-
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους,
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω και να σας προσκαλέσω στο μεγαλύτερο κοντροειδες γεγονός που έχει στηθεί ποτέ στην χώρα μας.
Το 1ο ελληνικό CANNONBALL η αλλιώς κυνήγι θησαυρού θα λάβει χώρα μέσα στον επόμενο μήνα(Φεβρουάριος).
Μιλάμε για 1500 χλμ +- μέσα σε 3 μέρες(τρίτη με πέμπτη) τα οποία θα διεξαχθούν στην Πελοπόννησο και την στέρεα-βόρεια Ελλάδα.
Ημερομηνίες διεξαγωγής δεν είναι ανακοινώσιμες για ευνόητους λόγους όπως επίσης και η ακριβής διαδρομή,την οποία θα ενημερωθείτε φτάνοντας στο σημείο αφετηρία του αγώνα…
ΔΕΝ υπάρχουν κανονες,δεν υπάρχουν συγκεκριμένες στρατηγικες..νικητης δεν θα είναι αυτός με το ποιο γρήγορο αυτ/το.ουτε ο καλύτερος οδηγος.ολος ο αγώνας διεξάγεται μέσα σε επαρχιακές οδούς και το πιθανότερο με αντίξοες συνθήκες.
Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για καθαρή περιπέτεια…
Δεν σας εγγυάται κανείς ότι θα κερδισετε,αυτό όμως που σας εγγυούμαι είναι ότι όλοι θα το θυμόμαστε με ένα χαμόγελο…Και το κερασάκι στην τούρτα…
Το έπαθλο στον ποιο γρήγορο είναι 3000 euro μετρητά στο σημείο του τερματισμού.
Το πόσο αυτό συγκεντρώνεται από τις συμμετοχες,αφου για να μπει κάποιος στη λίστα των συμμετεχόντων δίνει 60 euro.
Διευκρινίζω ότι συμμετοχή = αυτ/το και όχι πλήρωμα αυτ/του…Φυσικά καταλαβαίνετε όλοι ,ότι το θέμα δεν είναι τα λεφτά ,αλλά η εμπειρία…μιλάμε για ένα 3ημερο street-race touring με ότι συνεπάγεται αυτό…
Μεταδώστε το γεγονός σε όσους πιστεύετε ότι έχουν την αρρώστια μας και σας περιμένουμε όλους να κάνουμε το μεγαλύτερο happening της χρονιάς.Όσοι ενδιαφέρεστε στέλνετε ένα μυν.στο 6997047101 μέχρι τέλος Ιανουριου,όπου γράφετε το ονομ/μο σας και ένα κινητό για τηλ.επικοινωνιας…στην συνεχεία ενημερώνεστε για τα τυπικά του ζητήματος…
παρακαλώ θερμά ΟΛΟΥΣ να μην κυκλοφορείτε το γεγονός άσκοπα και απροκαλυπτα-.το τελευταίο πράγμα που θα θέλαμε είναι να φτάσει σε λάθος αυτιά…
Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.Φιλικά ,
THANOS28 -
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω και να σας προσκαλέσω στο μεγαλύτερο κοντροειδες γεγονός που έχει στηθεί ποτέ στην χώρα μας.
Το 1ο ελληνικό CANNONBALL η αλλιώς κυνήγι θησαυρού θα λάβει χώρα μέσα στον επόμενο μήνα(Φεβρουάριος).
Μιλάμε για 1500 χλμ +- μέσα σε 3 μέρες(τρίτη με πέμπτη) τα οποία θα διεξαχθούν στην Πελοπόννησο και την στέρεα-βόρεια Ελλάδα.
Ημερομηνίες διεξαγωγής δεν είναι ανακοινώσιμες για ευνόητους λόγους όπως επίσης και η ακριβής διαδρομή,την οποία θα ενημερωθείτε φτάνοντας στο σημείο αφετηρία του αγώνα…
ΔΕΝ υπάρχουν κανονες,δεν υπάρχουν συγκεκριμένες στρατηγικες..νικητης δεν θα είναι αυτός με το ποιο γρήγορο αυτ/το.ουτε ο καλύτερος οδηγος.ολος ο αγώνας διεξάγεται μέσα σε επαρχιακές οδούς και το πιθανότερο με αντίξοες συνθήκες.
Δεν σας εγγυάται κανείς ότι θα κερδισετε,αυτό όμως που σας εγγυούμαι είναι ότι όλοι θα το θυμόμαστε με ένα χαμόγελο…Και το κερασάκι στην τούρτα…
Το πόσο αυτό συγκεντρώνεται από τις συμμετοχες,αφου για να μπει κάποιος στη λίστα των συμμετεχόντων δίνει 60 euro.
Διευκρινίζω ότι συμμετοχή = αυτ/το και όχι πλήρωμα αυτ/του…Φυσικά καταλαβαίνετε όλοι ,ότι το θέμα δεν είναι τα λεφτά ,αλλά η εμπειρία…μιλάμε για ένα 3ημερο street-race touring με ότι συνεπάγεται αυτό…
Μεταδώστε το γεγονός σε όσους πιστεύετε ότι έχουν την αρρώστια μας και σας περιμένουμε όλους να κάνουμε το μεγαλύτερο happening της χρονιάς.Όσοι ενδιαφέρεστε στέλνετε ένα μυν.στο 6997047101 μέχρι τέλος Ιανουριου,όπου γράφετε το ονομ/μο σας και ένα κινητό για τηλ.επικοινωνιας…στην συνεχεία ενημερώνεστε για τα τυπικά του ζητήματος…
παρακαλώ θερμά ΟΛΟΥΣ να μην κυκλοφορείτε το γεγονός άσκοπα και απροκαλυπτα-.το τελευταίο πράγμα που θα θέλαμε είναι να φτάσει σε λάθος αυτιά…
THANOS28 -
THANOS28 -
Καλώς ήρθες στο forum και καλή χρονιά...
Αν επιτρέπεται ποιος το διοργανώνει αυτό?
-
Καλά ρε Θάνο, ζητάς νά μή κυκλοφορήσει αυτό πού μας είπες,αλλά τό έγραψες σέ φόρουμ πού έχει πέντε χιλιάδες εγγεγραμένους;
Καί τό κινητό σου; -
Τι είναι τελικά αυτό το κυνήγι (Hunter για σένα είναι ) του θησαυρού και υπάρχει τόση μυστικοπάθεια?
Αφού το βάζεις στο φόρουμ, βέβαια θέλεις να γίνει γνωστό και όχι να μείνει κρυφό. Απ'ότι είδα το έβαλες και σε άλλο αυτοκινηστικό φόρουμ.
Δώσε λεπτομέρειες για το τι είναι, αλλιώς δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος υπάρξης της δημοσιευσής σου. -
Αμα κάτι οργανωθεί σωστά δεν είναι απαραίτητο να ΜΗΝ φτάσει στα λάθος αυτιά, ίσα - ίσα
βλέπε:
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι είναι τελικά αυτό το κυνήγι (Hunter για σένα είναι ) του θησαυρού και υπάρχει τόση μυστικοπάθεια?
.Κώστα,θέλω λίγο χρόνο γιά νά εκπαιδεύσω πρώτα τά...ΘΗΣΑΥΡΟ-ΣΚΥΛΑ!!!
-
Έχετε δει διοργάνωση χωρίς να γράφουν ποιος την κάνει?
Με μόνα στοιχεία επικοινωνίας ένα κινητό?Τι να πω...
Και ποιά μπορεί να είναι τα λάθος αυτιά?
Καλά...κατάλαβα...
-
κατ'αρχας ειπαμε οτι δεν θελουμε να φτασει σε λαθος αυτια...και οχι να μην το μαθουν οι φιλοι του αυτ/του...εχει διαφορα αυτο που λετε εσεις με το πνευμα της δημοσιευσης...
απο κει και περα,στο θεμα της οργανωσης,δεν υπαρχει κατι το συγκεκριμενο.ειναι καθαρα παρειστικη κινηση χωρις αλλους διοργανωτες...
τι δεν καταλαβαινετε παιδια? -
Αφού είναι παρείστικη οργάνωση, ποιος θα κρατάει τα λεφτά και τα ονόματα των εγγραφών? Αν έχετε λιγότερες από 50 συμμετοχές (τόσες χρειάζονται για να συγκεντρωθεί το ποσό των 3000 ευρώ) ποιος θα συμπληρώσει τα υπόλοιπα? Αν έχετε περισσότερες ποιος θα πάρει το περίσσευμα?
Γενικά (και χωρίς να θέλω να φανώ προκατειλημμένος, απλά επιφυλακτικός) μου φαίνεται πολύ 'extreme' για παρείστικη διάθεση... Πλάκα έχει όταν το βλέπουμε στην τηλεόραση, αλλά ως εκεί.
-
φιλε μου οπως ειπα 3 φορες μεχρι τωρα ειναι καθαρα κινηση παρειστικη.δεν υπαρχει κατι περα απο αυτο.το θεμα δεν ειναι τα λεφτα αν θα συγκεντρωθουν η οχι...ποιος θα τα κρατησει η οχι...
τα ιδια ατομα θα τρεξουν και αν το επαθλο θα ειναι τελικα 500 ευρω...αν δεν μαζευτουν 50...
απλα,απευθυνομαστε σε συγκεκριμενη μεριδα κοσμου οι οποιοι δεν νοιαζοντε για το που θα πανε τα 60 ευρω...αλλα το τι θα βιωσουν...
ειναι λογικο κι επομενο να μην συμμεριζοντε οι περισσοτεροι αυτη την κατασταση... -
Τους νοιάζει το τι θα βιώσουν; Τι θα βιώσουν δηλαδή;
Αν πρόκειται για παράνομο αγώνα, αλλοίμονο σε κάποιους που ίσως πάψουν να βιώνουν...
Αν είναι τούρινγκ μέσα, αλλά τότε ποια είναι τα 'λάθος αυτιά';
-
Εγώ απλά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να ανακοινώνουμε μια διοργάνωση που δεν ξέρουμε ούτε ένα όνομα πραγματικό.
Ένα κινητό ξέρουμε στο οποίο πρέπει να στείλουμε μήνυμα κιόλας.
Αν είναι δυνατόν να πρέπει να στείλουμε μήνυμα και όχι να πάρουμε τηλ!Ποιος με καλύπτει ότι η διοργάνωση θα παρέχει μια στοιχειώδη οργάνωση?
Ποιος με καλύπτει αν έρθει ο Χ αστυνομικός και με πάει μέσα επειδή παίρνω μέρος σε παράνομο αγώνα?
Που θα αξιοποιηθούν τα 60 ευρώ?
Πως ξέρω εγώ ότι αν κερδίσω θα πάρω τα 3000 ευρώ?Και διάφορες άλλες ερωτήσεις για τις οποίες θα μπορούσε κάποιος να με (μαζί με όσους έχουν ανάλογες ερωτήσεις) χαρακτηρίσει ως παράξενο ενώ ουσιαστικά είναι ερωτήσεις που θα είχες και εσύ φίλε Θάνο σε ανάλογη περίπτωση.
Δώσε μας λόγο να πιστεύουμε ότι δεν ρισκάρουμε και δεν κινδυνεύουμε σε μια οργανωμένη κίνηση και είμαστε όλοι εκεί.
Αλλά κανείς πλέον δεν έχει τον ενθουσιασμό και την αφέλεια ενός 10χρονου παιδιού που μόλις το διαβάζει έχει πεταχτεί από την καρέκλα του από την χαρά του!Δεν είναι επιθετικό το ύφος μου, εννοείται, αλλά μάλλον φιλικό δίνοντας προτάσεις για μια νέα πιο επιτυχημένη ανακοίνωση και εκδήλωση...
-
φιλε μου δεν εχω αντιρησση σε αυτα που λες...
πως θα μπορουσε κατι τετοιο ομως να εχει οργανωση με την εννοια που εσυ το λες????
ολη η ιστορια βασιζεται ακριβως σε αυτα που εσενα τρομαζουν...
απλα δεν απευθυνεται σε ολους...
δεν θα ειχε νοημα αν το υιοθετουσαν ολοι,αν ερχοντουσαν ολοι...
τελος,στο θεμα της παιδικης αφελειας...εχεις δικιο.
γιατι μονο παιδικη αφελεια εχει καποιος που παραταει την δουλεια του,το κρεβατι του,τη βολεψη του για να παρει τα βουνα για να δει ενα rally acropolis,παιδικη αφελεια εχει αυτος που κατεβαινει στα λιμανακια...αλλη τοση και περισσοτερη θα λεγα,εχουν αυτοι που θα -αν- συμμετασχουν σε αυτη την ιστορια... -
Κάτσε τώρα μπερδευτήκαμε. Μην μπλέκεις το Ακρόπολις με τα λιμανάκια. Καμμία σχέση.
Από τις περιγραφές σου καταλαβαίνουμςε όλοι ότι είναι αγώνας. Ακόμη και ένα κυνήγι θησαυρού 1 ώρας ΕΙΝΑΙ αγώνας και χρειάζεται να είναι νόμιμος.
Και η ερώτηση είναι απλή. ΕΙΝΑΙ? -
Paidia den kano ton sinigoro tou diabolou alla nomizo oti osoi 8eloun na graftoun grafonte kai pernoun kai pio poles plirofories...giati san sizitisi den exei kai poly noima..
To canonball itan panta enas peri8oriakos agonas...opote den mporeite na zitate kalypsi apo kapoia lesxi kai na milate gia asfaleia - min trela8oumeOso gia tin sigrisi limanakia me akropolis einai atixis...an to doume apo to prisma oti o enas einai paranomos kai o allos nomimos agonas
Alla genika osoi pane stous paranomous sini8os pane kai sous nomimous agones (to anti8eto oxi panta) -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Από τις περιγραφές σου καταλαβαίνουμςε όλοι ότι είναι αγώνας. Ακόμη και ένα κυνήγι θησαυρού 1 ώρας ΕΙΝΑΙ αγώνας και χρειάζεται να είναι νόμιμος.
Και η ερώτηση είναι απλή. ΕΙΝΑΙ?Θεωρώ την απάντηση αυτονόητη.... Εφόσον δεν αναφέρονται άτομα, αυτοκινητικό club ή κάτι τέτοιο πρόκειται για μη αναγνωρισμένο γεγονός. Άρα αν είναι αγώνας είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ!
Το αν όμως αποτελεί αγώνα δεν το ξέρω. Έχει ήδη τονιστεί ο παρεΐστικος και μάλλον τουριστικός χαρακτήρας. Απλά μαζεύονται μερικοί για να πάνε εκδρομή με περιπέτεια και κίνητρο και βάζουν κι άλλους 'ψωνισμένους' στο κόλπο για να γίνει περισσότερο χαβαλές.
Η αλήθεια είναι ότι το θέμα του κοινού ταμείου (ακούγεται καλύτερα από συμμετοχή) δεν φέρει ιδιαίτερες εγγυήσεις. Αν ήμουν στην Ελλάδα πολύ πιθανόν να εκδήλωνα ενδιαφέρον χωρίς να με απασχολεί ιδιαίτερα το παραπάνω αφού το ποσό δεν είναι σοβαρό. Αρκεί να υπάρχει όντως το κεφάτο κλίμα που υπονοείται! Αυτό νομίζω είναι το νόημα της υπόθεσης και όχι το να ψάχνουμε για το αν είναι αγώνας και ποιος παίρνει τα λεφτά. -
Συμφωνώ και εγώ
Αν είναι να δώσω τα ευρώ και η οργάνωση να είναι πολύ καλή και με λίγα λόγια να δω ότι περιμένω...(αγωνία,δράση, κέφι,περιπέτεια, κλπ κλπ) τότε δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα να πάνε τα 60 ευρώ στην τσέπη τους και να μην υπάρχει και κανένα βραβείο στο τέλος και να δώσω και παραπάνω λεφτά
Εδώ θέλω τελικά μια και μόνη εγγύηση.
Ότι θα περάσω όπως περιμένω...Αυτά περί χρημάτων...
Ατυχής η έκφραση 'με τρομάζουν'
Δεν με τρομάζει τίποτα...Απλά προβληματίζομαι με κάποια δεδομένα.Για την παιδική αφέλεια, νομίζω ότι είπαν και άλλοι ότι τα παραδείγματα είναι άσχετα.
Συγκρίνεις Ράλλυ ακρόπολης που πηγαίνουν ακόμα 60χρονοι με λιμανάκια που πρόκειται πραγματικά για φάση χαβαλέ και μόνο...Για την παρανομία δεν νομίζω ότι είναι και το πιο σημαντικό.
Κάθε παρέα έχει το δικαίωμα να αναλάβει ότι θέλει.
Όμως θα πρέπει να ξέρει ότι είναι υπεύθυνη για ότι πάει στραβά...
Το να είναι παράνομο δεν απαλλάσσει τους διοργανωτές από κάποια ευθύνη -
Kapoy diabasa ayto kai eipa na sas to deiksw kai oti kollaei sthn prokeimenh periptwsh. Emena moy aresei ayth h filosofia...
'Den lew to na exeis ypsila idanika sthn zwh einai kalo alla den exei plaka. Ayta poy aksizoyn sthn zwh einai ta epikyndina,ta asynh8ysta kai eniote ta PARANOMA.'
Emena moy aresei ayth h filosofia...
ΕΛΛΗΝΙΚΟ CANNONBALL