-
Γειά και χαρά. Σε λίγες βδομάδες θα έχω τη χαρά να αγοράσω κάποιο τουτού, αλλά η αλήθεια έιναι πως είμαι ολίγον τι μπερδεμένος.
τα χρήματα που λέω να διαθέσω είναι περι τα 45κ και σαν πρώτη μου επιλογή είναι το s3 sportback.
πιστεύω ότι σε αυτά τα λεφτά τα έχει όλα, και δύναμη και ομορφία και χώρους(τώρα πια).
κοίταζα και το Α5 και την 3αρα την coupe που είναι πάνω κάτω στα ίδα χρήματα αλλά απογοητεύεσαι απο τα άλογα που σου δίνουν(σε σχέση με το s3 και τις περαιτέρω δυνατότητες του).
εσείς τι θα διαλέγατε στη θέση μου? με τη προυπόθεση πως αποκλείονται golf,leon,peugeot,renault και οτιδήποτε ιταλικό. -
Γειά και χαρά. Σε λίγες βδομάδες θα έχω τη χαρά να αγοράσω κάποιο τουτού, αλλά η αλήθεια έιναι πως είμαι ολίγον τι μπερδεμένος.
τα χρήματα που λέω να διαθέσω είναι περι τα 45κ και σαν πρώτη μου επιλογή είναι το s3 sportback.
πιστεύω ότι σε αυτά τα λεφτά τα έχει όλα, και δύναμη και ομορφία και χώρους(τώρα πια).
κοίταζα και το Α5 και την 3αρα την coupe που είναι πάνω κάτω στα ίδα χρήματα αλλά απογοητεύεσαι απο τα άλογα που σου δίνουν(σε σχέση με το s3 και τις περαιτέρω δυνατότητες του).
εσείς τι θα διαλέγατε στη θέση μου? με τη προυπόθεση πως αποκλείονται golf,leon,peugeot,renault και οτιδήποτε ιταλικό. -
Ο χρήστης pande έγραψε:
εσείς τι θα διαλέγατε στη θέση μου? με τη προυπόθεση πως αποκλείονται golf,leon,peugeot,renault και οτιδήποτε ιταλικό.Πλάκα μας κάνεις τώρα???
Μας λες ότι κοιτάς το S3 αποκλείεις σχεδόν όλες τις υπόλοιπες εταιρίες και μετά μας ζητάς να σου προτείνουμε κάτι άλλο?
Μόνο η Volvo και η Saab έμειναν...
Πέρα από την πλάκα η επιλογή είναι εξαιρετική. Χώροι (sportback) και επιδόσεις (S3) είναι πάντα καλοδεχούμενα.
Όμως αφού θέλεις να διαθέσεις περί τα 45Κ δεν σε βλέπω με S3 αλλά μάλλον με 2.0 TFSI quattro (200hp) που θα έχει καλό εξοπλισμό. Δε νομίζω όμως να σου φανεί αργό το συγκεκριμένο. -
για μένα ... το S3, για τα χρήματα που κοστίζει .... τους χώρους που έχει, το μέγεθός του, το παλιό
σκαρί, και για την κατηγορία του είναι υπερ εκτιμημένο, 4στερο στα crash tests.αλλά αν 1η προτεραιότητα σου είναι οι επιδόσεις .... και η μούρη (δηλαδή είναι Audi) ναι είναι καλό ....
1η μου επιλογή μάλλον θα ήταν μια bmw E90/92 325,330 , αλλά δεν μας δίνεις περισσότερα στοιχεία για την χρήση για την οποία θες το αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης pande έγραψε:
εσείς τι θα διαλέγατε στη θέση μου? με τη προυπόθεση πως αποκλείονται golf,leon,peugeot,renault και οτιδήποτε ιταλικό.εξεραιτικη επιλογη το S3 τα συνδιαζει ολα χωρους για οικογενεια(ωραιο αλλοθι για να το παρεις) απιστευτο μοτερ απο ρελαντι μεχρι κοφτη πολυ καλα στημενο το μονο μικρο μειον ειναι το ελαφρυ σχετικα τιμονι.τωρα
αν η δυναμη ειναι πρωτη προτεραιοτητα η BMW ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ το Α5 στα 45 χιλιαρικα ερχεται με τον αναβαθμισμενο 2.0 TFSI valvelift με 211 αλογα αλλα ροπη 36 κιλα ιδια με του s3. -
A4 Avant Quattro 2.0T 211hp με τρια διαφορικά παρακαλώ
-
χεχε μου αρέσει που σας δίνω και άλλες απιλογές.
τώρα πέρα απο τη πλάκα το αυτοκίνητο το θέλω για να το έχω μετά τη δουλειά.
δουλεύω στο κέντρο και ως εκτούτου είμαι απόλητα ικανοποιήμένος με ενα carina II αυτόματο με υδραυλικό τιμόνι και αιρ κοντισιον του οποίου κατάφερα να του βγάλω άδεια δακτυλίου και όντας 20 ετιας το παρκάρω όπου θέλω και δεν με νοιάζουν φθορες.
οπότε το αμάξι το θέλω κυρίως για βόλτες και ταξίδάκια. τώρα το s3 sportback μου έχει κάτσει λόγω του ότι έχει χώρους και δεν μου φαίνεται τόσο κλειστοφοβικό όσο το τρίθυρο. όλα τα άλλα μου θυμίζουν φρου φρου και αρώματα συγκριτικά με το s3(σε δύναμη) αν και στα ίδα λεφτα, και επίσης ότι δεν έχουν χώρους, η εκτος και αν μου φαίνεται εμένα καθως έχω συνηθίσει να οδηγώ μεγάλα αμάξια.γενικότερα είμαι ένας 21 χρονος με οδηγικές ανισυχίες και φίλους με evo που έχω βαρεθεί να βλέπω συνέχεια την άθλια αεροτομή τους.
και για να προλάβω τους κακοπροαίρετους το τουτου το πληρώνω εγώ και όχι κάποιος μπαμπάς που καλομαθαίνει το γιο του -
Εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον να ακουσω εναν 21χρονο που βγαζει 45 χιλιαρικα απο το παντελονι και τα εχει αποταμιευσει σε 3 χρονια, αφου νομιμα εργαζεται απο τα 18, να μου πει τι επαγγελμα κανει.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Όμως αφού θέλεις να διαθέσεις περί τα 45Κ δεν σε βλέπω με S3 αλλά μάλλον με 2.0 TFSI quattro (200hp) που θα έχει καλό εξοπλισμό. Δε νομίζω όμως να σου φανεί αργό το συγκεκριμένο.
σχεδον 47 μου πηγε εμενα με το κλειδι στο χερι και εξτρα δερματα τεμπελη ηλιοροφη,μια χαρα του φτανουν τα λεφτα...xenon κλιμα,ημιδερματινα,συναγερμος ειναι στανταρ να μη ξεχνιομαστε...
Ακομα και στο 'βασικο' εξοπλισμο δε του λειπει τπτ -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον να ακουσω εναν 21χρονο που βγαζει 45 χιλιαρικα απο το παντελονι και τα εχει αποταμιευσει σε 3 χρονια, αφου νομιμα εργαζεται απο τα 18, να μου πει τι επαγγελμα κανει.εδω μιλαμε για audi... κυριε admin,κυριε admin!!!!
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον να ακουσω εναν 21χρονο που βγαζει 45 χιλιαρικα απο το παντελονι και τα εχει αποταμιευσει σε 3 χρονια, αφου νομιμα εργαζεται απο τα 18, να μου πει τι επαγγελμα κανει.φίλε μου είναι κάλο να γνωρίζεις ότι υπάρχουν και νέοι που δεν επιλέγουν την επιλογή του καφέ όλη μέρα, τάβλι , διαδιλώσεις , πάρτυ και μετά μας φταίει το κράτος. απλός ο πατέρας μου με είχε μάθει να χρησιμοποιώ το μυαλό μου. τώρα το τι δουλειά κάνω ας πούμε ότι προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια του κόσμου ( αυτό όταν το λεω σε γκόμενες πάντα πίανει )
μην είσαι κακοπροαίρετος δεν τον άλλο στη μεσογείον που καινοτομεί με το να σου φέρνει το καφέ στο αμάξι ενώ είσαι στη κίνηση, και έχει χεστεί στο τάληρο. -
Ο χρήστης pande έγραψε:
Εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον να ακουσω εναν 21χρονο που βγαζει 45 χιλιαρικα απο το παντελονι και τα εχει αποταμιευσει σε 3 χρονια, αφου νομιμα εργαζεται απο τα 18, να μου πει τι επαγγελμα κανει.
φίλε μου είναι κάλο να γνωρίζεις ότι υπάρχουν και νέοι που δεν επιλέγουν την επιλογή του καφέ όλη μέρα, τάβλι , διαδιλώσεις , πάρτυ και μετά μας φταίει το κράτος. απλός ο πατέρας μου με είχε μάθει να χρησιμοποιώ το μυαλό μου. τώρα το τι δουλειά κάνω ας πούμε ότι προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια του κόσμου ( αυτό όταν το λεω σε γκόμενες πάντα πίανει )
μην είσαι κακοπροαίρετος δεν τον άλλο στη μεσογείον που καινοτομεί με το να σου φέρνει το καφέ στο αμάξι ενώ είσαι στη κίνηση, και έχει χεστεί στο τάληρο.Εννοειται οτι ειναι κακοπροαιρετος μαζι σου...αφου θες να πρεις αουντι!!!Αυτο δειχνει οτι δεν εχεις παιδεια,αρα κατι κακο θα κανες
Αν επαιρνες ιταλικο δε θα τον πειραζε και ας ησουν νταβαςστο θεμα τωρα...
Λοιπον το αυτοκινητο ειναι πολυ καλο,ακομα και για καθημερινο...
Πιστεψε με δε θα αντεχεις τη carina μετα... με 45Κ εισαι μια χαρα...
αυτο που δεν ξερω παντως και θα ηθελα να ρωτησεις ειναι αν σε ασπρο χρεωνουν μεταλλικο χρωμα...
Αν οχι ειναι καλη φαση(εφοσον σου αρεσει) να γλιτωσεις 800 ευρουλακια... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
φίλε μου είναι κάλο να γνωρίζεις ότι υπάρχουν και νέοι που δεν επιλέγουν την επιλογή του καφέ όλη μέρα, τάβλι , διαδιλώσεις , πάρτυ και μετά μας φταίει το κράτος. απλός ο πατέρας μου με είχε μάθει να χρησιμοποιώ το μυαλό μου. τώρα το τι δουλειά κάνω ας πούμε ότι προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια του κόσμου ( αυτό όταν το λεω σε γκόμενες πάντα πίανει )
μην είσαι κακοπροαίρετος δεν τον άλλο στη μεσογείον που καινοτομεί με το να σου φέρνει το καφέ στο αμάξι ενώ είσαι στη κίνηση, και έχει χεστεί στο τάληρο.Εννοειται οτι ειναι κακοπροαιρετος μαζι σου...αφου θες να πρεις αουντι!!!Αυτο δειχνει οτι δεν εχεις παιδεια,αρα κατι κακο θα κανες
Αν επαιρνες ιταλικο δε θα τον πειραζε και ας ησουν νταβαςστο θεμα τωρα...
Λοιπον το αυτοκινητο ειναι πολυ καλο,ακομα και για καθημερινο...
Πιστεψε με δε θα αντεχεις τη carina μετα... με 45Κ εισαι μια χαρα...
αυτο που δεν ξερω παντως και θα ηθελα να ρωτησεις ειναι αν σε ασπρο χρεωνουν μεταλλικο χρωμα...
Αν οχι ειναι καλη φαση(εφοσον σου αρεσει) να γλιτωσεις 800 ευρουλακια...φίλε μου το sportback έχει 43.900 και ναι το άσπρο δεν χρεώνεται . αυτό που χτυπάνε είναι το ωραίο το μπλε το περλέ που το δίνουν οι κάφοι με 2.600
μάλλον σε λευκό το κόβω με extra την ηλιοροφή (δεν ξέρω αν θα έιναι η πανοραμική η απλή), την magnetic ανάρτηση που την δοκίμασα στη πράξη και έμεινα και ένα δυο άλλα που δεν θυμάμε, άλλα λόγω επάφων με παζαρόπουλο δεν θα τα χρεωθώ.
και μια ερώτηση. είναι καλό να παργγείλεις το τουτού με το πρόγραμμα κατευθείαν ( 265hp--->310hp) η να το στρώσεις πρώτα και μετά??? -
Νομίζω ότι στα 50.000 το A5 2.0TFSI quattro 211 ps, με torsen παρακαλώ και όχι haldex, έχει τα πάντα αλλα δεν έχει... αντίπαλο. Αλλά ίσως δεν ταιριάζει σε πιτσιρικά. Αν S3 (φοβερό τουτού) τότε 3θυρο, το sportback (προσωπική γνώμη) μου φαίνεται άσχημο.
-
η ηλιοροφη στο 5θυρο ειναι μονο πανοραμικη νομιζω 1600 ευρω...
ρωτησες αν η μαγνητικη υπαρχει και σε 3θυρο???θα γουσταρα πολυ να την ειχα...
Οσο για το προγραμμα θα σου προτεινα να μεινεις λιγο μαμα να συνηθισεις τα αλογα και αν δεις οτι δε σου φτανουν κανε την αναβαθμιση,μη μπλεξεις με το καλημερα με 300 αλογα και turbo-lag(+τα επιπλεον κοστη σε βενζινες και φθορες)...
Γνωμη μου παντα...επισης να ξερεις οτι το μοτερ ανοιγει καπου στα 10.000 χλμ,εκει θα δεις τη πληρη ισχυ...
Το προγραμμα ειναι απλη υποθεση να μπει δε νομιζω τοι επειγει τοσο...Εγω παντως το σκεφτομαι,αλλα σκεφτομαι και το μετα...
σε μαμα μορφη μου καιει 13,5/100 χλμ(γενικα) και σε γρηγορες βολτες πανω απο 17-23 βαλε και τις 100αρες...
δες αν σε παιρνει οικονομικα,μιας και το προγραμμα θα ανεβασει πολυ αυτα τα νουμερα.... -
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Νομίζω ότι στα 50.000 το A5 2.0TFSI quattro 211 ps, με torsen παρακαλώ και όχι haldex, έχει τα πάντα αλλα δεν έχει... αντίπαλο. Αλλά ίσως δεν ταιριάζει σε πιτσιρικά. Αν S3 (φοβερό τουτού) τότε 3θυρο, το sportback (προσωπική γνώμη) μου φαίνεται άσχημο.ειναι πιο ομορφο το 3θυρο,θα συμφωνησω οπως επισης και οτι το Α5 ειναι το πιο ομορφο σε αυτη τη κατηγορια,αλλα το γεγονος οτι εχει torsen δε θα του προσθεσει κατι σε επιδοσεις σε σχεση με ενα S...
κατα τα αλλα ειναι και γαμω τα αυτοκινητα... -
Εγώ πάντως αν ήθελα μόνο Audi θα επέλεγα το Α5 σαν περισσότερο pulmur αυτοκίνητο απο το S3.
Τα Lancer/Impreza (EVO/WRX) τα έχεις αποκλείσει?
Αν και δεν κατάλαβα τις προτεραιότητες σου πέρα των επιδόσεων, αν και λίγο φθηνότερα θα κοίταγα και την Mercedes CLC, Passat CC και το Mazda CX7 επίσης, σαν διαφορετικές προτάσεις αν και νομίζω πως έχεις ήδη καταλήξει. -
Αν δεν ήτο ο Αλογομούρης στη μέση θα είχε νόημα και το R32 (αν θα έδινες 45 χήνες για Golf). Το ΤΤ γιατί είναι δεν είναι μέσα στις επιλογές σου;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν δεν ήτο ο Αλογομούρης στη μέση θα είχε νόημα και το R32 (αν θα έδινες 45 χήνες για Golf). Το ΤΤ γιατί είναι δεν είναι μέσα στις επιλογές σου;το R32 απο τη στιγμη που κανει τα ιδια περιπου λεφτα δε νομιζω οτι αξιζει,τοσο(σε θεμα βαρους,μουρης,επιδοσεων, καταναλωσης,αλογοσκουφη κτλ...)
ΕΚΤΟΣ και σε χαλαει το turbo και θες τοσο απεγνωσμενα V6...
s3 sportback