-
Τα πάνελ τα έχω τους αντάπτορες περιμένω.Ναι το δικό σου το έχω κρατήσει.
-
μάλλον ετοιμάζεται φεισλιφτ
-
Νωρις δεν ειναι για F/L; Exei 1,5 χρονο που κυκλοφορησε;
Μηπως θα βγαλουν καμια εκδοση Evo;
-
Το κάνουν από τωρα για να το παρεις σε 1 χρόνο.
-
Ο χρήστης ΑΜΤ έγραψε:
Συνάδελφοι, έχω μια ερώτηση. Έχω το 2.4 CVT. Τις προάλλες πρόσεξα ότι στο μπροστινό αριστερό μέρος, κάτω από τον προβολέα ομίχλης, στη μαύρη ποδιά του προφυλακτήρα, η ορθογωνική τρύπα δεν έχει (πλέον??) καπάκι, ενώ στο δεξιό μέρος έχει και την κλείνει τελείως. Μπορείτε να μου πείτε αν στα δικά σας μοντέλα υπάρχει το καπάκι, οπότε κάπου μου έπεσε, ή δεν υπάρχει για λόγους αερισμού, οπότε απλώς δεν το είχα προσέξει?Φιλε μου και εμενα που ειναι cvt δεν εχει καπακι στο αριστερο μερος του προφηλακτηρα, κατω απο τον προβολεα.
Εχει μονον δεξια. Το θεωρω ομως φυσιολογικο, γιατι μεσα απο την τρυπα, φαινεται καποιο ψυγειακι να υπαρχει -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το κάνουν από τωρα για να το παρεις σε 1 χρόνο.Όπως και στο Colt που θα εμφανιστεί στην έκθεση στο Παρίσι, βάζουν την μούρη του Lancer. Πολύ νωρίς πάντως για αλλαγές.
-
Γεια και απο εμενα,κάτοχος καί εγώ εδώ και 20 μέρες του CVT,2500 χιλιομετρα μέχρι στιγμης ολα αψογα.
Χτες ελαβα από συγγενη μου απο την Αμερική τά 2 parts,γιά την συνδεση του AUX(πισω καπακι και ανταπτορας).
Η τοποθετηση τους υποθεση μισου λεπτου,καί αμεσως μετά εικόνα και ηχος μια χαρά στην οθονη.
Ειχα παρει καί ενα δεκτη τηλεορασης (μονο ψηφιακο απο Αγγλια) μπηκε (χωρεσε) μια χαρα μεσα στο υποβραχιονιο,και παιζει μια χαρα.
Μετα λεω ας κάνω καί τό ξεκλείδωμα του DVD,εγινε και αυτο (3 λεπτα υποθεση),και ολα δουλευουν πλεον αψογα οσον αφορα ολες τις λειτουργειες του συστηματος και το DVD πλεον παίζει κανονικα μόλις ξεκινησει το αυτοκινητο (εικονα και ηχος κανονικά).
Το ξεκλειδωμα ομως αφορα μονο το DVD,οταν εβαλα το AUX (TV),εβγαλε παλι τό μηνυμα (εικονα δεν επιτρεπεται κατα την διαρκεια της οδηγησης,πραγμα που σημαίνει οτι δέν ξεκλειδωνει το AUX.
Αυτα προς ενημερωση για οσους απο εσας εχετε παρει τα 2 parts για τη συνδεση του AUX. -
Παιδιά, ούτε το καπάκι δεν ξέρω πως βγαίνει για να βάλω το νέο και τον αντάπτορα που μας φέρνει ο rastel!!! Anyway, επειδή και εμένα με ενδιαφέρει να βάλω tuner τηλεόρασης, ποιό είναι αυτό που έχεις βάλει sw1ivr που χωρά στο υποβραχιόνιο; Είναι χωρίς εξωτερική κεραία; Η σύνδεσή του δεσμεύει τις εξωτερικές rca θύρες ή συνδέεται κάπου εσωτερικά και αφήνει τις εξωτερικές ελεύθερες για να βάλεις κάτι άλλο; Εάν έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι και γνωρίζει, ας γράψει. Αν υπάρχει και κανένα προγραμματάκι να ξεκλειδώνει το aux δεν θα ήταν κακό!!! Όσον αφορά τη συχνότητα των service που γράφατε τις προάλλες, τί να πω!!! Στον καθένα μας κάνουν και διαφορετικά πράγματα. Εγώ έχω 5500χλμ. Μου άλλαξαν λάδια στα 1500χλμ και μου είπαν να το ξαναπάω για λάδια, φίλτρα κλπ στα 10000χλμ ή στο εξάμηνο. Καλά, δεν έχουν συννενοηθεί για το τι και πότε πρέπει να κάνουν;;;
-
Ο δεκτης που πηρα εγω ειναι
http://cgi.ebay.com/Car-Freeview-Digita ... m153.l1262Το καπακι βγαινει πανευκολα τραβοντας το απο κατω (ξεκουμπωνει).
Η συνδεση γινεται εξωτερικα αρα δεσμευει τις rca θυρες (δεν ειναι προβλημα αυτο)
Πηγαινε στο λινκ που σου εδωσα να δεις τα χαρακτηριστικα του(ειναι μονο DVB-T),και τι περιλαμβανει στη συσκευασια του.
Αν εχεις αλλες αποριες ρωτησε με. -
Ευχαριστώ! Όμως, τι σημαίνει DVB-T?? Λαμβάνει μόνο ψηφιακά κανάλια ή και τα υπόλοιπα (ΕΤ, MEGA, ANT1 κλπ;;;). Ρεύμα από πού το δίνεις (από 12V υποβραχιονίου;)
-
DVB-T σημαινει μονο τα ψηφιακα καναλια προς το παρον 4 υπαρχουν αργοτερα θα μπουν και τα ΜΕΓΑ ΑΝΤ1 ΚΛΠ.
Ρευμα μεσα απο το υποβραχιονιο. -
χαιρομαι που καποιος ηδη καταφερε αυτο που λεγαμε περνωντας τα κομματια απο αμερικη.Τα δικα μας ανταπτορακια μαλλον εχουν κολλησει στο τελωνειο.
Τωρα βρηκαμε και περιμενουμε τιμη με τον rastel για tv tuner απο ιαπωνια που θα κουμπωνει στο mmcs και θα κανει override στα παντα dvd kai aux χωρις να δεσμευουμε το rca του ανταπτορα στο υποβραχιονιο...Τελος στην επομενη version θα κανουμε override εκτος απο το dvd και το aux...
Που σου αλλαξανε λαδια στα 1500 χλμ και σου ειπανε και για εξαμηνο????
-
Δεν μπορώ να σου πω ποιος μου 'άλλαξε τα λάδια' κυριολεκτικά και μεταφορικά, γιατί δεν θέλω να τον εκθέσω (ακόμα). Είμαι σε μεγάλη επαρχιακή πόλη, πάντως, και μιλάμε πάντα για την επίσημη αντιπροσωπεία. Αν βρω πουθενά τα επίσημα του service και δω πως με δουλεύουν, θα σου πω που είμαι και ποιος είναι. Έχει κανείς ποιό πρέπει να είναι το επίσημο τακτικό πρόγραμμα συντήρησης;
-
Καλησπέρα! Δεν με ενοχλεί καθόλου η αναμονή για τους αντάπτορες!! Προκειμένου να ακούω 160 GB μουσικής, θα περιμένω ΟΣΟ χρειαστεί!!!
-
Ευχαριστώ το φίλο Στέφανο με το CVT που με καθησύχασε ότι δεν έχασα το αριστερό καπάκι. Το ίδιο μου είπαν και σε εξουσιοδοτημένο την Παρασκευή που μας πέρασε.
Το άλλο που μου είπαν, μια και μιλάτε για λάδια, είναι ότι αν δεν θέλουμε προβλήματα με το Σαρακάκη για την πρόσθετη εγγύηση των 10 ετών και τουλάχιστον για αυτοκίνητα που ταλαοπωρούνται στην Αθήνα, οι αλλαγές λαδιών να γίνονται κάθε 6 μήνες ή 10.000 χλμ.
Οσο για την κλιμάκωση του κιβωτίου (ερώτηση coyote σε σχέση με άρθρο 4Τ για peugeot 4007) δεν νομίζω ότι το Mitsu έχει την ίδια κλιμάκωση. Αυτό το δεν πιάνει τα 120 με 6η δεν το καταλαβαίνω γιατί αν είσαι στο auto drive με 150 και γυρίσεις σε manual χρησιμοποιεί την 6η. Επίσης δεν καταλαβαίνω το σχόλιο περί στροφών κοντα στον κόφτη αν πατήσεις το γκάζι βαθειά σε σβέλτες στροφές (φαίνεται ότι ούτε σβέλτα πάω στις στροφές ούτε βαθειά το πατάω). Γενικά αν το άρθρο δεν αφορά οδηγικές συνθήκες που δεν μας ενδιαφέρουν όλους, μάλλον το γαλλικό έχει άλλο πρόγραμμα στο CVT.
-
άλλα 100 ευρω δηλαδη στο ετήσιο
-
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
χαιρομαι που καποιος ηδη καταφερε αυτο που λεγαμε περνωντας τα κομματια απο αμερικη.Τα δικα μας ανταπτορακια μαλλον εχουν κολλησει στο τελωνειο.
Τωρα βρηκαμε και περιμενουμε τιμη με τον rastel για tv tuner απο ιαπωνια που θα κουμπωνει στο mmcs και θα κανει override στα παντα dvd kai aux χωρις να δεσμευουμε το rca του ανταπτορα στο υποβραχιονιο...Τελος στην επομενη version θα κανουμε override εκτος απο το dvd και το aux...
Που σου αλλαξανε λαδια στα 1500 χλμ και σου ειπανε και για εξαμηνο????
Eισαι πρωτος και εσυ και ο φιλος rastel
-
Ο χρήστης jorgito έγραψε:
Δεν μπορώ να σου πω ποιος μου 'άλλαξε τα λάδια' κυριολεκτικά και μεταφορικά, γιατί δεν θέλω να τον εκθέσω (ακόμα). Είμαι σε μεγάλη επαρχιακή πόλη, πάντως, και μιλάμε πάντα για την επίσημη αντιπροσωπεία. Αν βρω πουθενά τα επίσημα του service και δω πως με δουλεύουν, θα σου πω που είμαι και ποιος είναι. Έχει κανείς ποιό πρέπει να είναι το επίσημο τακτικό πρόγραμμα συντήρησης;Στειλε μου Pm να τα πουμε, με ενδιαφερει αυτη η ιστορια.
Θα σου πω καποια πραγματα για το προγραμμα συντηρησης γιατι πηγα να την παθω και εγω απο ενα τετοιο ''τυχαιο'' συμβαν. -
Ο χρήστης ΑΜΤ έγραψε:
Το άλλο που μου είπαν, μια και μιλάτε για λάδια, είναι ότι αν δεν θέλουμε προβλήματα με το Σαρακάκη για την πρόσθετη εγγύηση των 10 ετών και τουλάχιστον για αυτοκίνητα που ταλαιπωρούνται στην Αθήνα, οι αλλαγές λαδιών να γίνονται κάθε 6 μήνες ή 10.000 χλμ.
Τι σημαίνει ταλαιπωρούνται στην Αθήνα???
Αυτό ισχύει μόνο για τα επαγγελματικά οχήματα.
Βέβαια η αντιπροσωπεία έχει δικό της πρόγραμμα το οποίο αν δεν ακολουθείς σε πετάνε από την εγγύηση, γιατί έτσι γουστάρουν!
Ακόμη και στην περίπτωση του δικού μου αυτοκινήτου που το αναφέρει ρητά, επιμένουν πως πρέπει να κάνει αλλαγές κάθε 7500 ή 6 μήνες -
Τι σημαίνει ταλαιπωρούνται στην Αθήνα???
Αυτό ισχύει μόνο για τα επαγγελματικά οχήματα.
Βέβαια η αντιπροσωπεία έχει δικό της πρόγραμμα το οποίο αν δεν ακολουθείς σε πετάνε από την εγγύηση, γιατί έτσι γουστάρουν!
Ακόμη και στην περίπτωση του δικού μου αυτοκινήτου που το αναφέρει ρητά, επιμένουν πως πρέπει να κάνει αλλαγές κάθε 7500 ή 6 μήνες [/quote]Η εξήγηση από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο είναι ότι τα 15000 ή έτος (diesel) ή αντίστοιχα 20000 ή έτος (βενζίνη) αφορά την πανευρωπαική εγγύηση των 3 ετών, όχι την 10-ετή Σαρακάκη που είναι ουσιαστικά μέσω ασφαλιστικής εταιρείας.
To service book λέει κάθε 20.000 και το ίδιο συνεχίζουν να μου λένε και στην αντιπροσωπεία που το αγόρασα.
Mitsubishi Outlander 2007