-
άλλαξες το LG με αυτό;;;;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σήμερα μου ήρθε αυτό:
http://imageshack.gr/files/22vsospqkk8ikytzqst9.jpg' target='_blankΝαι... και insider info που εχω, λεει πως θα συνοδευτει με καποια νεα μικρα data πακετακια...
Υποθετω πως τις πρωτες βδομάδες θα γίνει χαμός... Απο υποστηριξη ελληνικών παντως, δεν θα μας τα πουνε καλα στο λανσαρισμα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
άλλαξες το LG με αυτό;;;;Nαι, αλλά θα ξαναγυρίσω στο LG. Δεν παλεύεται αυτό το πράγμα.
Είμαι κι εγώ ηλίθιος που δεν ρώτησα/έψαξα και αρκέστηκα στη γνώμη της πωλήτριας, 'μακριά από Sony-Ericsson και LG, το Motorola είναι το καλύτερο, μπλα-μπλα-μπλα...'
-
Πλάκα έχουν οι πωλητές...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Nαι, αλλά θα ξαναγυρίσω στο LG. Δεν παλεύεται αυτό το πράγμα.
Είμαι κι εγώ ηλίθιος που δεν ρώτησα/έψαξα και αρκέστηκα στη γνώμη της πωλήτριας, 'μακριά από Sony-Ericsson και LG, το Motorola είναι το καλύτερο, μπλα-μπλα-μπλα...'
ρε συ τους πωλητές στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων τους ακούς; ΟΧΙ!
ωραία στην έφερε...σου πάσαρε την Μοτοφόλα και την έφαγες αμάσητη -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Αν δεν ηταν ψιλη, ξανθια, με γαλαζια ματια, αθλητικο σωμα και με τεραστια βυζια.... ΔΕΝ δικαιολογεισαι!!!
'μακριά από Sony-Ericsson' ....!!!!!!!!!!!!!!
ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΑΥΤΟ;;;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αν δεν ηταν ψιλη, ξανθια, με γαλαζια ματια, αθλητικο σωμα και με τεραστια βυζια.... ΔΕΝ δικαιολογεισαι!!!
ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΑΥΤΟ;;;;;Ενταξει δεν ηταν και πολυ βαρυ αυτο,δεν του ειπε μακρια και απο Νοκια!!!
-
...Το ιδιο θα ηταν!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ρε συ τους πωλητές στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων τους ακούς; ΟΧΙ!
ωραία στην έφερε...σου πάσαρε την Μοτοφόλα και την έφαγες αμάσητηBιαζόμουν και όπως πάντα παίρνω το κινητό που είναι στα όρια της επιδότησης... Κανονικά, πέραν της έρευνας αγοράς που είναι καθαρά δουλειά του αγοραστή, θα έπρεπε να έχουν κι ένα κομμάτι ανοιχτό, να βλέπεις αν σε βολεύει το μενού...
Τόσο φρικαλέα δυσλειτουργικό δεν το περίμενα πάντως...@wagner, αν είχε το τελευταίο από όσα ανέφερες, δεν θα πρόσεχα τίποτα από τα υπόλοιπα... και τηλεκοντρόλ να μου έδινε για κινητό, θα το έπαιρνα...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΑΥΤΟ;;;;;Ενταξει δεν ηταν και πολυ βαρυ αυτο,δεν του ειπε μακρια και απο Νοκια!!!
Αυτό θα ήταν φυσιολογικό.
@wagner, αν είχε το τελευταίο από όσα ανέφερες, δεν θα πρόσεχα τίποτα από τα υπόλοιπα... και τηλεκοντρόλ να μου έδινε για κινητό, θα το έπαιρνα...
Τουλάχιστον το τηλεκοντρόλ θα είχε και κάποια χρησιμότητα σε σχέση με το 'κινητό' που πήρες.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σήμερα μου ήρθε αυτό:
http://imageshack.gr/files/22vsospqkk8ikytzqst9.jpg' target='_blank' target='_blankΝαι... και insider info που εχω, λεει πως θα συνοδευτει με καποια νεα μικρα data πακετακια...
Υποθετω πως τις πρωτες βδομάδες θα γίνει χαμός... Απο υποστηριξη ελληνικών παντως, δεν θα μας τα πουνε καλα στο λανσαρισμα.
περισσοτερες insider info
http://www.vodafone.gr/portal/client/cm ... ageId=3361
-
Η σύγκριση τιμής αγοράς/παγίου/όγκου δεδομένων της vodafone σε σχέση με την Αμερική είναι τουλάχιστον τραγική.
Με πιο απλά λόγια: Δεν μου κάνει. Η συσκευή με δελεάζει, αλλά είναι ένα gadget που παρακαλάει να είναι μονίμως συνδεδεμένο στο δίκτυο και η Ελληνική πραγματικότητα το αδικεί κατάφωρα.
Παραμένω λοιπόν με την τρέχουσα συσκευή μου και το χαμηλό μου πάγιο και ΑΝ ποτέ η Vodafone ξυπνήσει και το φέρει με υποστήριξη της γλώσσας μου και ανάλογα οικονομικά πακέτα με το εξωτερικό, τότε τα ξαναλέμε. Για την ώρα θεωρώ ότι ψάχνουν για κορόιδα και δεν θα τους κάνω την χάρη.
-
.................ξέρεις την τελική τιμή του iphone? Αθήνα το έχει φέρει η Vodafone?
-
Κοίτα το link λίγο παραπάνω.
-
Κοίτα το link λίγο παραπάνω.κλοπή ρε γμτ! προσωπικά θα κοιτάξω και κατά 9volto μεριά και βλέπουμε.
Ευχαριστώ -
-
[...]
Πραγματικά ψάχνουν για μλκες...
+1.000. ... .000
Θα παω να το δω αυριο.
ΑΝ μ αρεσει.... Θα το παρω απο το e-bay και θα το 'σπασω'
Κ Βλακοφων... να παει να μαμηθει!!! -
χωρις να.. κατεχω τα του marketing: νομιζω οτι ειναι μια κινηση που εχει να κανει με τις... ιδιοτροπιες της ελληνικης αγορας. ξερω ατομα που τα ονοματα smartphone, pda δεν τους λενε τιποτα απολυτως, αλλα ξερουν το iphone. σιγα μην ξερουν τις τιμες εξωτερικου. ετσι ενδεχεται να πουλησει αρκετα καλα (ισως οχι οσο τα ipod αλλα και παλι..). αν παλι το πειραμα αποτυχει, μπορουν παντα να κατεβασουν τις τιμες. παντως εχω την αισθηση οτι στο iphone δεν θα πεσει ποτε η τιμη του ιδιαιτερα. ισως καποια στιγμη αντικατασταθει, αλλα αυτο ειναι αλλο πραγμα...
ξαναλεω βεβαια δεν εχω ιδεα απο marketing και ολα αυτα, μπορει να λεω και βλακειες..
μαλλον ο χρηστος εχει δικιο, ψαχνουν για μ@λακες και πιστευω θα τους βρουν κιολας -
το σημαντικότερο δεν είναι η τιμή του, αλλά το 500ΜΒ με το απεριόριστο.
θυμίζει εποχές dsl με ογκοχρέωση
θα θελα να ξέρω εκεί στη Voda ξέρουν τι πουλάνε? τι ακριβώς είναι το 3g? -
Με πιο απλά λόγια: Δεν μου κάνει. Η συσκευή με δελεάζει, αλλά είναι ένα gadget που παρακαλάει να είναι μονίμως συνδεδεμένο στο δίκτυο και η Ελληνική πραγματικότητα το αδικεί κατάφωρα.
Αυτη η δικτυοκεντρικοτητα αρχισε να γινεται Pain in the ass και προβλεπεται να μεγαλωσει! Και μενα μου εχει τυχει εφαρμογες για να δουλεψουν να ζητανε συνδεση.... εφαρμογες που καλλιστα μπορουν να υπαρχουν offline (gps nav για την ακριβεια). Δεν αφορα μονο τα κινητα αλλα και τους υπολογιστες σιγα σιγα...
Οι κυριοι που τα σχεδιαζουν ολα αυτά μαλλον ειναι εκτος πραγματικοτητας! Και unlimited traffic να ειχαμε, παλι υπάρχει η ανάγκη να δουλεύουμε και εκτός δικτύου.
Τεσπα... οσο ζουμε ελπίζουμε να μην την προχωρήσουν την μαλατσια αυτή.
Συγκεκριμενα τωρα για το iPhone, ο δεκτης GPS που εχει είναι άχρηστος για nav εκτός και αμα βγάλουν εφαρμογή με χάρτες που μένουν στο τηλέφωνο... ως τότε....
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]