-
Οχι δεν ειναι ολα τα γκολ του οσφπ θεμα ικανοτητας αλλα εσεις το χετε παρακανει...
-
αυτός ο Ντιόγκο θυμίζει μικρό Καραγκούνη
-
Ναι αυτο το παρατηρησα κι εγω και δε μ αρεζε που λετε κι εσεις οι απανου.. Βy the way εχω καταλαβει γιατι μερικες φορες οι φιλαθλοι εκ θεσσαλονικης ειναι...ψιλοτυφλοι.Εχουν για σπικερ τον τραπεζανιδη.Ελεος ο ανθρωπος ειναι κωμικοτραγικος και μονο γελιο μου προκαλει.καλυτερα να ασχοληθει με το καλλιτεχνικο πατιναζ.
-
Ποσα τετ-α-τετ πρεπει να κανει ο Πανθρακικος για να βαλει γκολ? Ρε δεν γινονται αυτα
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ποσα τετ-α-τετ πρεπει να κανει ο Πανθρακικος για να βαλει γκολ? Ρε δεν γινονται αυταΛιγα περισσοτερα απ' οτι η Ξανθη.
Κατα τ'αλλα γιο-γιο μας εκανε ο Πανθρακικος ωρες ωρες. Τουλαχιστον ενω περυσι τετοιες ομαδες μας δυσκολευαν, τωρα κανουμε ευκαιριες για 5-6 γκολ.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ποσα τετ-α-τετ πρεπει να κανει ο Πανθρακικος για να βαλει γκολ? Ρε δεν γινονται αυτα
Λιγα περισσοτερα απ' οτι η Ξανθη.
Οι δυο ευκαιριες που εκανε ολες κι ολες η ξανθη στο α ημιχρονο ηταν και οι δυο οφφ σαιντ.Η μια μαλιστα ηταν μπροστα στο διαιτητη και ο παικτης ηταν τουλαχιστον 4-5 μετρα μπροστα οσο απιθανο κι αν ακουγεται. Κατα τα αλλα εκοψε και ενα οφφ σαιντ δικο μας με τον οσκαρ που δεν ηταν οπως και αρκετα αλλα αλλα οκ δε διαμορφωσε κανα αποτελεσμα.Το δικο σας δεν το ειδα,εμπιστευομαι τα οσα λες,αν και δεν ξερεις απο μπαλα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ποιος μιλησε για τον οσφπ ρε θοδωρα;τεσπα,κλασσικα ο,τι θες καταλαβαινεις..Για το πρωτο σας γκολ μιλαω,δε μιλησα για την αποδοση σας,μεχρι το γκολ ειδα,μετα αηδιασα κι εβαλα 50-50..
ΕΝώ το δικό σας σου φάνηκε καθαρά αποτελεσμα ποδοσφαιρικής υπηρεοχής ε; χαχαχα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι αυτο το παρατηρησα κι εγω και δε μ αρεζε που λετε κι εσεις οι απανου.. Βy the way εχω καταλαβει γιατι μερικες φορες οι φιλαθλοι εκ θεσσαλονικης ειναι...ψιλοτυφλοι.Εχουν για σπικερ τον τραπεζανιδη.Ελεος ο ανθρωπος ειναι κωμικοτραγικος και μονο γελιο μου προκαλει.καλυτερα να ασχοληθει με το καλλιτεχνικο πατιναζ.Αλέφας ισοπεδώνει Τραπεζανίδη!!!
http://www.youtube.com/watch?v=wygQKtIOFd8' target='_blank
«Γελάνε όλοι που σε ακούνε»
«Α σε κάνω ρε πούστη να μη ξαναβγείς στην τηλεόραση!»
«Ο Τραπεζανίδης είναι για χάντ-μπόλ» -
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ποιος μιλησε για τον οσφπ ρε θοδωρα;τεσπα,κλασσικα ο,τι θες καταλαβαινεις..
Για το πρωτο σας γκολ μιλαω,δε μιλησα για την αποδοση σας,μεχρι το γκολ ειδα,μετα αηδιασα κι εβαλα 50-50..
Που χαθηκες εσυ μετα την γκαφα σου με τον ντιογκο και την τσελσυ;
Γκαφατζη μου....το ΑΛΑΤΙ σου.. Το δικο μου ηταν τυχερο δλδ;Κι αλλη γκαφα μυριζομαι..για συνεχισε..
-
Λιγα περισσοτερα απ' οτι η Ξανθη.
Κατα τ'αλλα γιο-γιο μας εκανε ο Πανθρακικος ωρες ωρες. Τουλαχιστον ενω περυσι τετοιες ομαδες μας δυσκολευαν, τωρα κανουμε ευκαιριες για 5-6 γκολ.
η άμυνα ώρες-ώρες έμπαζε τόσο πολύ που σκέφτηκα τον αγώνα με την Ίντερ........
τι θα γίνει....... -
Στις Σέρρες είδαν ότι ο Πανσερρα'ι'κός χάνει από τον Πανιώνιο και είπαν να κάνουν πιο ''ρομαντική'' την ατμόσφαιρα.
Παλιές καλές στιγμές ελληνικού πρωταθλήματος.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Που χαθηκες εσυ μετα την γκαφα σου με τον ντιογκο και την τσελσυ;
Γκαφατζη μου....το ΑΛΑΤΙ σου.. Το δικο μου ηταν τυχερο δλδ;Κι αλλη γκαφα μυριζομαι..για συνεχισε.. [/quote]
ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ δηλαδή;;;
Για το ότι ΡΕΑΛ και ΜΠΑΡΤΣΑ βλέπουν Βύντρα και Σιόντη τη λές;
-
-
Κερδισε η Λιβερπουλ τη Μαντσεστερ λεει....λετε να γινει καμια μλκ και να το παρει η Λιβερπουλ φετος?
-
Κερδισε η Λιβερπουλ τη Μαντσεστερ λεει....λετε να γινει καμια μλκ και να το παρει η Λιβερπουλ φετος?Το φυσιολογικό αυτό είναι
-
παο γερα,@αμα της ιντερ τα @ουνια (λεμε και καμια @λακια να περασει η ωρα )
-
Τί έγινε ξέρει κανείς πόσο πήγε Λιβερπουλ - Μαντσεστερ;;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τί έγινε ξέρει κανείς πόσο πήγε Λιβερπουλ - Μαντσεστερ;;Η μαντσεστερ πήρε τον πουλ από τη Λιβερ.
2-1
-
Τον Ογκουνσότο γιατί δεν τον έχουν χτυπήσει οι μεγάλες ομάδες; Έχουν πολλούς αποτελεσματικότερους επιθετικούς;
-
3-0 ήδη χάνει ο Άρης από τον Εργοτέλη. Πολλοί θα αναπολούν τον Μπάγεβιτς ήδη.
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009