-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
θυμάμαι περίπτωση τύπου σε περιοδικό 'βελτίωσης' με φόκους 1.6, που το είχε βάψει στα χρώματα του αγωνιστικού φόκους του μακρέι, με αυτοκόλλητα χορηγών και όλα τα παρελκόμενα, και φυσικά...ταμπούρα πίσω! το καλύτερο ήταν που είχε βάλει και τα ονόματα του μακρέι και του γκριστ στα πίσω τζάμια! για τέτοιο απωθημένο μιλάμε...Ήμαρτον και έλεος!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Όσο για τα **focus **ουκ ολίγα άσχημα στολισμένα υπάρχουν .
με τον chemic, για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι τι είχε γίνει, αν θέλετε μας το θυμίζετε και σε μας τους νεώτερους στο forum. πάντως θυμάμαι περίπτωση τύπου σε περιοδικό 'βελτίωσης' με φόκους 1.6, που το είχε βάψει στα χρώματα του αγωνιστικού φόκους του μακρέι, με αυτοκόλλητα χορηγών και όλα τα παρελκόμενα, και φυσικά...ταμπούρα πίσω! το καλύτερο ήταν που είχε βάλει και τα ονόματα του μακρέι και του γκριστ στα πίσω τζάμια! για τέτοιο απωθημένο μιλάμε...
Αν θελεις να διαβασεις σχετικα με τον chemic και το Ford club πηγαινε στις Ανακοινωσεις-εκδηλωσεις του Φορουμ στο θεμα 'Εκδηλωση της Ford και των 4Τ στα ΜΕΓΑΡΑ! Παμε!!!!' στην 4η σελιδα θα δεις το post του chemic και στη συνεχεια καλο απογευμα.
-
'Ρε Γιώργο, γιατί είναι αναμμένο το λαμπάκι του ABS;' ρώτησα, μπαίνοντας για πρώτη φορά στην δίπορτη 316 με τα δερμάτινα καθίσματα και τα φυμέ τζάμια του Γιώργου.
'Ε; Τί; Ποιό λαμπάκι; Α, αυτό το πορτοκαλί; Αυτό ανάβει όταν πατήσεις αυτό το κουμπί, κι όταν το ξαναπατήσεις σβήνει. Αλήθεια, τι είναι αυτό το ABS που μου είπες;'
Όχι πλάκα, η (παλιά) 316 είχε διακόπτη απενεργοποίησης του ABS, κι ο τύπος νόμιζε ότι ήταν ένα κουμπί που αναβόσβηνε ένα λαμπάκι στον πίνακα οργάνων! Μιλάμε για το καλοκαίρι, λίγους μήνες πριν.
Μήπως έπρεπε να το βάλω στα ανέκδοτα; -
ισως!!
-
Σημερα ειδα ενα ASTRA με μαρσπιε ισαμε το εδαφος (θα πρεπει να τα σπαει καθε εβδομαδα με τους δρομους που εχουμε!) 18αρες ζαντες ισα που χωραγανε μια αεροτομη απο αεροπλανο (λες και θα πεταξει) και 2 καζανακια με διπλη μπουκα!
Καλα ολα αυτα αλλα πισω εγραφε 1,4
Και βεβαια πηγαινε 'κοτα'...πως να τρεξει με ολα αυτα αραγε..? -
Δεν ξέρω για σας, αλλά τελευταία το πιο περίεργο πράγμα που βλέπω στους δρόμους είναι τις λωρίδες να λιγοστεύουν (λέγε με Κηφισίας, ή δήμιο του ελεύθερου χρόνου σου)!! Ναι μεν φεύγουν φανάρια, αλλά ένας δρόμος που ήταν ΑΔΙΑΒΑΤΟΣ με 3 λωρίδες και φανάρια, πως είναι δυνατόν να δουλέψει με 2 λωρίδες και (λιγότερα) φανάρια;;;
Απλό: ΔΕΝ είναι δυνατόν να δουλέψει... Οπότε και η κίνηση το μεσημέρι που γυρνάω σπίτι μου από Πεντάγωνο (3 το μεσημέρι, πριν πιάσει για τα καλά η κίνηση) θέλω **περισσότερη **ώρα από ότι πρόπερσι ΜΕ φανάρια και 3 λωρίδες!!!!
Αν δε τύχει και μου κάτσει 'η καλή' και δε φύγω 14:40 και φύγω 15:20, τότε μόλις γυρίσω σπίτι μου πρέπει να ετοιμαστώ για να φύγω το... επόμενο πρωί!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δεν ξέρω για σας, αλλά τελευταία το πιο περίεργο πράγμα που βλέπω στους δρόμους είναι τις λωρίδες να λιγοστεύουν (λέγε με Κηφισίας, ή δήμιο του ελεύθερου χρόνου σου)!! Ναι μεν φεύγουν φανάρια, αλλά ένας δρόμος που ήταν ΑΔΙΑΒΑΤΟΣ με 3 λωρίδες και φανάρια, πως είναι δυνατόν να δουλέψει με 2 λωρίδες και (λιγότερα) φανάρια;;;Απλό: ΔΕΝ είναι δυνατόν να δουλέψει... Οπότε και η κίνηση το μεσημέρι που γυρνάω σπίτι μου από Πεντάγωνο (3 το μεσημέρι, πριν πιάσει για τα καλά η κίνηση) θέλω **περισσότερη **ώρα από ότι πρόπερσι ΜΕ φανάρια και 3 λωρίδες!!!!
Αν δε τύχει και μου κάτσει 'η καλή' και δε φύγω 14:40 και φύγω 15:20, τότε μόλις γυρίσω σπίτι μου πρέπει να ετοιμαστώ για να φύγω το... επόμενο πρωί!!!
Που να κάνεις βόλτα από παραλιακή, Kαλλιρόης (όνομα κι αυτό, μάλλον κακή-ροή! έπρεπε να είναι)
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Απίστευτο,κι'όμως αληθινό!!!Hyundai Atos μέ Bull-Bar έχετε δεί ποτέ;Εγώ είδα σήμερα!!!
Κάτι μας είπες... Παρκάρει ένα τέτοιο στη γειτονιά μου. Επίσης, στη γειτονιά μιας φίλης μου στα Γιάννενα είναι ένα τέτοιο πράμα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Απίστευτο,κι'όμως αληθινό!!!
Hyundai Atos μέ Bull-Bar έχετε δεί ποτέ;Εγώ είδα σήμερα!!!
Κάτι μας είπες... Παρκάρει ένα τέτοιο στη γειτονιά μου. Επίσης, στη γειτονιά μιας φίλης μου στα Γιάννενα είναι ένα τέτοιο πράμα.
Μη φωνάζετε, ρε παιδιά, ο τύπος μπορεί να κάνει χιούμορ!
-
ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ!
Μαύρος σκαραβαίος, στο ένα φτερό σημαία ελληνική στο άλλο σημαία βυζαντίου, **ΜΑΥΡΑ ΤΖΑΜΙΑ **και με δυσκολία διέκρινα ένα παπά!
ΝΑΙ!!!!
Ή μήπως ήταν ο Α.Βασίλης και κρυβόταν?
-
Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά!!
Άρα μάλλον ο Άη Βασίλης ήταν!!Και να σου φέρει δώρο ένα Ami στα ίδια χρώματα να σε δω τι θα κάνεις!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ!Μαύρος σκαραβαίος, στο ένα φτερό σημαία ελληνική στο άλλο σημαία βυζαντίου, **ΜΑΥΡΑ ΤΖΑΜΙΑ **και με δυσκολία διέκρινα ένα παπά!
ΝΑΙ!!!!
πωπω αδερφέ, όλα τα μυστήρια σε σένα συμβαίνουν???
(ακόμα γελάω με την ιστορία σου με την αδερφή όταν έτριβες το Αμι στο δρόμο....)
Σπύρος
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Άρα μάλλον ο Άη Βασίλης ήταν!!Και να σου φέρει δώρο ένα Ami στα ίδια χρώματα να σε δω τι θα κάνεις!
Συλλογή μήπως?
Εκτός αν φέρει κάτι τέτοιο που βολεύει για την κίνηση!
ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ!
Μαύρος σκαραβαίος, στο ένα φτερό σημαία ελληνική στο άλλο σημαία βυζαντίου, **ΜΑΥΡΑ ΤΖΑΜΙΑ **και με δυσκολία διέκρινα ένα παπά!
ΝΑΙ!!!!
(ακόμα γελάω με την ιστορία σου με την αδερφή όταν έτριβες το Αμι στο δρόμο....)
Σπύρος
Τώρα τύχη να το πεις αυτό...ατυχία?
ΕΕεεπππ τι υπογραφή είναι αυτή??
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
...κοριτσάκι που κουνάει τον....ποπούλη του! γουστάρωωωωω
Σπύρος
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Συλλογή μήπως?
Εκτός αν φέρει κάτι τέτοιο που βολεύει για την κίνηση!
ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ!
ΝΑΙ!!!!
Σπύρος
Τώρα τύχη να το πεις αυτό...ατυχία?
Ωχ UFO!
-
Α! Λα Φαντομά!!!
(που θα έλεγε ο Λουί ντε Φυνές!! ) -
Παραμονή πρωτοχρονιάς λοιπόν κάποιος ταξιτζής ήθελε να μου φτιάξει την διάθεση...υπενθυμίζοντας ότι δεν πρέπει να είμαι απόλυτος λέγοντας τους όλους ταρίφες
Ήταν δίπλα μου στο φανάρι και λέει στον συνοδηγό μου
*
-Κύριε έχετε την πίσω πόρτα ανοιχτή.
-Ευχαριστώ
-Να είστε καλά, και σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία * απάντησε και πάλι... (σαν ιστοριούλα τα λέω )Φτάσαμε στο σημείο να μας μιλάνε έτσι και να απορούμε, γιατί εγώ τουλάχιστον παραδέχομαι ότι απόρησα...
Μετά όμως από λίγες ώρες ένας άλλος για να αποφύγει ένα μηχανάκι πλησίαζε συνέχεια πάνω μου, και αναγκάστηκα να κορνάρω για να μην τρακάρουμε.
Τον πείραξε τόσο πολύ που μετά που πέρασα και έβγαλα φλας για να στρίψω δεξιά (και άρα μπροστά του) πάτησε τόσο γκάζι για να δείξει ότι θα τρακάρουμε, κορνάροντας και αυτός.
Θεώρησε απίθανο να με αφήσει που καβάλησε το πεζοδρόμιο και περίμενε δίπλα μου!
Ανοίγω το τζάμι και τον ρωτάω γιατί κόρναρε και απάντησε με την πλέον ηλίθια εξυπνάδα Νόμιζα ότι ήθελες ταξί γιαυτό ήρθα δίπλα σου!!!Μετά πάει να φύγει, του λέω γελώντας, πρόσεχε θα τρακάρεις.
Και απαντώντας Στεναχώρια μου! Τράκαρε με! Μπαίνει μπροστά μου και πατάει φρένο κόκαλο για να τον χτυπήσω !!!
Ευτυχώς πρόλαβα...Τι να πω...
Τι άλλο θα δούμε στους δρόμους...και πόσο ακόμα θα λυπηθούμε κάποιους -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Και απαντώντας Στεναχώρια μου! Τράκαρε με! Μπαίνει μπροστά μου και πατάει φρένο κόκαλο για να τον χτυπήσω !!!
Τι άλλο θα δούμε στους δρόμους...και πόσο ακόμα θα λυπηθούμε κάποιουςμακαρι να ερθει να τον τρακαρει F12 φορτωμενο με 20 τονους μπαζα, οταν θα σταματησει καμια φορα για πελατη. Να δουμε μετα 'στεναχωρια του' ....
αλητες, τους δωσανε αδειες επι χουντας με κοστος 1 δραχμη(κυριολεκτω) και αναπαραγονται σαν αμοιβαδες...
Οι μ@λ@κες....
μεχρι να πλησιασουν τον ορο 'ανθρωπος' που να μην σταυρωνουν πελατη..... -
Οι περισσοτεροι ειναι πραγματικα αθλιοι!
Παντως ειναι ο μοναδικος κλαδος που οταν κανουν απεργια δεν ενοχληται κανεις!Αντιθετως χαιρονται...
Και πραγματικα που προκαλουν γελια οι δηλωσεις αυτου του προεδρου τους δεν θυμαμαι πως τον λενε οταν απειλει τους παντες απο την τηλεοραση με απεργια!!!!
Δεν εχει καταλαβει οτι εχουν αλλαξει οι καιροι πλεον...Καλη χρονια σε ολους!
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Τι άλλο θα δούμε στους δρόμους...και πόσο ακόμα θα λυπηθούμε κάποιουςμακαρι να ερθει να τον τρακαρει F12 φορτωμενο με 20 τονους μπαζα, οταν θα σταματησει καμια φορα για πελατη. Να δουμε μετα 'στεναχωρια του' ....
αλητες, τους δωσανε αδειες επι χουντας με κοστος 1 δραχμη(κυριολεκτω) και αναπαραγονται σαν αμοιβαδες...
Οι μ@λ@κες....
μεχρι να πλησιασουν τον ορο 'ανθρωπος' που να μην σταυρωνουν πελατη.....Δεν φαντάζεσαι πόσο συμφωνώ μαζί σου σε ΟΛΑ!
Μακάρι να ήταν όλοι οι ταξιτζήδες σαν τον πρώτο που ανέφερα και όχι ηλίθιοι ταρίφες (όχι όλοι οκ...) σαν τον τελευταίο
Πόσο βλάκας μπορεί να είναι ένας άνθρωπος ρε παιδιά για να έχει ΤΟΣΗ όρεξη όση ανέφερα στις 3 το βράδυ πρωτοχρονιάς!
Τόση ανωριμότητα τελικά στους δρόμους?
Αν δεν συνέβαινε τέτοια μέρα, ειλικρινά δεν θα το έγραφα γιατί και πόσα παρόμοια δεν γίνονται, αλλά τέτοια μέρα γαμώτο που όλοι πρέπει να λέμε καλή χρονιά στον τυχαίο διπλανό μας?
Ο λαός των κάφρων...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!