-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ε ρε 17 Νοέμβρη που θέλουν... Μπαζούκα, χειροβομβίδα και μολότοφ θέλουν!!!Βρε Κωσταντίνε, όλο για το πόση 17Ν χρειάζονται τα στρουμφ μας λές ...δεν μας λές και πόσα μπατσάκια έχουν πεθάνει τόσα χρόνια απο τις επιθέσεις της 17Ν και πόσοι 'άμαχοι' γιατι κάτι μου λέει οτι είναι περισσότεροι οι άμαχοι...
έλεος όμως βρε Κωνσταντίνε, αλλοίμονο αν η τρομοκρατία είναι η λύση γι' αυτά που συμβαίνουν και θα συμβουν... -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Α, για τον Ζητά που σκοτώθηκε στην Αθήνα... Τον πιτσιρικά που πιάσανε τον φορτώσανε ΑΔΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, για να εκδικηθούν. Ο Ζητάς φόραγε μεν κράνος, αλλά ασφαλείς πληροφορίες λένε ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΜΕΝΟ.
Άρα, τι έγινε; Γλίστρησε, έπεσε και το κράνος έφυγε απ'το κεφάλι του (φυσικό κι επόμενο...), οπότε και σκοτώθηκε.
(.....) αλλα ασφαλεις πληροφοριες λενε (...)
-
Σχετικά με τον ζητά, ολα τα τηλεοπτικα καναλια, την επομενη του δυστιχηματος ΟΛΑ ανεφεραν οτι ο αστυνομικος φοραγε μεν κρανος αλλα δεν το ειχε δεμενο και ασφαλισμενο, αυτη η πληροφορια υπηρξε τωρα αν ειναι αληθεια ή οχι δεν ξερω, παντως το ειπαν ολοι, και αυτοπτες μαρτυτες.
Φυσικα και δεν θα βγαλω τον πιτσιρικα αγγελουδι, αλλα για τον θανατο του αστυνομικου δεν θεωρω οτι ευθυνεται κανεις παρα τον ιδιο τον εκλειπωντα, διοτι καλοι μου φιλοι, ο καθε αστυνομικος εχει την ευθυνη για την ασφαλεια του, πρεπει να ξερει οτι η σωματικη ακαιρεοτητα, η ακομα και η ζωη του, βρισκονται σε ΑΜΕΣΟ κυνδυνο! ο πιτσιρικας μπορει την μοιραια στοιγμη να εκανε οτι μπορουσε για να ξεφυγει, ακομα και να κλωτσησει την μηχανη του ζητα (κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι μεγαλη μουφα) ο ζητας πρεπει να εχει υπ οψη του οτι ΝΑΙ, μπορει και να πεσει απο την μηχανη του, φορα το ριμαδι το κρανος!!!!
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
αν θελαμε και εμεις οι οδηγοι να διαμαρτυρηθουμε κτλ θα μπορουσαμε να πετυχουμε πολλα
μην ξεχνατε **πως ειμαστε μια μεγαλη μαζα **και οτι το κρατος βγαζει πολλαααααααααα λεφτα απο μας....τωρα το κατα ποσο ειναι διατεθιμενος καποιος να ξεβολευτει για λγιες μερες ειναι αλλη ιστοριαΦίλε Βαγγέλη ίσως αυτό να είναι το μεγαλύτερο μας πρόβλημα. Ότι είμαστε μάζα και όχι ενεργοί πολίτες. Όσο για το τηλεχειριστήριο, μαύρο φίδι που μας έφαγε αν δρομολογηθούν τέτοιες εξελίξεις. Ίσως να αργήσουν να έρθουν και στα μέρη μας άλλα κάποτε θα έρθουν. Η απαιτούμενη τεχνολογία είναι διαθέσιμη από την πολεμική βιομηχανία και δεν χρειάζεται ούτε μόντεμ.
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Σχετικά με τον ζητά, ολα τα τηλεοπτικα καναλια, την επομενη του δυστιχηματος ΟΛΑ ανεφεραν οτι ο αστυνομικος φοραγε μεν κρανος αλλα δεν το ειχε δεμενο και ασφαλισμενο, αυτη η πληροφορια υπηρξε τωρα αν ειναι αληθεια ή οχι δεν ξερω, παντως το ειπαν ολοι, και αυτοπτες μαρτυτες.Φυσικα και δεν θα βγαλω τον πιτσιρικα αγγελουδι, αλλα για τον θανατο του αστυνομικου δεν θεωρω οτι ευθυνεται κανεις παρα τον ιδιο τον εκλειπωντα, διοτι καλοι μου φιλοι, ο καθε αστυνομικος εχει την ευθυνη για την ασφαλεια του, πρεπει να ξερει οτι η σωματικη ακαιρεοτητα, η ακομα και η ζωη του, βρισκονται σε ΑΜΕΣΟ κυνδυνο! ο πιτσιρικας μπορει την μοιραια στοιγμη να εκανε οτι μπορουσε για να ξεφυγει, ακομα και να κλωτσησει την μηχανη του ζητα (κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι μεγαλη μουφα) ο ζητας πρεπει να εχει υπ οψη του οτι ΝΑΙ, μπορει και να πεσει απο την μηχανη του, φορα το ριμαδι το κρανος!!!!
Nομιζω οτι κανεις το ιδιο 'λαθος' με τον Κωνσταντινο.Δεχεσθε απο τις ανακοινωσεις ειτε της αστυνομιας ειτε δημοσιογραφων(πηγες που για πολλους ειναι λιαν αναξιοπιστες) ο,τι σας συμφερει.
'Αληθινη' η πληροφορια οτι ειχε λυτο το κρανος,'μουφα' η κλωτσια.
Απο την στιγμη που δεν ειμαστε παροντες στο περιστατικο δεν μπορουμε να κρινουμε κανενα.Η Δικαιοσυνη ειναι η μονη αρμοδια να καταδικασει η να αθωωσει.
Εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να το συζηταμε με πολλα ΑΝ χωρις να βγαζουμε και αποφαση. -
Δεν έχω οδηγήσει ποτέ μηχανή πάνω από 10 μέτρα, οπότε μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία, τι παθαίνω εγώ αν κλωτσήσω άλλη μηχανή?
Πόσο καλός δηλαδή πρέπει να είμαι για να ΜΗΝ χάσω την ισορροπία μου ή είναι αδύνατο να μην την χάσω?Δεν υπονοώ τίποτα, απλά δηλώνω άσχετος...
-
και εγω την ιδια απορεια με τον sirgus εχω
πως γινεται να κλωτσησεις καποιον ενω κινεισται παραλληλα πανω σε δικυκλο και να μην πεσεις και εσυ????
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
και εγω την ιδια απορεια με τον sirgus εχωπως γινεται να κλωτσησεις καποιον ενω κινεισται παραλληλα πανω σε δικυκλο και να μην πεσεις και εσυ????
Eξαρταται από την ταχύτητα. Το πιο πιθανόν είναι, αφού δεν το περιμένεις, να φας τα μούτρα σου, όπως τα έφαγε και το συγκεκριμένο όργανο.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
και εγω την ιδια απορεια με τον sirgus εχωπως γινεται να κλωτσησεις καποιον ενω κινεισται παραλληλα πανω σε δικυκλο και να μην πεσεις και εσυ????
Εξαρτάται όμως και από τη μάζα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η μηχανή του αστυνομικού είναι ασύγκριτα βαρύτερη σε σχέση με το XT που οδηγούσε ο νεαρός...
Υπάρχουν πάντως μάρτυρες που τον είδαν, οπότε...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
και εγω την ιδια απορεια με τον sirgus εχω
πως γινεται να κλωτσησεις καποιον ενω κινεισται παραλληλα πανω σε δικυκλο και να μην πεσεις και εσυ????
Εξαρτάται όμως και από τη μάζα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η μηχανή του αστυνομικού είναι ασύγκριτα βαρύτερη σε σχέση με το XT που οδηγούσε ο νεαρός...
Υπάρχουν πάντως μάρτυρες που τον είδαν, οπότε...
Άρα με βάση την Φυσική θα έπρεπε να είχε πέσει ο νεαρός!!!!
Μάρτυρες σαν αυτούς που έλεγαν ότι δεν έφταιγε η γυναίκα του Σουφλιά που πέρασε το STOP επειδή είχε παρκάρει άλλος στην γωνία?
-
Έχετε δει σε συνεργείο τις μηχανές της Αστυνομίας; Αυτές δε χρειάζονται κλωτσιά για να πέσουν. Οι πιο πολλές είναι τόσο διαλυμένες (και αρχαίες) που με το παραμικρό μπορούν να τουμπάρουν ή να κοπούν στα δυο.
Τι θέλω να πω; Ότι απλούστατα δεν θεωρώ απολύτως αξιόπιστη ούτε την Αστυνομία που ισχυρίζεται ότι ο Ζητάς έφαγε την κλωτσιά κι έπεσε. Είναι πολύ βολική εξήγηση άλλωστε και τους γλιτώνει από το να παραδεχθούν ότι τους Ζητάδες τους έχουν σε δίτροχα φέρετρα που περιμένουν να διαλυθούν από στιγμή σε στιγμή.
Αλλά και να του την έδωσε όντως ο μικρός την κλωτσιά, τι τον πείραζε τον Ζητά να έχει ασφαλισμένο το κράνος; Από τη μια λένε ότι ρισκάρουν τις ζωές τους κι από την άλλη δεν παίρνουν τα στοιχειώδη, αλλά ΣΩΤΗΡΙΑ μέτρα ασφαλείας για να μην πάθουν κάτι.
Μην εκπλαγείτε αν αργότερα βγει κάποιος και πει ότι απλά πήγαν να τα φορτώσουν στον πιτσιρικά (όχι ότι κι αυτός ήταν απαραίτητα αγγελούδι) για να μη γίνουν για πολλοστή φορά ρεζίλι (όπως έγινε η Πυροσβεστική τότε που έγινε το ατύχημα με το σαράβαλο πυροσβεστικό όχημα και σκοτώθηκαν τα παλικάρια).
-
File DAP Kat arxin sygnomi gia ta greeklish alla den kserw ti synvainei me to pc.
gia tin 'moufa' poy anefera peri ptosis tou zita, epidei o nearos apla 'klotsise' tin motosikleta,pou einai varyteri apo tin XT, kai o nearos den epathe tipota enw o zitas distixws skotwthike, se parathetw stin fysiki. ti enww:
a) otan ena oxima einai varitero apo ena allo, to deytero den einai dynaton na metakinisei to prwto.
b) se periptwsi pou ta dyo oximata einai se kinisi, to elafrytero prepei na exei megalyteri taxytita apo to varitero, wste na mporei na to embolisei. to opoio den isxiei sto symvan dioti, gia na mporei o nearos na klotsisei tin motosikleta, prepei prwta na tin plevrisei, pou simenei oti tha exei tin idia taxytita, pou simenei oti eksakolouthei na einai elafryteros apo ton zita.
c) As ypothesoume twra oti o nearos katafere na exei megalyteri taxytita apo ton zita, tin wra tis klotsias, diladi katafere kai na embolisei ton zita kai telika na ton riksei katw, pisteyei kaneis oti o nearos den tha evgaine ektos poreias, h estw den tha dyskolevotan na epanaferei thn xt sthn swsti poreia?
kai sto katw katw, einai gnwsto oti oi zitades exoun apistefti empireia stis motosikletes kai poly kali texniki odigisis twn, (exw dei katadioksi aytokinitoy apo zita, stin opoia, o zitas prosperna to aytokinito, mplokarei ton piso troxo wste na gyrisei tin mixani, na katevazei to stan me to allo podi, kai na travaei oplo, ola ayta taytoxrona milame oute tainia )
pisteyete oti tha tin 'patage' toso eykola apo mia ESTW klotsia? -
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
pisteyete oti tha tin 'patage' toso eykola apo mia ESTW klotsia?
Να ξεκαθαρίσω εξ'αρχής ότι δεν γνωρίζω το περιστατικό. Αλλά ακόμα και ο πιο έμπειρος μπορεί να πάθει κάτι που δεν το περίμενε και να την πατήσει άσχημα...Από την άλλη ούτε οι αστυνομικοί είναι αγγελούδια αρκετές φορές, αλλά το να λέμε καλά να πάθει ο ζητάς κτλ, το παιδί είναι αθώο και πάνε να του φορτώσουνε κατηγορίες, είναι μάλλον απλουστευτικό. Αυτό θα το κρίνει άλλος (δικαστήριο).
Όσον αφορά τις κάμερες πιστεύω ότι αντιμετωπίζονται με 4 τρόπους:
-
Πάμε σαν κότες. Όχι η σωστή λύση, μιας και είναι επικίνδυνο (καραδοκεί ο ύπνος - έρευνα του TUV στη Γερμανία, η οποία είχε παρουσιαστεί στην εκπμπή του Σταθάκη), ενώ ΚΑΝΕΙΣ , ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έχει τεκμηριώσει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ γιατί όταν πας με (σε δρόμο με όριο 110) 120 με καλοσυντηρημένο αμάξι είσαι δημόσιος κίνδυνος, ενώ όταν πας με 105 με ένα σαράβαλο (ή ακόμα και με ένα 'σωστό' αμάξι - δεν έχει διαφορά) είσαι απολύτως ασφαλής για τον εαυτό σου και τους γύρω σου...
-
Αντιραντάρ. Μμμμμ. μέτρια λύση που αντιμετωπίζει την αιτία (=ραντάρ) και όχι το πρόβλημα (=ανυπαρξία παιδείας από διοικούντες, αλλά και οδηγούς/πολίτες). Πάντως και πάλι τις κλήσεις τις γλιτώνεις (συνήθως...)
-
Σπάμε τις κάμερες. Σαφώς καλύτερη λύση. Γλιτώνεις την κλήση και στην χώρα της μπανανίας (δεν νομίζω κανείς να το αμφισβειτεί αυτό.. )κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρεθείς στον Κορυδαλλό... Επίσης υπάρχει και η δικαστική οδός. Υπενθυμίζω ότι τα ραντάρ στην περιφερειακή της Θεσ/νίκης δεν λειτουργούν μετά από δικαστικό κώλλυμα. Με ποιο δικαίωμα κύριε καταγράφεις το που πάω;;;Μέσω δικαστηρίων η διαδικασία είναι αργή, πολύ ακριβή και αμφίβολη για να πω την αλήθεια, αλλά αφού το συμβούλιο της Επικρατείας έχει ήδη εκδόσει σχετική αρνητική (για τις κάμερες) απόφαση, υπάρχει προηγούμενο...
-
Εκπαίδευση (όλων= αρχών, αρχόντων, αρχόμενων). Καλά, αυτό δεν μπορούν να το κάνουν στην Γερμανία, θα γίνει εδώ;;; Είμαστε σοβαροί;;;
-
-
Οι Ζητάδες δεν την παθαίνουν τόσο εύκολα από μια κλωτσιά. Είναι εκπαιδευμένοι να αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά περιστατικά και επικίνδυνες καταστάσεις με επικίνδυνες μοτοσυκλέτες - που οι περισσότεροι από εμάς δεν θα τολμούσαμε καν να τις καβαλήσουμε.
Άντε, εύκολο εξιλαστήριο θύμα βρήκανε πάλι μου φαίνεται.
Και που 'σε ακομα.....