-
Έχεις άλλες φωτο του μοντέλου λευκού χρώματος δεξιά του Scirocco στην πρώτη φωτογραφία; Φαίνεται εξίσου ενδιαφέρουσα πρόταση με το Scirocco αλλά δεν ξέρω με τα ψηλοτάκουνα (τι νούμερο φοράει;) αν θα κοπανάει... Πάντως το 39 είναι η αδυναμία μου όπως και οι 17αρες. Το 40 πάει πολύ όπως και οι 18άρες...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Φιλε μου μην κανεις τον κοπο σε λιγο καιρο θα ειναι στις εκθεσεις.το πολυλειτουργικο ειναι σιγουρα στον στανταρ εξοπλισμο οπως και το rcd310.Το acc δεν ειναι στανταρ(dcc το αναφερει η vw).τωρα τα σημαντικοτερα απο αυτα που εννοουνται στον βασικο τα εγραψα.στην εκθεση ηταν ασπρο.τωρα θες να αναφερω 6 αεροσακους και esp στον στανταρ...δεν νομιζω .στανταρ ειναι και η σπορ αναρτηση η οποια ειναι ιδια στο 2λιτρο με το 1.4 παρεπιπτοντως(επειδη το ειχαμε απορια ).χαρηκα που στον προαιρετικο περιλαμβανονται και οι ζαντες 19'' lugano οι οποιες ειναι κολαση(ποσο θα χουν...)οχι οτι οι 18'' ειναι ασχημες...καθε αλλο...παντως επειδη εχει μεγαλουτσικους θολους πιστευω οτι ταιριαζουν ζαντες ανω των 17 ιντσων.δενουν και πιο ομορφα με το πραγματικα πολυ μυωδες αμαξωμα.αυτο που σου μενει απο το αυτοκινητο ειναι η μεγαλη στιβαροτητα του σε ολα τα μερη και η πολυ επιθετικη του σχεδιαση.Α!στον στανταρ εξοπλισμο πρεπει να περιλαμβανεται και το ηλεκτρικα ρυθμιζομενο καθισμα του οδηγου.Σε γενικες γραμμες...το πιο επιθετικο και ομορφο vw των τελευταιων 15 χρονων.για τις φωτο δωστε μου λιγο χρονο γιατι δεν εχς επιχειρησει ξανα να ανεβασω.
Είσαι ΑΨΟΓΟΣ!!!
Πολύ εξοπλισμένο το βλέπω στη βασική έκδοση και αυτό δεν είναι κακό, να δούμε όμως και ποια θα είναι η τιμή για όλα αυτά (η βασική έκδοση στη Γερμανία σίγουρα δεν περιλαμβάνει το τιμόνι και το RCD, ούτε τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα).
Όσον αφορά τις ζάντες, σίγουρα οι 19άρες είναι πολύ όμορφες, για πίστα όμως, όχι για τους ελληνικούς δρόμους... Εγώ θα έβαζα τις 18άρες (με επιφύλαξη πάλι, ακόμη και αυτές δεν ξέρω αν θα αντέξουν στις πανταχού παρούσες λακούβες των δρόμων μας, δυστυχώς εγώ δεν οδηγώ στην Αττική Οδό αλλά στην γενικώς παρατημένη - από τους τοπικούς της άρχοντες - Θεσσαλονίκη ).
Οι θόλοι είναι πράγματι τεράστιοι σε σχέση με τους τροχούς (κάποιος έχει κάνει κάποιο λάθος εδώ ), αλλά αυτό δεν αλλάζει με το μέγεθος της ζάντας, γιατί η συνολική διάμετρος του τροχού παραμένει η ίδια. Ίσως να αλλάζει λίγο ως προς την οπτική εντύπωση που δημιουργείται με την πρώτη ματιά...Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες...
Πραγματι στη γερμανια ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα σχετικα με τον βασικο εξοπλισμο.πιστευω αν προσθεσεις στο γερμανικο site αυτα που ανεφερα στον βασικο πιστευω πως θα φτασεις πολυ κοντα στην τιμη στην ελλαδα.Βασικα ναι,πιο πολυ η οπτικη εντυπωση αλλαζει με μεγαλυτερη ζαντα.μεγαλο προβλημα οι μεγαλες ζαντες,θελουν μεγαλη προσοχη.Δεν ειμαι της υπερβολης αλλα θα βρεθω σε μεγαλο διλλημα αναμεσα σε 18'' και 19''..μαλλον θα με φρεναρει η οικονομικη τους διαφορα...θα δουμε.Θα ανεβασω μερικες φωτο ακομα(τωρα που πηρα το κολαι )...εχω πολλες αλλα στις περισσοτερες ειμαι και εγω μεσα
Πραγματι πολυ ενδιαφερουσες οι πληροφοριες σου jntaras!
Το πολυλειτουργικο τιμονι θα το εβαζα σιγουρα σαν εξτρα οποτε χαιρομαι που ακουω οτι ειναι στανταρ.Βεβαια μπορει να αυξανει λιγο την βασικη τιμη του,αλλα αλλο ειναι να το πληρωσεις σαν εξτρα καθως ως γνωστον τα εξτρα δεν αυξανουν την τιμη μεταπωλησης αναλογα.Ασε που μενει 'χωρος' για ενα εξτρα ακομα που θα πρεπει να πω στην γυναικα μου
Τωρα οσον αφορα τις ζαντες πιστευω οτι οι 19' ειναι υπερβολικα υπερβολη.Θα βλεπεις λακουβιτσα και θα λες το πατερ ημων,ασε που θα θελεις ενα μηνιατικο οταν θα θελησεις να αλλαξεις λαστιχα.Εγω γερνω στις στανταρ 17',αλλα για να πω την αληθεια ψηνομαι και για 18'.
Νομιζω οτι το RCD310 ειναι το στανταρ και στα γερμανικα μοντελα.Το 510 ειναι το εξτρα με την οθονη αφης. -
Ο χρήστης moysatos έγραψε:
Πραγματι πολυ ενδιαφερουσες οι πληροφοριες σου jntaras!
Το πολυλειτουργικο τιμονι θα το εβαζα σιγουρα σαν εξτρα οποτε χαιρομαι που ακουω οτι ειναι στανταρ.Βεβαια μπορει να αυξανει λιγο την βασικη τιμη του,αλλα αλλο ειναι να το πληρωσεις σαν εξτρα καθως ως γνωστον τα εξτρα δεν αυξανουν την τιμη μεταπωλησης αναλογα.Ασε που μενει 'χωρος' για ενα εξτρα ακομα που θα πρεπει να πω στην γυναικα μου
Τωρα οσον αφορα τις ζαντες πιστευω οτι οι 19' ειναι υπερβολικα υπερβολη.Θα βλεπεις λακουβιτσα και θα λες το πατερ ημων,ασε που θα θελεις ενα μηνιατικο οταν θα θελησεις να αλλαξεις λαστιχα.Εγω γερνω στις στανταρ 17',αλλα για να πω την αληθεια ψηνομαι και για 18'.
Νομιζω οτι το RCD310 ειναι το στανταρ και στα γερμανικα μοντελα.Το 510 ειναι το εξτρα με την οθονη αφης.Εγώ πάλι θα προτιμούσα να βάλουν στάνταρ το DSG, την ηλιοροφή και το δερμάτινο σαλόνι. Και με τιμή στα €23.000 αν γίνεται...
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Εγώ πάλι θα προτιμούσα να βάλουν στάνταρ το DSG, την ηλιοροφή και το δερμάτινο σαλόνι. Και με τιμή στα €23.000 αν γίνεται......και φυσικα μιλας για το διλιτρο
-
Εγώ πάλι θα προτιμούσα να βάλουν στάνταρ το DSG, την ηλιοροφή και το δερμάτινο σαλόνι. Και με τιμή στα €23.000 αν γίνεται...
...και φυσικα μιλας για το διλιτρο
Ναι, αλλά να καίει όσο το 1.4. Γίνεται;
-
Καμιά 20αρα (όχι γυναίκα) προσφέρεται;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καμιά 20αρα (όχι γυναίκα) προσφέρεται;Αυτές (ελπίζουμε να...) έλθουν μετά την απομάκρυνση από το ταμείο!
Για την Ελλάδα πάντως, ακόμη και οι 17άρες είναι στο όριο της υπερβολής, οι 18άρες, ΕΙΝΑΙ υπερβολή, ενώ οι 19άρες είναι στα όρια του επικίνδυνου... -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
μεγαλο προβλημα οι μεγαλες ζαντες,θελουν μεγαλη προσοχη.Δεν ειμαι της υπερβολης αλλα θα βρεθω σε μεγαλο διλλημα αναμεσα σε 18'' και 19''..μαλλον θα με φρεναρει η οικονομικη τους διαφορα...θα δουμε.Θα ανεβασω μερικες φωτο ακομα(τωρα που πηρα το κολαι )...εχω πολλες αλλα στις περισσοτερες ειμαι και εγω μεσαΦίλε jntaras ωραία η δουλειά σου με τις φωτογραφίες , αν μπορείς ανέβασε και άλλες
Απλά αναρωτιέμαι με τέτοια τεράστια διασταση στις ζάντες που θέλεις να βάλεις μήπως πρέπει να σκεφτείς να αλλάξεις το nick από jntaras σε zantaras??
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
μεγαλο προβλημα οι μεγαλες ζαντες,θελουν μεγαλη προσοχη.Δεν ειμαι της υπερβολης αλλα θα βρεθω σε μεγαλο διλλημα αναμεσα σε 18'' και 19''..μαλλον θα με φρεναρει η οικονομικη τους διαφορα...θα δουμε.Θα ανεβασω μερικες φωτο ακομα(τωρα που πηρα το κολαι )...εχω πολλες αλλα στις περισσοτερες ειμαι και εγω μεσα
Φίλε jntaras ωραία η δουλειά σου με τις φωτογραφίες , αν μπορείς ανέβασε και άλλες
Απλά αναρωτιέμαι με τέτοια τεράστια διασταση στις ζάντες που θέλεις να βάλεις μήπως πρέπει να σκεφτείς να αλλάξεις το nick από jntaras σε zantaras??
Να σαι καλα φιλε μου!Γελασα πολυ!θα ανεβασω μερικες φωτο ακομα
-
-
Αρκετά πιο αργό χωρίς DSG:
http://www.autobild.de/artikel/test-sci ... 81026.html
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Αρκετά πιο αργό χωρίς DSG:http://www.autobild.de/artikel/test-sci ... 81026.html' target='_blank' target='_blank
Ειχαν συγκριση στο ελληνικο autobild το scirocco 2.0 dsg με τιν 125icoupe και ελεγε χαρακτηριστικα οτι 0-100 εχει 6.3s(!) σε αντιθεση με το 7.1 που ανακοινωνει η εταιρεια.
δειτε εδω http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=1957 -
αρχιζει το tuning.. http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=4035250
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αυτές (ελπίζουμε να...) έλθουν μετά την απομάκρυνση από το ταμείο!
Για την Ελλάδα πάντως, ακόμη και οι 17άρες είναι στο όριο της υπερβολής, οι 18άρες, ΕΙΝΑΙ υπερβολή, ενώ οι 19άρες είναι στα όρια του επικίνδυνου...συμφωνω απολυτα, 225/45/17 (και πολυ ειναι για τους ελληνικους κ...δρομους)
-
Ο χρήστης johnaudi έγραψε:
Αυτές (ελπίζουμε να...) έλθουν μετά την απομάκρυνση από το ταμείο!
Για την Ελλάδα πάντως, ακόμη και οι 17άρες είναι στο όριο της υπερβολής, οι 18άρες, ΕΙΝΑΙ υπερβολή, ενώ οι 19άρες είναι στα όρια του επικίνδυνου...συμφωνω απολυτα, 225/45/17 (και πολυ ειναι για τους ελληνικους κ...δρομους)
Πάντως οι 18άρες που είδα από κοντά μεγάλες μου φάνηκαν....
17άρες θα έλγα κι' εγώ.
-
Σημερα πηγα σε αντιπροσωπεια vw και μου ειπαν οτι οι κωδικοι για παραγγελια του Scirocco εχουν ανοιξει αλλα δεν ξερουν ακομα τιμες.Θα το εχουν στην εκθεση μεχρι τα μεσα Οκτωβριου.
-
Βγηκε καταλογος με βασικο εξοπλισμο και εξτρα και επιλογη ζαντων απο τις αντιπροσωπειες,αλλα δυστυχως χωρις ακομα τιμες.Η επισημη παρουσιαση θα γινει γυρω στις 10 Οκτωβριου
-
Βγηκε καταλογος με βασικο εξοπλισμο και εξτρα και επιλογη ζαντων απο τις αντιπροσωπειες,αλλα δυστυχως χωρις ακομα τιμες.Η επισημη παρουσιαση θα γινει γυρω στις 10 ΟκτωβριουΣτις αντιπροσωπείες; Γιατί στο site δεν υπάρχει τίποτα ακόμη...
-
Εγω παντως τον πηρα τον καταλογο...χωρις τιμες φυσικα..
-
Τελικά στο βασικό εξοπλισμό τι περιλαμβανει; Αναφέρομαι και στη βασική έκδοση και από άποψη κινητήρα, δηλαδή με τα 122. Στις αντιπροσωπείες δε γνωρίζουν ούτε αν θα είναι φθηνότερα τα 1.4 από τη Γερμανία;
VW Scirocco