-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οι μπατσοι στην ελλαδα δεν εχουν πορσικα???ειχα ακουσει ιστορια με μπατσικη porsche να σκαει λιμανακια και οι καγκουρες να χειροκροτουνΓια το Πορσικό που λες πρέπει να είναι η περίφημη 'ΟΜΑΔΑ Δ' που 'μεσουράνησε' την δεκαετία του 90 και τώρα έχει κατηργηθεί!
Στόχος της 'ομάδας' ήταν αυτό ακριβώς που ανέφερες : Να 'πιάνουν'¨κοντράκηδες!
Εκτός από την 911 μοντέλο 964 αν δεν κάνω λάθος ο 'στόλος' είχε τα εξής :
AUDI RS2
BMW M5 ( E34 6-κύλινδρη )
Θυμάμαι ένα ρεπορτάζ στις ειδήσεις του STAR ( πριν γίνουν αυτό που είναι τώρα.....) για την ομάδα, που δείχνει την Μπέμπα να ξεκινά όπως της αρμόζει : Με τις πόρτες και δεξιά -αριστερά! -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
...
Για το Πορσικό που λες πρέπει να είναι η περίφημη 'ΟΜΑΔΑ Δ' που 'μεσουράνησε' ...Ομάδα 'Σ'.
'Δ' είναι οι μοτοσυκλετιστές της τροχαίας αν δε κάνω λάθος. -
Ο χρήστης djno9284 έγραψε:
file:///C:/Documents%20and%20Settings/nikos.NIKOS-9AE049888/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%20%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82/police%20cars/Nissan%20Primera%20GT%202.jpgΔεν εχουμε προσβαση στον δισκο σου.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
file:///C:/Documents%20and%20Settings/nikos.NIKOS-9AE049888/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%20%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82/police%20cars/Nissan%20Primera%20GT%202.jpg
Δεν εχουμε προσβαση στον δισκο σου.
Τουλάχιστον μάθαμε ότι τον λένε Νίκο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
file:///C:/Documents%20and%20Settings/nikos.NIKOS-9AE049888/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%20%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82/police%20cars/Nissan%20Primera%20GT%202.jpg
Δεν εχουμε προσβαση στον δισκο σου.
Τουλάχιστον μάθαμε ότι τον λένε Νίκο
..και οτι προκειται για πριμερα διλιτρο..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...και οτι προκειται για πριμερα διλιτρο..Ναι σαν αυτό με τα χρώματα της ΕΛΑΣ. Εκδοση του P11, 2.0 GT το 97'.
(Αντικαταστάθηκαν απο τα Octavia)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
Για το Πορσικό που λες πρέπει να είναι η περίφημη 'ΟΜΑΔΑ Δ' που 'μεσουράνησε' ...Ομάδα 'Σ'.
'Δ' είναι οι μοτοσυκλετιστές της τροχαίας αν δε κάνω λάθος.Σωστό έκανα εγώ λάθος!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...και οτι προκειται για πριμερα διλιτρο..
Ναι σαν αυτό με τα χρώματα της ΕΛΑΣ. Εκδοση του P11, 2.0 GT το 97'.
(Αντικαταστάθηκαν απο τα Octavia)
Σιγουρα αυτο το μοντελο;Εγω μονο το πιο παλιο πριμερα σενταν με αλλη μασκα θυμαμαι σαν περιπολικο.
-
Αυτό ακριβώς ήταν.
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
...
'Δ' είναι οι μοτοσυκλετιστές της τροχαίας αν δε κάνω λάθος.Σωστό έκανα εγώ λάθος!
βλακεια που τους καταργησαν,μου χουν πει οτι προσφεραν θεαμα τα παιδια
το συγκεκριμενο σκηνικο που ανεφερα εγινε ως εξης(συμφωνα με περιγραφες παντα)
Ηταν 2 τυπου σαξοραλα και εμπαιναν με τα οσα στο πεταλο,προφανως κανοντας κοντρα..
Σκαει το πορσικο μπαινει σφηνα αναμεσα τους,τους περναει και τους δυο,σταματαει αποτομα κοβοντας τη κυκλοφορια στο ρευμα κατεβαινει κατω αρχιζοντας της παναγιες και τα ατομα στο πεταλο χειροκροτουσανκριμα που το χασα αυτο...
-
kamia foto yparxei akoysa gia c4 sthn EL.AS alh8eyei?
-
Τμήμα Ειδικής Μετεκπαίδευσης Οδηγών (απο την σελίδα της ΕΛ.ΑΣ).
Μοναδικά πρέπει να είναι, δεν είναι απο ομαδική αγορά... -
gia ta c4 les?
-
Ο χρήστης djno9284 έγραψε:
gia ta c4 les?Συγνώμη άσχετο το ποστ μου ... σφήνα.
Δεν έχω δει εδω πάνω C4.
-
Ούτε κι εγώ. Φίλε djno9284 μήπως εννοείς ότι αποφασίστηκε αγορά C4 στο επόμενο διάστημα;
Τα τελευταία χρόνια έχουμε πήξει στα τζιπ. . . (Cherokee κλπ)
-
-
-
-
-
Αυτοκίνητα Αστυνομίας