-
Συνηθως παραβιαζω το πορτοκαλι και εναν συγκεκριμενο μονοδομο 50 μετρων για να μην κανω κυκλο 2 τετραγωνων.Αραια και που αν ειμαι κ@βλομενος μπορει να κανω καμια σφηνα η εκκινιση σε φαναρι με αλλο αυτοκινητο.
-
-Από ταχύτητα είμαι μονίμως πάνω από το όριο
-Κάνω αλλαγές λωρίδας χωρίς λόγο
-Σε πορτοκαλί σταματάω μόνο σε αυτά που ξέρω ότι θα με πιάσουν στα σίγουρα
-Δυο μόνιμα απαγορευτικά ένα στο Mall προς Πεύκη και ένα στη Κιφησιά (καθημερινό), από βύσμα που έχει γυρίσει τον δρομο αλλά παρκάρουν όλοι αντίθετα μέχρι και οι τσεοι που φυλάνε σπίτι πολιτικού το κάνουν ανάποδα
-Δεν έχω περάσει ποτέ στην ζωή μου κόκκινο
-Δεν εχω ποτέ μπει στο Δακτύλιο παράνομα
-Ποτέ ΛΕΑ, λεωφορειόδρομο κλπ
-Ποτέ παράνομο παρκάρισμα
-Ποτέ με αλκοολ (Το έχω αφήσει στα μπουζούκια 3 φορες!) -
συνηθως το όριο +30KM/h και αρκετες φορές πορτοκαλί!
Αν και χτες πέρασα ένα κόκκινο απο αφηρημάδα...ευτηχος δεν έγινε κάτι... -
To ότι επιλέγω να οδηγώ στα +30 χλμ/ω σε στροφιλίκια για παράδειγμα το παίρνουν χαμπάρι μόνο η άγρια φύση και κανένα ξεχασμένο αυτοκίνητο που θα κινείται μεταξύ κάποιων χωριών σε ορεινές διαδρομές.. οπότε δε μετράει. Στο 'συνηθισμένο' οδικό δίκτυο είμαι πάντα μεταξύ ορίων για λόγους οικονομίας, ή κ χαλαρότητας.
Δεν παρανομώ γενικά (βλ. κάτω), αλλά έχω μπουχτίσει με μερικά φανάρια τα οποία σε ορισμένες καταστάσεις (π.χ. οδηγώντας 03:00 χωρίς καθόλου κίνηση στην Καλαμαριά) δε πα να είναι ό,τι χρώμα θέλουν, τα βαφτίζω πράσινα προσεχτικά περνάω. (άιντε βρίστε με τώρα)
Επίσης, επειδή έχω σπαστική κολίτιδα, όταν με πιάσει, κάνω τικ σε όλες τις άνω επιλογές...
Σόρυ αλλά προέχει το χέσιμο, ιδίως αν είναι 'Ακράτητος'.Το σωστό είναι 'επήρεια'. 1ρ. 2ρ έχει η επιρροή. Έχει 2 γιατί επηρεάζει περισσότερο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα σπάει το 'Turn on Red'.'See this here, hes turning right on a red light, that is America's only contribution to Western Civilization.' - Jeremy Clarkson
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
'See this here, hes turning right on a red light, that is America's only contribution to Western Civilization.' - Jeremy ClarksonΟριο ταχυτητας (μεχρι +30)
Πορτοκαλι φαναρι
Παρανομη σταθμευση
Διπλοπαρκαρισμα (παντα με εμενα μεσα, οτεν περιμενω τον εκαστοτε συνοδηγο/επιβατες) -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Υ.Γ. Νομιζω το σωστο ειναι επηρρεια και οχι επιρρεια.επήρεια - από το επηρεάζω και όχι το επιρροή
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Υ.Γ. Νομιζω το σωστο ειναι επηρρεια και οχι επιρρεια.
επήρεια - από το επηρεάζω και όχι το επιρροή
Ευχαριστώ για την επισήμανση, αλλά νομίζω ότι αν το διορθώσω θα χαθούν όλες οι ψήφοι.
-
Εγώ συστηματικά κάνω όλες αυτές τις παραβάσεις!!!!!!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Υ.Γ. Νομιζω το σωστο ειναι επηρρεια και οχι επιρρεια.
επήρεια - από το επηρεάζω και όχι το επιρροή
Ευχαριστώ για την επισήμανση, αλλά νομίζω ότι αν το διορθώσω θα χαθούν όλες οι ψήφοι.
Kαι εγω που το επαιξα 'εξυπνος' λαθος το εκανα παλι...
-
-
οριο ταχύτητας: Not applicable to me! Παω με οσα επιτρέπει ο δρόμος και με γνωμονα την ασφάλεια των αλλων... Στην εθνική στα καλά κομμάτια θα δω και 170 (ως εκει ομως). Παντως δεν τα τηρω.
-
Κοκκινο σηματοδοτη: ΦΥΣΙΚΑ! και μόνο εναν ομως... αυτον που μας κάρφωσαν στην μεση του πουθενα στην περιοχη μου οπου τοσες δεκαετιες ολα λειτουργουσαν τελεια χωρις αυτον. Τεσπα τον συγκεκριμένο σηματοδότη όλο το χωριό τον κάνει σουρωτηρι... ειναι απλά χωρίς νόημα...
-
Πορτοκαλί... αν γίνεται...
-
Μονοδρομος... εννιοτε... εξαρτάται πόσο πολύ θα με αγανακτήσουν οι μονοδρομήσεις και αν μπορω να τον παραβιάσω χωρίς πρόβλημα.
Αυτά....
-
-
Το πρώτο 'Οριο ταχύτητας (+30 km/h από το όριο)' και θεωρώ ότι είναι κατά πολύ λιγότερο επικίνδυνο αυτό από το να παραβιάζω κατ΄εξακολούθηση κόκκινο σηματοδότη, ή να οδηγώ μεθυσμένος.
-
Πορτοκαλί.
Λίγο ο φόβος αν θα σταματήσει και ο πίσω, λίγο το 'τώρα προλαβαίνω, θα σταματήσω στο επόμενο ...' ... την κακιά συνήθεια την απέκτησα (με το αυτοκίνητο. Με το σκούτερ λόγω φόβου για το επόμενο μέτρο ... πιο τυπικός και απο τους τυπικούς).
Διπλοπαρκάρισμα.
Να μια στάση στο περίπτερο, να 'να αλλάξω κάτι σε κάποιο μαγαζί', να 'να ρωτησω κάτι', να 'για λίγο σταματώ και δεν θα αργήσω' ... την 2η κακιά συνήθεια την απέκτησα (με το αυτοκίνητο προσπαθόντας όμως να μην ενοχλώ ή κλείνω για πολύ. Με το σκούτερ ... έχω 'θέμα' σε πεζοδρόμια, διαβάσεις, ράμπες κλπ που μου δίνουν πρόσβαση μπροστά στην εξώπορτα). -
Δεν κανω τιποτα απο αυτα.
Πως τα καταφερνω??
,
,
,
,
,
,
,
,
,
Ντεν εκω αουτοκινητο καρντια μου -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πορτοκαλί.
Λίγο ο φόβος αν θα σταματήσει και ο πίσω, λίγο το 'τώρα προλαβαίνω, θα σταματήσω στο επόμενο ...' ... την κακιά συνήθεια την απέκτησα (με το αυτοκίνητο. Με το σκούτερ λόγω φόβου για το επόμενο μέτρο ... πιο τυπικός και απο τους τυπικούς).Αν ειναι να περνάς το πορτοκαλί με κάτι, ειναι πολύ πιο 'σημαντικό' να το κάνεις με το δίτροχο.
Ο λόγος, το bold... Στην περίπτωση του αυτοκινήτου, αν ο επόμενος δε σταματήσει, τότε μιλάμε για προφυλακτήρα. Στην περίπτωση του δικύκλου όμως... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πορτοκαλί.
Λίγο ο φόβος αν θα σταματήσει και ο πίσω, λίγο το 'τώρα προλαβαίνω, θα σταματήσω στο επόμενο ...' ... την κακιά συνήθεια την απέκτησα (με το αυτοκίνητο. Με το σκούτερ λόγω φόβου για το επόμενο μέτρο ... πιο τυπικός και απο τους τυπικούς).Αν ειναι να περνάς το πορτοκαλί με κάτι, ειναι πολύ πιο 'σημαντικό' να το κάνεις με το δίτροχο.
Ο λόγος, το bold... Στην περίπτωση του αυτοκινήτου, αν ο επόμενος δε σταματήσει, τότε μιλάμε για προφυλακτήρα. Στην περίπτωση του δικύκλου όμως...Εχεις απόλυτο δίκιο και το γνωρίζω.
Υπάρχουν 'λάθη' που κάνουμε στους εαυτούς μας αρχικά και δεν αναφέρονται σε κανένα ΚΟΚ και είναι πολύ σοβαρότερα. -
Έχω την κακή συνήθεια να περνάω το πορτοκαλί Ειδικά σε μεγάλους δρόμους τη νύχτα, σχεδόν πάντα καταφέρνω να περνάω τη στιγμή που το φανάρι γίνεται κόκκινο ή ακόμα και μερικά millisecond μετά από αυτό
Επίσης με τα όρια ταχύτητας δεν τα πάω καλά, μόνο όμως όπου αυτά είναι παράλογα χαμηλά. Καταλαβαίνω που με παίρνει να πάω πιο γρήγορα και που είναι επίφοβο μην πεταχτεί κανείς από στενό. Αλλά όπου βρίσκω άδειο δρόμο με καλή ορατότητα σιγά μην πάω με 30 -
Μιας και το ανέφερα για εμένα, τη διπλή διαχωριστική την 'πατάτε' για προσπεράσεις (ή την τηρείτε) ;
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Μιας και το ανέφερα για εμένα, τη διπλή διαχωριστική την 'πατάτε' για προσπεράσεις (ή την τηρείτε) ;Ναι, συστηματικά, σε επαρχιακούς δρόμους όταν υπάρχει επαρκής ορατότητα.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Μιας και το ανέφερα για εμένα, τη διπλή διαχωριστική την 'πατάτε' για προσπεράσεις (ή την τηρείτε) ;Ποτέ για προσπεράσεις. Για να είναι διπλή κάποιος λόγος θα υπάρχει (ακόμη κι αν δεν είναι οφθαλμοφανής).
Όσον αφορά στις υπόλοιπες παραβάσεις, συστηματικά δε διαπράττω καμία τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω ακούσιας υιοθέτησης της Σκωτσέζικης νοοτροπίας στην οδήγηση. Καμιά φορά 'τρώω' το πορτοκαλί φανάρι φοβούμενος στενές επαφές με αυτούς που ακολουθούν.
Τελικά έπρεπε να το πάρω λίγο μεγαλύτερο το φωτοστέφανο
Ποιες διατάξεις του Κ.Ο.Κ. παραβιάζετε συστηματικά;