-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Διεθνής τιμή πετρελαίου
Τιμές καυσίμων στην Ελλάδα.Κατανοητό;
απολυτα!!
-
Τι φωνάζετε ρε. Η Ελλάδα είναι φτωχή αλλά οι Έλληνες πλούσιοι δε λετε...
Στη Γαλλία χθες κατώτατη τιμή το 1,38 με τη μέση να κινείται στο 1,48. -
Σύμφωνα με στοιχεία τα οποία παρουσιάστηκαν στην προχθεσινή σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης, στο διάστημα από τις 7 Ιουλίου ως τις 8 Σεπτεμβρίου οι τιμές αμόλυβδης Ανατολικής Μεσογείου (το λεγόμενο Ρlatts της Ανατολικής Μεσογείου, που είναι ο μηχανισμός διαμόρφωσης των τιμών καυσίμων και στη χώρα μας) εμφάνισαν μείωση κατά 14,2%.
Την ίδια περίοδο τα ελληνικά διυλιστήρια ενσωμάτωσαν σχεδόν όλη αυτή την αποκλιμάκωση και μείωσαν αντίστοιχα της τιμές πώλησης από τα διυλιστήρια (ex factory) προς τις εταιρείες εμπορίας κατά 12,8%.
Οι εταιρείες, όμως, και οι πρατηριούχοι στο ίδιο διάστημα όχι μόνο δεν μείωσαν τις τιμές αλλά αύξησαν το μεικτό περιθώριο κέρδους τους κατά 14,3%, δηλαδή «κατέκλεψαν τους άτυχους οδηγούς». Η τελική τιμή της αμόλυβδης ήταν ελάχιστα μειωμένη, ενώ θα έπρεπε να ενσωματώσει μείωση τουλάχιστον 12%.
-
αλλο παραδειγμα:
το πρατηριο ΕΚΟ που βαζω εγω, τις τελευταιες τουλαχιστον 15 μερες ειχε σταθερη τιμη 1,139. Ολο αυτο το διαστημα, η τιμη διεθνως εχει πεσει απο τα 114 στα 90$.
σημερα με εκπληξη ειδα οτι ανεβασε τη τιμη στα 1,159 παρα το γεγονος οτι το πετρελαιο ειναι σε ελευθερη πτωση...
-
Ανεβαίνει το δολάριο μπρε!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Για να ξερουμε ποιος κλεβειΣύμφωνα με στοιχεία τα οποία παρουσιάστηκαν στην προχθεσινή σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης, στο διάστημα από τις 7 Ιουλίου ως τις 8 Σεπτεμβρίου οι τιμές αμόλυβδης Ανατολικής Μεσογείου (το λεγόμενο Ρlatts της Ανατολικής Μεσογείου, που είναι ο μηχανισμός διαμόρφωσης των τιμών καυσίμων και στη χώρα μας) εμφάνισαν μείωση κατά 14,2%.
Την ίδια περίοδο τα ελληνικά διυλιστήρια ενσωμάτωσαν σχεδόν όλη αυτή την αποκλιμάκωση και μείωσαν αντίστοιχα της τιμές πώλησης από τα διυλιστήρια (ex factory) προς τις εταιρείες εμπορίας κατά 12,8%.
Οι εταιρείες, όμως, και οι πρατηριούχοι στο ίδιο διάστημα όχι μόνο δεν μείωσαν τις τιμές αλλά αύξησαν το μεικτό περιθώριο κέρδους τους κατά 14,3%, δηλαδή «κατέκλεψαν τους άτυχους οδηγούς». Η τελική τιμή της αμόλυβδης ήταν ελάχιστα μειωμένη, ενώ θα έπρεπε να ενσωματώσει μείωση τουλάχιστον 12%.
Σπύρο είσαι Δημοσιογράφος? (ρωτάω για να δω αν έχεις μικρόβιο να τα ψάχνεις)
Εχω μία ερώτηση .
Αυτοί που τα γράφουν αυτά στο Βήμα τους τα έδωσε κάποιος και τα αναπαράγουν
Εχει ενδιαφέρον όμως να μας πουν πως βγαίνουν αυτό τα νούμερα γιατί από τα επίσημα site το πετρέλαιο κάνει 900 ο τόνος χωρίς ΦΠΑ... και τα μεταφορικάhttp://www.gge.gr/36/sub.asp?3023
από βγαίνει το 500 που λένε αυτοί
Με την τιμή που εχει το δυιλιστήριο εγώ περιμένω αυριο στην Ιθάκης να αγοράσω 1,09 αμόλυβδη
Μήπως τελικά κλέβει το δυηλιστήριο και όλα τα άλλα είναι μαλακίες?Αυτό θα μας το πούνε ποτέ? να καταλάβουμε τι ειναι το 500 που λένε αυτοί και τι είναι το 900 που βλέπουμε....΄
Υ.Γ. Σίγουρα αυτοί που πουλάνε 1,26 κερδοσκοπούν σε αυτό συμφωνώ, αλλά δε γίνεται να πουλήσουν και κάτω από 1,09
-
Δείτε πόσο εχει στην Ιθάκης 78 σήμερα το μεσημέρι
http://www.gasprice.gr/main/searchforst ... orderid=51
1,099
μέσα έπεσα.
-
Και στο Ηράκλειο έχει αρκετά πάνω από 1,20€. Η χαμηλότερη τιμή που έχω ακούσει είναι 1,23€.
Κλέφτες -
Στο Μαρκόπουλο ανέβηκε στο 1.189. Βρε ουστ.
Edit: συγνώμη, 1,199 ήθελα να γράψω.
-
Τη Δευτέρα έχουν 48ωρη οι τελωνιακοί. ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΤΕ!
-
να πάω να πάρω ξεβαφτικό για τα νύχια γιατί είναι εισαγωγής και θα έχει έλλειψη!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Σπύρο είσαι Δημοσιογράφος? (ρωτάω για να δω αν έχεις μικρόβιο να τα ψάχνεις)Εχω μία ερώτηση .
Αυτοί που τα γράφουν αυτά στο Βήμα τους τα έδωσε κάποιος και τα αναπαράγουν
Εχει ενδιαφέρον όμως να μας πουν πως βγαίνουν αυτό τα νούμερα γιατί από τα επίσημα site το πετρέλαιο κάνει 900 ο τόνος χωρίς ΦΠΑ... και τα μεταφορικάhttp://www.gge.gr/36/sub.asp?3023' target='_blank' target='_blank
από βγαίνει το 500 που λένε αυτοί
Με την τιμή που εχει το δυιλιστήριο εγώ περιμένω αυριο στην Ιθάκης να αγοράσω 1,09 αμόλυβδη
Μήπως τελικά κλέβει το δυηλιστήριο και όλα τα άλλα είναι μαλακίες?Αυτό θα μας το πούνε ποτέ? να καταλάβουμε τι ειναι το 500 που λένε αυτοί και τι είναι το 900 που βλέπουμε....΄
Υ.Γ. Σίγουρα αυτοί που πουλάνε 1,26 κερδοσκοπούν σε αυτό συμφωνώ, αλλά δε γίνεται να πουλήσουν και κάτω από 1,09
Με το Σπυρο μας μπερδεψες λιγακι ειναι αληθεια, αν εννοεις εμενα δημοσιογραφος δεν ειμαι. Σημερα στον τυπο υπαρχει η απαντηση των εταιριων εμπορειας και η ανταπαντηση των διυλιστηριων. Αν ειναι να πιστεψω καποιον, ειναι τα διυλιστηρια γιατι σε τελικη αναλυση αυτους δεν τους παιρνει να τραβανε πολυ το πραμα, υπαρχουν διυλιστηρια και στη Βουλγαρια. Για την ακριβεια γιαυτο ευχομαι να μπει η Lukoil στο παιχνιδι στη χωρα μας γιατι θα δωσει εναλλακτικες σε ολη την αλυσιδα παραγωγης, οχι μονο στην αντλια.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&tag=8477&pubid=1598605 -
φίλε εχεις δίκιο sorry. πανω στο πάθος για το post μπερδεύτηκα!
Πάντως έχω δίκιο για το Gge.gr
όλα από κει γίνονται
Αντε να μπουν και οι Βουλγαροι να δουμε
-
Στην Βουλγαρια παντως η LUKoil δεν ηταν φτηνοτερη απο την Shell ή την ΕΚΟ(τιμες Δεκεμβριου 2007-Ιανουαριου 2008).
-
Μα φυσικα, δε μιλαμε για την Dia της βενζινης, απλα εχουν τη δυνατοτητα αν το επιλεξουν να ειναι φτηνοτεροι. Αλλα παλι η τιμοπολιτικη εξαρταται απο το μεριδιο αγορας που εχει.
-
1.076 σήμερα!
-
Που να 'ξερα πριν μερικά χρόνια ότι θα πανηγυρίζαμε για βενζίνη στο 1 ευρώ.
-
Γμσ τα...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Που να 'ξερα πριν μερικά χρόνια ότι θα πανηγυρίζαμε για βενζίνη στο 1 ευρώ.μετά τα 1,40 ...πώς να μην πανηγυρίζουμε
-
δε πα να λετε εσεις οτι πεφτει...
απο το gasprice.gr
Τάση Τιμών Αμόλυβδης 95
Πτωτικές 75 11%
Ανοδικές 180 27%
Στάσιμες 422 62%Τιμές Αμόλυβδης 95
Ακριβότερη 1,329
Μέση Τιμή 1,178
Φθηνότερη 1,087
Διαφορά 0,242
Βενζίνη ώρα μηδέν!