-

Oi photos milane apo mones tous prokeitai gia ena autokinito pragmatika agrio pou i mercedes tha to riksei stin agora gia na diekdikisei kati apo ta cc (coupe -cabrio) tis agora .
http://www.omniauto.it/files/mercedes_slk_002.jpg
Ta mixanika sinola tha xekinoun apo 163 tou 2litrou mexri tous 360 ipous tis ekdosis AMG ton 5.5 litron .Ta kibotia tha apoteloudai apo 6 sxeseis alla kai ena neo kivotio eponomazomeno 7G-TRONIC( :eek:
:worry: :eek: ) me 7 sxeseis .
http://www.omniauto.it/files/mercedes_slk_003.jpg
Me agria sxediasi pou prokalei deos to xaraktiristiko righos tis mouris.
Stin agora anamenetai Martio me Aprilio .Η δεύτερη και τρίτη φωτο (img) αντικαταστάθηκαν από σχετικούς συνδέσμους (url), για μικρότερο μέγεθος σελίδας
(Moderator) -

Oi photos milane apo mones tous prokeitai gia ena autokinito pragmatika agrio pou i mercedes tha to riksei stin agora gia na diekdikisei kati apo ta cc (coupe -cabrio) tis agora .
Ta mixanika sinola tha xekinoun apo 163 tou 2litrou mexri tous 360 ipous tis ekdosis AMG ton 5.5 litron .Ta kibotia tha apoteloudai apo 6 sxeseis alla kai ena neo kivotio eponomazomeno 7G-TRONIC( :eek:
Stin agora anamenetai Martio me Aprilio .Η δεύτερη και τρίτη φωτο (img) αντικαταστάθηκαν από σχετικούς συνδέσμους (url), για μικρότερο μέγεθος σελίδας
(Moderator) -

(Moderator) -
Εντυπωσιακότατο...Σίγουρα θα είναι πολύ καλό και από κοντά. Τι κρίμα όμως που θα πέσουν σε λάθος χέρια, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα...
-
Καλό,δέν λέω!
Αλλά έχω τήν εντύπωση ότι κάτι λείπει από τό εμπρός φτερό,γιά νά τό κάνει εκατό φορές ομορφότερο!!!Κάποια γρίλια ίσως,ή κάποιο μεγαλύτερο σήμα!!! -
Κούκλα...κούκλα !
Exει και κάτι από SLR... -

-
Αυτή τη φορά έπαθα τη πλάκα μου!!!!!!!!
Πάντως κάτι μου θυμίζει SLR.......όπως και να το κάνουμε όμως είναι καταπληκτικό
-
Ομορφη είναι, και όντως έχει λίγο από τη μάσκα του ασημένιου βέλους...
-
Εμενα παλι το ρυγχος που ξεκιναει απο το καπο και καταληγει στη μασκα (ιδιο με της SLR) δε μου αρεσει καθολου και μου χαλαει την ολη εικονα για το αυτοκινητο.
-
Ό,τι και να πώ...είναι...

-
ωραιο αλλα δεν με τρελαινει... κατι δε μου παει...
κ οι ενστασεις:
-δεν ειναι αγριο!! τι το κανουν αγριο?
-κ δεν παει να διεκδικησει τιποτα απο τα CC γιατι πολυ απλα οι ανταγωνιστες(ΤΤ,Ζ4 κ Boxster) δεν ειναι CC... αυτο ειναι ε3αλου ενα απο τα ατου της... -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
ωραιο αλλα δεν με τρελαινει... κατι δε μου παει...
κ οι ενστασεις:
-δεν ειναι αγριο!! τι το κανουν αγριο?
-κ δεν παει να διεκδικησει τιποτα απο τα CC γιατι πολυ απλα οι ανταγωνιστες(ΤΤ,Ζ4 κ Boxster) δεν ειναι CC... αυτο ειναι ε3αλου ενα απο τα ατου της...Προσπαθούν να το κάνουν άγριο ''αλλά SLR'', δεν ξέρω αν θα βγεί τελικά, αλλά έτσι επιβάλλει ο ανταγωνισμός.
Την boxster θα ανταγωνιστεί ;
Tη νέα boxster coupe ;
Tου χρόνου αναμένεται και το νέο TT... -
Av bgaleis to asteri 8a mporouses va mavtepseis eva Lexus n otidnpote alln kakogoustn rizo-katsarola!
Spiros -
Ο χρήστης spiros54 έγραψε:
Av bgaleis to asteri 8a mporouses va mavtepseis eva Lexus n otidnpote alln kakogoustn rizo-katsarola!
SpirosΑν βγάλεις το αστέρι...? Μα τί είναι αυτά που λέτε κύριε Σπύρο μου?
Αν βγάλεις το αστέρι, τότε πως θα μπορέσει ο κύριος Αρμανίδης, ο κύριος Βλαχογκλαμουρίδης και η κυρία Βλαχοκυριλοξεκωλίδου να αναδειχθούν και να νιώσουν ανώτεροι? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!
-
Alfa Romeo:
Exw fygei apo tnv Ellada priv 23 xrovia...
Isws exouv alla3ei polla pragmata ekei katw pou ta exw xasei!
.......ti para3eva epwvyma pou exouv er8ei..........
Spiros -
Γενικά καλή φαίνεται. Ελπίζω να έχουν κάνει σωστή δουλειά σε κιβώτιο και τιμόνι, που στην προηγούμενη υπέφεραν τα μάλα.
Κρίμα που δεν της βάλανε διπλά στρογγυλά φανάρια. Θα της ταίριαζαν πολύ. Αυτά που έχει τώρα δε νομίζω ότι την κολακεύουν. Επίσης, το εσωτερικό που είδα ότι της βάλανε σε άλλες φωτό είναι κατώτερο αισθητικά αυτού της προκατόχου της.
Δεν λέω ότι δεν θα την έπαιρνα, είτε αυτήν είτε την προκάτοχό της (που αισθητικά μου αρέσει πολύ), αλλά υπάρχουν κάποιοι τομείς στους οποίους η Μ-Β δεν έχει καταφέρει ακόμα να πείσει.
-
εγω ακομα να καταλαβω ο πτωχος, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ.....
κανουμε κουβεντα για το αμαξι οχι για το ποιος θα το παρει.Οι φωτο μαλλον το αδικουν. Απο κοντα ισως ειναι πιο ωραιο....δε ξερω φαινεται πολυ σπορι για μερσεντες....
-
Evdiaferwv problnmatismos mkiii
Edw pavw pavtws exw dei va agorazouv mercede movo syvtnrntikoi kai asxetoi pros tnv evergo odngnsn!
Px, evas Ellnvas giatros prwnv filos, me mercede c180 ´98 stamatnse mprosta apo to gkaraz mou(me klisn pros ta katw) kai otav ntav va fygei avti va balei opis8ev ebale 1n kai olo to gkazi gia va avaibei pros ta pavw!
To apotelesma, mia spasmevn porta/toixos kai n mercede me ta airbag avoigmeva kai va exei spasei psugeio kai lp, nr8e o geravos kai tnv pnre!
Autos o av8rwpos eivai ASXETOS! Kai oi perissoteroi pou agorazouv mercede eivai sav kai autov!Auto 8elei va pei o Alfa Romeo!Ka8e autokivnto exei tous dikous tou agorastes!
Spiros -
Σπυρο δεκτο αυτο οτι καθε αμαξι εχει -περιπου- το κοινο του, αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα μεινει αιωνια καταδικασμενη μια μαρκα που βγαζει καπως συντηρητικα αμαξια να χαρακτηριζεται ανικανη να βγαλει και κατι αλλο...
Προσωπικα ΠΟΤΕ δε θα επαιρνα μερσεντες αν ειχα τα λεφτα , αλλα την αντιστοιχη BMW....
Εξαλλου η μερσεντες εχει κανει βηματα προς τους 'οδηγους', εγκαταλειποντας τους 'σοφερ'
Και μια μερσεντες σε κερδιζει, αν την οδηγησεις, με την συνολικη της ποιοτητα στα παντα.....
NEA Mercedes SLK