-
Ο Πάνος εννοεί τα άλλα γνωστά 'μαγαζιά'.
-
Πήρα σήμερα το GTR Evolution... ουσιαστικά το πάντρεμα Race07 και GTR. Εκτός από το ενσωματωμένο Nordschleife, δεν υπάρχει κάτι το καινοτόμο. Εκνευριστικά τα νέα ηχητικά skid και tyre scrub sound effects. Έχει πάντως Aston Martin DBR.
-
Ναι ακριβώς αυτό που λες είναι για το πάντρεμα. Το Nordschleife δεν είναι τόσο καλό όσο αυτό που κυκλοφορεί για το rFactor. Γνώμη μου αλλά το έχω ακούσει κι από πολλούς άλλους.
Ναι αυτό το τσίριγμα των ελαστικών απορώ από πού το πήρανε.. Εντελώς χάλια ο ήχος. Κατά τ' άλλα τα γραφικά είναι εξαιρετικά αλλά τα αυτοκίνητα συγχωρούν εύκολα λάθη.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ναι ακριβώς αυτό που λες είναι για το πάντρεμα. Το Nordschleife δεν είναι τόσο καλό όσο αυτό που κυκλοφορεί για το rFactor. Γνώμη μου αλλά το έχω ακούσει κι από πολλούς άλλους.Ναι αυτό το τσίριγμα των ελαστικών απορώ από πού το πήρανε.. Εντελώς χάλια ο ήχος. Κατά τ' άλλα τα γραφικά είναι εξαιρετικά αλλά τα αυτοκίνητα συγχωρούν εύκολα λάθη.
Σε γραφικά όντως, περιμένεις να είναι κάτι παραπάνω το Nordschleife του GTR Evo, χωρίς να είναι κακό. Σαν πίστα όμως, καθαρά οδηγικά, είναι 10 κλάσεις ανώτερο από οποιοδήποτε άλλο Ring κυκλοφορεί για PC, αφού όλα τα υπόλοιπα βασίζονται στο Nurburgring του Grand Prix Legends το οποίο κυκλοφόρησε το 1997.
-
Η ιδέα φαίνεται πως υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού αρκετών από την κοινότητα ... κάποια στιγμή έπεσε στο τραπέζι .. σιγά σιγά ωρίμασε και τελικά η απόφαση πάρθηκε.
Πρόκειται για το εγχείρημα 'Συμμετοχή στη σαιζόν 2008-2009 του πρωταθλήματος Masters Of Endurance'
http://www.mastersofendurance.eu
Χρειάζονται 6 οδηγοί και αυτό λειτουργεί σαν δικλείδα ασφαλείας. Σε κάθε αγώνα συμμετέχουν το λιγότερο 3 και το περισσότερο 4 οδηγοί που σημαίνει ότι μεταξύ των 6 συνολικά μπορούν 2 εξ αυτών για οποιοδήποτε λόγο να μη τρέξουν ( για παράδειγμα μπορεί σε κάποιον να μην αρέσει κάποια πίστα ή οτιδήποτε άλλο...)
Έτσι λοιπόν η GVR Team παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα Masters Of Endurance με 6 οδηγούς στην κατηγορία GT2 με το αυτοκίνητο FXR, ένα 2λιτρο Turbo τετρακίνητο θηρίο με 490 άλογα (που στην κατηγορία GT2 που λαμβάνουμε μέρος, η ισχύς πέφτει στα 362 άλογα).
Σήμερα το βράδυ στις 23:00 το πρώτο απο τα 2 qualify του 6ωρου αγώνα του επόμενου Σαββάτου!
Να και το πρόγραμμα:
- 12 Hours of Kyoto GP Long: October 4th, 08:00 UTC
- 6 Hours of South City Long: November 1st, 11:00 UTC
- 6 Hours of Westhill International: November 29th, 11:00 UTC
- 24 Hours of Aston GP: January 24th, 15:00 UTC
- 6 Hours of Blackwood GP: February 28th, 11:00 UTC
- 6 Hours of Kyoto National: March 28th, 11:00 UTC
Καλή επιτυχία να έχουμε!
-
Με FXR θα τρέξουμε Νίκο κι όχι με FZR (με το οποίο θα τρέξουν σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι).
Να συμπλήρώσω πως προκειται για ένα από τα πιο ελιτίστικα, κλειστά, πρωταθλήματα που υπάρχουν για το LFS (συμμετέχεις μόνο κατόπιν πρόσκλησης) και αποτελείται από την αφρόκερμα οδηών & ομάδων του συγκεκριμένου προσομοιωτή.
Η συμμετοχή μας και μόνο είναι τιμητικό ως γεγονός και φυσικά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν, αλλά οι ελπίδες μας για βάθρο στο τέλος αυτού του πρωταθλήματος είναι λιγοστές (ελπίζω και θέλω να διαψευσθώ).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Με FXR θα τρέξουμε Νίκο κι όχι με FZR (με το οποίο θα τρέξουν σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι).Να συμπλήρώσω πως προκειται για ένα από τα πιο ελιτίστικα, κλειστά, πρωταθλήματα που υπάρχουν για το LFS (συμμετέχεις μόνο κατόπιν πρόσκλησης) και αποτελείται από την αφρόκερμα οδηών & ομάδων του συγκεκριμένου προσομοιωτή.
Η συμμετοχή μας και μόνο είναι τιμητικό ως γεγονός και φυσικά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν, αλλά οι ελπίδες μας για βάθρο στο τέλος αυτού του πρωταθλήματος είναι λιγοστές (ελπίζω και θέλω να διαψευσθώ).
άσε να κυλήσει το πρωτάθλημα λίγο!
Κ η συμμετοχή μόνο είναι μεγάλη εμπειρία,είναι πολλές οι ώρες (Χ)άρη.
-
Λοιπον θελω να αρχισω ενα racing simulator
εχω ακουσει για RFACTOR KAI LFS
αν θα ειχε καποιος την ορεξη και το χρονο να κανει μια αναλυση και των 2 ωστε να κατασταλαξω θα ημουν ευγνωμων... -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Λοιπον θελω να αρχισω ενα racing simulator
εχω ακουσει για RFACTOR KAI LFS
αν θα ειχε καποιος την ορεξη και το χρονο να κανει μια αναλυση και των 2 ωστε να κατασταλαξω θα ημουν ευγνωμων...Λοιπον το LFS κατα πολλους(δηλαδη ολους που το εχουν παιξει) ειναι ο απολυτος προσομειωτης οδηγησης.Το rFactor υστερει λιγο σε αυτο τον τομεα.Το αρνητικο με το LFS ειναι οτι δεν εχει official αυτοκινητα και πιστες σε αντιθεση με το rFactor στο οποιο υπαρχουν παρα πολλα mods αυτοκινητων και πιστων.Το LFS για να το παιξεις online,που ουσιαστικα γι αυτο το λογο εχει φτιαχτει πρεπει να δωσεις 31 περιπου ευρω για να εχεις ολα τα αυτοκινητα και τις πιστες,αλλιως θα παιζεις σαν demo χρηστης περιορισμενος σε 3 αυτοκινητα και 2 πιστες αν θυμαμαι καλα(παλι online).Το rFactor μπορεις να το κατεβασεις απο τα γνωστα μαγαζια χωρις να πληρωσεις τιποτα και φυσικα μπορεις να παιζεις και online.
Στο LFS το καλο ειναι οτι οργανονονται πολυ περισσοτερα πρωταθληματα και events σε σχεση με το rFactor αλλα και ειναι πιο ευκολο να παιξεις σε οποιονδηποτε server σε αντιθεση με το rFactor που ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα καθως θα πρεπει να εχεις το συγκεκριμενο mod και τη συγκεκριμενη πιστα για να μπεις,τα οποια θα πρεπει πρωτα να κατεβασεις.
Γνωμη μου ειναι να ασχολιθεις και με τα δυο παιχνιδια,αλλα πολυ περισσοτερο με το LFS γιατι ουτος η αλλως αυτο θα αγορασεις.
Για αρχη κατεβασε να δεις το LFS απο εδω http://www.lfs.net/?page=downloads .
Ποιο μετα θα σου στειλω και το λινκ για το rFactor σε pm.Y.Γ:Για να παιξεις αυτα τα παιχνιδια πρεπει να εχεις τιμονιερα.
Επισης κανε μια βολτα και απο το http://www.gvrteam.gr οπου εκει θα παρεις περισσοτερες πληροφοριες για τα δυο παιχνιδια. -
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Για το f1 challenge μετά την 2005 έκδοση βγήκε κάποια άλλη;????
-
Νομίζω όχι.
-
Αποφασισα LFS
Μετα απο test drive στον φαρμακοποιο(horus) που τον ευχαριστω αποφασισαΤωρα μενει να αγορασω τιμονιερα και βουρ
Εκανα και τους πρωτους αθλιους χρονους μου σε μια πιστα με την φορμουλιτσα
-
Πάει, σε διέφθειρε και σένα Θάνο... ελπίζω να γνωρίζεις πως η κοινωνική σου ζωή σταματάει ακριβώς τη στιγμή που θα καθίσεις μπροστά στην G25, ε;
ΥΓ. Blackwood λέγεται η πίστα
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πάει, σε διέφθειρε και σένα Θάνο... ελπίζω να γνωρίζεις πως η κοινωνική σου ζωή σταματάει ακριβώς τη στιγμή που θα καθίσεις μπροστά στην G25, ε;ΥΓ. Blackwood λέγεται η πίστα
Ναι ναι
Μπα οχι στη Κyoto την δευτερη εκανα 8 γυρους με χρονο 1.54
χαλι μεν ο χρονος αλλα κολλησαΜπηκα και gvr
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ναι ακριβώς αυτό που λες είναι για το πάντρεμα. Το Nordschleife δεν είναι τόσο καλό όσο αυτό που κυκλοφορεί για το rFactor. Γνώμη μου αλλά το έχω ακούσει κι από πολλούς άλλους.
Ναι αυτό το τσίριγμα των ελαστικών απορώ από πού το πήρανε.. Εντελώς χάλια ο ήχος. Κατά τ' άλλα τα γραφικά είναι εξαιρετικά αλλά τα αυτοκίνητα συγχωρούν εύκολα λάθη.
Σε γραφικά όντως, περιμένεις να είναι κάτι παραπάνω το Nordschleife του GTR Evo, χωρίς να είναι κακό. Σαν πίστα όμως, καθαρά οδηγικά, είναι 10 κλάσεις ανώτερο από οποιοδήποτε άλλο Ring κυκλοφορεί για PC, αφού όλα τα υπόλοιπα βασίζονται στο Nurburgring του Grand Prix Legends το οποίο κυκλοφόρησε το 1997.
Ένα σχετικό video σύγκρισης GTR Evo με την πραγματική πίστα:
Youtube Video -
Ναι το είδα πριν λίγες μέρες αυτό το video και όντως είναι πολύ καλό! Δεν ξέρω, ίσως συνήθισα πάααρα πολύ το Nordschleife του rFactor γιατί έχω κάνει άπειρους γύρος σε αυτή, και τώρα του GTR Evolution μου φαίνεται κάπως.
-
Εγώ βέβαια άλλο ring περιμένω πώς και πώς...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εγώ βέβαια άλλο ring περιμένω πώς και πώς...Απο ποιο game ειναι η φωτο??
-
Aκόμα δεν έχει όνομα. 'Ferrari project' το ονομάζουνε προς το παρόν. Θα κυκλοφορήσει στο πρώτο τρίμηνο του 2009.
http://www.blimeygames.com/site/screens_ferrari.php -
Είναι η ομάδα που έφτιαξε τα GTR, GTL και GTR2 όταν δούλευαν στην SimBin. Θα κυκλοφορήσει τελικά; Γιατί το σάιτ τους έχει μείνει idle πάρα πολύ καιρό. Το kart game το κυκλοφόρησαν;
F1 Games/Simulators