Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    MADE IN ENGLAND
    1. Home
    2. Κλασικά και Ιστορικά Μοντέλα
    3. MADE IN ENGLAND
    • 1
    • 2
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 44
    • 45
    • 17 / 45
    Κλασικά και Ιστορικά Μοντέλα
    90
    887
    5034
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • N
      niga last edited by

Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
      Δηλώνω συμπαράσταση στον Apr. Δεν διακρίνω ελιτισμό αλλά ρεαλισμό, κάποια πράγματα τα κάνουμε για εμάς, οπότε δεν εχει και τόση σημασία η αξία που τους αποδίδουν οι άλλοι. Εχουμε όλοι ενα κοινό πάθος που αναδεικνύεται μέσα από τα βιώματα μας, που μας οδηγούν και στην επιλογή των οχημάτων μας, από εκεί και πέρα, η επιλογή αυτή ειναι καθαρά προσωπική υπόθεση, και πιστεύω πως οφείλουμε να γνωρίζουμε και τα συν και τα πλήν της.

Δεν είναι ελιτισμός το να αποδεχόμαστε συζητήσεις μόνο για τα λίγα αυτοκίνητα - πρωταγωνιστές των αγώνων και να ειρωνευόμαστε οποιονδήποτε τολμάει να πει μια κουβέντα για τον 'τενεκέ' του; Σαφώς τα αυτοκίνητά μας είναι προσωπική μας υπόθεση, αλλά αν είναι τόσο πολύ προσωπική ας μην το λέμε σε κανένα τότε και να μην ξαναγράψουμε τίποτε στο φόρουμ εκτός από θαυμαστικά για όσα supercars έχουν την έγκριση του αρχηγού.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • D
        d-jet last edited by

Ο χρήστης P6B έγραψε:
        Αν υπάρχουν λοιπόν συνφορουμίστες στους οποίους προσβάλεται η αισθητική τους από τη συμμετοχή μου σε αυτό το forum, ειλικρινά δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα να αποχωρήσω, για να βρείτε κι εσείς ξανά την υγειά σας..

Ο APR έχει απλώς το θάρρος της γνώμης του.
        (και γενικά μη φοβάσαι τον άνθρωπο που λειτουργεί έτσι)

Χωρίς καμμία διάθεση να σε 'συμβουλέψω' (μιας και είσαι πολύ πιο έμπειρος από εμένα), πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά γιατί ξεκινάς αυτή την ενασχόληση προτού κάνεις την αρχή. Αν περίμενες την καταξίωση ή το θαυμασμό των άλλων λόγω της δουλειάς σου στο αυτοκίνητο, τότε λυπάμαι έχασες, βρίσκεσαι σε λάθος χώρα και έκανες τις χειρότερες επιλογές όσο αφορά τη βάση. Αν πάλι ξεκίνησες επειδή θέλεις να περάσεις καλά και δε σου καίγεται καρφί για το τι πιστεύει ο καθένας δεν μπορεί να έχεις τέτοιους προβληματισμούς, φίλτατε.
        Έχει περάσει προ πολλού η εποχή των πατρικίων στο άθλημα, τότε που τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα και έχουμε περάσει σε σύστημα πολλών ταχυτήτων έκτοτε...οι ρόλοι εξακολουθούν να είναι διακριτοί στο έμπειρο μάτι αλλά όλοι είναι χρήσιμοι, βλέπεις! Διαλέγεις και παίρνεις, λοιπόν!

• A
          apr last edited by

Ο χρήστης P6B έγραψε:
          [
          Καλώς ή κακώς δεν είχαμε όλοι την τύχη να συνδέσουμε τη ζωή μας με 'διαμάντια', αλλά κάποιοι από μας αρκούνται στην κατοχή, ανακατασκευή και συντήρηση 'τενεκέδων με ρόδες'.

ΩΡΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ , ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ..

Δεν έχω κανένα απολύτως (μα κανένα!) πρόβλημα με τη γνώμη των άλλων για τις επιλογές μου, ούτε και προσπαθώ εναγωνίως να βάλω τα 'τραμπάκουλα' (κατά τη γνώμη σας) που κατέχω στην καρδιά σας. Αν είχα τέτοιου είδους ανησυχίες να είστε βέβαιος ότι θα είχα διαλέξει πολύ πιο πιασάρικα μοντέλα (ξέρουμε όλοι πια είναι αυτά ) για να ασχοληθώ μαζί τους.
          ΕΔΩ Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ....

Βέβαια εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω βάσει ποιών αντικειμενικών κριτηρίων (προσοχή, όχι λόγω προσωπικών προτιμήσεων) ένα Daufine για παράδειγμα θα μπορούσε να είναι 'διαμάντι' και ένα Austin 1100 'τενεκές'. Αλλά δέχομαι ότι δεν μπορώ να τα γνωρίζω όλα.
          ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΜΕ ... ΟΥΤΕ ΕΝΑ DAUPHINE , ΟΥΤΕ ΕΝΑ ALEGRO OYTE MIA CORTINA ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ .
          ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Ο ΚΑΒΑΦΗΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΙΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ DAUPHINE ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΩ ΣΤΑ < ΚΛΑΣΙΚΑ > ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ , ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ , ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΕ 4 ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ ΤΟ 63 ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΤΟ 58 ! .

Προτείνω λοιπόν να γίνει μια λίστα, με ποιά μοντέλα είναι θεμιτό κάποιος να συμετέχει εδώ μέσα ώστε να μην γίνεται κουραστικός.
          ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΓΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ Η ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ , ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΕ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ .

Εγώ λοιπόν έχω την 'ατυχία' να έχω στην κατοχή μου ένα Austin 1100 και ένα Rover 2000.
          Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ....? ΠΑΡΤΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ... .

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

• Y
            yiannis2002 last edited by

Ο χρήστης NIGA έγραψε:

Δηλώνω συμπαράσταση στον Apr. Δεν διακρίνω ελιτισμό αλλά ρεαλισμό, κάποια πράγματα τα κάνουμε για εμάς, οπότε δεν εχει και τόση σημασία η αξία που τους αποδίδουν οι άλλοι. Εχουμε όλοι ενα κοινό πάθος που αναδεικνύεται μέσα από τα βιώματα μας, που μας οδηγούν και στην επιλογή των οχημάτων μας, από εκεί και πέρα, η επιλογή αυτή ειναι καθαρά προσωπική υπόθεση, και πιστεύω πως οφείλουμε να γνωρίζουμε και τα συν και τα πλήν της.

Δεν είναι ελιτισμός το να αποδεχόμαστε συζητήσεις μόνο για τα λίγα αυτοκίνητα - πρωταγωνιστές των αγώνων και να ειρωνευόμαστε οποιονδήποτε τολμάει να πει μια κουβέντα για τον 'τενεκέ' του; Σαφώς τα αυτοκίνητά μας είναι προσωπική μας υπόθεση, αλλά αν είναι τόσο πολύ προσωπική ας μην το λέμε σε κανένα τότε και να μην ξαναγράψουμε τίποτε στο φόρουμ εκτός από θαυμαστικά για όσα supercars έχουν την έγκριση του αρχηγού.

Δεν μίλησα για απαγόρευση ή για απαξίωση συζητήσεων , απλά μίλησα για συνειδητοποίηση της επιλογής και της αξίας του αυτοκινήτου σε σχέση, αν είναι δόκιμος ο όρος, με την εξέλιξη της αυτοκίνησης την εποχή εκείνη.
            Από εκεί και πέρα, επειδή και τα δικά μου αυτοκίνητα έχουνε τύχει απαξιωτικών σχολίων και συμπεριφορών, και τα ίδια θα συνέβαιναν αν ήταν ti ή tii, σε πληροφορώ πως δεν με απασχολεί καθόλου, και πως θα συνεχίσω να γράφω γι αυτά, γιατί αυτά έχω για τους δικους μου λόγους. Και ναι μεν δέχομαι όλα τα σχόλια, αλλά δεν με επηρεάζουν και τόσο. Δεν θίγομαι αν μου πείς πχ ότι το 1602 εχει απαράδεκτο κράτημα ή ότι ειναι σκοτώστρα. Μπορεί να είναι η άποψη σου, so simple, μερικά πράγματα ας τα παίρνουμε όπως λέγονται, ελαφριά.

• N
              niga last edited by

Allegro con vivace Vanden Plas για τον APR μας:

• A
                apr last edited by

ναι ναι , δεν την μπορουσα με τιποτα την τουρτα με μουρα .... οταν μπηκε ομως η σαντιγυ την πατωσα

Γεια σου Niga

• K
                  kp61 last edited by

Ο χρήστης NIGA έγραψε:
                  Allegro con vivace Vanden Plas για τον APR μας:

OOOOOOOOOOOOOLE!!!!!

• N
                    niga last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:
                    ....και στην περιπτωση των Αγγλικων κατασκευων μπορω να πω οτι ξεχωριζω τους μεγαλοκατασκευαστες και τα επιτελεια τους με συλλογη κρετινων στα κεντρα αποφασεων τους , και τις αρλουμπες που κατα καιρους εκτοξευαν στον τυπο ......

Λίγα λόγια για τους Άγγλους! Aυτός ο ευφυής λαός κατάφερε να τετραγωνίσει τον κύκλο!

• S
                      stoukerman last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:

[ Εγώ λοιπόν έχω την 'ατυχία' να έχω στην κατοχή μου ένα Austin 1100 και ένα Rover 2000.
                      Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ....? ΠΑΡΤΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ... .

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

μεγαλα κεφια ο ΑΠΡ

• P
                        p6b last edited by

Ο χρήστης D-Jet έγραψε:

Και πολύ καλά κάνει! Γιατί είναι κακό όμως να έχουν και άλλοι άποψη εδώ μέσα;
                        Όσο για τις υπόλοιπες αναφορές σου μάλλον είναι εκτός θέματος φίλε μου...

• P
                          p6b last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΜΕ ... ΟΥΤΕ ΕΝΑ DAUPHINE , ΟΥΤΕ ΕΝΑ ALEGRO OYTE MIA CORTINA ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ .
                          ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Ο ΚΑΒΑΦΗΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΙΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ DAUPHINE ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΩ ΣΤΑ < ΚΛΑΣΙΚΑ > ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ , ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ , ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΕ 4 ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ ΤΟ 63 ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΤΟ 58 ! .

Φίλτατε στο σημείο αυτό με απογοητεύσατε σφόδρα. Περίμενα από σας να υπερασπιστείτε με ζήλο το αυτοκίνητο που σε ανύποπτο χρόνο έχετε δηλώσει πως αποτελεί την πρώτη επιλογή σας σε regularite, και αντ' αυτού το χαρακτηρίζετε 'κουβά' και το χειρότερο απ' όλα το εξομοιώνετε με το Allegro και το Cortina (όχι τη Lotus Cortina φαντάζομαι...). Γιατί όμως; Χάθηκαν τα 'διαμάντια' να κάνετε τα regularite σας με αξιοπρέπεια;

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΓΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ Η ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ , ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΕ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ .

Επί της ουσίας δεν διαφωνώ, αλλά δε νομίζω ότι οι μέχρι τώρα αναφορές μου εδώ μέσα ενείχαν κάποιο βαθμό υπερβολής, ούτε αφιερώθηκα στην εκθείαση αρετών κάποιου μοντέλου. Το μόνο υπερβολικό που βρίσκω σε αυτή την ιστορία είναι οι αντιδράσεις σας και σαφώς όχι το δικαίωμά σας να εκφέρετε ελεύθερα τις απόψεις σας. Αλλά ακριβώς τα ίδια δικαιώματα θα πρέπει να αναγνωρίσετε και σε 'μενα. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης ενός forum άλλωστε. Αν περιμένετε λοιπόν από μέρους μου να σιωπήσω, λυπάμαι, αλλά δεν θα συμμορφωθώ προς τας υποδείξεις. Όποτε κρίνω σκόπιμο, θα αναφέρομαι σε κάποιο μοντέλο που πιθανόν να μην είναι της αρεσκείας σας. Αν αυτό σας είναι ανυπόφορο έχετε το δικαίωμα (και με τις ευλογίες μου...) τόσο εσείς όσο και άλλοι 'ευαίσθητοι' θιασώτες σας να με δηλώσετε ως 'εχθρό' από τον πίνακα ελέγχου μέλους, και αυτοστιγμεί να σταματήσω να σας εκνευρίζω. Θα μπορείτε λοιπόν από τούδε και στο εξής να ζήσετε ανενόχλητοι εσείς και η παρέα σας σε ένα παραμυθένιο, διαμαντένιο και μαργαριταρένιο κόσμο όπου δεν θα υπάρχουν παρά μόνο πισωμήχανα Ρενώ, 'καθαρόαιμα' που έχουν τουλάχιστον μία νίκη σε αγώνες του ΠΠΡ στο ενεργητικό τους, και εξωτικά ιταλικά που παραπέμπουν στις καμπύλες της Αφροδίτης του Μποτιτσέλι.
                          Αυτό όμως που σας προτείνω ολόψυχα είναι να χρησιμοποιήσετε (καλοπροαίρετα πάντα!) το χιούμορ που έχετε αποδείξει πως διαθέτετε και να αφήνετε και 'αιρετικές' απόψεις να ανθίζουν.

Σταματώ εδώ για να μην χάσει ο KP61 και δεύτερη μέρα από την δουλειά του παρακολουθώντας με κομμένη την ανάσα τη διένεξη, και ούτε βέβαια να καταντήσει αλκοολικός από το ουίσκι που έχει καταναλώσει...

• K
                            kp61 last edited by

μαγκες κατω τα χερια απ τις κορτινα μκι γιατι ειναι απ τα αγαπημενα μου!!!!
                            δυστηχως ενα εχω βρει μεχρι τωρα και αυτο πολυ .....μα πολυ σαπιο, αλλιως.....
                            και σας απειλω οτι θα το βαλω αβαταρ ......το νου σας!!!!!

ουισκακι εχω μπολικο, μη φοβασαι πηγα μαρκετ και φορτωσα!

• D
                              d-jet last edited by

Ο χρήστης P6B έγραψε:

Εκτός θέματος είμαστε εδώ και 2 σελίδες.
                              Η άποψη που εξέθεσα (αναφορά; ) είναι προσωπική διαπίστωση και αφορά τη νοοτροπία στο χώρο ευρύτερα (και εξηγεί αρκετες από΄τις απορίες σου). Αν θεωρείς, αγαπητέ, πως δε θίγεσαι άμεσα τότε μεγειά σου με χαρά σου, είσαι πολύ τυχερός που δεν αντιλαμβανεσαι έτσι την πραγματικότητα.

Καλή συνέχεια

• A
                                apr last edited by

Αν περιμένετε λοιπόν από μέρους μου να σιωπήσω, λυπάμαι, αλλά δεν θα συμμορφωθώ προς τας υποδείξεις. Όποτε κρίνω σκόπιμο, θα αναφέρομαι σε κάποιο μοντέλο που πιθανόν να μην είναι της αρεσκείας σας.

Γιατι με στεναχωρεις αγαπητε μου p6b γραφοντας τεοια πραγματα ....... ?
                                Γιατι πιστεψες οτι ηταν προσωπικα οσα σου εγραψα και δεν μπορεις να τα δεις ... απλα μεσα σε μια γενικοτητα με χιουμορ ( ισως παραξενο ) .....
                                Αντιθετα θα μας στεναχωρουσες ολους εδω τους βαρεμενους , αν δεν συνεχιζες να γραφεις οτι τραβαει ο οργανισμος σου .

Και να ξερεις οτι ολα μπορουμε να τα αντεξουμε .... αλλα την δυσμενια του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ακομα και με την υποψια οτι στεναχωρεσαμε ενα μελος του ..... μας ειναι αδιανοητο

• P
                                  p6b last edited by

Ο χρήστης D-Jet έγραψε:

Εκτός θέματος είμαστε εδώ και 2 σελίδες.
                                  Η άποψη που εξέθεσα (αναφορά; ) είναι προσωπική διαπίστωση και αφορά τη νοοτροπία στο χώρο ευρύτερα (και εξηγεί αρκετες από΄τις απορίες σου). Αν θεωρείς, αγαπητέ, πως δε θίγεσαι άμεσα τότε μεγειά σου με χαρά σου, είσαι πολύ τυχερός που δεν αντιλαμβανεσαι έτσι την πραγματικότητα.

Καλή συνέχεια

Εεεε, αυτό προσπαθώ να πω τόσον καιρό, ότι είμαι πολυυυυυυυύ μακριά από τη επικρατούσα νοοτροπία του χώρου, γι' αυτό και οι διαπιστώσεις σου (αν και μάλλον πολύ κοντά στην πραγματικότητα) δεν με αφορούν...

• P
                                    p6b last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:

Αντιθετα θα μας στεναχωρουσες ολους εδω τους βαρεμενους , αν δεν συνεχιζες να γραφεις οτι τραβαει ο οργανισμος σου .

Καλώς. Προς στιγμήν σκέφτηκα να δοκιμάσω τα ... αντανακλαστικά της ομάδας ανεβάζοντας φωτογραφίες από την ειδική έκδοση Allegro equipe, αλλά νομίζω ότι ο φίλτατος NIGA μας κάλυψε από πλευράς Allegro για φέτος. Του χρόνου πάλι με υγεία!

• 7
                                      7pas100 last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:

ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΓΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ Η ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ,

APR, αν και γενικά συμφωνώ μέ ό,τι έγραψες, εδώ είμαι εντελώς αντίθετος. Ο καθένας κουβαλάει διάφορα 'παιδικά τραύματα' τα οποία δεν μπορεί να τα καταλάβει ο δίπλα του που δεν τα έχει ζήσει...τώρα αν κάποιος γίνεται υπερβολικός για το (πραγματικά) σούργελο το οποίο σημάδεψε τα νιάτα του, τον κατανοώ απόλυτα και γιατί να του αλλάξω τη γνώμη? Χωρίς να σημαίνει ότι θα αλλάξω την αρνητική μου άποψη για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Φίλτατε στο σημείο αυτό με απογοητεύσατε σφόδρα. Περίμενα από σας να υπερασπιστείτε με ζήλο το αυτοκίνητο που σε ανύποπτο χρόνο έχετε δηλώσει πως αποτελεί την πρώτη επιλογή σας σε regularite, και αντ' αυτού το χαρακτηρίζετε 'κουβά' και το χειρότερο απ' όλα το εξομοιώνετε με το Allegro και το Cortina (όχι τη Lotus Cortina φαντάζομαι...). Γιατί όμως; Χάθηκαν τα 'διαμάντια' να κάνετε τα regularite σας με αξιοπρέπεια;

Φίλε P6B αυτή είναι η παγίδα που πέφτουμε όλοι. Ότι υπερασπιζόμαστε το δικό μας αυτοκίνητο (λες και είναι δικό μας δημιούργημα!!). Ο κλασικός Νεοέλληνας...η επιλογή του είναι ανώτερη όλων των άλλων. Γιατί σε απογοήτευσε ο APR? Θα έπρεπε να υπερασπιστεί το Ντωφίν κάνοντας το άσπρο μαύρο?

• P
                                        p6b last edited by

Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:

APR, αν και γενικά συμφωνώ μέ ό,τι έγραψες, εδώ είμαι εντελώς αντίθετος. Ο καθένας κουβαλάει διάφορα 'παιδικά τραύματα' τα οποία δεν μπορεί να τα καταλάβει ο δίπλα του που δεν τα έχει ζήσει...τώρα αν κάποιος γίνεται υπερβολικός για το (πραγματικά) σούργελο το οποίο σημάδεψε τα νιάτα του, τον κατανοώ απόλυτα και γιατί να του αλλάξω τη γνώμη? Χωρίς να σημαίνει ότι θα αλλάξω την αρνητική μου άποψη για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Άσε, εδώ μόνο ομοιοπαθείς καταλαβαίνονται μεταξύ τους. Ή το έχεις το μικρόβιο ή δεν το έχεις. Και οι απέξω απλώς δείχνουν συγκατάβαση. Εγώ το έχω (δεν είναι προφανές;) όπως κι εσύ υποθέτω. Περαιτέρω εξηγήσεις πως και γιατί και λογικά επιχειρήματα είναι χαμένος χρόνος.

Φίλε P6B αυτή είναι η παγίδα που πέφτουμε όλοι. Ότι υπερασπιζόμαστε το δικό μας αυτοκίνητο (λες και είναι δικό μας δημιούργημα!!). Ο κλασικός Νεοέλληνας...η επιλογή του είναι ανώτερη όλων των άλλων. Γιατί σε απογοήτευσε ο APR? Θα έπρεπε να υπερασπιστεί το Ντωφίν κάνοντας το άσπρο μαύρο?

Μην σε μπερδεύει το επιτηδευμένα υπερβολικό ύφος της φράσης μου. Όχι ότι δεν συμβαίνει αυτό που λες. Αλλά εδώ μέσα... μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνια, που λένε. Σαφώς και το δικό μου είναι το καλύτερο! Μόνο για μένα όμως! Όχι για 'σενα. Και το αντίστροφο...

• M
                                          mmarkom last edited by

Έλεος όχι άλλο Allegro, Moris Marina και τα σχετικά,υποσχέθηκα ως αντάλλαγμα στο πεθερό μου να του ανακατασκευασώ το Mini.

Υ.Γ.Θα διαφωνήσω κάθετα για την έλλειψη αυτοσαρκασμού των Ιταλόφιλων.Εγώ ειδικά τη περίοδο που είχα τη Sprint ήταν από τις πιο εμπνευσμένες όσον αφορά τον αυτοσαρκασμό (και οικονομική αιμορραγία βεβαίως,βεβαίως).10 μήνες την άντεξα και μετά γύρισα στο Abarthaki μου

• 7
                                            7pas100 last edited by

Ο χρήστης P6B έγραψε:
                                            [ Σαφώς και το δικό μου είναι το καλύτερο! Μόνο για μένα όμως! Όχι για 'σενα. Και το αντίστροφο...

Τώρα τα έβαλες όλα στη θέση τους! Μακάρι όμως να σκεφτόταν όλοι έτσι.
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 19
                                            • 44
                                            • 45