-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Η Χαλκια πιαστηκε ντοπαρισμενη.Προσοχη μη σας χτυπησει κανεις απο αυτους που πεφτουν απο τα συννεφα
Μαλακία...
Κι εγώ που νόμιζα ότι πήρε το χρυσό στην Αθήνα εκμεταλλευόμενη την καλύτερη αεροδυναμική που είχε από την μυτόγκα της... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και για οσους ψαχνουν τα πραγματικα ανθρωπινα ορια και οχι τα ιατρικά,δεν εχουν παρα να δουν επιδοσεις αθλητων οπως ο J.Owens κτλ,ήδη απο την δεκαετια του 60 ολα τα ρεκορ ειναι υποπτα,απο 70 και μετα ειναι ολα σαπια...Διάβασα προ ημερών ένα άρθρο το οποίο μιλούσε για 10+ παγκόσμια ρεκόρ γυναικών στο στίβο που σημειώθηκαν τη δεκαετία του '80 και δεν έχουν ακόμα καταρριφθεί (βλ. εδώ). Το ίδιο άρθρο ανέφερε ότι μόνο σε 2-3 από τα εν λόγω αγωνίσματα υπάρχουν σήμερα αθλήτριες των οποίων οι επιδόσεις απειλούν τα ρεκόρ.
-
2 από αυτά είναι της Φλόρενς Γκρίφιθ Τζόυνερ (R.I.P.).
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και για οσους ψαχνουν τα πραγματικα ανθρωπινα ορια και οχι τα ιατρικά,δεν εχουν παρα να δουν επιδοσεις αθλητων οπως ο J.Owens κτλ,ήδη απο την δεκαετια του 60 ολα τα ρεκορ ειναι υποπτα,απο 70 και μετα ειναι ολα σαπια...Νταξ, αν ο Οουενς εκανε 10.2' με χρονομετρο χεριου και 8.20 στο μηκος, με εντατικη προπονηση, συγχρονη και με μηχανηματα 365 μερες το χρονο, φαρμακευτικη υποστηριξη (νομιμη), συμπληρωματα διατροφης και καλυτερες συνθηκες διαβιωσης δε θα εκανε 9,7' και κοντά 9 μετρα; Πιστευω ναι.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και για οσους ψαχνουν τα πραγματικα ανθρωπινα ορια και οχι τα ιατρικά,δεν εχουν παρα να δουν επιδοσεις αθλητων οπως ο J.Owens κτλ,ήδη απο την δεκαετια του 60 ολα τα ρεκορ ειναι υποπτα,απο 70 και μετα ειναι ολα σαπια...
Νταξ, αν ο Οουενς εκανε 10.2' με χρονομετρο χεριου και 8.20 στο μηκος, με εντατικη προπονηση, συγχρονη και με μηχανηματα 365 μερες το χρονο, φαρμακευτικη υποστηριξη (νομιμη), συμπληρωματα διατροφης και καλυτερες συνθηκες διαβιωσης δε θα εκανε 9,7' και κοντά 9 μετρα; Πιστευω ναι.
Προσωπικα πιστευω οτι θα εκανε παγκοσμιο ρεκορ και στα δυο.
Αθλητης με τεράστια χαρίσματα,και υποψη οτι ετρεξε και σε μια σχεδον εχθρικη για αυτον Ολυμπιαδα (Βερολινο),κανενας κριτής δεν θα του εκανε χάρες. -
Είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι τη δεκαετία του 60 ΔΕΝ έκαναν χρήση αναβολικών ουσιών;
Πχ η κοκαΐνη ήταν ήδη διαδεδομένη, το ίδιο και άλλες διεγερτικές ουσίες, φυσικές ή μη. Από ντόπινγκ-κοντρόλ μάλιστα δεν νομίζω να πέρναγαν. -
Μιλαμε για τη δεκαετια του 30 ομως. Τη δεκαετια του 60 προφανως και εκαναν χρηση ουσιων. Θρυλικες εχουν μεινει οι αδερφες Πρες απο την ΕΣΣΔ για τις οποιες λεγονταν οτι ηταν εγχειρισμενοι μπετατζηδες.
Για του λογου το αληθες
-
Κατι μπερδεψες...ο J.Owens έδρασε το 1936
Και πιο πανω γραφω οτι 'ήδη απο την δεκαετια του 60 ολα τα ρεκορ ειναι υποπτα' και μαλλον ήμουνα επιεικής,οι αμφεταμίνες και τα στεροειδή κυκλοφορούν ήδη από την δεκαετία του '40 -
Κι όμως, με ένα γρήγορο ψάξιμο...
http://www.google.co.uk/search?hl=en&q= ... 930S&meta=' target='_blank' target='_blankΜόνο ο Σπύρος Λούης έπινε αποκλειστικά γαλατάκι δηλαδή; Του έδωσαν καμιά θέση στην αστυνομία ή πέθανε νερουλάς ο κακομοίρης;
Edit: ισόβια σύνταξη του έδωσαν....42 χρόνια αργότερα!!! -
Να συγκρινουμε την ντοπα αλλων εποχων με τη δεκαετια 78-88 ειναι σα να συγκρινουμε την Εντζο με το μοντελ Τ. Η αληθεια ειναι οτι μετα τη φλάι φλο υπαρχει καμψη στη χρηση της ντοπας, γι'αυτο και τα ρεκορ του Σεντιχ, του Κρατοσβιλοβα και του Μαριτα Κοχ μενουν ακομη ακαταρριπτα.
-
Μέσα στο τζάκετ μου σκυφτός
Γραμμή Πεκίνο Πειραιά
Καθώς στριγκλίζουν οι γραμμές
Κάτι μου καίει τα σωθικά.Οι φίλοι μου το 'χαν πει
Ξέχνα ρε Σταύρο τη Φανή
Όσο και να το θέλεις πια
Να ξανατρέξει δεν μπορεί.Ντοπέ οι φάτσες γύρω μου
Και με κοιτούν ειρωνικά
Όπως με κοίταζε κι ο Ρονγκ
Πριν από μερικά λεπτά.Οι φίλοι μου...
Στην Κίνα ο δρόμος σκοτεινός
Παραπατάω στο Σινικό
Μέσα στο στάδιο μοναχός
Κι ο Τζέκος να μου τραγουδάΟι φίλοι μου...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Να συγκρινουμε την ντοπα αλλων εποχων με τη δεκαετια 78-88 ειναι σα να συγκρινουμε την Εντζο με το μοντελ Τ. Η αληθεια ειναι οτι μετα τη φλάι φλο υπαρχει καμψη στη χρηση της ντοπας, γι'αυτο και τα ρεκορ του Σεντιχ, του Κρατοσβιλοβα και του Μαριτα Κοχ μενουν ακομη ακαταρριπτα.αυτος ο κρατοσβιλοβα ηταν εγχειρισμενος?θρυλικες οι μαχες του με τον κοχ
-
http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... gDtrID=246
Τώρα ΚΑΙ άλογα ντοπέ!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=930348&lngDtrID=246' target='_blankΤώρα ΚΑΙ άλογα ντοπέ!!
Οι λεγομενες και αλογισιες ενεσεις
-
Όχι και 'τώρα'. Το κάνουν για δεκαετίες (στον ιππόδρομο).
-
Με πρωταγωνιστή μάλιστα τον Τζέκο και τη βαλίτσα του...
-
Το 'τώρα' πήγαινε στους Ολυμπιακούς, βρε!
-
Αντε τωρα να πει το αλογο οτι ηπιε πορτοκαλαδα!!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αντε τωρα να πει το αλογο οτι ηπιε πορτοκαλαδα!!!Την έχουμε πιεί την πορτοκαλάδα από καιρό!!!
-
Παντως με τοση ντοπα στον αθλητισμο και τον πρωταθλητισμο,τοσα αναβολικα και υποπτα βοηθηματα στα γυμναστηρια,θα πρεπει να νιωθεις τυχερος αν εισαι ενας απλος πλαδαρος Ελληνας με μπυροκοιλια
Ντόπινγκ στον αθλητισμό