-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aν είσαι σε καφέ, όπως ήμουν εγώ όταν σερβιτόρα θαμπωμένη από τα κάλλη μου άδειασε έναν δίσκο με καμιά 20αρια νερά στο T68i μου, αφού βγάλεις την μπαταρία και πάρεις το τηλέφωνό της ώστε να σε 'αποζημιώσει', πας στην τουαλέτα και το βάζεις κάτω από τον στεγνωτήρα.είναι λίγο ύποπτο μόλις πάρεις το τηλ της να τρέξεις στην τουαλέτα
-
Αν σε ακολουθήσει, καθόλου. Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται.
-
Γίνεται με καλώδιο usb να μεταφερθούν τηλέφωνα (επαφές) από σώνει Έριξον Τ650i σε υπολογιστή;
Κατέβασα το σόφτγουεαρ από το σιντι, αλλά το μόνο που εμφανίζει προς διαχείριση και αποστολή είναι βίντεο, φωτος και ρίνγκτοουνς...Κάνω τπτ λάθος ή δεν υπάρχει δυνατότητα να μεταφέρω τις επαφές;
-
Kατέβασε το myphonexplorer. Μεταφέρεις τα πάντα.
-
σ'ευχαριστώ!
-
Τπτ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πώς πάει το slide του 65 ρε; Το δικό μου χαλάρωσε σχετικά εύκολα.Από τη δεξιά μεριά, το κενό μεταξύ πάνω και κάτω μέρους ήταν μεγαλύτερο και κουνούσε λίγο.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πώς πάει το slide του 65 ρε; Το δικό μου χαλάρωσε σχετικά εύκολα.
Από τη δεξιά μεριά, το κενό μεταξύ πάνω και κάτω μέρους ήταν μεγαλύτερο και κουνούσε λίγο.
Τι έπαθες μωρή γριά;
-
Τα ίδια και χειρότερα.
Μου μιλάς άσχημα όμως.
Edit: να τα ζευγαρώσουμε, στο δικό μου το κενό είναι μεγαλύτερο στην αριστερή πλευρά!
-
clamshell κινητό για ψιλο-σκληρή χρήση (βασικά αρκεί να είναι ποιοτικό), με καλή μπαταρία, bt και radio τι έχουμε;;
πρώην χρήστης moto V3i και Z710
Α, και όχι πολύ ακριβό (μέχρι 200€ ας πούμε) για να μην το λυπόμαστε
-
Τα ίδια και χειρότερα.Εμ, είχα προειδοποιήσει εγώ. Έχει ΚΑΙ λειτουργικό προβλημα; Το δικό μου όχι.
Μου μιλάς άσχημα όμως.
Edit: να τα ζευγαρώσουμε, στο δικό μου το κενό είναι μεγαλύτερο στην αριστερή πλευρά!
To δικό μου έχει καφέ (βαρύ-γλυκό) στην πλακέτα
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
clamshell κινητό για ψιλο-σκληρή χρήση (βασικά αρκεί να είναι ποιοτικό), με καλή μπαταρία, bt και radio τι έχουμε;;πρώην χρήστης moto V3i και Z710
Α, και όχι πολύ ακριβό (μέχρι 200€ ας πούμε) για να μην το λυπόμαστε
moto U9?
νομιζω εχει κα μεταλλικο φινιρισμα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τα ίδια και χειρότερα.
Εμ, είχα προειδοποιήσει εγώ. Έχει ΚΑΙ λειτουργικό προβλημα; Το δικό μου όχι.
Αν εξαιρέσεις 1-2 κολλήματα όταν συνδέεται με το BT του Leon ενώ μιλάω ήδη, όχι. Μου φαίνεται αργότερο από το Ε60 πάντως.
Με βλέπω να παίρνω ένα 6300i (το είδες? όμορφο είναι, έχει και WiFi), κι ας μην είναι Symbian.
-
Τα ίδια και χειρότερα.
Εμ, είχα προειδοποιήσει εγώ. Έχει ΚΑΙ λειτουργικό προβλημα; Το δικό μου όχι.
Αν εξαιρέσεις 1-2 κολλήματα όταν συνδέεται με το BT του Leon ενώ μιλάω ήδη, όχι. Μου φαίνεται αργότερο από το Ε60 πάντως.
Με βλέπω να παίρνω ένα 6300i (το είδες? όμορφο είναι, έχει και WiFi), κι ας μην είναι Symbian.
Πάρε ένα Ε51 χριστιανέ μου
Αφού έτσι κι αλλιώς με ΒΤ μιλάς. Προβλήματα μηδέν, κατασκευή-κτήνος, και σαφώς ταχύτερο του 65. Και φθηνό -
Για του χρόνου τον Ιούνιο* λέμε τώρα? Εχουμε ακόμα ουουου.
*μόνο με επιδότηση παίρνω νέες συσκευές.
Εξάλλου έχω ακόμη το Ε60, ΚΑΙ το 6300 του πατέρα μου (έμεινε σε μένα τώρα).
-
το 6300 είναι καταπληκτικό κινητό αλλά με επιεικώς άθλια μπαταρία
το Ε51 ακούγεται πολύ καλύτερα -
Β@σιλη , z770 ? Καλο φαινεται ..
-
ξερουμε τι λεει το iPhone απο αποψη μπαταριας? ποσο κραταει αν εχεις ενεργοποιημενο bt και τετοια?
επισης με υποστηριξη ελληνικων τι γινεται?
ενδιαφερεται ο 'μπαρπας'
επαιξα λιγο μαζι του και μου αρεσε.. -
Ελληνικά λένε ότι θα χει στην 2.1, που μάλλον θα κυκλοφορήσει σήμερα. Βέβαια, είναι φήμη προς το παρόν.
-
αμα μαθεις, θα το εκτιμουσα να με ενημερωνες!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]