-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
πολύ ελεύθερο χρόνο πρέπει να χεις
ένα καινούριο χόμπυ θα ναι πιο δημιουργικό και ευχάριστογιατί το λες αυτό; Εσύ δηλ θα τα πέρναγες στο ντούκου;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ένα καινούριο χόμπυ θα ναι πιο δημιουργικό και ευχάριστογιατί το λες αυτό; Εσύ δηλ θα τα πέρναγες στο ντούκου;
Προσωπικά το 1ο ούτε με σφαίρες. Θα τις έκανα τα ίδια της κάργιας ή και χειρότερα. Για το 2ο στην ΑΟ ίσως και να το άφηνα.... Λαμβάνοντας υπόψη και το αποτέλεσμα (39 πυρετός) θα έκανα κάτι πιο απλό. Θα σταμάταγα και θα πήγαινα σε διπλανό συνάδελφό της να ζητήσω την πληροφορία δίνοντας την στεγνά για την αισχρή συμπεριφορά της.
Καμιά φορά το ρεζιλίκι μεταξύ συναδέλφων είναι χειρότερο από μία επίπληξη από έναν ανώτερο.
-
ένα καινούριο χόμπυ θα ναι πιο δημιουργικό και ευχάριστοΗ αλήθεια είναι πως παράπονο δεν έχω, ελευθερο χρόνο έχω και έχω και χόμπυ απο χρόνια και δεν αλλάζω.
Στις χιλιάδες φορές που περνάω διόδια τα τελευταία χρόνια υπήρξαν μόνο 2 'περιπτώσεις'Προσωπικά το 1ο ούτε με σφαίρες. Θα τις έκανα τα ίδια της κάργιας ή και χειρότερα. Για το 2ο στην ΑΟ ίσως και να το άφηνα.... Λαμβάνοντας υπόψη και το αποτέλεσμα (39 πυρετός) θα έκανα κάτι πιο απλό. Θα σταμάταγα και θα πήγαινα σε διπλανό συνάδελφό της να ζητήσω την πληροφορία δίνοντας την στεγνά για την αισχρή συμπεριφορά της. Καμιά φορά το ρεζιλίκι μεταξύ συναδέλφων είναι χειρότερο από μία επίπληξη από έναν ανώτερο.
Στην 2η περίπτωση και εγώ μετά κάτι τέτοιο σκέφτηκα αλλά ήμουν σε αρκετά άσχημη διάθεση και αντέδρασα απότομα, μάλλον ξέσπασα και το μόνο που δεν ανεχόμουν ήταν ... να με στείλουν στο διάολο.
Εξάλλου όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες αλλά ούτε και οι διαθεσεις του καθενός.elteo συγνώμη ... λάθος του ποντικιού και του delete.
-
cosneo το πρώτο quote δεν το γραψα εγώ....διόρθωσε το σε παρακαλώ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στο πρώτο περιστατικό θα της τράβαγα ένα ωραίο κάρφωμα στον ανώτερό της για να της τα ψάλει, ΑΝ είχα άπλετο χρόνο. Τώρα για αστυνομικούς, βίντεο, μηνύσεις κλπ, βαριέμαι μόνο που τ' ακούω. Το πιθανότερο είναι απλά να χριστοπαναγιαζόμασταν επιτόπως.
Στο δεύτερο δεν θα κανα τίποτα, εννοείται. Σιγά μη κάτσω να μαλώσω με μια τύπισσα επειδή μέσα στα νευρα της είπε (πίσω απ το κλειστό παράθυρο) αυτό που είπε. Και το παιδί με τις πίτσες να ταν, πάλι το ίδιο θα λεγε. Εσείς δεν το χετε κάνει ποτέ; (στα νοσοκομεία το κάνουν συνέχεια πάντως )
Γενικά, σιγά μη κάτσω ν' ασχοληθώ με τον καθένα
-
Γενικά, σιγά μη κάτσω ν' ασχοληθώ με τον καθέναΚαμιά φορά σου δίνουν τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι...
_
-
Εμένα πάντως στην Α.Ο. όταν μου έπεσαν τα ρέστα, η υπάλληλος μου έδωσε άλλα αμέσως και επίε 'θα τα μαζέψω αργότερα'.
-
Έντονες αντιδράσεις από εκατοντάδες πολίτες για τις αυξήσεις των διοδίων δηλώνει ότι δέχεται τις τελευταίες μέρες το ΙΝΚΑ/ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας.
Η οργάνωση των καταναλωτών αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι μέσα σε δύο χρόνια αποφασίστηκαν αυξήσεις στα διόδια Αθηνών -Κορίνθου-Πατρών της τάξεως 80% και στα διόδια Αθηνών-Λαμίας-Θεσσαλονίκης ακόμα και 150%.
Αναφέρει, επίσης, ότι οι καταναλωτές διαμαρτύρονται διότι θα πρέπει να καταβάλλουν διόδια σε δρόμους στους οποίους διακινδυνεύουν την ασφάλειά τους και τη ζωή τους και διότι θα πρέπει να προπληρώσουν για κάτι που πρόκειται (χωρίς καμία σιγουριά) να κατασκευαστεί στο μέλλον, όταν μάλιστα για αυτές τις κατασκευές έχουν ληφθεί κατά το παρελθόν χρήματα από τον Κοινοτικό Προϋπολογισμό.
Το ΙΝΚΑ ζητά να σταματήσει οποιαδήποτε αύξηση των διοδίων «ή η επιβολή νέων διοδίων για κατά φαντασία διαδρομές στο μέλλον».
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=940532&lngDtrID=244
Καλή ιδέα μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ
-
Ο χρήστης rwta έγραψε:
παντως ένα θέμα που δεν έχω ακούσει ποτέ να σχολιάζεται είναι ο διαχωρισμός πολιτών...δηλ οι Προνομοιούχοι!!! Πατρινοί πλήρώνουν κανονικά εδώ και παρα πολλά χρόνια, ενώ σε όλες τις άλλες εισόδους(Αίγιο , διακοφτό κοκ)έχουν καταργηθεί.Αρπα κόλα λογική όπως σε όλα.όπου σε πιάσουν.
Αδικία (ή όχι)για όλους ή για κανέναν.Εγώ αρκετές φορές ξεκινάω το ταξίδι μου από τον παλιό. 15-20 λεπτά συνήθως δεν είναι πρόβλημα.
@νδρέας
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 που θα έχει στις 20.00' αναφέρει τι γίνεται σε περίπτωση άρνησης πληρωμής του κομίστρου ή της αυξησης ...(δεν άκουσα καλά) και πως περνάνε οι οδηγοί χωρίς να πληρώσουν συμπληρώνοντας όμως μια υ/δ και τι λέει ο δικηγόρος που ανέλαβε αυτές τις υποθέσεις.Δεν είδα τις ειδήσεις, αλλά είχα διαβάσει ότι σου δίνουν τη φόρμα αδυναμίας πληρωμής του αντιτίμου και σβήνουν τη λέξη 'αδυναμία' και γράφουν από πάνω 'άρνηση'.
Υπάρχει ένας ντόπιος επιχειρηματίας που ισχυρίζεται πώς ούτε αυτός ούτε τα αυτοκίνητα της επιχείρησης έχουν πληρώσει ποτέ διόδια και για την ώρα δεν τους έχει σταλεί κάποιο πρόστιμο.
Σε περίπτωση που θα του πάει κάτι θα καταφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
@νδρέας
-
Απαράδεκτη η όλη κίνηση την Κυριακή στα διόδια του Ρίου στο ρεύμα προς Αθήνα.Περίμενα που περίμενα στην ουρά σαν τον (...) πάνω από τέταρτο σταματημένος,έπρεπε να δώσω και καρετιάτικα 2,80€
ΥΓ:Μάλλον καλοσυνήθισα στα teopass.
-
Μου ήρθε και με e-mail σήμερα...
http://troktiko.blogspot.com/2008/09/bl ... _4218.html
(έχει συζητηθεί και στο http://www.oxi-alloi-foroi-stis-rodes.gr/?p=151 )
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Απαράδεκτη η όλη κίνηση την Κυριακή στα διόδια του Ρίου στο ρεύμα προς Αθήνα.Περίμενα που περίμενα στην ουρά σαν τον (...) πάνω από τέταρτο σταματημένος,έπρεπε να δώσω και καρετιάτικα 2,80€Το είδα και μου έκανε εντύπωση. Ευτυχώς που βρισκόμουν στην αντίθετη κατεύθυνση.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μου ήρθε και με e-mail σήμερα...http://troktiko.blogspot.com/2008/09/bl ... _4218.html' target='_blank
(έχει συζητηθεί και στο http://www.oxi-alloi-foroi-stis-rodes.gr/?p=151' target='_blank )
Nα δω τι θα κανει αυτος με το κατοσταρικο αν ο υπαλληλος του ταμειου του δωσει τα ρεστα σε εικοσαλεπτα....
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Nα δω τι θα κανει αυτος με το κατοσταρικο αν ο υπαλληλος του ταμειου του δωσει τα ρεστα σε εικοσαλεπτα....Θα σκεφτεί ότι έγινε το πρώτο βήμα. 2-3 τέτοιοι ακόμα και ο υπάλληλος θα έχει μείνει από ψιλά.
Το σχέδιο είναι τόσο απλό αλλά ευφυέστατο! Ακόμα και αν αντιμετωπιστεί σχετικά σύντομα με κάποιον τρόπο, η αναστάτωση που θα έχει δημιουργηθεί θα είναι υπέροχη. Το θέμα είναι μη στρογγυλοποιήσουν το αντίτιμο για να τους βγαίνουν 'ακριβώς' τα ρέστα.@νδρέας
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πήρα τηλέφωνο, αν και μου είπε δεν είναι σίγουρο αν τελικά θα παραμείνει το ΤΕΟ-pass η όχι.... παρ' ολα αυτά το αφήνεις κάνεις αίτηση και σε 3 εργάσιμες πάιρνεις το υπόλοιπο και τα 25 της εγγύησηςμε αφορμη την εξορμηση στην Αμαλιαδα, ξερουμε αν το e-pass δουλευει στις λωριδες TEOpass ή οχι?
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Nα δω τι θα κανει αυτος με το κατοσταρικο αν ο υπαλληλος του ταμειου του δωσει τα ρεστα σε εικοσαλεπτα....
Θα σκεφτεί ότι έγινε το πρώτο βήμα. 2-3 τέτοιοι ακόμα και ο υπάλληλος θα έχει μείνει από ψιλά.
Το σχέδιο είναι τόσο απλό αλλά ευφυέστατο! Ακόμα και αν αντιμετωπιστεί σχετικά σύντομα με κάποιον τρόπο, η αναστάτωση που θα έχει δημιουργηθεί θα είναι υπέροχη. Το θέμα είναι μη στρογγυλοποιήσουν το αντίτιμο για να τους βγαίνουν 'ακριβώς' τα ρέστα.@νδρέας
μου θυμιζει τα χαζα mail που λεει αν το στειλετε η [εταιρεια της αρεσκειας σας] θα στειλει για [σκοπος της αρεσκειας σας] απο [λεφτα της αρεσκειας σας]..
ειναι τοσο προχειρογραμμενο και βασισμενο σε 'υποθεσεις' και 'θεωριες'.. Σαν φαρσα μπορω να το εκλαβω.. Την καθυστεριση που θα δημιουργησει ο μαγκας που θα δωσει 100ευρω για να παρει τα ρεστα στον εαυτο του και σε ολους τους υπολοιπους για μια ηλιθιοτητα, δεν την σκεφεται? Θες να αντιδρασεις? Μην περνας απο τα διοδια! τοσο απλα! :γουατεβερ: -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Θες να αντιδρασεις? Μην περνας απο τα διοδια! τοσο απλα! :γουατεβερ:+1
Αν και να πω την αλήθεια, έχω ψηθεί απίστευτες φορές έτσι για το γαμώτο να συνεννοηθώ με φίλους και να 'σκάσουμε όλοι μαζί μύτη' με 500ρικο να δω πώς θα μας δώσει ψιλά?Μετά από λίγο δε θα έχει ρέστα...
(Μεταξύ μας) δεν το έχω κάνει γιατί:
-ορισμένοι από αυτούς είναι τόσο αγροίκοι που χαλαρά δεν ξέρουν να κάνουν μία αφαίρεση σωστά (οπότε πρέπει να διπλο-μετρήσω τα ρέστα )
-λυπάμαι όλους αυτούς που θα είναι από πίσω μου και θα τους σπάσω τα ούμπαλα μέχρι ο υπάλληλος να μου δώσει τα ρέστα (είπαμε...ορισμένοι δεν ξέρουν καλά ούτε βασικές πράξεις )
-έχω ΤΕΟ-pass και e-pass και τους γράφω (όλους αυτούς τους ξυνισμένους υπαλλήλους των διοδίων που και έχουν ένα ύφος 'πφφφ...όλοι σήμερα βρήκατε να περάσετε?') εκεί που δεν πιάνει η μελάνη -
Νομίζω το έχουν αναφέρει και άλλοι πριν αλλά τουλάχιστον στα διόδια του Κορίνθου - Πατρών πολλοί αρνούνται να πληρώσουν. Τους γράφουν το όνομα σε μια κατάσταση και αυτό είναι όλο.
-
νασσο τα εχω ακουσει κι εγω αυτα, αλλα κανεις ΔΙΚΟΣ μου δεν το εχει κανει... και δεν μας ειπε κανεις, αν τους καλεσουν σε κανενα δικαστηριο τι γινεται..
Διόδια