-
Το ΑΤΤΙΚΟ πέφτει πάνω στις εκλογές ή κάνω λάθος ? Και τώρα τι γίνεται ? Έχει ιδέα κανείς ?
-
Το ΑΤΤΙΚΟ πέφτει πάνω στις εκλογές ή κάνω λάθος ? Και τώρα τι γίνεται ? Έχει ιδέα κανείς ?
-
-
Ο χρήστης dino έγραψε:
Το ΑΤΤΙΚΟ πέφτει πάνω στις εκλογές ή κάνω λάθος ? Και τώρα τι γίνεται ? Έχει ιδέα κανείς ?οι πληροφοριες λενε οτι πηγε μια εβδομαδα νωριτερα, αρα κανενα προβλημα..
-
Attiko? pote einai re paidia? Poios to diorganwnei? pote lhgoyn oi symmetoxes?
-
Για ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=4979
-
Αυτό είδα και εγω kamil. Το πρόβλημα είναι οτι συμπίπτει με τις εκλογές. Πάντως σίγουρα προτιμώ να πάω στον αγώνα απο το να παω σχολείο(έστω και αν ειναι για να ψηφίσω).
-
dino, το σχολείο δεν το γλυτώνουμε με τίποτε στις 7 Μαρτίου, εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν για να δούμε πότε θα απολαύσουμε το Αττικό
-
1 βδομάδα πριν; Αυτό κι αν θα είναι Ράλι Απολύσεως!
Και πέρσι για εκεί το πήγαιναν (Τέλος Φεβ), και τελικά έγινε με καύσωνα...Γκίνια...
-
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
οι πληροφοριες λενε οτι πηγε μια εβδομαδα νωριτερα, αρα κανενα προβλημα..
Αυτό σημαίνει πως θα κάνουμε δοκιμές μέσα στην Καθαρή Δευτέρα όμως !!
-
To Αττικό μάλλον αναβάλλεται για πολύ αργότερα
-
Γιατι το λες αυτο ξερεις κατι θετικο ?
-
Αν -όπως ακούγεται- λόγω ολυμπιάδας εκείνη τη χρονική περίοδο δεν γίνεται αγώνας, μιλάμε για λίγο αργότερα ή για πολύ πολύ αργότερα. Τι απο τα δύο άραγε ?
-
Ο χρήστης dino έγραψε:
Αν -όπως ακούγεται- λόγω ολυμπιάδας εκείνη τη χρονική περίοδο δεν γίνεται αγώνας, μιλάμε για λίγο αργότερα ή για πολύ πολύ αργότερα. Τι απο τα δύο άραγε ?Δεν μένει τιποτα αλλο
απο το να ρίξουμε τα κουκιά για να δούμε ποτε θα γίνει -
Παίδες, ο αγώνας τελικά αναβάλλεται για πολύ αργότερα.
Μόλις τώρα έριξα ένα Spider Solitare και ΔΕ βγήκε, οπότε αγώνας όχι σε 3 αλλά σε 6 τέρμινα... -
Εγώ ξέρω για 24 απριλίου.
-
Ο χρήστης mic_parauno έγραψε:
Εγώ ξέρω για 24 απριλίου.ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΛΜΑ (ΠΠΡ)--ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
-
Ο χρήστης mic_parauno έγραψε:
Εγώ ξέρω για 24 απριλίου.Αν το διοργάνωνε η ΕΛΠΑ θα ήταν στις 21...
-
5 ΔΕΚ!
Στρ(πως θα γινόταν βρε παίδες τον Απρίλιο πάνω στο Στερεάς. Ολα΄έχουν τα όριά τους)
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
5 ΔΕΚ!
Στρ(πως θα γινόταν βρε παίδες τον Απρίλιο πάνω στο Στερεάς. Ολα΄έχουν τα όριά τους)
Σωστός ο sx!
ΑΤΤΙΚΟ= ?