-
Μάλιστα. Νομίζω ότι οι περισσότερες σύγχρονες συσκευές μπορούν ν' αποθηκεύουν στη δική τους μνήμη τα FAX. Ίσως θα σου έκανε πολυμηχάνημα-FAX, που συνδέεται σε PC.
-
Το δικό μου το Epson το αποθηκεύει στην μνήμη του σίγουρα, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς από κει να το στείλεις στον υπολογιστή και να μην το εκτυπώσεις πάντως...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πρέπει να έχεις και έναν υπολογιστή συνέχεια ανοιχτό όμως.ουτως 'η αλλως δεν χρειαζεται να ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης για να αποθηκευτει εκει το φαξ??!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Πρέπει να έχεις και έναν υπολογιστή συνέχεια ανοιχτό όμως.
ουτως 'η αλλως δεν χρειαζεται να ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης για να αποθηκευτει εκει το φαξ??!
Αυτό εννοούσε.
Αργή μέρα σήμερα ε?
-
Από οτι κατάλαβα, ο dog80 θέλει ένα fax που να κρατάει τα ληφθέντα fax στη μνήμη του αν είναι κλειστός ο υπολογιστής, ο οποίος θα τα παίρνει όταν ανοίγει.
-
Η καρντασίνα με βούτηξε τα ηχεία του υπολογιστή ......
πάω να ανοίξω ήχο και
Της κάηκαν τα δικά της και καταλαβαίνετε τώρα.
Εχει δοκιμάσει κανείς αυτά?.
Καμιά πρόταση σε αυτή την κατηγορία τιμής? -
Εγώ έχω αυτά και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... catalog=23 -
Ακυρο,μετάνιωσα (μου ήρθε φλασιά)
Αμα είναι να δώσω 30 και 60 ευρά για τις πλαστικούρες χτυπάω τα Edirol (μαμά roland είναι αυτή ).
http://www.thomann.de/gr/edirol_ma7a.htm -
με προλαβες
αν εχεις χρημα και χωρο τα ενεργα ειναι εξαιρετικη λυση
απεφυγε λυσεις τυπου αυστηρως μονιτορ και κινησου προς κατι πιο multimedia γιατι μπορει να ξενερωσεις.H απλα ακουσε τα καπου
-
Τυπικά, και τα πρώτα που έβαλε ενεργά είναι. Συμφωνώ πάντως με τη λύση 2.0 αντί για 2.1 (πλην συγκεκριμένων υλοποιήσεων).
-
Πήρα πέρυσι ένα MP3 Player για να μεταφέρω τη μουσική από το PC στ'αμάξι. Αυτό όταν είχα το Desktop με Τα ΧΠ, Τώρα μου βγάζει αυτό το Player. Είναι σοβαροί, αφού το αγόρασα το 2006 τη συσκευή και να μην έχει τα VISTA. Είναι και επώνυμο το Mp3 player, σονυ.
SonicStage is compatible with the following Windows operating systems:
- Windows 98 Second Edition,
- Windows Millennium Edition,
- Windows 2000 Professional (Service Pack 3 or later),
- Windows XP Home Edition,
- Windows XP Professional,
- Windows XP Media Center Edition,
- Windows XP Media Center Edition 2004,
- Windows XP Media Center Edition 2005
SonicStage is not compatible with the following Windows operating systems:
- Windows 95,
- Windows 98 Gold Edition,
- Windows NT
- Any version of Windows 2000 other than Windows 2000 Professional
(such as Windows 2000 Server) -
Compatibility mode is your friend.
-
για να μετατρεψω ταινες σε DVD με Ελληνικους υποτιτλους χρησιμοποιω το ConvertXtoDVD το οποιο ειναι πολυ καλο και αρκετα αυτοματοποιημενο, αλλα ειναι αργο σχετικα.
υπαρχει καποιο αλλο καλυτερο που να κανει ολοκληρωμενη δουλεια? Εννοω να γραφει στο τελος το dvd αυτοματα.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Η καρντασίνα με βούτηξε τα ηχεία του υπολογιστή ......
πάω να ανοίξω ήχο και
Της κάηκαν τα δικά της και καταλαβαίνετε τώρα.
Εχει δοκιμάσει κανείς αυτά?.
Καμιά πρόταση σε αυτή την κατηγορία τιμής?Οτιδηποτε μπορεις να βρεις στα χρηματα σου απο Creative μερια καλυτερα
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
επειδή και εγώ σκέφτομαι την αγορά ενός netbook (μάλλον για το Multirama-wind) κάθε review είναι καλοδεχούμενοΑυτή τη στιγμή γράφω από το Asus 1000h, που παρέλαβα χτες. Ήρθε με linux, αλλά σήμερα έφυγε και αντικαταστάθηκε από XP (κυρίως για λόγους συμβατότητας με συγκεκριμένα προγράμματα).
Τα θετικά και τα αρνητικά, απ' όσο πρόλαβα να το δουλέψω για ένα εικοσιτετράωρο:
Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και φινιρίσματος
Πολύ βολικό πληκτρολόγιο, δεδομένου του μεγέθους
Δυνατά ηχειάκια, εξαιρετική οθόνη (και σε μέγεθος και σε ευκρίνεια)
Ο atom κάνει μια χαρά τη δουλειά του, τουλάχιστον σε 'γήινες' εργασίες. Σήκωσε και κάποιες μουσικές εφαρμογές, που δεν το περίμενα, ενώ το σύστημα bootάρει ταχύτατα(καμία σχέση με το desktop pc μου)
Είναι πρακτικά αθόρυβο, ακόμα και όταν λειτουργεί ο ανεμιστήρας.Είναι περισσότερο βαρύ απ' όσο φανταζόμουν. Προφανώς ευθύνεται η 'μεγάλη' μπαταρία, σε σχέση με το msi.
Το δεξί shift είναι σε τραγική θέση, αναρωτιέμαι τι σκεφτόταν ο τύπος που σχεδίασε τη διάταξη των πλήκτρων.
Το μηχανάκι ζεσταίνεται αρκετά από κάτω, αν και όχι σε σημείο να μην μπορείς να το ακουμπήσεις στα πόδια σου.Περισσότερες εντυπώσεις εν καιρώ, προς το παρόν δε βλέπω το λόγο να δουλεύω στο desktop pc.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Το δεξί shift είναι σε τραγική θέση, αναρωτιέμαι τι σκεφτόταν ο τύπος που σχεδίασε τη διάταξη των πλήκτρων.
Η θέση του δεξιού Shift είναι η ίδια και σε άλλα netbooks, πιο μαζεμένων διαστάσεων. Είναι μια λύση για την αποφυγή σμίκρυνσης άλλων πλήκτρων. Δε με βρίσκει σύμφωνο όσον αφορά την εργονομία αλλά προσωπικά το δεξί Shift δεν το χρησιμοποιώ ΠΟΤΕ σε αντίθεση με το αριστερό, το οποίο στις διατάξεις keyboard με full-sized Enter είναι μικρό.
Και κάτι σχετικό-άσχετο μιας και μιλάμε για πληκτρολόγια: στο Wind το δεξί Ctrl και το Fn είναι τοποθετημένα ανάποδα σε σχέση με την πλειοψηφία των φορητών. Δε γνωρίζω αν υπάρχει δυνατότητα για αντιστροφή τους μέσω software (πχ στο HP μου την έχω).
-
Και κάτι σχετικό-άσχετο μιας και μιλάμε για πληκτρολόγια: στο Wind το δεξί Ctrl και το Fn είναι τοποθετημένα ανάποδα σε σχέση με την πλειοψηφία των φορητών. Δε γνωρίζω αν υπάρχει δυνατότητα για αντιστροφή τους μέσω software (πχ στο HP μου την έχω).
EDIT: Διόρθωση: Το wind όντως τα έχει ανάποδα από ότι οι άλλοι.
Φάουλ εργονομίας από την MSI, εφόσον το Ctrl χρησιμοποιείται πολύ πιο συνχά από οτι το Fn, και βάζοντας το στην άκρη σε κάνει να ψάχνεις το ctrl, ειδικά αν εναλάσσεσαι μεταξύ σταθερού και φορητού Η/Υ.
Βρήκα ένα MS Keyboard Layout Editor [link] αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να επέμβει στο Fn που είναι πιο 'ειδικό' πληκτρο σε σχέση με τα υπόλοιπα..
-
Εχω ενα παλιο λαπτοπ και θελω να μπαινω στο ιντερνετ παιρνωντας 'σημα' απο ενα ασυρματο μοντεμ, εχω δει κατι σαν φλασακια usb, τα οποια λειτουργουν σαν κεραια, μπορω να αγορασω οποιο να ειναι? Η παιζει ρολο η μαρκα του μοντεμ? Επισης θα πρεπει αν αλλαζω το μοντεμ απο το οποιο παιρνω ιντερνετ (δικο μου σπιτι, σπιτι φιλου κλπ) να αλλαζω κατι στις ρυθμισεις μου?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εχω ενα παλιο λαπτοπ και θελω να μπαινω στο ιντερνετ παιρνωντας 'σημα' απο ενα ασυρματο μοντεμ, εχω δει κατι σαν φλασακια usb, τα οποια λειτουργουν σαν κεραια, μπορω να αγορασω οποιο να ειναι? Η παιζει ρολο η μαρκα του μοντεμ?Mπορεις να παρεις οποιοδηποτε, αρκει ο υπολογιστης να υποστηριζει USB v2.0
(Ποσο παλιος ειναι ο υπολογιστης και τι λειτουργικο εχει?)
Η μαρκα του μοντεμ δε παιζει ρολο.Τσεκαρε τις απαιτησεις σε hardware ομως.
Επισης θα πρεπει αν αλλαζω το μοντεμ απο το οποιο παιρνω ιντερνετ (δικο μου σπιτι, σπιτι φιλου κλπ) να αλλαζω κατι στις ρυθμισεις μου?
Ναι.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Επισης θα πρεπει αν αλλαζω το μοντεμ απο το οποιο παιρνω ιντερνετ (δικο μου σπιτι, σπιτι φιλου κλπ) να αλλαζω κατι στις ρυθμισεις μου?
Ναι.
το πιθανότερο είναι να υποστηρίζει αυτόματη αλλαγή στα profiles η κάρτα οπότε ανάλογα με το SSID που βλέπει να το γυρίζει. άρα απλά θα πρέπει να βάλεις απο μια φορά τις σωστές ρυθμίσεις για το κάθε profile, όπως άλλωστε συμβαίνει για όλες τις ασύρματες κάρτες.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]