-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
να αλλαξεις δουλεια.κάποτε αλλάξαμε γκόμενα γι αυτό το λόγο...
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
6 το απόγευμα (...)
'κάνα 15λεπτο ακόμα και μετά άδειασε'
Στις 8 (...) ίδια ατάκα!Το κορυφαίο που άκουσα, τέτοιες μέρες τα περισσότερα ΑΠ τρίβουν τα χεράκια τους, έχουν κάμποσα βυτία χωμένα σε χωράφια, αγορασμένο καύσιμο σε περίοδο χαμηλών τιμών και τώρα θα αρχίσουν να το πουλάνε για χρυσό!
Όσον αφορά τα 'ξεχασμένα' βυτία, η βενζίνη πόσο καιρό μπορεί να αποθηκευτεί χωρίς να εξατμιστούν οι ελαφρύτεροι υδρογονάνθρακες;
(έχω ένα μπιτονάκι εδώ και μήνες, αλλά από αυτό γεμίζω μόνο μια γεννήτρια της κακιάς ώρας -κινέζικος κλώνος από Honda- που κάει ακόμα και τσίπουρο)Εν τω μεταξύ, το πρωί ουρά στην ακριβή Shell της γειτονιάς (~1,19) μέχρι την προηγούμενη διασταύρωση. ΖΩΑ! Το απόγευμα στην Όλγας ακόμα μεγαλύτερη ουρά στις ακριβές ΒΡ. ΖΩΑ!
Εγώ έχω καύσιμα για 500+ Km, μου φτάνουν για το επόμενο trackday. Να πάτε να πνιγείτε όλοι σας!
-
Απίστευτη κίνηση νωρίτερα το απόγευμα στο Μαρούσι...
Πέρασα απ' την έκθεση επίπλου στη Helexpo και γυρνώντας ήταν κολλημένο το σύμπαν προς τα πάνω, από τα φανάρια της πρώην ΗΒΗ και μετά. Φαντάζομαι είχαν βγει όλοι στους δρόμους να ψάξουν για βενζίνη, δεν εξηγείται αλλιώς. Εν τω μεταξύ από το μεσημέρι έλεγαν στο ραδιόφωνο ότι το 80% των πρατηρίων έχουν εξαντλήσει τα αποθέματά τους, και κατά τις 5μμ ότι το 90% έχει στερέψει....
Ο φουκαράς ο αδερφός μου, εν τω μεταξύ, που δουλεύει στη Βουλιαγμένη (42+42km το πήγαινε-έλα) τελείωσε αργά χθες και δε βρήκε να γεμίσει. Είχε μείνει με 6-7 λίτρα. Το πρωί έκανε νέο ρεκόρ οικονομικής οδήγησης για να είναι σίγουρος ότι θα του φτάσει να γυρίσει Ν.Ερυθραία - από ~7lt/100Km που βγάζει συνήθως με το Megane 1.6 σήμερα στον πηγαιμό (Κηφισίας->Αττική Οδό->Βάρης-Κορωπίου) έβγαλε 6.1 lt/100km!
Αύριο όμως τι γίνεται?
Εγώ του πρότεινα VPN & remote desktop, που έτσι κι αλλιώς έχουν στηθεί και δουλεύουν μια χαρά....
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Kανε Θεε μου το θαυμα σου να μεινει η χωρα ενα μηνα χωρις καυσιμαΒάσει του υπολογιστή ταξιδίου έχω καύσιμο για 700 χλμ. Κάνοντας κατά μ.ο. 24 χλμ ημερησίως (μαζί με καμιά βόλτα το ΣΚ), μου φτάνει για 29,16 μέρες. Την τελευταία μέρα θα πάρω ΜΜΜ.
-
Πρόλαβα και φούλαρα και τα 2 αυτοκίνητα και το μηχανάκι.
-
Ο 'πετρελαιοφονιάς' δείχνει αυτονομία 850 χιλ
...και αν τελειώσουν λέω να βάλω απο τη δεξαμενή του καλοριφέρ -
Αύριο πρέπει να πάω επείγων στην Θεσσαλονίκη, το αυτοκίνητο το έχω φουλάρει αλλά το θέμα είναι αν θα βρω για να γυρίσω, γιατι την ίδια μέρα πρέπει να γυρίσω για Αθήνα, μήπως έχετε υπόψη σας κάποιο πρατήριο στην βόρεια Ελλάδα για να φουλάρω πάλι; σας παρακαλώ ρε παιδιά αν ξέρει κάτι κάποιος ας μου απαντήσει, είναι πολύ επείγων και είμαι σε απόγνωση, χρειάζομαι την βοήθεια σας.
-
Μέχρι αύριο είναι ρευστά τα πράγματα φίλε... Μεγάλες πιθανότητες έχεις αν πας στην Jet Oil στην γεωργικής σχολής, απέναντι από το γήπεδο του Παοκ περίπου. Αυτός σε κάθε απεργία έχει πλεόνασμα όταν οι άλλοι έχουν κλείσει.
-
Ευχαριστω πολυ drdino
-
Πιθανότατα να έχει και στον ΣΕΑ Κορινού....με αρκετά τσιμπημένη τιμή πάντως..
-
βασικα βυτιο δεν εχει ο jetoil? τεσπα σε κανα χωριο, μεσα στη πολη δε το κοβω καθολου σιγουρο...
-
Αυτή η απεργία πότε ξεκίνησε; Τα διυλιστήρια δεν έχουν απόθεμα κάποιων εβδομάδων; Σε άλλους τομείς παρατηρούνται προβλήματα και ελλείψεις, ή μόνο στα καύσιμα; Δε μυρίζει λίγο κερδοσκοπία ή όλη υπόθεση;
-
Σήμερα μου παίρνει τηλ. ένας βενζινάς με τον οποίο συνεργαζόταν το νοσοκομείο και μου λέει, πως θα θα γίνει να πάρει ένα χαρτί από το νοσοκομείο, που να λέει ότι λόγω ανάγκης καυσίμων, πρέπει ο συγκεκριμένος να εκτελωνίσει καύσιμα...Υπόψιν ότι το νοσοκομείο καίει φ.αέριο και με τον συγκεκριμένο πρατηριούχο είχαμε διακόψει γιατί κάθε φορά ζητούσε να πληρώνεται σχεδόν εκβιαστικά, διαφορετικά δεν γέμιζε τα ασθενοφόρα. Μου επιβεβαίωσε την γνώμη μου για τους βενζινάδες(κατι τους μαντράδες, ταρίφες κλπ)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μέχρι αύριο είναι ρευστά τα πράγματα φίλε... Μεγάλες πιθανότητες έχεις αν πας στην Jet Oil στην γεωργικής σχολής, απέναντι από το γήπεδο του Παοκ περίπου. Αυτός σε κάθε απεργία έχει πλεόνασμα όταν οι άλλοι έχουν κλείσει.Βάζω συχνά από εκείνη τη Jet Oil και το αυτοκίνητο πηγαίνει λες και έχει 60 άλογα...Μαμιδάκης είναι, τι απορούμε πώς έχει πλεόνασμα κάθε φορά...
-
E, 60 δεν έχει έτσι και αλλιώς;
-
60 έχει, αλλά δεν πρέπει να το παίξω άριστος (και διαισθητικός) γνώστης των βενζινών; Παρατήρησα ότι έχει πιο μεστή και γεμάτη καμπύλη ως τις 2.700, αλλά μετά τις 3.150 πρέπει να χάνω αισθητά σε ρεπρίζ σε σχέση με την BP Super LRP.
-
εγώ πιστεύω πως δε θα έχουμε πουθενά στην Ελλάδα πρόβλημα βενζίνης...
αφού, όπως λένε και στα κανάλια, το παραεμπόριο λαθρεμπορίας και παράνομης εισαγωγής καυσίμων ανθεί. επομένως πάλι θα εισάγουν οι γνώστες παράνομα καύσιμα
εκτός και αν σταματήσουν τώρα για να μην τους πάρουν χαμπάρι
-
εγώ πάντως γουστάρω αδειο κέντρο
μια απεργία τον μήνα να έχουμε, μια χαρά παλεύεται η κατάσταση
-
καλα ρε βασίλη...
Άντε να έχουμε κέντρο άδειο...
αλλά εσύ πως θα έρχεσαι από το κέντρο... αφού έλεγες πως κάνεις κάθε μήνα 1.500 χλμ.
που θα βρεις τόση βενζίνη?
-
Ρε παιδια ξερει κανεις που εχει βενζινη? για αθηνα μιλαω οποιος ξερει ας μου πει σιγουρα..
Βενζίνη ώρα μηδέν!