-
Ιαπωνικά stock cars:
Nissan Cendric με εξατμίσεις στο πλαι αλά Αμέρικα.

-
υπάρχει ένα honda civic χρισαφί στα μελίσσια με νούμερα ακίνητο
Μάριος -
AE86 με original TRD N2 bodykit.

-
Honda S800 racecar.

-
Αυτόκίνητο 35ετίας με γύρω στα 1,200,000 διανυθέντα χλμ...Εργαλείο σωστό και στα μάτια μου κούκλα(αν ενθυμηθώ έτσι πρόχειρα ΤΑ ΜΙΣΑ,από όσα έχει τραβήξει...)
Ελπίζω να το καλοσωρίσετε...

-
Ωραίο το αγροτικό σου Στέλιο, εχω δει και εγω επαρχία πολλά Hilux παρόμοιας ηλικίας να συνεχίζουν ακάθεκτα!!
-
Μου κάνει εντύπωση που λες 35ετίας. Τα είχα για μεταγενέστερα.
-
RN25 φαινεται εξωτερικα αυτα ομως δε βγαιναν απο '77-'82? Την πινακιδα την κοβω για παλιοτερη, μαλλον θα εχει γινει 'παντρεμα' με μετωπες-καροτσα κλπ...
-

-
-
αψογο...
-
Για ρήξτε μια ματια εδώ...
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Για ρήξτε μια ματια εδώ...http://www.corollacustomz.ca/forum/viewtopic.php?t=8114' target='_blank' target='_blank
super!!!
-
Πραγματικά.......... ανατριχιαστικό
Για ομαδικό sepuku. -
Γιατί οι Γιαπωνέζοι έχουν τόσο 'καγκούρικο' γούστο παντού?
-
Μα η 'καγκουριά' είναι μέσα στην Ασιατική κουλτούρα γενικότερα, η οποία απέχει τόσο πολύ από την ευρωπαϊκή που μας ξενίζει! Και δεν είναι μόνο στα αυτοκίνητα, φυσικά...
Αυτό που θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση είναι το πόσο εύκολα δέχεται και αφομοιώνει ο κόσμος την κουλτούρα αυτή... Παλιότερα τα βλέπαμε και γελούσαμε ενώ σήμερα είναι μια πρώτης τάξεως κερδοφόρος βιομηχανία, ακόμα και στη δική μας αγορά! -
Μάλλον αρχίσαμε να αντιγράφουμε το γούστο των Γιαπωνέζων...
-
Εγινα πρωτη φορα ιδιοκτητης ΓιΠΩΝΕΖΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, Honda Civic 1996, και ειμαι υπερ του δεοντος ευχαρηστημενος, αρχισα αθελα μου να συμπαθω τα παλαια Χοντακια Civic (σαν αυτα που ειχε η ΔΕΗ αν θυμαστε) και ψαχνω να βρω κανενα, σε καλη τιμη μπας και κανω αναπαλαιωση, σαν χομπυ δηλαδη.
Ειχα ξανακανει αποπειρα με Αγγλικα αυτοκινητα αλλα το οικονομικο με γονατισε.
Τι γνωμη εχετε για το civic 1974-75 model? -
Προσωπικά το συμπαθώ αρκετά το Civic.
Ή συμβουλή μου θα ήταν αν βρείς αυτοκίνητο να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και πλήρες. Ας είναι και λίγο ακριβότερο, στην πορεία θα αποδειχθεί καλύτερο μιας και υπάρχουν ελάχιστα πράγματα εδώ για αυτά. Αν λές ότι το Αγγλικό σε γονάτισε οικονομικά, αυτό είναι τρισχειρότερο... -
Υπάρχει κάποιος στο Χαλάνδρι με άψογο CIVIC: (Συγγνώμη για την ποιότητα της φωτογραφίας, ήταν νύχτα)

the classic JAPS!!!