-
χμμμμμμμμμμμμ......
κακο μου φαινετα αυτό!!
θα έδειχνε τουλάχιστον λιγότερο κλειστοφοβικό (όπως λένε κάποιοι)..!
κρίμα γιατί η ηλιοροφή υπάρχει (fiat) κ θα καθόταν μια χαρα μου φαίνεται στη Mi.To..
όπως και να έχει θα περιμένω την 120hp .....και ας μην έχει ηλιοροφή..
εκεί θα κολήσουμε τώρα!
thanks! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
διάβασα σε ένα περιοδικό πως υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξεις τον εξοπλισμό στα μέτρα σου(κατα κάποιο τρόπο λογικά & όχι να παραμείνεις στις εκδόσεις που δίνει η AR..
ισχύει κάτι τέτοιο?
& βγαίνει με ηλιοροφή η Mi.To...& πόσο κάνει?
thanks!Ηλιοροφή δεν είδα στον κατάλογο με τα εξτρα...
Κι όμως, υπάρχει και κοστίζει €850.
-
Πήγα στον Παζαρόπουλο και εγώ για να την δω απο κοντά την προηγούμενη εβδομάδα.
Δεν θα γράψω ακόμα σχόλια μια και περιμένω να το οδηγήσω πρώτα, αλλά μου έκανε ΠΟΛΥ κακή εντύπωση, η πόρτα του οδηγού που δεν άνοιγε εύκολα ( ο πωλητής είπε για 'λόγους ασφαλείας', τρομάρα του....) και η πόρτα του συνοδηγού που δεν κατέβαζε το τζάμι στο άνοιξε-κλείσε με αποτέλεσμα ενα ωραιότατο σημάδι στο χρώμα της οροφής.... φαντάζομαι μέχρι τώρα θα έχει φύγει τελείως το πλαστικό κομμάτι.... .
Ναι ξέρω..... εκθεσιακό κομμάτι είναι... πολύς κόσμος μπαινοβγαίνει κάθε μέρα...
Καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει !!! Θα έπρεπε να το προσέξουν και να το αποσύρουν απο την βιτρίνα αν είχε πρόβλημα !!
Ευτυχώς που ήμουν μόνος μου γιατι άντε να δικαιογήσεις μετά την ποιότητα κατασκευής των Ιταλών.... κρίμα ....
Για testdrive θα προτιμήσω άλλη αντιπροσωπεία..... έβγαζα που έβγαζα σπυράκια με το Παζαρόπουλο τώρα με αποτέλειωσε.....
Αντε να δούμε τι λέει στον δρόμο.... Τρούλη ακούςςςς, μαζί θα πάμε.....
-
Στην Θεσ/νίκη υπάρχει πουθενά να την δούμε 'ζωντανή'?
Η αντιπροσωπία στην Μοναστηρίου? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στην Θεσ/νίκη υπάρχει πουθενά να την δούμε 'ζωντανή'?
Η αντιπροσωπία στην Μοναστηρίου?στην αλλη κοντα στο τζαμπο...πρακτικερ περιοχη..σφακιανακης..
-
Τέως ΕΜΙΚΟ.
-
Ανατολικά, ακόμα καλύτερα. Βολευει. Ευχαριστώ!
-
Aν πας άμεσα, για πες αν φέρανε και test...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
διάβασα σε ένα περιοδικό πως υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξεις τον εξοπλισμό στα μέτρα σου(κατα κάποιο τρόπο λογικά & όχι να παραμείνεις στις εκδόσεις που δίνει η AR..
ισχύει κάτι τέτοιο?
http://www.4troxoi.gr/tech_edition.php' target='_blank
Ο πωλητής σήμερα μου έδωσε 3 σελίδες έξτρα και δεν ήταν μέσα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aν πας άμεσα, για πες αν φέρανε και test...Αυτές τις μέρες θα πάω. Πηγαινοέρχομαι Χαλκιδική και βολευει. Θα ενημερώσω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aν πας άμεσα, για πες αν φέρανε και test...αυτή που είχανε είχε αυτοκόλλητα test drive
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ισχύει κάτι τέτοιο?
http://www.4troxoi.gr/tech_edition.php' target='_blank' target='_blank
Ο πωλητής σήμερα μου έδωσε 3 σελίδες έξτρα και δεν ήταν μέσα.
Στον τιμοκατάλογο που πήραμε εμείς από την FAH είναι κανονικά
-
νομιζω τωρα υπαρχει διαθεσιμη η μαυρη οροφη 850€
και απο σεπτεμβριο η skyview,
δεν ειμαι σιγουρος ομως, δεν θυμαμαι -
Πήγα να την δω χθες από κοντά στην Σπικαρ ( Χαλκίδα ). Ηταν βράδυ και μπόρεσα να την δω μόνο εξωτερικά.
Ωραία τελικά είναι από κοντά αν και οι θόλοι των τροχών να είναι υπερβολικά μεγάλοι ακόμη και
για τις 17αρες που φορούσε το εν λόγω μοντέλο.
Δεν έχω καμία καγκουροδιάθεση αλλά με τις 18αρες ( ....που καταλήξαμε να λέμε για ένα αμάξι 1,4λτ ότι θέλει 18άρες για να δείξει ) πιστεύω ότι θα είναι πιο όμορφη.
Ήταν παρκαρισμένη δίπλα σε μια νέα Delta και δεν μου φάνηκε και τόσο μικρή σε μέγεθος.
Όσον αφορά το στενό μπροστινό μέρος που αναφέρθηκε πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι τα μπροστινά φανάρια είναι τοποθετημένα πιο μέσα και όχι στις άκρες του αμαξώματος , το οποίο σε συνδυασμό με το μεγάλο μέγεθός τους δίνουν στο μάτι αυτή την εντύπωση.
Ξέρει κάποιος εάν οι δαγκάνες γίνονται παραγγελία όσον αφορά το χρώμα τους???
Το εν λόγω αυτοκίνητο είχε χρώματος ασημί. -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Ξέρει κάποιος εάν οι δαγκάνες γίνονται παραγγελία όσον αφορά το χρώμα τους???Nαι υπαρχει επιλογη χρωματος για τις δαγκανες. Τιμη δεν θυμαμαι ομως. Περιπου 100 ευρω?
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Πήγα στον Παζαρόπουλο και εγώ για να την δω απο κοντά την προηγούμενη εβδομάδα.Δεν θα γράψω ακόμα σχόλια μια και περιμένω να το οδηγήσω πρώτα, αλλά μου έκανε ΠΟΛΥ κακή εντύπωση, η πόρτα του οδηγού που δεν άνοιγε εύκολα ( ο πωλητής είπε για 'λόγους ασφαλείας', τρομάρα του....) και η πόρτα του συνοδηγού που δεν κατέβαζε το τζάμι στο άνοιξε-κλείσε με αποτέλεσμα ενα ωραιότατο σημάδι στο χρώμα της οροφής.... φαντάζομαι μέχρι τώρα θα έχει φύγει τελείως το πλαστικό κομμάτι.... .
Ναι ξέρω..... εκθεσιακό κομμάτι είναι... πολύς κόσμος μπαινοβγαίνει κάθε μέρα...
Καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει !!! Θα έπρεπε να το προσέξουν και να το αποσύρουν απο την βιτρίνα αν είχε πρόβλημα !!
Ευτυχώς που ήμουν μόνος μου γιατι άντε να δικαιογήσεις μετά την ποιότητα κατασκευής των Ιταλών.... κρίμα ....
Για testdrive θα προτιμήσω άλλη αντιπροσωπεία..... έβγαζα που έβγαζα σπυράκια με το Παζαρόπουλο τώρα με αποτέλειωσε.....
Αντε να δούμε τι λέει στον δρόμο.... Τρούλη ακούςςςς, μαζί θα πάμε.....
Αν κρίνω από το πως παρέλαβα το Grande Punto μου...η πόρτα του συνοδηγού για να κλείσει έπρεπε να τη βαράς...δεν είχε φρέον ο κλιματισμός, οι πίσω πόρτες όταν άφηνες το αυτοκίνητο στον ήλιο δεν άνοιγαν, μετά από λίγο καιρό (1 χρόνο) έσπασε ο γρύλος του παραθύρου του οδηγού και μάλλον και του συνοδηγού ετοιμάζεται για το ίδιο αφού όταν ανεβοκαταβαίνει το παράθυρο κάπου χτυπάει και ένα σωρό άλλα προβλήματα. Η ποιότητα των Ιταλών είναι πολύ κακή. Δε ξέρω τι φταίει (κακή γραμμή παραγωγής) αλλά και εμείς δεν φταίμε να παραλαμβάνουμε αυτοκίνητα με τόσα προβλήματα. Από ότι φαίνεται τα ίδια προβλήματα εμφανίζονται και στην Alfa Romeo
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Ωραία τελικά είναι από κοντά αν και οι θόλοι των τροχών να είναι υπερβολικά μεγάλοι ακόμη και
για τις 17αρες που φορούσε το εν λόγω μοντέλο.
Δεν έχω καμία καγκουροδιάθεση αλλά με τις 18αρες ( ....που καταλήξαμε να λέμε για ένα αμάξι 1,4λτ ότι θέλει 18άρες για να δείξει ) πιστεύω ότι θα είναι πιο όμορφη.+1
Οι θολοι ειναι πολυ τονισμενοι με αποτελεσμα ακομα κ οι 17αρες να φαινονται λιγες... -
Απο χρώμα τι λέτε παιδιά; Προς το παρόν οι μόνες που έχω δει είναι σε κόκκινο - καμμιά άλλη προτίμηση;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Απο χρώμα τι λέτε παιδιά; Προς το παρόν οι μόνες που έχω δει είναι σε κόκκινο - καμμιά άλλη προτίμηση;ALFA ROMEO= κόκκινο
Κοίτα μην κάνεις καμια στραβή και την πάρεις άλλο χρώμα! Άσε που , όταν έρθει η ώρα, θα την πουλήσεις πολύ ευκολότερα αν είναι κόκκινη.
-
Όσον αφορά το στενό μπροστινό μέρος που αναφέρθηκε πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι τα μπροστινά φανάρια είναι τοποθετημένα πιο μέσα και όχι στις άκρες του αμαξώματος , το οποίο σε συνδυασμό με το μεγάλο μέγεθός τους δίνουν στο μάτι αυτή την εντύπωση.
Εγω παλι πιστευω πως οφειλεται στο οτι θελουν να αποσπασουν την υψηλοτερη βαθμολογια στο Ncap
Απο χρώμα τι λέτε παιδιά; Προς το παρόν οι μόνες που έχω δει είναι σε κόκκινο - καμμιά άλλη προτίμηση
Ερχεται συντομα το 8с rosso ,αν μπορεις να περιμενεις και να διαθεσεις το αντιτιμο
Alfa Romeo Mi.Τo 2008