-
Άσπρη; Και το χαμήλωμα ή οι τροχοί φαίνονται υπερβολικοί.
Το σαλόνι όμως θα ναι -
Ο χρήστης tibet έγραψε:
στην ζούλα, όπως και το Α4 3.0 TDi εδώ και ένα χρόνο.ποσο σου πηγε το Α4 αγορα και εκτελωνισμος?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Άσπρη;Ναι ρε, άσπρη!
-
-
Ε οχι δα...πανεμορφη ειναι.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ε οχι δα...πανεμορφη ειναι.Ειδες;
-
Eκτρωματικό το αποτέλεσμα λόγω επιλογής διάστασης ελαστικών- ζάντας και χαμηλώματος ανάρτησης.Στοιχηματιζώ ότι η φωτο αφορά αυτοκίνητο που διατίθεται σε γερμανόφωνη αγορά.
-
Το λευκό πάντως είναι πολύ της μόδας τελευταία...
-
Όντως και η ζάντα και το χαμήλωμα τη χαλάνε. Αλλά το χρώμα σε συνδυασμό με το σαλόνι...
-
μας διέλυσες με το λευκό!
χτύπα κι άλλο, αντέχω
/g -
Χωρις χαμηλωμα θα εδειχνε το ιδιο καλα, η πισω ζαντα ειναι ενα κλικ πριν μπει στο θολο.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Το λευκό πάντως είναι πολύ της μόδας τελευταία...Είναι τόοοοοσο πολύ της μόδας που θα το κάψουνε. Πλην απειροελαχιστων εξαιρέσων (πχ c klasse) προτιμώ μέχρι και το πατροπαράδοτο, αδιάφορο, ξενέρωτο ασημί
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είναι τόοοοοσο πολύ της μόδας που θα το κάψουνε. Πλην απειροελαχιστων εξαιρέσων (πχ c klasse) προτιμώ μέχρι και το πατροπαράδοτο, αδιάφορο, ξενέρωτο ασημί
Καλά,το ασπρο ειναι F.T.D.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Είναι τόοοοοσο πολύ της μόδας που θα το κάψουνε. Πλην απειροελαχιστων εξαιρέσων (πχ c klasse) προτιμώ μέχρι και το πατροπαράδοτο, αδιάφορο, ξενέρωτο ασημί
Καλά,το ασπρο ειναι F.T.D.
=fucked til death?
-
Μάλλον ΓΤΠ εννοεί ο Hunter...
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Μάλλον ΓΤΠ εννοεί ο Hunter...τώρα που το λες...
τι βλάκας! -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Eκτρωματικό το αποτέλεσμα λόγω επιλογής διάστασης ελαστικών- ζάντας και χαμηλώματος ανάρτησης.Στοιχηματιζώ ότι η φωτο αφορά αυτοκίνητο που διατίθεται σε γερμανόφωνη αγορά.Μια χαρα ζανταρες εχει η Alfa. Μαλιστα πλεον υπαρχουν οι επιλογες απο το alfa unica να επιλεξεις (αν οπωσδηποτε θελει καποιος 19αρα) σαν της 8C Competizione ή τις ζαντες της ΤΙ εκδοσης.
Οσο για το χαμηλωμα? Χαλασε τις αναλογιες του σχηματος.
Το χρωμα της ομολογω πως ειναι καλο αν και δυσκολα θα το επελεγα. Ο λογος ειναι οτι ειναι πολυφορεμενο. Προτιμω την Brera σε 8C Rosso Competizione ή το bianco nuvola της 147GTA και επειτα το υπεροχο και αναλλοιωτο στο περασμα της καθε μοδας rosso Alfa.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
........και επειτα το υπεροχο και αναλλοιωτο στο περασμα της καθε μοδας rosso Alfa.orrendo.........επίσης επιλογή μονόδρομος για γερμανόφωνους. Στην πραγματικότητα ταιριάζει σε ελάχιστα μοντέλα Alfa,αναδεικνύοντας σπάνια τις γραμμές του σχεδίου.
-
-
Να το κάνετε ρόσο τεντέσκο τότε...
Κακιούλες....Το κόκκινο ούτε κρύβει ούτε αναδεικνύει γραμμές...είναι πολύ ουδέτερο χρώμα και συχνά χρησιμοποιείται στα μοντέλα προπαραγωγής ακριβώς για αυτό το λόγο.
Εκτός, λέμε, αν υπάρχουν τίποτε υπερμεγέθεις περιφέρειες που χρειάζονται make-up για να ξεγελούν στο μάτι!
(μη μου πεις τίποτα εμένα, μ'αρέσει μόνο σε κόκκινη_ κ@λογερμαναράς δεν είμαι ούτως ή άλλως;_ άλλωστε ανέκαθεν μου άρεσαν οι 'πλούσιες' περιφέρειες! )
Αlfa Romeo Brera/Spider