Jan 13, 2004, 8:56 AM

Spiros 54 το να εισαι 'αιρετικος' δεν εινα απαραιτητα μειονεκτημα ειναι ομως σιγουρο οτι πολυ δυσκολα μπορεις να βρεις γεφυρες επικοινωνιας με τον πολυ κοσμο .
Θελω να πω δηλαδη οτι οταν ενας φιλος απο δω μεσα ζηταει την γνωμη καποιου για ενα μετριο cd της nad και συ τον πας στο wadia ειναι σαν να ζητησεις την γνωμη καποιου για το focus 1.4 και σου πει να πας να αγορασεις το wrc!!!!
Απλα η συζητηση ειναι σιγουρα συναρπαστικη με σενα γιατι εχεις ασχοληθει(ειχες την τρελλα τον χρονο και τα χρηματα) με κατι που ειναι εξωτικο και ισως για πολλους και διαφορετικους λογους ο καθενας μας ποτε δεν προκειται να ασχοληθουμε και να ακουσουμε.
Σαν να μας διηγειται ο Gronholm τις εμπειριες του απο το wrc ας πουμε!!!
Παντως η δικη μου μικρη και συντομη διαδρομη στο hi-end ειχε αδοξο τελος γιατι αφενος αρκετες φορες απογοητευτικα απο τον ηχο που ειχαν αυτα τα μηχανηματα(ισως δεν ειχα καλα εκπαιδευμενο αυτι) και αφετερου απο τις θυσιες σε ολα τα επιπεδα που επρεπε να κανω για να γευτω τον απολυτο ηχο που στην συντριπτικη του πλειοψηφια εχει ηδη περασει απο σαραντα κυματα μεσα στο στουντιο παραγωγης(εχετε δει ολοι τις τεραστιες κονσολες με τα απειρα κουμπακια που εχουν τα στουντιο και μετα εμεις ζηταμε απλοτητα στο δικο μας συστημα για να εχουμε καλο ηχο).
Φυσικα θα μου πεις οτι οι καλες ηχογραφησεις γινονται με ειδικα μικροφωνα και λαμπατους ενυσχιτες και κοβονται κατευθειαν σε αγνο βαρυ βυνιλιο και γω θα σου πω τι ειδους μουσικη ειναι αυτη(που δεν την ακουω)και ποσο θα πληρωσουμε αυτο τον δισκο οταν και αμα τον βρουμε!!!
Ετσι λοιπον φιλε μου καταληξα σε ενα γιηνο ηχοσυστημα το οποιο μπορω να το βαζω στο σπιτι μου και να χωραει, τα επιπλα να ειναι οπου θελω εγω, να αντεχει σε παρτυ,να ακουω την μουσικη που μου αρεσει και οχι αυτην που εχει καλες ηχογραφησεις και να ειναι απολυτως αποδεκτο και απο ανθρωπους που ξερουν(τιμησα και την ελληνικη προσπαθεια στα ηχεια με τον Ερμη της Audio spectrum).
Παντως εμεις θα παραμεινουμε εδω να σας διαβαζουμε και να ονειρευομαστε φανταστικες ηχητικες διαδρομες μεσα απο τα δικα σας εξωτικα μηχανηματα!!!!
Και να μας λετε την γνωμη σας (οσο και να μην συμφωνουμε) ,ετσι, για μετρο συγκρισης(φαντασου να μου πεις οτι τα ROTEL προ τελικο που εχω ειναι καλα μηχανηματα!!! )