-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Συγκεκριμενα τωρα για το iPhone, ο δεκτης GPS που εχει είναι άχρηστος για nav εκτός και αμα βγάλουν εφαρμογή με χάρτες που μένουν στο τηλέφωνο... ως τότε....
Το google maps εχει;Αυτο εχω βαλει στο Ν82 και ειναι πολυ καλο αλλα θελει συνεχη συνδεση στο νετ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Συγκεκριμενα τωρα για το iPhone, ο δεκτης GPS που εχει είναι άχρηστος για nav εκτός και αμα βγάλουν εφαρμογή με χάρτες που μένουν στο τηλέφωνο... ως τότε....
Το google maps εχει;Αυτο εχω βαλει στο Ν82 και ειναι πολυ καλο αλλα θελει συνεχη συνδεση στο νετ.
Ναι Google maps...
-
Με πιο απλά λόγια: Δεν μου κάνει. Η συσκευή με δελεάζει, αλλά είναι ένα gadget που παρακαλάει να είναι μονίμως συνδεδεμένο στο δίκτυο και η Ελληνική πραγματικότητα το αδικεί κατάφωρα.
Αυτη η δικτυοκεντρικοτητα αρχισε να γινεται Pain in the ass και προβλεπεται να μεγαλωσει! Και μενα μου εχει τυχει εφαρμογες για να δουλεψουν να ζητανε συνδεση.... εφαρμογες που καλλιστα μπορουν να υπαρχουν offline (gps nav για την ακριβεια). Δεν αφορα μονο τα κινητα αλλα και τους υπολογιστες σιγα σιγα...
Οι κυριοι που τα σχεδιαζουν ολα αυτά μαλλον ειναι εκτος πραγματικοτητας! Και unlimited traffic να ειχαμε, παλι υπάρχει η ανάγκη να δουλεύουμε και εκτός δικτύου.
Τεσπα... οσο ζουμε ελπίζουμε να μην την προχωρήσουν την μαλατσια αυτή.
Ειδικα για υπηρεσιες nav η χρηση ιδιοκτητου δικτυου(ειτε μεσω wifi,ειτε μεσω triangulation των κεραιων κινητης) μπορει να αποδειχτει πιο χρησιμη απο το δορυφορικο σημα,σε αστικα περιβαλλοντα
ολα αυτα με κοστοστρεφη χρεωση βεβαιως-βεβαιως,διοτι στην Ελλαδα εχουμε φτασει να φοβομαστε και τα ephemeris data του GPSπαντως αφου δε περασε κανα live menu η voda παλι τυχεροι ειμαστε
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Ειδικα για υπηρεσιες nav η χρηση ιδιοκτητου δικτυου(ειτε μεσω wifi,ειτε μεσω triangulation των κεραιων κινητης) μπορει να αποδειχτει πιο χρησιμη απο το δορυφορικο σημα,σε αστικα περιβαλλοντα
ολα αυτα με κοστοστρεφη χρεωση βεβαιως-βεβαιως,διοτι στην Ελλαδα εχουμε φτασει να φοβομαστε και τα ephemeris data του GPSΓιατί πιο χρήσιμη απο το δορυφορικό;
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Γιατί πιο χρήσιμη απο το δορυφορικό;
Η χρηση δεδομενων απο τις κερεες κινητης τηλεφωνιας βοηθουν στο ποιο γρηγορο κλειδωμα του δορυφορικου σηματος... ειδικα μεσα σε πολη, με ψηλα κτιρια τα οποια εμποδιζουν την απροσκοπτη επαφη με τον ουρανο.
-
εχει νοημα να γινει πιο γρηγορα απο τα 10-20'' που θελει το ΗΤC?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχει νοημα να γινει πιο γρηγορα απο τα 10-20'' που θελει το ΗΤC?Μα αγαπητε... και τα Touch χρησιμοποιουν υποβοηθηση για ποιο γρηγορο λοκαρισμα! Απλα αντι να παιρνει δεδομενα συντεταγμενων απο τις κεραιες (που στην Ελλαδα δεν πρεπει να προσφερονται καν), τα παίρνει μέσω Quick GPS. Κατεβάζει την 'εφημεριδα' απο εκεί και ετσι λοκάρει ποιο γρήγορα. Βασικα πλέον μου φαίνεται πως όλα ειναι λίγο πολυ assisted για ποιο γρήγορο startup...
-
μα αν απενεργοποιησεις τις ενημερωσεις δε το χρησιμοποιει!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μα αν απενεργοποιησεις τις ενημερωσεις δε το χρησιμοποιει!νταξει ναι! αλλα δεν υπαρχει λόγος να το κανεις...
-
Η χρηση δεδομενων απο τις κερεες κινητης τηλεφωνιας βοηθουν στο ποιο γρηγορο κλειδωμα του δορυφορικου σηματος... ειδικα μεσα σε πολη, με ψηλα κτιρια τα οποια εμποδιζουν την απροσκοπτη επαφη με τον ουρανο.
Ναι για το κλείδωμα έχεις δίκιο, όμως όσον αφορά την απόλυτη θέση μάλλον το GPS είναι πολύ πιο καλό.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ναι για το κλείδωμα έχεις δίκιο, όμως όσον αφορά την απόλυτη θέση μάλλον το GPS είναι πολύ πιο καλό.
Μα ουτως η αλλως οι κεραιες δεν προκειτε να δωσουν απολυτη θεση, γιαυτο μιλαμε για GPS... Μονο για υποβοηθηση κλειδωματος μιλαμε. Βεβαια νταξ, μια εταιρια φρουτο σε καποια χωρα χρησιμοποιησε αποκλειστικα κεραιες κινητης για να παρει στο κουτουρου την θεση της... Νταξ, αυτα ειναι λιγο παπαντζες και σιγουρα δεν μιλαμε για κατι τετοιο ουτε για πλακα...
-
κι ομως αναλογα και την δομη/οργανωση του δικτυου μιας εταιρειας μπορει να χεις ικανοποιητικα αποτελεσματα.Θυμαμαι μια αντιστοιχη εφαρμογη για Symbian,το mini-gps μου βγαζε το πολυ 2 cell id's μεσα στο σπιτι,και δουλευε μια χαρα.Δεν υπηρχαν χαρτες βεβαια,ουτε navigation αλλα σαν εφαρμογη ηταν ενδιαφερουσα
εχει νοημα να γινει πιο γρηγορα απο τα 10-20'' που θελει το ΗΤC?
hot start ή cold start?
-
Hot start είναι κάτω από 5 δεύτερα από όσο θυμάμαι. Warm είναι γύρω σε αυτό που λέει ο Σπύρος...
-
ναι σωστα παντα μπερδευω το hot με το warm(γιατι αραγε?)
-
Πολωνία: Η Orange πληρώνει ηθοποιούς για να στηθούν στην ουρά για το iPhone
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, οι ουρές που εμφανίστηκαν στην Πολωνία κατά την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του iPhone ήταν ψεύτικες!
Έχουμε όλοι δει τις αντιδράσεις του καταναλωτικού κοινού στις ανά τον κόσμο πρεμιέρες του δημοφιλούς αυτού gadget που σήμερα κάνει πρεμιέρα και στην Ελλάδα: ατέλειωτες ουρές που εκτείνονται σε ολόκληρα πολεοδομικά τετράγωνα, πελάτες να έχουν κατασκηνώσει για μέρες έξω από τα καταστήματα πωλήσεων, ελλείψεις στο προϊόν από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Μέρος όλων αυτών είναι αποτέλεσμα καλών δημόσιων σχέσεων κάτι στο όποιο η Apple είναι αρκετά καλή.
Στην Πολωνία όμως, ο μεγαλύτερος παροχής τηλεπικοινωνιών, η Orange, προσέφυγε στην δημιουργία ψεύτικων ουρών έξω από τα καταστήματα της προκειμένου να τραβήξει την προσοχή του καταναλωτικού κοινού. Σε πάνω από 20 καταστήματα, πληρώθηκαν ηθοποιοί για να υποδυθούν τους επίδοξους και ανυπόμονους αγοραστές. Και ενώ στις ΗΠΑ πουλήθηκαν 1.000.000 iPhone, στην Πολωνία η υψηλή τιμή μάλλον δρα αποτρεπτικά.
-
στην Ελλαδα βεβαια θα πουλησει καλα, ο Ελληνας μπορει να μην εχει να βαλει βενζινη, αλλα το μουρατο κινητο το θελει...
ευτυχως δε μου το εχει ζητησει ακομη η γυναικα...
-
Στην Ελλαδα παλι εχουμε την γκριζα διαφημιση των τηλετικων σταθμων
-
Το SE K610i μου έχει σταματήσει να επικοινωνεί μέσω της usb με τον υπολογιστή. Βάζω το βύσμα επιλέγω 'μεταφορά αρχείων' και τραβάει restart. Ξανά και ξανά και ξανά... Έβγαλα σιμ, μιμ κλπ, πάλι τα ίδια.
Πέταμα;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το SE K610i μου έχει σταματήσει να επικοινωνεί μέσω της usb με τον υπολογιστή. Βάζω το βύσμα επιλέγω 'μεταφορά αρχείων' και τραβάει restart. Ξανά και ξανά και ξανά... Έβγαλα σιμ, μιμ κλπ, πάλι τα ίδια.Πέταμα;
Το 810i μου από την αρχή της ζωής του επικοινωνεί μέσω USB 1 στις 10. Όοοοοοοοοποτε το κάνει, όλα λειτουργούν σωστά πάντως. Keep trying
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το SE K610i μου έχει σταματήσει να επικοινωνεί μέσω της usb με τον υπολογιστή. Βάζω το βύσμα επιλέγω 'μεταφορά αρχείων' και τραβάει restart. Ξανά και ξανά και ξανά... Έβγαλα σιμ, μιμ κλπ, πάλι τα ίδια.
Πέταμα;
Το 810i μου από την αρχή της ζωής του επικοινωνεί μέσω USB 1 στις 10. Όοοοοοοοοποτε το κάνει, όλα λειτουργούν σωστά πάντως. Keep trying
Δε με βοηθάς
Το πρόβλημα είναι ότι το χρησιμοποιώ πάρα πολύ ως mp3 player και μου σπαει τα νεύρα που δεν ε΄χω πρόσβαση στα αρχεία μου
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]