-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ψάχνω tablet pc. Το Toshiba M200 λέει τίποτα? Το βρίσκω 400-500 ευρώ στο ebay μεταχειρισμένο. Δέν με νοιάζουν οι επιδόσεις, ένα excel θα τρέχω όλο κι όλο, άντε να μπαίνω και στο internet.
Θες να δεις κατι σε καινουργιο με κανα 500αρικο?
http://www.engadget.com/2008/07/24/giga ... -on-video/' target='_blank
Ωπου να ναι σκάει μύτη στην αγορά...
Τέλειο!
-
Περιμενω πως και πως το FSC Amilo Xi3650
Αν και το τωρινο (Amilo M3438G) δεν ειναι οτι καλυτερο ειχα απο αποψη επιδωσεων, ειναι σκυλι και με αυτα που εχει τραβηξει... Η αποφαση για νεο laptop ειναι μονοδρομος και ακουει στο ονομα Fujitsu-Siemens AmiloΜ ενδιαφερει κατα ποσο θα μπορω να του κανω downgrade σε ΧΡ-SP2.
Καλα, σταθερα κ αγια τα Window sVista, αλλα...πολλα τα προβληματα και δεν μ αρεσουν γενικα σαν λειτουργικο -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αν και το τωρινο (Amilo M3438G) δεν ειναι οτι καλυτερο ειχα απο αποψη επιδωσεων, ειναι σκυλι και με αυτα που εχει τραβηξει... Η αποφαση για νεο laptop ειναι μονοδρομος και ακουει στο ονομα Fujitsu-Siemens AmiloΜ ενδιαφερει κατα ποσο θα μπορω να του κανω downgrade σε ΧΡ-SP2.
Καλα, σταθερα κ αγια τα Window sVista, αλλα...πολλα τα προβληματα και δεν μ αρεσουν γενικα σαν λειτουργικοΠοιο laptop ρε συ? To λινκ σου σε desktop σε στελνει
Ασε τα Vista ησυχα! Ουτε προβληματα έχουν και στο γαιδουρι που θες να πάρεις θα πηγαίνουν πετωντας... Δεν το συζητω καν πως θα τα κρατησεις
-
Στον firefox 3 πως μπορω να βαλω το κουμπι που κλεινει το καθε tab, πανω στο ιδιο το tab και οχι μονο τερμα δεξια που το εχει τωρα?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Στον firefox 3 πως μπορω να βαλω το κουμπι που κλεινει το καθε tab, πανω στο ιδιο το tab και οχι μονο τερμα δεξια που το εχει τωρα?Παραδόξως, σε εμένα έχει σε όλα τα tabs
Γενικώς:
Γράψε στη διεύθυνση about:config
αφού προσπεράσεις την ηλίθια προειδοποίηση, ψάξε να βρεις το κλειδί browser.tabs.closeButtons.
Με διπλό κλικ επάνω του το αλλάζεις. Οι τιμές που μπορεί να πάρει είναι:
0: Μόνο στην ενεργή καρτέλα
1: Σε όλες τις καρτέλες
2: Καθόλου
3: Κουμπί κλεισίματος τέρμα δεξιάΓενικά πάντως δεν χρειάζεται κουμπάκι κατά τη γνώμη μου, εφόσον αν έχεις ποντίκι με 3 πλήκτρα (ή ροδάκι), αν πιέσεις το μεσαίο κουμπί οπουδήποτε πάνω στο tab, κλείνει
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Nightly Tester Tools και θα δουλέψουν ΟΛΑ.
what?
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6543
αφού το εγκαταστήσεις πας στα Addons και θα δεις ότι κάτω δεξιά έχει ένα κουμπάκι που λέει OVERRIDE ALL COMPATIBILITY το πατας και είσαι έτοιμος.
-
Kαλό το Nightly Tester Tools αλλά στην τελευταία έκδοση του FF εμενα καποια add-ons δεν παίξανε ούτε έτσι και μάλιστα δεν άνοιγε καν ο ff και έπρεπε να τον ανοίξω σε safe-mode και να τα βγάλω όλα.
Τα δοκίμασα μετά ένα-ένα και βρήκα ποιο το μπλοκάρει, αν θυμάμαι καλά ήταν το 'vertigo' που με βόλευε πολύ (άνοιγε τα tabs κατακόρυφα στα αριστερά - όπως το history πχ - αντί για οριζόντια και στη συνηθισμένη θέση) -
εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα και με έχει βολέψει απίστευτα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Καλα, σταθερα κ αγια τα Window sVista, αλλα...πολλα τα προβληματα και δεν μ αρεσουν γενικα σαν λειτουργικοΠοιο laptop ρε συ? To λινκ σου σε desktop σε στελνει
Ασε τα Vista ησυχα! Ουτε προβληματα έχουν και στο γαιδουρι που θες να πάρεις θα πηγαίνουν πετωντας... Δεν το συζητω καν πως θα τα κρατησεις
Window sVista μονο οταν βγει SP12!
Τα εχω σ ενα αλλο μιχανακι και μου σπανε τα νευρα! -
Στο ipod πώς μπορώ να σβήσω κομμάτια?
-
Μέσω του iTunes δοκίμασες, Κωνσταντίνε;
-
Όλα μέσω του itunes φαντάζομαι γίνονται Χρήστο αλλά ψάχνω ειδικότερα την ακριβή διαδικασία. Αν κάνω delete από το library όσα τραγούδια δεν θέλω και μετά κάνω sync λέτε να το πετύχω?
-
Όταν συνδέσεις το ipod, στην αριστερή μπάρα του iTunes γράφει Devices και απο κάτω βλέπεις ποιές συσκευές είναι συνδεδεμένες. Κάνεις κλίκ στο Music (όπως στην φωτογραφία) και σου δείχνει δεξιά όσα τραγούδια είναι μέσα στο ipod. Μετά μπορείς να επιλέξεις ποιά θέλεις να σβήσεις και κάνεις δεξί κλίκ Delete. Έτσι σβήνονται μόνο απο το ipod και όχι απο το library.
-
Τα τραγούδια μέσα στο ipod τα βλέπω αλλά εμφανίζονται με θαμπή γραφή όχι έντονη μαύρη με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επέμβω σε κανένα
-
Μήπως το συγκεκριμένο computer δεν είναι authorised για αυτό το iPod;
Δεν έχω iPod και μπορεί να γράφω και χαζομάρες.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Τα τραγούδια μέσα στο ipod τα βλέπω αλλά εμφανίζονται με θαμπή γραφή όχι έντονη μαύρη με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επέμβω σε κανέναΤότε κάνε κλίκ εκεί που λέει user's ipod (ή ότι όνομα γράφει στο δικό σου) και δεξιά στις επιλογές επέλεξε το 'manually manage music and videos'.
Λογικά μετά απο αυτό θα δουλέψει.
EDIT: Νομίζω το authorization χρειάζεται μόνο αν θέλεις να αγοράσεις κάτι απο το iTunes Store.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Στο ipod πώς μπορώ να σβήσω κομμάτια?Χρυσος Κανονας Apple
Χωρις iTunes τα iPhone και τα iPod ειναι ΑΧΡΗΣΤΑ!!!!
Οτι θες να κανεις, το κανεις ΜΟΝΟ μεσω iTunes -
ψαχνω για web hoster . Καμια προταση;
-
Έλληνα ή και έξω;
-
μαλλον ελληνα γιατι θελω .gr
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]