τον ΚΟΚ. Φαντάσου έναν οδηγό που με 5 βαθμούς μυωπία χάνει/σπάει τα γυαλιά του στην μέση του ταξιδιού. Πως θα συνεχίσει;Ουτε εμενα μου φαινεται παραλογη, παρ'ολο που το δευτερο ζευγαρι το εχω αφησει... σπιτι...
Το γιλεκο ειναι υποχρεωτικο?
Παντως, ασχετα με τον ΚΟΚ, πρεπει να εισαι προετοιμασμενος και για μια καμμενη λαμπα, ασφαλεια κτλ...
-
Άμα χάσεις και τα δεύτερα γυαλιά πώς θα οδηγήσεις μετά;
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Άμα χάσεις και τα δεύτερα γυαλιά πώς θα οδηγήσεις μετά; -
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!