-
Ο χρήστης rosos έγραψε:
πέμπτον με απόφαση της ΕΘ.Ε.Α. δεν ορίστηκε Τεχνικός Εφορος που είχε διένεξη με Βορειοελλαδίτη Πρωταθλητή για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα και στον αγώνα έχει οριστεί ο Πρόεδρος των Τεχνικών Εφόρων της ΕΘ.Ε.Α.Παρόλο το σεβασμό και την ειλικρινή εκτίμηση που τρέφω για το πρόσωπό σας, θεωρώ πως είναι ντροπή και αυτό που έγινε (όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει τι έγινε... πάντως 'πρόβλημα στον αγώνα' δεν επρόκειτο φυσικά να δημιουργήσω εγώ, προφανώς σε άλλον αναφερόσασταν) αλλά και ο τρόπος με τον οποίο κρύβεστε πίσω από μια απόφαση της ΕΘΕΑ, κατά του Προέδρου της οποίας σε άλλη ανακοίνωσή σας (http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr-news-article&article_id=14992&race_id=0) καταφέρεστε... Κρίμα
-
Οταν στελνεις μια προσωπικη επιστολη, πρεπει να ξερεις οτι δεοντολογικα, τα ιδια δικαιωματα για την δημοσιοποιηση της η μη, εχουν τοσο ο αποστολεας οσο και ο παραληπτης.
Τωρα που εχω τα χερια λυμενα, μπορω να κοινοποιησω επιστολη μου προς τον κ. Βασιλη Δεσποτοπουλο, κι ελπιζω ετσι να διαλυσω τις οποιες αμφιβολιες για τις θεσεις και το ατομο μου, αλλά και να διακοψω την 'θεαρεστη' δραστηριοτητα που εχουν αρχισει τα διαφορα παπαγαλακια.Αγαπητε Προεδρε. Ανδρος 20/8/2008
Πολλες φορες μπορω να εκφρασθω πολυ καλυτερα γραφοντας παρα συνομιλωντας. Παρακαλω , δωστε λιγο απο τον χρονο σας για να διαβασετε τις θεσεις και αποψεις μου.
Στις αρχες Ιουλιου, ο Στρατης μου ζητησε να συναντηθουμε και να συζητησουμε. Πραγματι βρεθηκαμε, και μου εξεφρασε την επιθυμια του, να τον βοηθησω στο θεμα της προβολης του Σπορ. Μου εχει μαλιστα δημιουργηθει η εντυπωση, πως εισασταν γνωστης της προσκλησης και συμφωνουσατε μ αυτην.
Δεχθηκα αμεσως και του ανεπτυξα εν ταχει τα σχεδια και τις αποψεις μου. Του ζητησα δε να μην καταλαβω καποια ονομαστικη θεση η αξιωμα, αλλά απλα να εργαστω ως συντονιστης μιας ομαδας δουλειας, με απολυτα συγκεκριμενο εργο, πραγμα που δεχθηκε.
Στη συνεχεια, προχωρησα σε μια ανοιχτη προσκληση συνεργασιας, προς οποιον επαγγελματια του Marketing και των δημοσιων σχεσεων θα ηταν διατεθειμενος να βοηθησει, καθωρισα ημερομηνια 1ης συναντησης την Τριτη 26/8/2008 στην ΕΘΕΑ, και δεσμευτηκα να βρισκομαι καθε Τριτη 18.00-22.00 εκει, για να προχωρησουμε το εργο που αναλαβαμε.
Θα ηθελα να επιβεβαισω την διαθεση μου να συνεχισω να προσφερω τις σχετικες υπηρεσιες μου, αν αυτο σας βρισκει ακομη συμφωνο.
Αντιθετα, δεν επιθυμω διολου να αναμιχθω σε οποιαδηποτε αλλη υποθεση, και ιδιαιτερα σ’ αυτην του Ραλλυ ΕΛΠΑ, με την οποια ουδεποτε αναμιχθηκα, καμμια σχεση η αρμοδιοτητα δεν ειχα, και η εξελιξη της οποιας με λυπει βαθυτατα.
Λογω χαρακτηρα αλλα και αδυναμιας να παρακολουθησω γεγονοτα στα οποια εμπλεκονται πολλα ατομα με δεδηλωμενα η αδηλα συμφεροντα, ειμαι βεβαιος οτι δεν θα σας προσφερω καλες υπηρεσιες.
Αν δε, θα ειχα την τιμη να ζητησετε την γνωμη μου θα σας ελεγα οτι:- Ανεξαρτητως των λεπτομερειων και των γεγονοτων, οπως απο πολλους περιγραφονται και θα αναπτυχθουν κι απο Εσας στην συνεντευξη τυπου της 2/9/2008, θεωρω οτιο την τελικη ευθυνη για την ματαιωση και πιθανη απωλεια του Ραλλυ ΕΛΠΑ την εχετε εσεις, ως αρχηγος του σπορ.
- Οτι το σπορ, μετα απο μια σειρα λαθων της εκαστοτε ηγεσιας του (και των συνεργατων της) εχει μια εντονα απαξιωτικη πορεια.
- Οτι εχει δημιουργηθει μια δυσαρεστη για ολους κατασταση, η οποια οφειλεται σε αντιδιαστελομενα προσωπικα κυριως συμφεροντα, και σε μια συγκεντρωτικη και αντιδημοκρατικη κατα το παρελθον, και ατολμη κατα το παρον διοικηση του σπορ. Στο χερι σας ειναι να ξεκαθαρισετε το τοπιο!
Και σαν μοναδικη και μονιμα βιωσιμη λυση, δεν εχω παρα να σας προτεινω να συγκαλεσετε το συντομοτερο δυνατον μια Πανελληνια Συνδιασκεψη ολων των εμπλεκομενων φορεων και τιμης ενεκεν ατομων, και να προχωρησετε σε μια δημοκρατικη οργανωση του σπορ. Παραχωρωντας το Pouvoir Sportif στο οργανο που θα προκυψει και κρατωντας εσσαει και για λογαριασμο της ΕΛΠΑ την διεθνη εκπροσωπηση, τους διεθνεις αγωνες και εναν αριθμο Εθνικων αγωνων.
Ειμαι βεβαιος οτι μονο ετσι θα δικαιωσετε οσους πιστευουν σε σας και θα προσφερετε υπηρεσια μεγαλη στον Μηχανοκινητο Αθλητισμο.
Κρατωντας την επιφυλαξη της δημοσιοποιησης αυτης της επιστολης, αν εσεις δεν μου το απαγορευσετε ρητα, ελπιζω να υπηρξα επαρκως σαφης και να μην εγινα ιδιαιτερα δυσαρεστος.
Με τιμη
Χρηστος Α. Πλατης.
Κανενα επιπλεον σχολιο.
Καλημερα. -
Η μαλλον μ ενα σχολιο.
Μηπως ειναι ωρα να αρχισουμε να μιλαμε με το ονοματακι μας απο κατω?
Παντελονια φοραμε... -
απάντηση ΣΟΑΑΒΕ
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0 -
Ε τωρα ειπαμε ... αλλα οχι και να τον βαζεις να αυτοκτονισει ..........
Αυτο δεν γινεται , ουτε κι αν ....γιατρουλη μου , οι κορακες των υπογειων δεν θα αφηναν , να γινουν τετοια λαθη .
Ευτυχως που ανακαλυπτω οτι δεν ειμαι ο μονος αιθεροβαμων !
Χου Α .
-
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
[Το πρόβλημα είναι βαθύτερο και δεν γιατρεύεται με τίποτα ούτε γίνεται να ξεκαθαρίσει όπως περιμένει ο APR και όλοι μας ίσως...
Είναι θέμα νοοτροπίας και κύτταρου. Όταν όλοι πρέπει να είναι αρχηγοί ή τουλάχιστον να έχουν τίτλους και όταν όλοι μα όλοι μια κοινή ανακοίνωση την ταξινομούν μέσα στο μυαλό τους ο καθένας με διαφορετικό τρόπο και όπως τους συμφέρει τι είδους συνεννόηση και ξεκαθάρισμα μπορεί να γίνει?
SpeedyΦιλε μου speedy ,
Δεν περιμενω να ξεκαθαρισει το τοπιο απ'τις ομιχλες που τοποθετει ο καθενας στον αλλον που δεν κανει ...κεφι γιατι του στερει τις προσωπικες του φιλοδοξιες , τις περισσοτερς φορες , αλλα βαζοντας ο καθε θυγμενος τα παραπονα του φατσα καρτα εδω , και τοποθετοντας τα κινητρα των εργων του , βγαινει συμπερασμα και πολλες φορες λυνοντε παρεξηγημενα ατομα και ενεργειες .....Και με την νοοτροπια συμφωνω και με τα κυταρα , αλλα για να δουμε μηπως εχουμε και κατι διαφορετικο , περα απ'το ψωνισμα αυτο .....
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
απάντηση ΣΟΑΑΒΕ
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0' target='_blank' target='_blank@ APR,
Και αυτοί δίκαιο έχουν... -
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
απάντηση ΣΟΑΑΒΕ
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank@ APR,
Και αυτοί δίκαιο έχουν...Ναι , αλλα η πιο εμπεριστατωμενη ανακοινωση ειναι του ΣΟΑΑ ! που εχουν και μεγαλυτερο δικιο , γιατι δεν εχουν ουτε κινητα ....
-
Απάντηση Α. ΠΑΡΤΑΛΙΟΥ σε Χ.ΠΛΑΤΗ
Το κύριε Πλατή ήταν ευγενική προσφώνηση μια και ανταλλάσσουμε απόψεις σε δημόσιο χώρο, έχω αποφασίσει εδώ και πολλά χρόνια να μην τσαντίζομαι με διαφορά θέσεων που μπορεί να έχω με συναθλητές και δη φίλους από παλιά.
Λοιπόν Χρήστο,
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Νο 2 - Ο Νίκος Πασαλής καθώς και η Αννίτα είναι φίλοι αγαπημένοι από τα νεανικά μας χρόνια, και η προσφορά τους στον χώρο μας από εμένα αναγνωρίσιμη και πολύ μεγάλη, θα ήμουν ο τελευταίος που θα αρνιόμουν συνεργασία, και επί πλέον να τους σαμποτάρω σε όποια αγωνιστική προσπάθεια τους.
Αυτό που γράφει ο Στράτης αφορά την συμπεριφορά για διάφορα θέματα του Β.Δ σε μένα και ας ερωτηθεί γιαυτό.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Νο 3 - Συμφωνώ για την άστοχη λέξη άσχετα, αλλά στην συγκεκριμένη ενότητα το θέμα είναι Ράλλυ Χαλκιδικής, και οι συνέπειες πού θα έχει στο άθλημα από την ακύρωση του, και όχι πως ενήργησε ο κάθε Παρταλιός σε άλλα διάφορα θέματα που σαφώς ενδιαφέρουν κάθε εμπλεκόμενο με τον χώρο και σε διαβεβαιώ ότι είμαι πρόθυμος στο κομμάτι που μου αναλογεί να σου απαντήσω σε κάποια άλλη στιγμή και στο ανάλογο τοπικ.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Νο 4 - Δεν μου προτάθηκε κανένας παρατηρητής που δεν δέχθηκα, αντίθετα εγώ πρότεινα τον κο Μιχάλη Δαφνομήλη Δ/ντή του καταστήματος της ΕΛΠΑ στην θεσ/νίκη, και η ΕΘΕΑ μέσω του κου Γκουρτσούλη μου αρνήθηκε και όρισαν τον κο Γ.Παυλόπουλο.ΑΠΑΝΤΗΣΗ Νο 5 - Μου ζητάς να απαντήσω για μια απόφαση της ΕΘΕΑ? Στην οποία δεν μετείχα, αν θέλεις την θέση μου σαν οργανωτής είναι ότι δεν με ενδιαφέρει το όνομα του Τεχνικού Εφόρου αρκεί να γνωρίζει το μεγάλης σημασίας έργο που καλείται να εκτελέσει και να το κάνει άψογα.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Νο 6 - Κάθε χρόνο επιλέγεται κάποιος Δήμος (Χρονιά Αθλητισμού) ο οποίος όλο το έτος έχει αθλητικές εκδηλώσεις, φέτος ήταν ο Δήμος Βέροιας . Μέσω της τοπικής λέσχης έκαναν αίτημα προς την ΕΘΕΑ στις αθλητικές-εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου να συμπεριλιθφεί και το ράλλυ Φίλιππος, με την λέσχη να εξασφαλίζει ένα μέρος εξόδων των αγωνιζομένων. Πιστευόντας ότι κάθε τέτοια προσπάθεια που εμπεριέχει στοιχεία αναβάθμισης και βοήθειας των αγωνιζομένων πρέπει να προωθείται, η ΕΘΕΑ το ενέκρινε. Η λέσχη εξασφάλισε διαμονή των αγωνιζομένων, μεταφορά των αγωνιστικών από Αθήνα, καθώς και πάρα πολύ καλή διοργάνωση. Αυτές ήταν οι ειδικές συνθήκες, που δεν επιβάρυναν την πλειοψηφία των αγωνιζομένων όπως γράφεις αλλά ένα πολύ μικρό μέρος, εκκίνησαν 63 συμμετοχές εκ των οποίων 4 από νότια Ελλάδα.
Τέλος ΑΠΑΝΤΗΣΗ Νο 1 - Συμπεριφορές και λέξεις όπως σπόντες ή σποντίτσες, υπονοούμενα, και σαμποτάζ δεν με αντιπροσωπεύουν, έχω ξεκάθαρες θέσεις απόψεις τις οποίες εκφράζω και τις υποστηρίζω με δύναμη (όχι ότι πάντα είναι σωστές ) και στην περίπτωση λάθους μου ξέρω να ζητάω και συγνώμη, και δεν διαφωνώ καθόλου με τις πολιτισμένες συζητήσεις και το κλείσιμο των κενών. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
απάντηση ΣΟΑΑΒΕ
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank@ APR,
Και αυτοί δίκαιο έχουν...Ναι , αλλα η πιο εμπεριστατωμενη ανακοινωση ειναι του ΣΟΑΑ ! που εχουν και μεγαλυτερο δικιο , γιατι δεν εχουν ουτε κινητα ....
Σωστά αλλά και ο Κύριος Παρταλιός ακριβώς απο επάνω δίκαιο έχει και ο Χρήστος Πλατής όταν του απαντήσει πάλι δίκαιο θα έχει.
Αυτό που εγώ λέω είναι πολύ απλό. Δεν βγαίνει άκρη έτσι.Φιλικά πάντα
Γιάννης Λουκόπουλος -
Ο χρήστης rosos έγραψε:
Απάντηση Α. ΠΑΡΤΑΛΙΟΥ σε Χ.ΠΛΑΤΗΤο κύριε Πλατή ήταν ευγενική προσφώνηση μια και ανταλλάσσουμε απόψεις σε δημόσιο χώρο, έχω αποφασίσει εδώ και πολλά χρόνια να μην τσαντίζομαι με διαφορά θέσεων που μπορεί να έχω με συναθλητές και δη φίλους από παλιά.
Λοιπόν Χρήστο,
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Νο 2 - Ο Νίκος Πασαλής καθώς και η Αννίτα είναι φίλοι αγαπημένοι από τα νεανικά μας χρόνια, και η προσφορά τους στον χώρο μας από εμένα αναγνωρίσιμη και πολύ μεγάλη, θα ήμουν ο τελευταίος που θα αρνιόμουν συνεργασία, και επί πλέον να τους σαμποτάρω σε όποια αγωνιστική προσπάθεια τους.
Αυτό που γράφει ο Στράτης αφορά την συμπεριφορά για διάφορα θέματα του Β.Δ σε μένα και ας ερωτηθεί γιαυτό.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Νο 3 - Συμφωνώ για την άστοχη λέξη άσχετα, αλλά στην συγκεκριμένη ενότητα το θέμα είναι Ράλλυ Χαλκιδικής, και οι συνέπειες πού θα έχει στο άθλημα από την ακύρωση του, και όχι πως ενήργησε ο κάθε Παρταλιός σε άλλα διάφορα θέματα που σαφώς ενδιαφέρουν κάθε εμπλεκόμενο με τον χώρο και σε διαβεβαιώ ότι είμαι πρόθυμος στο κομμάτι που μου αναλογεί να σου απαντήσω σε κάποια άλλη στιγμή και στο ανάλογο τοπικ.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Νο 4 - Δεν μου προτάθηκε κανένας παρατηρητής που δεν δέχθηκα, αντίθετα εγώ πρότεινα τον κο Μιχάλη Δαφνομήλη Δ/ντή του καταστήματος της ΕΛΠΑ στην θεσ/νίκη, και η ΕΘΕΑ μέσω του κου Γκουρτσούλη μου αρνήθηκε και όρισαν τον κο Γ.Παυλόπουλο.ΑΠΑΝΤΗΣΗ Νο 5 - Μου ζητάς να απαντήσω για μια απόφαση της ΕΘΕΑ? Στην οποία δεν μετείχα, αν θέλεις την θέση μου σαν οργανωτής είναι ότι δεν με ενδιαφέρει το όνομα του Τεχνικού Εφόρου αρκεί να γνωρίζει το μεγάλης σημασίας έργο που καλείται να εκτελέσει και να το κάνει άψογα.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Νο 6 - Κάθε χρόνο επιλέγεται κάποιος Δήμος (Χρονιά Αθλητισμού) ο οποίος όλο το έτος έχει αθλητικές εκδηλώσεις, φέτος ήταν ο Δήμος Βέροιας . Μέσω της τοπικής λέσχης έκαναν αίτημα προς την ΕΘΕΑ στις αθλητικές-εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου να συμπεριλιθφεί και το ράλλυ Φίλιππος, με την λέσχη να εξασφαλίζει ένα μέρος εξόδων των αγωνιζομένων. Πιστευόντας ότι κάθε τέτοια προσπάθεια που εμπεριέχει στοιχεία αναβάθμισης και βοήθειας των αγωνιζομένων πρέπει να προωθείται, η ΕΘΕΑ το ενέκρινε. Η λέσχη εξασφάλισε διαμονή των αγωνιζομένων, μεταφορά των αγωνιστικών από Αθήνα, καθώς και πάρα πολύ καλή διοργάνωση. Αυτές ήταν οι ειδικές συνθήκες, που δεν επιβάρυναν την πλειοψηφία των αγωνιζομένων όπως γράφεις αλλά ένα πολύ μικρό μέρος, εκκίνησαν 63 συμμετοχές εκ των οποίων 4 από νότια Ελλάδα.
Τέλος ΑΠΑΝΤΗΣΗ Νο 1 - Συμπεριφορές και λέξεις όπως σπόντες ή σποντίτσες, υπονοούμενα, και σαμποτάζ δεν με αντιπροσωπεύουν, έχω ξεκάθαρες θέσεις απόψεις τις οποίες εκφράζω και τις υποστηρίζω με δύναμη (όχι ότι πάντα είναι σωστές ) και στην περίπτωση λάθους μου ξέρω να ζητάω και συγνώμη, και δεν διαφωνώ καθόλου με τις πολιτισμένες συζητήσεις και το κλείσιμο των κενών.Ευχαριστω Αντωνη! Συνεπως δεσμευεσαι να κανεις απο την πλευρα σου οτι μπορεις για να κλεισουν τα κενα, κι οταν καταφερουμε να βρεθουμε ΟΟΟΟΛΟΙ μαζι,να πεις τις θεσεις σου, ν ακουσεις τις δικες μας και ν αποδεχθουμε ΟΟΟΟΛΟΙ μαζι τις αποφασεις της πλειοψηφιας.
Μακαρι να βγει τ ονειρο! -
Ξεχασα να σε ρωτησω καλε μου φιλε γιατρε ,στην επιστολη σου προς Β.Δ. την παρακατω φραση την εγραψες απο ευγενεια , τυπικοτητα , την εννοεις οπως διαβαζεται , η για να πικαρεις τους παλιους σου φιλους της Μιχαλακοπουλου ?........
Μια απορια ειναι ε ? για να μην τα παιξω τελειως .
Θα ηθελα να επιβεβαισω την διαθεση μου να συνεχισω να προσφερω τις σχετικες υπηρεσιες μου, αν αυτο σας βρισκει ακομη συμφωνο.
-
Ελα τρελλογερε
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.... Για την ομαδα δουλειας επι της προβολης γραφω.Αιντε, μη βαζεις φυτιλιες. Ειναι ολα ξεκαθαρα νομιζω. Αν δεν τους αρεσει, ας μου πουν να παω σπιτι μου. Δε θα χανω και το ιατρειο της Τριτης
-
Όσο και να μην αρέσει στον φίλο μου τον Πλατή η λύση είναι μια. ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ και ξεκίνημα σε λευκή σελίδα με νέους παρθένους ανθρώπους. Και όταν λέω νέους εννοώ σε ηλικία...
Speedy
Πιστευεις Γιαννη οτι μπορει να γινει αυτο που λες ,να παρατησουν τα κορακια το φαι τους και να αφησουν ετσι ευκολα ενα τσουρμο νεους να φτιαξουν το αθλημα δηλαδη .......
Εδω φαγανε το αλλο το παμπονηρο τσακαλι που εργαζεται με σχεδια επι σχεδιων (το κλασικο του στηλ) που ειναι και της ιδιας φωλιας , σε ελαχιστο χρονο .......
Τους νεους παρθενους , αστο για να ονειρευοντε οι επομενοι πρωταθλητες ....
Εγω τους εμπειρους , οριμους ,ακομπλεξαριστους και μονιασμενους ψαχνω .....αλλα που ?
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ελα τρελλογερε
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.... Για την ομαδα δουλειας επι της προβολης γραφω.Αιντε, μη βαζεις φυτιλιες. Ειναι ολα ξεκαθαρα νομιζω. Αν δεν τους αρεσει, ας μου πουν να παω σπιτι μου. Δε θα χανω και το ιατρειο της Τριτης
Αυτο ρωταω κι εγω ...
Γιαυτους τους ανθρωπους θα συνεχισεις να κανεις εργο ?
Μην μου πεις το κλασικο πιστευω μας .....οτι ειναι για το αθλημα και την τρελα μας , γιατι σ'αυτην την περιπτωση δεν το δεχομαι οτι ισχυει ....
Αν φυσαει στην Ανδρο εχει καλως ....
Εδω ειναι καλμα και τα βλεπω αλλιωςειδες ποιματακι που σουφτιαξα
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Όσο και να μην αρέσει στον φίλο μου τον Πλατή η λύση είναι μια. ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ και ξεκίνημα σε λευκή σελίδα με νέους παρθένους ανθρώπους. Και όταν λέω νέους εννοώ σε ηλικία...Speedy
Πιστευεις Γιαννη οτι μπορει να γινει αυτο που λες ,να παρατησουν τα κορακια το φαι τους και να αφησουν ετσι ευκολα ενα τσουρμο νεους να φτιαξουν το αθλημα δηλαδη .......
Εδω φαγανε το αλλο το παμπονηρο τσακαλι που εργαζεται με σχεδια επι σχεδιων (το κλασικο του στηλ) που ειναι και της ιδιας φωλιας , σε ελαχιστο χρονο .......Γι’ αυτό κάπου πάρα πάνω έγραψα στον Πλατή να το σπρώξουν να πεθάνει, το παρών κατεστημένο εννοώ. Μήπως τώρα είναι η ευκαιρία που όπως λες και εσύ έτσι και αλλιώς αλληλοφαγώνονται?
Τους νεους παρθενους , αστο για να ονειρευοντε οι επομενοι πρωταθλητες ....
Εγω τους εμπειρους , οριμους ,ακομπλεξαριστους και μονιασμενους ψαχνω .....αλλα που ?Συμφωνώ απολύτως «...αλλά που?» εξ’ άλλου και πάλι στον Πλατή αυτό έγραψα παραπάνω, « ... ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη...» ή και δύο...
Πάντως μέσα σε αυτό το μπάχαλο προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχουν μερικά άτομα που μιλάμε την ίδια γλώσσα...
Φιλικά
Γιάννης Λουκόπουλος -
Καλημέρα μετά από πολύ καιρό.
Κατ'αρχήν να χαιρετήσω τους Χρήστους (με τον Πλατή τα είπαμε από τηλεφώνου),και κυριε Χρήστο-δεν σώνεται με τίποτα-χρόνια έχω να σας δω...Χαιρετώ και όλους όσους έβλεπα στα έβλεπα στα βουνά!
Πάντως σας διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον και χαίρομαι που τελικά είναι πολλοί αυτοί που ενδιαφέρονται!!!
Παρακαλώ πολύ να μπείτε στο παρακάτω λίνκ (αν και είμαι σίγουρη οτι οι περισσότεροι το γνωρίζετε) και τότε ίσως πάρετε τις απαντήσεις που ψάχνετε!
Να ξέρετε οτι στην μοτοσυκλέτα είναι τα ίδια αν όχι χειρότερα!
Κάποια στιγμή που θα βρώ τον χρόνο (πολύ τρέξιμο λέμε) θα γράψω περισσότερα!
Για την ώρα διαβάστε προσεκτικά!
Να είστε όλοι καλά!
http://www.moto.gr/forums/showthread.ph ... adid=62365' target='_blank -
Γεια σου Μαρακι , παρακολουθεις ε ετσι ειναι οι ανθρωποι που αγαπουν πραγματικα αυτο το σπορ , οσα τρεχαματα και ν'αχουν , παντα ο νους και η ψυχη τους παει στα χαμπαρια και την προκοπη , γι'αυτο που κοπιασαν και πονεσαν .
Μαθαινουμε οσοι ενδιαφερομαστε τα νεα του χωρου της μοτο κατα διαστηματα Μαρια μου , και παρ'ολο οτι οι εμπλεκομενοι εκει , ειναι και ηταν πιο ψυχωμενοι απο εμας του αυτοκινητου και εφταναν στα ορια τους , ακομα δεν εχουν μπορεσει να απαλαχτουν απ'αυτο το καρκινωμα της Μεσογειων .....
Αυτοι παντως εχουν τις περισσοτερες ελπιδες να τελειωσουν συντομα , εμεις με τοσα καθυστερημενα και προβληματικα , που εχουμε στον χωρο μας ..... δεν προκειται ποτε .
ΦΙΛΙΑ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ , Χριστος
-
Αγαπητοί προλαλήσαντες, αφού διάβασα με προσοχή τις απόψεις σας που αφορούν στο γεγονός της ακύρωσης τυυ ράλι Χαλκιδικής, αφου διάβασα τις εντεύθεν και εντεύθεν ρίψεις και αποκρουσεις ευθυνών,έρχομαι να ρωτήσω κάτι που μάλον μας έχει διαφύγει ( ή τουλάχιστον δεν το έχω καταλάβει).
Μιλάτε (με) όλοι μας για ανανέωση της αρχής του σπόρ, για νέα φρέσκα πρόσπωπα, με ήθος, με γνώση, με εξυπνάδα, που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν, έτσι ώστε και το Χαλκιδικής να μη χαθεί το 2009 και οι αγώνες να πάρουν τη θέση τους που τους αρμόζει στην ελληνική κοινωνία, να βγουν από την αφάνεια, να, να κλπ. που όντως δεν έχει κάνει η μέχρι τώρα αρχη του σπόρ. Η ερώτηση λοιπόν είναι η παρακάτω: Έχει κάποιος σχέδιο δράσης ώστε να γίνουν ριζικές αλλαγές σε τομείς βασικούς για την ανάπτυξη; Υπάρχει σχέδιο δράσης που να επιτρέπει σε νέα παιδιά να μπουν σε αυτό το χώρο που τόσο αγαπάμε; Σκέπτεται κανένας να ταράξει τα βαλτωμένα από χειροπιαστές ιδέες νερά του χώρου; Μπορεί κάποιος να αναλύσει τι πρεπει να γίνει και σε ποιές μορφές αγώνων να επενδύσουμε, ώστε να δούμε κάτι να κινείται στον ορίζοντα; Στους οικονομκά χαλεπούς καιρούς τί πρέπει να κάνουμε για να τρβήξουμε την προσοχή του φίλου των αγώνων που όμως δεν τολμάει;
Αν ναι, τότε πάμε και επίθεση. Αν όχι και απλά η διάθεση για αλλαγή αρχής θυμίζει το 'χαλίφης στη θέση του χαλίφη', τότε πρέπει να το συζητήσουμε.
Τί λέτε λοιπόν; Για πετάξτε καμια ολοκλρωμένη πρόταση - ιδέα, για να αρχίσουμε να πορευόμαστε και πάνω από όλα να καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται.Βαθύτατα προβληματισμένος
Λάμπης Κουρτέσης -
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Αγαπητοί προλαλήσαντες, αφού διάβασα με προσοχή τις απόψεις σας που αφορούν στο γεγονός της ακύρωσης τυυ ράλι Χαλκιδικής, αφου διάβασα τις εντεύθεν και εντεύθεν ρίψεις και αποκρουσεις ευθυνών,έρχομαι να ρωτήσω κάτι που μάλον μας έχει διαφύγει ( ή τουλάχιστον δεν το έχω καταλάβει).
Μιλάτε (με) όλοι μας για ανανέωση της αρχής του σπόρ, για νέα φρέσκα πρόσπωπα, με ήθος, με γνώση, με εξυπνάδα, που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν, έτσι ώστε και το Χαλκιδικής να μη χαθεί το 2009 και οι αγώνες να πάρουν τη θέση τους που τους αρμόζει στην ελληνική κοινωνία, να βγουν από την αφάνεια, να, να κλπ. που όντως δεν έχει κάνει η μέχρι τώρα αρχη του σπόρ. Η ερώτηση λοιπόν είναι η παρακάτω: Έχει κάποιος σχέδιο δράσης ώστε να γίνουν ριζικές αλλαγές σε τομείς βασικούς για την ανάπτυξη; Υπάρχει σχέδιο δράσης που να επιτρέπει σε νέα παιδιά να μπουν σε αυτό το χώρο που τόσο αγαπάμε; Σκέπτεται κανένας να ταράξει τα βαλτωμένα από χειροπιαστές ιδέες νερά του χώρου; Μπορεί κάποιος να αναλύσει τι πρεπει να γίνει και σε ποιές μορφές αγώνων να επενδύσουμε, ώστε να δούμε κάτι να κινείται στον ορίζοντα; Στους οικονομκά χαλεπούς καιρούς τί πρέπει να κάνουμε για να τρβήξουμε την προσοχή του φίλου των αγώνων που όμως δεν τολμάει;
Αν ναι, τότε πάμε και επίθεση. Αν όχι και απλά η διάθεση για αλλαγή αρχής θυμίζει το 'χαλίφης στη θέση του χαλίφη', τότε πρέπει να το συζητήσουμε.
Τί λέτε λοιπόν; Για πετάξτε καμια ολοκλρωμένη πρόταση - ιδέα, για να αρχίσουμε να πορευόμαστε και πάνω από όλα να καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται.Βαθύτατα προβληματισμένος
Λάμπης ΚουρτέσηςΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΛΑΜΠΗ,
ΕΥΛΟΓΟΣ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΣΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ?
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΗΔΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ραλλυ Ελπα τελος ? η Ελπα τελος .....?