-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Μέσα σε αυτές τις ανούσιες και βαρετές αντιπαραθέσεις γαυροβάζελων οι φωτογραφίες αυτές kouk είναι μία όαση!Σωστός ο παίκτης........
διευθύνσεις θέλω...... -
PG, έχεις ως γαύρος (η οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα) να επιδείξεις κάτι καλύτερο συνολικά από τα παρακάτω;
1971 = τελικός πρωταθλητριών
1985 = ημιτελικά πρωταθλητριών
1996 = προημιτελικά τσάμπιονς λιγκ
2001 = προημιτελικά τσάμπιονς λιγκ
2002 = προημιτελικά ουέφα(εκτός απο το 1971, στα υπόλοιπα 'ήμουν κι εγώ εκεί' )
Ξέρω, ξέρω... κάθε 10 χρόνια, έχεις όμως εσύ να επιδείξεις κάτι καλύτερο... όχι τίποτε άλλο, αλλά επειδή λες ότι σε πρήζουμε τσάμπα... πόσα χρόνια θες για να ισοφαρίσεις τα παραπάνω;
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
:slap:
Πραγματικα μπορω να σου γραψω 10 post και αν σου αποδειξω ποσο 'απομακρυσμενος' ειναι ο Παναθηναικος Ευρωπαικα και ποσα φαουλ εκανες στο παραπανω post σου αλλα πραγματικα δεν εχει κανενα νοημα γιατι δε σε νοιαζει η αληθεια, αλλα σε νοιαζει να αποδειξεις ντε και καλα οτι ο Ολμυπιακος ειναι ο υπεργαματος της υποθεσης.
Θα σου κανω μονο μια ερωτηση, δειγμα των αμετρητων μαργαριταριων σου:...Στους 8(δεν υπήρχαν καν 16!!!) περάσατε την παντελώς άγνωστη λέγκια...Μια ζωή μέτριος είσαι...
Εσυ οταν εφτασες στους 8, ποιον απεκλεισες;
Εγω ναι ειμαι μετριος. Εσυ εισαι αθλιος. Αρα ειμαι καλυτερος απο σενα.Αμα επιμενεις εχω να σχολιασω και αλλα...
Εγώ με το post μου ήθελα να δείξω οτι στην ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια είστε πολύ λίγο καλύτεροι και όχι όπως το παρουσιάζετε οτι είστε μακράν καλύτεροι...Άλλωστε και οι δύο ξέρουμε οτι με τα budget των ελληνικών ομάδων και με τη σύγχρονη μορφή του C.L είναι αδύνατο να διακριθούμε...
Τα γκόλ για το φίλο coupea είναι
Ολυμπιακός 83υπέρ 121 κατά = -38
Παο 64υπέρ 81 κατά = -17Δε νομίζω οτι είναι τόσο φοβερή η διαφορά όσο μας τα πρήζατε τόσα χρόνια...
Εγω παντος οταν καθομουν να δω Ολυμπιακο στην Ευρωπη ως Ελληνας και μονο αυτην την διαφορα την καταλαβα κλεινοντας την τηλεοραση.Απογοητευση φιλε μου και 0 τακτικη και συλλογισμο με τοση υπερηφανια που αντιμετωπισατε την Λυβερπουλ θυμαμαι στην Αγγλια λες και παιζατε με τον Ιωνικο (δικη σας ομαδα) παιζοντας φουλ επιθεση στο πρωτο (δηλ πηγατε μηπως για διπλο?) και στο δεκαλεπτο φαγατε και τρια γκολακια παραδωμενοι τελειως.Αφου η ομαδα τα εδωσε ολα για την νικη!!!,,,
Υπαρχει διαφορα σε ολη την εικονα των δυο ομαδων .Μην γελιομαστε!!! Για Ευρωπη μιλω παντα!!
Η Ευρωπη δεν ειναι Ελλαδα. -
Shame on you Migf1 που τα βάζεις με τον PG220.
O PG220 μόλις πέρσυ έκανε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στον θεσμό, τον οποίο τιμάει δια της παρουσίας του μια ντουζίνα χρόνια τώρα. Τί περιμένεις να σου πει;
Είπαμε να τους πειράζουμε, αλλά και η καζούρα έχει τα όρια της. Αμαρτία είναι.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα....
http://de.youtube.com/watch?v=b0L48RGS-5I' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blankΕγω μια ξεγυρισμενη 3αρα βλεπω... Τελοσπαντων, βαριεμαι να ψαχνω βιντεακια της ομαδας θα δουμε κατι προσφατο προσφατο να μας φρεσκαρει τη μνημη
http://www.youtube.com/watch?v=NFe_rNJ1 ... re=related' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
(ειδικα το ματς με τη Ρεαλ, στο 1-2 πρεπει να ξεροκαταπιανε πολλα ατομα )PG, έχεις ως γαύρος (η οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα) να επιδείξεις κάτι καλύτερο συνολικά από τα παρακάτω;
1971 = τελικός πρωταθλητριών
1985 = ημιτελικά πρωταθλητριών
1996 = προημιτελικά τσάμπιονς λιγκ
2001 = προημιτελικά τσάμπιονς λιγκ
2002 = προημιτελικά ουέφα(εκτός απο το 1971, στα υπόλοιπα 'ήμουν κι εγώ εκεί'
Ξέρω, ξέρω... κάθε 10 χρόνια, έχεις όμως εσύ να επιδείξεις κάτι καλύτερο... όχι τίποτε άλλο, αλλά επειδή λες ότι σε πρήζουμε τσάμπα... πόσα χρόνια θες για να ισοφαρίσεις τα παραπάνω;
Καλα δεν παιζονται μερικοι Τελικα και με βαση αυτα που λες κουπα πηρες?
Για το '71, ναι βεβαια θυμαμαι τι σοι διοργανωση ητανε που πεφτανε κατι ξεγυρισμενες 16αρες και 14αρες σε κατι ανυπαρκτες κυπριακες ομαδες (δεν θυμαμαι και πως τη λεγανε γμτ), μιλαμε για τετοιο επιπεδο θεσμου. Για την αλλη κλασσικη δικαιολογια στο πως περασες τελικο δεν αναφερομαι, δεν ειμαι απο αυτα τα ατομα
Παρομοιως και για το '85, οπου η ομαδα που νικησατε για να πατε ημιτελικα (εκει δλδ που ηρθε η σφαλιαρα της 5αρας απο τη Liverpool), ηταν η σουπερ ομαδα Γκοτεμποργκ που νικησε με 17-0 (uber σκορ) μια ανυπαρκτη ομαδιτσα του Λουξεμβουργου (οποιος τη θυμαται και αυτη επισης ας μας την πει) Ναι, ειναι αληθεια παιζοταν τρελη μπαλα τοτε, φοβερο το επιπεδο του Ευρωπαικου ποδοσφαιρου...
Και παμε μετα στο '96 οπου περνατε μεν απο τον ομιλο, και πεφτετε με τη Λεγκια η οποια ειχε περασει με το ζορι με 3 ηττες Ε, μετα στους 4 εγινε το προφανες (μου αρεσε το γκολ του βαζεχα ομως ) Η μηπως το 2001 που περασατε απο τους ομιλους με 1 βαθμο λιγοτερο απο εμας και μετα τερματισατε τελευταιοι... Αλλα για να δειτε τι καλο παιδι που ειμαι θα αναγνωρισω την πορεια του 2002
Τελοσπαντων, ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι αυτες οι συζητησεις ειναι ανευ ουσιας, μιας και προσωπικα πιστευω οτι με απλες εκλαμψεις δεν παει κανεις πουθενα. Αυτο που εχει σημασια ειναι να παραμενεις σταθερος σε κατι. Μπορει πχ καθε χρονο ο βαζελος και η ομαδα μου να περνανε defacto απο τους ομιλους στους 16? Εγω δεν μιλησα για την μεγαλη κουπα (που αντικειμενικα ολες οι ομαδες αυτο στοχευουν οταν πανε champions) απλα κατι το σταθερο. Καθε χρονο εχουμε και αμφιβαλουμε για το αν θα περασουμε ή οχι, για ευνοικες κληρωσεις και διαφορα αλλα συναφι. Μια του υψους μια του βαθους δλδ...
Οσο για τη συγκριση συλλογων, πρωτα συγκρινεσαι με τις ομαδες της χωρας σου (οπως γινεται παντου) και μετα με ομαδες του εξωτερικου. Και η καθεαυτου συγκριση γινεται με βαση των τιτλων που εχεις ειτε τοπικους ειτε διεθνεις και οχι με πορειες ημαρτον δλδ...Και ο ερυθρος αστερας uber πορεια εκανε το '71 γι αυτο και ειναι uber ομαδα
Way off topic ολο αυτο και τα υπολοπα που ειπωθηκαν βεβαια, εδω ειναι τοπικ για superleague και κυπελλο γι αυτο μας επαναφερω:
http://www.youtube.com/watch?v=i8cEuACO ... re=related' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
http://www.youtube.com/watch?v=5Y64-4aF ... re=related' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
http://www.youtube.com/watch?v=6QfUuk5o ... re=related' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
http://www.youtube.com/watch?v=gSTqkoNx ... re=related' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blankΓια να μην ξεχνιομαστε
-
Τα χρόνια που το επίπεδο των θεσμών στους οποίες έκανε τις πορείες ο βάζελος ήταν τα χάλια που μας γράφεις παραπάνω εσύ που ακριβώς ήσουν 007 και τι ακριβώς έκανες;
Ξέχασα, επίπεδο είχαν οι θεσμοί μόνο όταν συμμετείχε ο γάβρος -
Χαρη,ειπαμε,εδω ειναι σουπερλιγκ.Θα μιλαμε για την σουπερλιγκ και το κυπελλο ΜΟΝΟ. Εδω λοιπον που γραφεις εισαι οφφ τοπικ. Και για να τελειωνουμε ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ το λες ΜΟΝΟ στα μεταξυ μας παιχνιδια ή το πολυ πολυ στην ιδια εγχωρια διοργανωση.Εκει λοιπον και στα δυο εισαι waayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy πιο πισω ειτε το θες ειτε οχι και στον πρωτο απλα θα φερεσαι με σεβασμο και ταπεινοτητα.μην ξεχνας οι εχω σχεδον τα διπλασια πρωταθληματα απο σενα οποτε καθε συγκριση ειναι αναξια λογου.Ευχαριστω και ΑΛΑΤΙ.
-
-
[edit] Krusenstern
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να γράφεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι την παρατήρηση του moderator ή να ποστάρεις λινκ από το zoo.gr εδώ μέσα. Όπως και να 'χει... -
Ρε το παλτο τον ντιογκο.... ακους εκει να τον θελει 23 εκατομμυρια η τσελσυ...τστστστστστστστ...παλτουδια στυλ σιμαο,βυντρα,σαριεγκι,σουζα και μουν ενα πραμα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε το παλτο τον ντιογκο.... ακους εκει να τον θελει 23 εκατομμυρια η τσελσυ...τστστστστστστστ...παλτουδια στυλ σιμαο,βυντρα,σαριεγκι,σουζα και μουν ενα πραμα...Χαχαχα καλόόόόό
Ευτυχώς που είναι μαλάκες εκεί στην Αγγλία και δεν βρίσκουν ταλέντα.... Ε βέβαια, τι scouting να έχει η τσέλσυ μπροστά στον gayβρο
χαχαχα
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ρε το παλτο τον ντιογκο.... ακους εκει να τον θελει 23 εκατομμυρια η τσελσυ...τστστστστστστστ...παλτουδια στυλ σιμαο,βυντρα,σαριεγκι,σουζα και μουν ενα πραμα...
Χαχαχα καλόόόόό
Ευτυχώς που είναι μαλάκες εκεί στην Αγγλία και δεν βρίσκουν ταλέντα.... Ε βέβαια, τι scouting να έχει η τσέλσυ μπροστά στον gayβρο
χαχαχα
CHELSEA are lining up a mid-season raid for Brazilian strike prodigy Diogo.
http://www.dailystar.co.uk/football/vie ... for-Diogo/ -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε το παλτο τον ντιογκο.... ακους εκει να τον θελει 23 εκατομμυρια η τσελσυ...τστστστστστστστ...παλτουδια στυλ σιμαο,βυντρα,σαριεγκι,σουζα και μουν ενα πραμα...Eίδες πόσο κοστίζει ένα γκολ σε φιλικό αγώνα εις βάρος του Ιωνικού; Χρυσάφι. Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου.
Φαντάσου να βάλει και κανένα γκολ στον Ολυμπιακό Ξάνθης το σκ τί έχει να γίνει. Άκουσα ότι η Μπαρτσελόνα θα καταθέσει πρόταση άνω των 75 μυρίων.23 λίγα δεν είναι όμως;
Εκείνος ο μαστίγιος 30 δεν είχε κοστίσει στην αει σαχτάρ; -
Ο χρήστης skous έγραψε:
Χαχαχα καλόόόόό
χαχαχα
Ευτυχως που ξερεις απο μπαλα.Παρε και κανα κουτακι μεντος γιατι...καλυτερα να μασας παρα να μιλας...
GTI_
Δεν εχει καμια σχεση το παιχνιδι με τον ιωνικο η με τον παναθηναϊκο (ιδιες ποσοτητες,ιδια γκολ) απλα 1)ο φιλιπε τον βλεπει χρονια τωρα και δεν μπορουσε να παρει ρισκο να φερει στην τσελσυ βραζιλιανο 21 ετων που βγαινει πρωτη φορα απ τα συνορα, 2)δεν μπορει ακομα να βγαλει καρτα εργασιας αλλα με τα καταλληλα μεσα κι εφοσον δειξει καλα στοιχεια και στη συνεχεια τη βγαζει. Αυτα τα ολιγα.Κατι ακουστηκε οτι η τσελσυ λεει θελει τον σιλβα για 54 εκατομμυρια..... ψαχνει για παλτα τωρα που χειμωνιαζει.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Χαχαχα καλόόόόό
χαχαχα
Tι σχέση εχει αυτό ; Και ο Τουρέ από εδώ πήγε στην Γαλλία και μετά στην Μπάρτσα. Εάν ο παίκτης δεν ανδρωθεί σε πραγματικά μεγάλο πρωτάθλημα σαν το Αγγλικό ή το Ισπανικό πρέπει να παίξει σε πραγματικά μεγάλη ομάδα ( Ολυμπιακός ) πριν ανοίξει τα φτερά του.
Eίδες πόσο κοστίζει ένα γκολ σε φιλικό αγώνα εις βάρος του Ιωνικού; Χρυσάφι. Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου.
Φαντάσου να βάλει και κανένα γκολ στον Ολυμπιακό Ξάνθης το σκ τί έχει να γίνει. Άκουσα ότι η Μπαρτσελόνα θα καταθέσει πρόταση άνω των 75 μυρίων.23 λίγα δεν είναι όμως;
Εκείνος ο μαστίγιος 30 δεν είχε κοστίσει στην αει σαχτάρ;30 θα είναι η τιμή εκκίνησης....Σαν να μου φαίνεται ότι βγάζετε εμπάθεια όμως...
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
30 θα είναι η τιμή εκκίνησης....Σαν να μου φαίνεται ότι βγάζετε εμπάθεια όμως...
Μα τι λες τώρε ρε φίλε Γιώργο?
Aυτό απλώς αποκλείεται από oπαδούς της υπερομάδας της Ευρώπης που την προσκυνούν οι Μπαρτσελόνες και οι Λιβερπουλες (οι ποιες??? ) και της ιστορικότερης ομάδας της Ελλάδας που εφεύρε τη στρογγυλή μπάλα και το αράουτ πρώτη!
Προσκυνάτε λέμε άπιστοιιιιιιιιι!
Μιλάνε τώρα και οι κάφροι-βάρβαροι γάβροι για ποδόσφαιρο.... αν δεν ήταν ο βάζελος ακόμα θα παιζόταν μπάλα στα χωράφια ρεεεεε!
ΟΥΓΚ! -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
30 θα είναι η τιμή εκκίνησης....Σαν να μου φαίνεται ότι βγάζετε εμπάθεια όμως...
Μα τι λες τώρε ρε φίλε Γιώργο?
Aυτό απλώς αποκλείεται από oπαδούς της υπερομάδας της Ευρώπης που την προσκυνούν οι Μπαρτσελόνες και οι Λιβερπουλες (οι ποιες??? ) και της ιστορικότερης ομάδας της Ελλάδας που εφεύρε τη στρογγυλή μπάλα και το αράουτ πρώτη!
Προσκυνάτε λέμε άπιστοιιιιιιιιι!
Μιλάνε τώρα και οι κάφροι-βάρβαροι γάβροι για ποδόσφαιρο.... αν δεν ήταν ο βάζελος ακόμα θα παιζόταν μπάλα στα χωράφια ρεεεεε!
ΟΥΓΚ!Σωστό και αυτό....
Άλλωστε η Λεωφόρος με λεφτά του ΠΑΟ ( χα - χα - χα ) έβαλε πρώτη χόρτο....Όχι επειδή έπαιζε εκεί η Εθνική και πλήρωσε το κράτος το χορτάρι και την συντήρηση. Ο ΠΑΟ πρωτοπορεί. Άλλωστε έχει πωλήσει παίκτες με τεράστια καριέρα στο εξωτερικό που ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι στις ομάδες τους ( βλ. Καραγκούνη ). Τι να μας πει τώρα ένας Τουρέ , ένας Νταμπίζας , ένας Γιαννακόπουλος ή ακόμη και ένας ταπεινός Κατσουράνης....
-
Ρε αφήστε τους στην πλάνη τους και στις 4αρες τους...
ΑΙΩΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΙ .-
Αλήθεια, κανένας βάζελος να δώσει προγνωστικά για το πρωτο μεταξύ μας ματς φέτος?
Δεν θυμάμαι ΚΑΝ που παίζουμε, αλλά 2-3 γκολάκια βλέπω για πλάκα να τα ρίχνει ο Θρυλος..
-
Έτσι, έτσι... αυτοχαριεντιστείτε μεταξύ σας, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Άλλωστε μόνοι σας τα λέτε μόνοι σας τα ακούτε
Εμείς πόσες σελίδες έπρεπε να γεμίσουμε στο φόρουμ που θέλουν τον Νίνη μισή ντουζίνα πρωτοκλασσάτες ομάδες της Ευρώπης;ΥΓ. Μην τον δώσετε τον Ντιόγκο, έτσι κι αλλιώς άκουσα πως δεν γουστάρει να πάει στην... Τσελσούλα, αφού ο γάβρος είναι μακράν ανώτερη και πραγματικά μεγάλη ομάδα. Τον πήρε τηλεφωνο κι ο Φέργκιουσον και του είπε να μείνει, γιατί είτε παίξει στη Τσέλσι είτε στον Ολυμπιακό το ίδιο είναι
-
Για πες μία πρόταση που ήρθε για τον Νίνη....Με πραγματικά λεφτά , όχι της Μονόπολης...
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009